Uutinen maanantailta 24.2.

http://yle.fi/uutiset/ensimmaiset_muuttolinnut_lentaneet_jo_varsinais-suomen_pelloille/7104567

 

merkeletu26214mp_503_ul-normal.jpg Angela Merkel & Netanjahu / Yoav Lemmer

 

Isän äidin ja äidin ruokailutapojen vaikutukset lapseen ja lapsenlapseen:

http://www.tiede.fi/artikkeli/jutut/artikkelit/karsitko_sadan_vuoden_takaisista_oloista_

Indigolapset ja aikuiset, vaeltajat, kristallilapset:

http://energiamatka.blogspot.fi/2010/11/indigoaikuinen-on-lahjakas-ja-alykas.html

"Indigolapseus on luonteenpiirre, se on ihmisen ominaisuus. Monissa lähteissä kerrotaan, että indigous kehittyy pitkän sielunvaelluksen myötä. Sanotaan, että he ovat vanhoja ja viisaita sieluja. Indigolapsen ominaisuuksia onkin älykkyys, intuitiivisuus, herkkyys aistia muiden mielialoja ja erinomainen kyky nähdä ihmisten kulissien läpi. indigolapset ovat yleensä muutoksen tekijöitä ja idealisteja joita ei voi lahjoa.

Tällainen luonne on tietysti monesti hyvin haastavaa ja monet indigolapset ovatkin joutuneet mm. alkoholi tai huumekierteeseen. He voivat olla syrjäytymässä yhteiskunnasta tai työttömyyskierteessä, koska kokevat, etteivät vain voi kulkea valtavirran mukana sokeina. Tahto kuulla omaa sydäntä on suuri. Monesti indigolapset kokevat, että ovat syntyneet tähän maailmaan tiettyn tarkoitukseen ja tarve löytää totuus ajaa lähes kaiken edelle. Monet indigolapset ovat kärsineet myös syvästä masennuksesta, sielun pohjalta kumpuavasta kaipauksesta löytää oikeaan kotiin ja oma perhe, itsemurhayrityksistä tai suunnattomasta kaipuusta kuolla. Idealistisen ja superherkän indigolapsen voi olla vaikeaa sitoutua parisuhteeseen tai työhön, koska häntä eivät pidättele mitkään "vanhan maailman odotukset"..."

http://yhdenlaki.wordpress.com/2009/03/13/vaeltajat/

"Olet “surun veli tai sisko”, joka on vaeltanut suunnattoman pitkän matkan ja kaipaa jo kiihkeästi päästä takaisin kotiin, jossa värähtelyt ovat harmoniset ja sielusi kanssa yhteensopivat. Sielusi on kirkas, mutta tämän maailman mukana on mieleesi voinut tarttua suru- ja kaihomielisyyttä – ehkä jopa raastavaa tuskaa. Aikaisemmin vaeltajat joutuivat elämään yksin poikkeavien ajatustensa kanssa, mutta internetin aikakaudella on mahdollista olla kontaktissa miljooniin samankaltaisiin, jotka on ripoteltu kuin pisarat ympäri maapalloa. Yhdentymisen aika on lähellä ja vaeltajat alkavat herätä omaan todelliseen olemukseensa."