Sami Minkkinen: "Tee lista ihmisistä joihin luotat, ketä arvostat, ketkä tukevat sinua omissa tavoitteissasi, omassa elämässäsi. Jätä huomioimatta KAIKKI muut ihmiset jotka tarjoavat ohjeita ja mielipiteitä, koska he eivät ole sinun listallasi. Sillä listalla jolla on oikeasti ja aidosti merkitystä."

https://www.facebook.com/watch/?v=261680885255514

 

*

 

Michael Love  26.6 osasuomennos:

"Tämä on se mitä mestariopettaja tarkoitti kun sanoi "taivaan valtakunta on jo täällä, ette vain näe sitä vielä".

Galaktiset luovat maanpinnalle energeettistä tilaa mutta jokaisen olennon täytyy kehittää omaa sieluaan ja nostaa sisäistä taajuuttaan sopimaan uuteen 5D maailmaan joka sarastaa. Tämän saavuttaakseen täytyy poistaa huomionsa 3D maailmasta, vetäytyä rauhalliseen paikkaan, laittaa 5D koodattua 40-100 hertzin musiikkia korvakuulokkeisiin ja antaa sen soida taustalla, samalla keskittyen seuraaviin asioihin....

https://www.youtube.com/playlist?list=PLq8-2XL6dTYLmXB3BdacL6dPemcgDbwHA&fbclid=IwAR2cF-hicVe7OQ5-QVsk1AoGEhSEci0rJj1vgLQxalAtpjOf7E-MJYyV7wE

 

Taivaallisiiin olentoihin, taivaallisiin maisemiin, uuteen maapalloon, vapauteen, rakkauteen, rauhaan, iloon, vaurauteen, terveyteen, unelmiisi ja haaveisiin, tavoitteisiisi, pyhään geometriaan, kauniiseen taiteeseen, olentoihin joita rakastat eniten.

Kun teet tätä 10-20 minuuttia, alat huomioida tuntevasi ja kokevasi 5D taajuutta (taivaan taajuutta ja uutta maata).

Kun olet tehnyt tätä toistuvasti muutamana päivänä niin monesti kuin tunnet tarvetta, siitä tulee täysin automaattista ja jatkuva olemuksen tilasi, vaikka kohdistaisitkin huomiosi takaisin 3D:een. Havainnoit 3D todellisuutta ympärilläsi uusilla 5D silmillä ja näin uusi maapallo alkaa ilmentyä ja pysyä ikuisesti.

Tämä 5D gammataso on autuus-tietoisuuden taso, missä vasen puoli (3D alfa) ja oikea puoli (5D gamma) alkavat toimia yhdessä samaan aikaan, monitasoisena havainnointina ja toiminnallisuutena. Tarkoituksellinen keskittyminen 5D tasoon on tarpeen vain aluksi, harjoitellaksesi olemustasi pysymään keskittyneenä 5D tasolle vaikka kävelisit 3D:ssa. Jonkin ajan kuluttua tästä keskittymistavasta tulee automaattista ja pysyvää, kun DNA koodit muuttuvat lukitakseen tämän prosessin.

5D on yksinkertaisesti nopeammin värähtelevää nykyhetken versiota tässä ja nyt ja kaikki mitä tarvitsee on nostaa sisäistä värähtelyään vastaamaan sitä. Jos siis 5D on täällä, alkakaa vain olla siinä. Taivaan valtakunta alkaa ilmentyä kaikkialla ympärillänne.

On suositeltavaa että harjoitat henkistä sisäistä työtäsi ja harjoituksia, saavuttaaksesi paremmin tämän uskomattoman olemuksen tason.

Terve itsensä rakastaminen, meditaatio, energeettisten luonnonmukaisten ruokien syöminen ja luonnossa oleminen antaa nopeimaat tulokset. Kristallit ovat voimakkaita työkaluja myös, kehittyneimmät sivilisaatiot maapallolla tiesivät niiden maagisista voimista ja käyttivät niitä kehittyäkseen täysin galaktisiksi sivilisaatioiksi."