" Nykyiset maahansuuntautuvat auringonpurkaukset aiheuttavat jo tälläkin hetkellä tietoisuutemme nousua. Auringosta peräisin oleva elektromagneettisen energian välitys kiihtyy, muitakin kosmisia energioita kehittyy etenkin elokuun lopusta lokakuun loppuun. Syyskuun 23-24. päivä on taajuusmuutos tietoisuudessamme. Simon ennustaa valtavaa muutosenergian aaltoa joka virtaa planeettamme läpi ja laukaisee muutokset joita heränneet ihmiset ovat odottaneet. Nämä energiset muutokset tulevat olemaan niin dramaattisia että kaikkien on mahdollista nähdä miten meitä on orjuutettu. Alamme myös selvemmin nähdä miten vapauttaa itsemme tämän taajuusmuutoksen ja DNA:n aktivoinnin kautta.

Auringosta peräisin olevan, sekä muiden kosmisten elektromagneettisten energioiden välitys kiihtyy etenkin myöhäisestä elokuusta lokakuun loppuun. Tämä aiheuttaa noin 23. - 24.9 hänen kuvailemansa 'taajuusmuutoksen' tietoisuudessamme.

 

Maapallon heikkenevän magneettikentän seurauksena aiheutuva paineenmuutos, joka aiheuttaa seismistä aktiviteettia ja äärisääilmiöitä: 

- 9.0 magnitudin maanjäristys lähellä Irania ennen syyskuun loppua joka aiheuttaa hänen mukaansa 'planetaarisen uhkakierteen'

- massiivinen tulivuorenpurkaus Venäjällä Kamchatkan niemimaalla tämän vuoden lopulla aiheuttaa dramaattisen viilentymisen pohjoiselle pallonpuoliskolle tulevana talvena ja etenkin seuraavana talvena 2016-2017

- 6,9 magnitudin maanjäristys etelä-Californiassa ennen syyskuun loppua, tämä aiheutuu kun jatkuva kuivuus uudelleenkalibroi mannerlaattoja vesitasojen jatkuvasti tyhjentyessä. Hän ennustaa tämän 80 % varmuudella

- tulvien lisääntyminen USA:ssa tänä kesänä (esim. Texas), joissakin osissa Kiinaa kuivuutta

- kehittyviä energioita ja taajuusmuutos tietoisuudessa, hän näkee tämän aiheuttavan joitain vaikutuksia ihmisten henkisessä toiminnassa, talouselämässä ja organisaatioissa. Tulee olemaan uutistapahtumia heinäkuussa ja etenkin elokuussa siitä että ihmiset eivät kykene kontrolloimaan ajatuksiaan, vaan 'sekoavat'

- jotkut hallitusten ja yritysten johtajat tulevat harhaisiksi

- maapallon taajuus (vähän kuten sydämensyke) eli Schumannin resonanssi kiihtyy jopa 13 tai 14 hertsiin syyskuun loppuun mennessä

- 2-4 päivän jakso syyskuun kolmannella tai neljännellä viikolla jolloin kaupat saattavat sulkeutua ja hallituksista tulee lisääntyvässä määrin toimimattomia

- tähän liittyen hän ennustaa galaksienvälisen elektromagneettisen aallon (jonka hän sanoo joidenkin yhdistävät Nibiruun/Planeetta X:ään) saapuvan toisesta galaksista ja pyyhkivän planeettamme läpi. Tämä, hän korostaa, on apuna tietoisuuden nostamisessa ja siksi tyrmistyttää maailmaa muutaman päivän johtaen 10-17 % väestöstä kokemaan edellämainittuja harhoja

- pohjoisella pallonpuoliskolla koetaan kehittyviä energioita enemmän koska siellä on suurempi maa massa ja magnetismi. Eteläinen pallonpuolisko kokee jo tätä mutta se on miedompaa ja pidemmällä aikavälillä tapahtuvaa.

- mahdollisia virustartuntojen leviämisiä 

- 'The Powers That Be' (vallat jotka ovat tietoisia tästä kaikesta) kapitalisoivat, manipuloivat, kontrolloivat tätä taajuusmuutosta lisäten elementtejä luonnollisiin tapahtumiin kuten chemtrail, säätilan sodankäynti, ihmismielien kontrolloimista teknologisten aseiden avulla - kaikki tarkoituksena rajoittaa tietoisuuden heräämistä.

- Jade Helm, tämä harjoitus liittyy taajuusmuutokseen jossa alemmat tasot kokevat korkeampaa taajuuskenttää heinäkuussa ja elokuussa, tarkoituksena on oppia ja hallita vaikutuksia väestössä ennekuin kaikki kiihtyy edelleen korkeammissa tasoissa syyskuussa.

 

Lopulta minun nähdäkseni tämä taajuusmuutos johtaa polariteettien korostumiseen kuten Simon sanoo: tulee olemaan yhteiskunnallisen kaaoksen nousujakso jolloin tietoisuus jatkaa laajenemista ja heräämistä. Läpimurtoja myös nousee esiin ja enemmän levinnyttä hyväksyntää esimerkiksi uusille teknologiamuodoille ja terveydenhuollon modaliteeteille.

Simon siteeraa kasvua Open Sourcen yhteisössä ja miten se johtaa vapaaseen jakamiseen ja kehittymiseen näillä edellämainituilla alueilla. Näihin kuuluu mahdollisuus vapaaseen energiaan kolmessa vuodessa, elektromagneettisia hoitomuotoja syövälle kuten muitakin luonnollisia lääkkeitä jotka haastavat lopulta lääketeollisuuden.

Tähän liittyen hän sanoo että mitä enemmän jaat toisten kanssa, sitä enemmän saat yltäkylläisyyttä koska se mitä teet, vapauttaa pelkoenergiaa. Hän myös olettaa tulevina kuukausina tiettyjen maiden johtajien astuvan esiin ja julistavan uuden rauhanfoorumin joka muunmuassa rohkaisee jatkuvaa kukoistusta Open Source -ohjelmille.

Monessa kohtaa ohjelmassaan hän rohkaisee ihmisiä pitämään huolta että he saavat tarpeeksi unta, joka on yleisterveyden hyväksi, hermosto- ja immuunijärjestelmä on paremmin varustettu selviämään nousevista energioista ja vuorovaikutukseen ympärillä olevien ihmisten kanssa.

Yksinään Simonin ennustukset näissä kahdessa showssa saattavat tuntua fantasialta mutta on riippumatonta vahvistavaa materiaalia joka on joko ajallisesti tai sisällöllisesti (tai kumpaakin) tarkkaa, osoittaen tähän aikaraamiin syyskuulle."

 

http://in5d.com/2015-frequency-shift/

http://www.transients.info/2015/06/g4-geomagnetic-storm-hits-earth-and.html

 

Uusin haastattelu 2.7:

http://in5d.com/the-2015-frequency-shift-update-from-dr-simon-atkins/

 

"Miten valmistautua?

- Osakemarkkinat ovat romahtaneet joka 7. vuosi 1966 vuodesta lähtien ja jälkeenpäin talous on lähes tuhottu. On suositeltavaa että poistatte kaikki varanne osakemarkkinoilta ja ehkä jopa jokaisesta rahaan liittyvästä instituutiosta joka on elektroniikkaperustainen. Kulta ja hopea, maa, paljon pullotettua vettä, ruokaa ja keino valmistaa ruokaa ovat hyviä sijoituksia.  

- Pysykää sydänkeskeisinä, älkää ottako henkilökohtaisesti kun toiset räjähtelevät ympärillänne

- Ensimmäinen asia mitä voitte tehdä kehonne hyväksi on saada paljon unta. Viettäkää vähintään 15-20 minuuttia päivästä auringossa. Negatiiviset ionit meren aalloista tai huoneilman ionisaattorista auttavat myös valtavasti.

- On tärkeää puhdistaa energianne ja pysyä maadoittuneena, he jotka eivät harjoittele tätä saattavat hourailla ja tuntea menettävänsä järkensä.

- Nyt enemmän kuin koskaan meidän täytyy hallita omia ajatuksiamme koska ne luovat todellisuutemme."