Googlailin mitä löytyy sanoilla toinen aurinko, the second sun...

8/2015   "A ‘second sun’ continues to baffle scientists as Astronomy Observatory WebCams, along with NASA’s own satellite photos, are recording this epic, never before seen occurrence. Several people have also captured this beautiful double sun in the sky with their own cameras, submitting them to media outlets across the country. Until now, NASA has denied in public statements that this ‘second sun’ exists. Now, they are saying it does exist, but poses no threat. If so, why is NASA warning their own staff to make preparations for a possible collision? The Pacific Northwest Regional Observatory employee leaked this bone chilling statement: “This ‘second sun’ which they are calling ‘GTY421’, is approaching Earth at a rapid speed of 345,000 miles per hour. This is an increase compared to last week’s speed calculated at 185,000 miles per hour. NASA has warned its employees in a confidential, in-house memo to prepare for the worst. They want to keep this information out of the hands of the public because they fear mass chaos if this information was leaked. I am coming forward with this information, because I think the world has the right to know. ETA of impact – September 28 between 8 AM and 10 AM PST.”

http://now8news.com/scientists-discover-second-sun-approaching-earth-at-a-rapid-pace-raw-video/

-----

Aurinko on tähtiportti

https://www.youtube.com/watch?v=LHGuaUT5mek

-----

https://www.youtube.com/watch?v=XcMIWKvB9QU

-----

"Nyt kun olemme tässä prosessissa, jossa tietoisuutemme nousee korkeampiin taajuuksiin, siriuslaiset mestariopettajat auttavat meitä taas kerran. Mutta tällä kertaa emme ole "jumalat ja alamaiset" –suhteessa. Olemme ylösnousemassa omaan voimaamme ja mestariopettajat nähdään oppaina ja auttajina, jumalien sijasta.
Kun tunnistamme jumalaisen liekin itsessämme ja ruumiillistamme korkeammat taajuudet, mukaan luettuna kultaiset, siniset ja timanttitaajuudet, ymmärrämme, että maapallo on valmistunut uudelle tasolle, jolla Siriuksen mestariopettajia voidaan konsultoida tähtiperheenä ja tähtivanhimpina, mutta meidän täytyy itse viedä läpi oma evoluutiomme aikomustemme ja valintojemme avulla.
Mestariopettajat ovat täällä pitämässä "mestariluokkaa" muistuttaakseen meille, keitä olemme, ja auttaakseen meitä astumaan omaan voimaamme, mutta meidän pitää ruumiillistaa uuden maan kristallisateenkaaritaajuudet."

http://www.luxonia.com/viestit/12-celia-fenn/5252-1972015-kun-kaksi-aurinkoa-nousee-sirius-ja-planetaarinen-uusivuosi

-----

Aino Kassinen, ennustaja:

K: Piteneekö ihmisten keski-ikä?

V: Ihmisten elinikä kasvaa paljon, koska tänne saadaan uusi aurinko. Se vaikuttaa sitten ikäänkin. K: Milloin tämä uusi aurinko syntyy?

V: Se aika ei ole enää kaukana. Tarkkaa aikaa minä en osaa laskea, mutta ei se ensi vuosituhannen puolelle kyllä siirry. Se vaikuttaa maapallon elämään suotuisasti, eikä sitten enää ole mikään ihme, vaikka elettäisiinkin kaksisataavuotiaiksi. Eläväthän ne lentävätkin, humanoidit, useita satoja vuosia. Pelkkä matkakin niillä saattaa kestää pari sataa vuotta, niin kuin minä jo aikaisemmin kerroin. Enhän minä sitä ole mitannut, mutta niin ne minulle kertoivat. Minä sanoisin vielä, että nykyisin meillä on niin hyvät lääkkeet, että kyllä ne taudit tappaa, mutta ne tappaa samalla ruumiista kaikki sellaiset bakteerit joita tarvitaankin.

V: Kyllä se liittyy. Ihmiset rakastavat toisiaan lämpimämmin ja puhtaammin. Ei siihen romantiikkaan pitkä aika ole, koska se on jo nyt tulossa.

http://personal.inet.fi/surf/a1/b/kassinen.html