Henkinen kehitys on jatkuvaa opiskelua ilman arviointeja. Ei tarvitse ymmärtää vielä mistään mitään aloittaessaan, voi lähteä opiskelemaan ihan sillä peruskäsityksellään jonka maailmasta omaa, pikkuhiljaa oppii jotain uutta. Mutta se opiskelu olisi tärkeää sillä jokaisen on kuitenkin jossakin vaiheessa käytävä ne asiat läpi mistä maailmassa on kyse... en ainakaan halua odottaa kuolemaan saakka. Vaikka en itse ymmärrä mistä omani ja muiden kanavoimat viestit tulevat, se ei tarkoita etteikö niissä olisi tärkeää asiaa. Ihmiset odottavat kaiken olevan valmiiksi pureskeltua ja sivuuttavat liian monimutkaiselta kuulostavan asian.

"On tärkeää ymmärtää että Tapahtuma on aktiivista kanssakäymistä maailmanlaajuisen tietoisuutemme ja galaktisen keskuksen kanssa ja että galaktiset energiat tulevat meille riippuen kyvystämme ottaa ne vastaan. Tästä syystä on niin tärkeää että mahdollisimman moni heräisi niin nopeasti kuin mahdollista. Aktiivinen kommunikaatiomme Pleroman kanssa (= "täyteys"), galaktisen keskuksen kanssa, luo takaisin kiertävän linkin joka laukaisee Tapahtuman kun aika on oikea."

https://truthearth.org/2016/12/25/the-breakthrough-is-near-current-events-intel-compilation/

-----

 

Suomensin palasia Cobran uusimmasta haastattelusta:

"Miten opiskelu tapahtuu kehittyneemmillä sivilisaatioilla?

Cobra: Heillä ei ole samantyyppistä koulutusjärjestelmää kuin meillä. Se on enemmänkin henkinen välitys joka tapahtuu sielun kautta koska sielu kykenee korkeampaan ymmärrykseen tehokkaastikin ja nopeasti. Kehittyneempien sivilisaatioiden olentojen ei tarvitse mennä kouluun, heillä on sisäisiä henkisiä kokemuksia jotka paljastavat heille todellisuuden luonteen ja heitä avustavat korkeammat - sanoisin henkiset oppaat jotka kannustavat heitä oppimisprosessissa.

Ihmiset kehittyvät korkeampia tasoja kohti ja heillä on sielu. Kun me ihmiset muuntaudumme valaistuneeksi valokehoksi, onko meillä yhä sielu, vai palaako sielu Lähteeseen jossain kohtaa?

Cobra: Me tulemmme OLEMAAN se sielu. Palaamme lähteeseen kun evoluutiomme tässä tasossa ja universumissa on suoritettu loppuun.

Olen vanha eikä minulla ole enää paljoa aikaa jäljellä. Mitä Cobra suosittelisi sieluni suunnaksi?

Cobra: On hyvä käyttää tämä aika yhteyteen valon kanssa niin paljon kuin mahdollista, yhteyteen oman korkeamman itsen kanssa ja antaa sen olla oppaasi muutosprosessissasi. On hyvä olla yhteydessä sieluunsa ja vielä kun ollaan inkarnaatiossa voidaan aloittaa yhteydenpito henkisiin oppaisiin toisella puolella. Näin tehden kun muutos tapahtuu, se yhteys säilyy keskeytymättömänä ja he voivat opastaa sinua prosessin läpi.

Sanoit että chimera ei kykene lukemaan yksityisiä ajatuksia mutta voitko selventää kuka kykenee ja kuka ei?

Cobra: Chimera kykenee lukemaan yksityisiä ajatuksia jossakin määrin ja tietyissä olosuhteissa mutta kun yksityisten ajatustesi värähtely menee yli tietyn tason, he eivät enää pääse niihin.

Onko olemassa täysin kullanhohtoista naispuolista enkeliä?

Cobra: Kyllä sellaisia on useitakin, omaten kullansävyn taajuuden energiaa. Heitä on ollut historiallisissa tapahtumissamme ja heidän tarkoituksensa on suoda suojelusta ja inspiraatiota, valoa.

Mistä valaat ja delfiinit tulivat ja mikä on niiden tehtävä täällä maassa?

Cobra: Ne tulivat Siriuksen tähdistöstä ja niiden tehtävä on ankkuroida keveyden ja ilon energioita planetaarisessa energiaverkossa, etenkin merten kautta. Ne ovat vahvasti mukana planetaarisessa kohoamisen prosessissa."

Lähde: http://sitsshow.blogspot.fi/2016/12/cobra-prepare-for-change-december-interview.html

-----

 

"Narrin polku on itsetiedostamisen polku. Ei ole muuta polkua – ei ole suurempaa peliä pelattavana. Hän on matkannut elämän ja kaikkein muiden Tarot-korttien läpi havaitakseen, että se asia jota hän on etsinyt, on ollut hänen sisällään koko ajan.
 
Hän havaitsee, että hän voi tuoda tämän tietoisuuden tiheämmälle tasolle, jolla hän on, tuomalla sen itseensä. Tuo energia ei ole itse asiassa hänen ulkopuolellaan, vaan hänen täytyy käsitellä fyysisen olemassaolon (kutsutaan Peliksi) sääntöjä. Kaikki ovat kertoneet hänelle, että se mitä hän etsii, on hänen ulkopuolellaan. Ja se on aineellisen olemassaolon pelisääntö: aloitat pelin unohtamalla yhteyden, joka olet SINÄ. Sitten pelissä on kyse itsen muistamisesta, palojen laittamisesta takaisin palapeliin, yksitellen …
 
Siinä kohtaa kun Narrilla on tämän kortin edustama ilmestys, hän on astumassa pian korkeampaan olemistilaan. Kutsutaan sitä heliumiksi, joka on kevyempää kuin ilma. Näin hän menettää tiedostamattomien tunteiden tiheyden ja leijuu vapaana kolmannesta ulottuvuudesta.
 
Kyky keventää omaa olotilaa tai tarkemmin ilmaistuna kohottaa omaa värähtelytilaa, on todellista alkemiaa, mikä ei ole vähempää kuin egoitsen, normaalin mielen, valaistuminen. Muuttamalla omaa olotilaansa pyrkijästä on tullut tietoinen luoja, joka säteilee uutta korkeampaa taajuutta. Sen seurauksena resonanssinlaki vaatii, että kaiken hänen ympärillään on värähdeltävä samalla taajuudella. Näin hänen muuttuessaan, maailma muuttuu harmoniaan hänen kanssaan. Narri on muistanut, että hän on luojaolento. Kaksinaisuuden peilipeli on mennyt rikki. Hän on ilmestynyt alemman tietoisuuden kotelosta uuteen maailmaan.
 
Fyysinen taso on kontrastia ja erillisyyttä, se on teatteriesitys, jossa tietoisuus on ottanut eri rooleja. Avaimessa 20 Narri näkee pelin yli ja tietää, että peli/kupla oli luotu, jotta tietoisuus voisi nähdä oman heijastuksensa riippumatta siitä roolista, mitä se esitti. Hän tuli peliin side silmillään. Niin kauan kun hän ei ollut tietoinen pelistä, hän pystyi edelleen pelaamaan sitä, koska pelin tavoitteena oli herätä omalle itselleen, nähdä itsensä kaikessa olevaisessa. Sitten kun hän oivaltaa, että hänen todellinen luonteensa on myös hänen todellisuutensa luonne, peli on ohi."
 
Ote kirjasta The Tarot Key: Unlock the Secrets of Your Soul, copyright 2015, Aliyah Marr

Lähde: http://www.luxonia.com/viestit/25-muita-kirjoittajia/6090-19122016-aliyah-marr-viesti-ensimmaeisen-aallon-yloesnousemusjoukolle-21-12-portaali

-----

 

http://www.aamulehti.fi/kulttuuri/joulukuusi-karsii-janoa-ja-ikavaa-kaipaa-tovereitaan-ja-saa-huonekasvit-huolestumaan-24157129

Santra ja puhuvat puut, Karjala: http://areena.yle.fi/1-2155035