https://www.youtube.com/watch?v=Mye5JOhJThk

Selvänäkijä meedio Marja Huovinen. Mielenkiintoista että toiset näkevät henkiä ja itse vain kuulen. Moni luulisi että henkien kuuleminenkin saattaisi olla ahdistavaa mutta ei se ole. Mutta miettikääs että näkisi henkiä, oppaita heti aamusta kotonaan kuten Marja... ja hänkin kertoo ettei se ole lainkaan epämiellyttävää vaan sen maailman voi toisinaan laittaa vähän syrjemmälle jos tahtoo olla huomioimatta.

 

*

 

Olin hyvin vihainen eräänä iltana mennessäni nukkumaan sillä satuin katselemaan 70-luvun onnellisia kuvia ja vertaamaan sitä nykypäivään. Seuraavana yönä näin poikkeuksellisesti moniakin unia, eräässä jotain sattui vihaiselle lampaalle ja opetus oli että viha saa aikaan vain vihaa, huonoja asioita. Sitten sain eräältä ihmiseltä lahjan, hän antoi samanlaisen käsilaukun lahjaksi myös toiselle ihmiselle mutta vahingossa minun kassiini oli eksynyt myös toinen lahja sille toiselle ihmiselle jonka lahjan antaja pyysi palauttamaan sille ihmiselle. Mielihyvin sen annoinkin pois. Tähänkin sisältyi viisas opetus eräistä tapahtumista.

 

*

 

"I can tell you some things that may help to shed light on what’s been happening. Cobra and the Alliance are working diligently to take care of these factions and machines still operating. They are having success. Yet it’s not over.

There is a blind viciousness to these energetic attacks. There is advanced technology. There is no direction however, or organization, (the head of the snake has been removed), and they have nothing to lose. This only amplifies the violence.

Individual light workers and warriors are being targeted and the effect manifests differently for each person. It may show up as illness or anxiety or accident. In all cases, it produces stress and the goal, in fact, is to disable/even eliminate the light worker/warrior; thus, reducing his or her effect. They (the Draco) are still out to win.

They will not (win), yet that doesn’t matter and will not stop them from trying. In all cases these beings and factions and machines have to be forcibly removed. This is what they do. There is no negotiation. They are not human.

It is in this light that I offer the following description/introduction of the Draco. Some of it you may have heard. Much of it was new for me. It is not an easy read, and I am sorry for that. With knowledge comes power."

http://www.sophialove.org/my-blog/as-we-shift-attacks-dracos-you

*

 

https://www.consciousreminder.com/2016/12/04/cells-listening-talking-body-helps-heal/

 

*

 

"Se mikä saa meidät tuntemaan itsemme "järjettömiksi" kun heräämme henkiseen kehitykseen, on että se minkä uskoimme olevan totta on uhattuna emmekä ole vielä valmiita päästämään siitä irti. Ja se on ihan ok. Herääminen ei ole kilpailu, enemmänkin hyvä ateria jota täytyy arvostaa, jokaista totuuden ja kokemisen suupalaa täytyy tarkasti sulatella.

Eli niille jotka uusia heräämisen polullaan; älkää huoliko, kokemuksenne eivät ole outoja, epätarvallisia tai omituisia. Jokainen käy läpi henkilökohtaisen heräämisen, pidimme siitä tai emme. Haaste on seurata totuutta minne se kuljettaakaan ja uskoa että luonne jonka rakennat siinä prosessissa tulee olemaan vahvempi ja parempi.

Emme voi vältellä muutoksia joita elämä tuo, mutta voimme oppia hyväksymään ne. Näin suomme itsellemme viisautta parempaan elämään sekä vaikutamme positiivisesti maailmaan ympärillämme.

Joten älä käännä selkääsi heräämiselle, se on universaali oikeus ja kohtalo joka jokaisen olennon täytyy kohdata. Heräämisen vastustamisen hinta tarkoittaa kärsimystä itselleen ja kaaosta toisille. Elämän tarkoitus on elää se täysillä, kokonaisena ja lapsen viattomuudella."
(Justin Deschamps )
 

"Vaikka olemme olleetkin unessa niin pitkään - osaltaan roskaviihteen, roskaruoan, sielua hajottavan työelämän ja laatikon sisäpuolisen ajattelutavan sisältävän koulutusjärjestelmän johdosta - monet meistä tiedostavat jonkinlaisen taian olemuksessamme.

Meitä on johdateltu uskomaan että meiltä puuttuisi kyky kontrolloida ja luoda oma elämämme. Valtauskontojen rautaisessa otteessa meitä ei rohkaistu ottamaan osaa jumalalliseen johdatukseen yksin. Meille kerrottiin että uskonnolliset johtajat kuten papit olivat ainoita jotka ovat yhtyedessä Jumalaan. Joten emme ymmärtäneet että voisimme yksinkertaisesti kysyä korkeammilta voimilta apua jokapäiväiseen elämäämme. Mystinen totuus on editoitu pois uskonnollisista teksteistä kuten raamatusta, joten olimme tietämättömiä metafyysisistä voimista sisällämme. Emme tienneet että kykenisimme luomaan todellisuuttamme itse vain ajatuksilla ja tunteilla.

Syvässä tiedottomuudessa monetkaan eivät ole heränneet. Meditoimme enemmän ja yhdistymme sisäiseen itseemme, laajentaen vaistojamme saadaksemme korkeampaa ohjausta. Otamme osaa puhuen oikeudesta, tasa-arvosta ja totuudesta, vaatien puhdasta vettä ja puolustaen luonnollista ympäristöämme. Monet luovat elämäntapoja perustuen henkisyyteen, jakaen lahjojamme musiikin, maanviljelyn tai jonkin hyödyllisen rakentamisen osalta, jotain kauniimpaa ja hyödyllistä toisillekin.

Saavuttaaksemme sen muutoksen jota haluamme, meidän täytyy lopettaa antamasta voimaamme johtajillemme. He eivät luo meidän maatamme - me luomme. Voimme kysyä ohjausta siltä universaalilta voimalta jonka itse tunnemme voivan auttaa meitä. Voimme muuttaa elämiämme sen taian avulla, sisäisellä työllä, erotellen illuusiomme todellisuudesta ja työskennellen yhdessä luodaksemme omat kohtalomme. Tietäen että voimme ottaa elämämme kontrollin takaisin vain sallien korkeampien voimien näyttää meille suuntaa lopulliseen vapautumiseen. 

Tämä on tietoisuuden muutoksen merkki, universaali tiedostaminen että olemme yhteydessä rakastavaan jumalalliseen lähteeseen. Ja meillä on kyky parantaa itsemme ja planeettamme. Jokainen pienikin päätös jonka teemme, vaikuttaa - alkaen siitä millaista shampoota käytämme ja millaista vettä juomme. Meidän täytyy alkaa käyttää omaa voimaamme ja tiedostaa todellinen henkisyys. Siinä matkalla voimme kysyä "miten parhaiten palvelisin, miten parhaiten autan toisia?"

 

Muinainen havaijilainen parantaminen kuuluu näin: "Olen pahoillani. Anna anteeksi. Kiitos. Rakastan sinua."

Tämä rakkauden viesti tulee olemaan se joka muuttaa meitä ja maailmaamme."

(Rachel Horton White)

 Ho’oponopono

 

Suomensin lähteestä  : http://sitsshow.blogspot.fi/2017/04/i-m-not-going-insane-it-s-the-universal-awakening-synchronicity-and-the-cosmic-initiation.html

 

*

 

Precursor to the Egyptian Book of the Dead, and reserved strictly for the high priests and pharohs.

"For I am a blessed spirit, equipped with otherworldly knowledge;
I shall pass by the fearful ones -
They cannot speak (the spell) which is on the end of the book-roll;
they cannot speak for fear of him whose name is concealed, who is within my body.
I know him; I am not ignorant of him.
I am equipped, excellent in opening portals.

As for any man who knows this spell,
he shall be like Re in the east of heaven,
like Osiris within the Netherworld;
he descends into the entourage of fire,
without there being a flame being against him, for all time and eternity!"
-The Coffin Texts