https://www.youtube.com/watch?v=-jBBjSMmmW8  (suom. teksti)

"Jos haluat tietää kuka sinua hallitsee, ota selvää ketä et saa kritisoida. (Voltaire).

Tämä on ensimmäinen askel rakentaessamme vapaata tulevaisuutta. Huolimatta siitä missä maassa asumme meidän on ymmärrettävä todellisuus. Vain jos tiedät kuka vapautesi vihollinen on, ja oman kulttuuriperintösi arvot, vain silloin voit menestyksellä taistella vapautesi eteen. Kansainvälisten siionistien ylivalta on suurin yksittäinen uhka koko maapallolle, kaikille ihmiselämän osa-alueille ja koko planeetan kulttuuriperinnölle, kaikille kansoille jotka haluavat olla vapaita.

Kun kontrolloi mediaa pääsee pälkähästä mistä vain. Siio-media nostaa jalustalle poliitikkoja jotka työskentelevät heille. Siio-raha kontrolloi politiikkaa joka sallii pankkien tehdä rikoksia. He kontrolloivat poliitikkoja ja vastineeksi poliitikot suojelevat rikollisia siionistipankkeja mitkä varastavat biljoonia. Siio-media, siio-pankit ja siio-poliitikot muodostavat vallan kolmiyhteyden."

https://www.youtube.com/watch?v=ipe6CMvW0Dg#t=232  (suom. teksti)

"Emme ymmärrä että poliitikot eivät palvele meitä, he palvelevat heitä jotka rahoittavat heidät valtaan. Tarvitsemme johtajia, emme poliitikkoja. Mutta tässä seuraajien maailmassa olemme unohtaneet johtaa itseämme. Lopeta muutoksen odottaminen ja ole se muutos jonka haluat nähdä.

Internet antaa meille vallan jakaa viestiä ympäri maailman. Kun vielä voimme, meidän on käytettävä näyttöjämme tuomaan meitä yhteen, ennemmin kuin kauemmaksi eroon toisistamme."

----

http://www.anttiheikkila.com/blogi/jotain-pahasti-pielessa-suomessa/

----

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015101220510214_uu.shtml

"En ole mielestäni aiheuttanut Suomen taloudellista ahdinkoa. Mietin, miksi en yhteiskunnan mielestä ansaitse palkkaani. Hoitaja kertoo äänestäneensä kevään eduskuntavaaleissa keskustaa ja katuvansa sitä. "Sitä virhettä en tee enää koskaan. Minusta on turha puhua kansan antamasta mandaatista, sillä ei teillä sitä ole. En tunne tätä enää omaksi maakseni. Minun Suomeni ei ole tällainen."

----

Islanti toipuu nopeiten Euroopassa senjälkeen kun he laittoivat pankkiirit vankilaan. "Miksi meillä olisi yhteiskunnan osa joka on vailla mitään vastuuta, syyttäjä Olafur Hauksson (said) sanoi senjälkeen kun Islannin korkein oikeus nosti syytteet kolmea pankkiiria vastaan ja tuomitsi heidät 4-5 vuodeksi vankeuteen. "On vaarallista että joku on liian iso tutkittavaksi, se antaa aihetta olettaa että on olemassa turvapaikka."

http://www.activistpost.com/2015/06/iceland-recovering-fastest-in-europe.html

http://www.mtv.fi/uutiset/talous/artikkeli/islannin-kriisin-opetus-antaa-pankkien-kaatua/2102824