Uutinen maanantailta 24.2.

http://yle.fi/uutiset/ensimmaiset_muuttolinnut_lentaneet_jo_varsinais-suomen_pelloille/7104567

 

merkeletu26214mp_503_ul-normal.jpg Angela Merkel & Netanjahu / Yoav Lemmer

Valtava keväinen fiilis eilen, linnut olivat aivan sekaisin. Kissa on sekaisin. Minä olen sekaisin. Jotenkin kevät ei ole koskaan ennen tuntunut näin hienolta vai kuvittelenko vain, aina se on ollut mun suosikkivuodenaika. Joka ikinen kevät haaveilen kesämökistä jossa saisin olla luontoa lähellä 24/7, nukkua lasiseinän takana (turvassa karhuilta) terassilla takkatulen lämmössä yöt niin että näen ja kuulen lintujen touhut koko ajan.

En ole saanut mustaan peiliin enkä muuhunkaan pintaan mitään sen erikoisempaa näkyä, vain väsy tulee joka kerta kun tuijottaa yhtä kohtaa jatkuvasti. Totesin että pimeässä vessassa oman naaman tuijottaminen kynttilänvalossa on liian spookya. Sorry Nostradamus, en käsitä miten pysyit hereillä.

Nyt on keskiviikko, Viking-ilta. Mun onnen symbolit  olis tälläkertaa hyvää enteilevät mestarien numerot 4, *, 13, *, *, *, 44. Perkele! Sisu! Lempo! Väinämöinen! Tapio! Ukko! Näkki! (nyt en siunaa enää niillä norjalaisilla pakanallisilla otuksilla jotka ei viimeksikään auttaneet).

Sekalaisia linkkejä taas...

Isän äidin ja äidin ruokailutapojen vaikutukset lapseen ja lapsenlapseen:

http://www.tiede.fi/artikkeli/jutut/artikkelit/karsitko_sadan_vuoden_takaisista_oloista_

Indigolapset ja aikuiset, vaeltajat, kristallilapset:

http://energiamatka.blogspot.fi/2010/11/indigoaikuinen-on-lahjakas-ja-alykas.html

"Indigolapseus on luonteenpiirre, se on ihmisen ominaisuus. Monissa lähteissä kerrotaan, että indigous kehittyy pitkän sielunvaelluksen myötä. Sanotaan, että he ovat vanhoja ja viisaita sieluja. Indigolapsen ominaisuuksia onkin älykkyys, intuitiivisuus, herkkyys aistia muiden mielialoja ja erinomainen kyky nähdä ihmisten kulissien läpi. indigolapset ovat yleensä muutoksen tekijöitä ja idealisteja joita ei voi lahjoa.

Tällainen luonne on tietysti monesti hyvin haastavaa ja monet indigolapset ovatkin joutuneet mm. alkoholi tai huumekierteeseen. He voivat olla syrjäytymässä yhteiskunnasta tai työttömyyskierteessä, koska kokevat, etteivät vain voi kulkea valtavirran mukana sokeina. Tahto kuulla omaa sydäntä on suuri. Monesti indigolapset kokevat, että ovat syntyneet tähän maailmaan tiettyn tarkoitukseen ja tarve löytää totuus ajaa lähes kaiken edelle. Monet indigolapset ovat kärsineet myös syvästä masennuksesta, sielun pohjalta kumpuavasta kaipauksesta löytää oikeaan kotiin ja oma perhe, itsemurhayrityksistä tai suunnattomasta kaipuusta kuolla. Idealistisen ja superherkän indigolapsen voi olla vaikeaa sitoutua parisuhteeseen tai työhön, koska häntä eivät pidättele mitkään "vanhan maailman odotukset"..."

http://yhdenlaki.wordpress.com/2009/03/13/vaeltajat/

"Olet “surun veli tai sisko”, joka on vaeltanut suunnattoman pitkän matkan ja kaipaa jo kiihkeästi päästä takaisin kotiin, jossa värähtelyt ovat harmoniset ja sielusi kanssa yhteensopivat. Sielusi on kirkas, mutta tämän maailman mukana on mieleesi voinut tarttua suru- ja kaihomielisyyttä – ehkä jopa raastavaa tuskaa. Aikaisemmin vaeltajat joutuivat elämään yksin poikkeavien ajatustensa kanssa, mutta internetin aikakaudella on mahdollista olla kontaktissa miljooniin samankaltaisiin, jotka on ripoteltu kuin pisarat ympäri maapalloa. Yhdentymisen aika on lähellä ja vaeltajat alkavat herätä omaan todelliseen olemukseensa."