Saijankirjat Opastavia viestejä 2

2016   

SAMANARVOISUUS, SUVAITSEMATTOMUUS, TÖITÄ PARANNUKSEN ETEEN

Esitätte miten joku toinen ihminen on huonompi, esitätte sitä vieläkin toisille te ihmiset siellä. Ja olemme surumielisiä miksi sen teette. Olette kuitenkin samanarvoisia, ettekä suvaitse toisianne kuitenkaan. Esitätte olevanne parempia ja teette jotain, mutta ette täydestä sydämestänne. Siinä teillä on opettelemista, mutta ette tee niin kuitenkaan paremmin, vaan jatkatte vain. Kerromme tätä sinulle siksi painokkaasti että teidän täytyy lopettaa se kertakaikkiaan ja olla parempia jatkossa. Siinä teemme paljon eteenne ja teidän täytyy vastavuoroisesti tehdä myös töitä.

 

OLEMME JO ESIKUVALLISEMPIA KUIN VUOSIKYMMENIÄ SITTEN, MEITÄ ON ODOTETTU KAUAN, KOKO IHMISKUNNAN HISTORIASSA SUURI KÄÄNNE PAREMPAAN PITKÄSTÄ AIKAA

Kiiruhdamme sinun sanaasi siellä maailmassasi, että he näkisivät todellisuuden ja olisitte valmiita pian lopettamaan nöyryyttävän elämänmuotonne kokonaan. Uskomme että se kertoo teille kyllä tarpeeksi, jos sanomme teidän olevan halukkaampia muutokseen kuin luulisitte. Ettekä vain ole ylpeitä itsestänne, vaan olette pahoillanne ja selvästi esikuvallisempia kuin aiemmin vuosikymmeninä. Siinä kiitämme itseämme että saimme teidän tienne ojennukseen kuten sanotaan. Ja selvästi se vaikutti teihinkin hyvin heti välittömästi. Sillä näimme suoria vastauksia, myönteisiä päätöksiä. 

Esitämme teitä saapuvaksi tulevaisuuteen kanssamme, olemme teitä jo kauan odottaneetkin. Ja saavumme sitten kyllä opastamaan lisää, kun ensimmäisen olemuksenne saatte käsiinne. Siitä tulee jännittävää ja olemme ylpeitä teistä kyllä kun sinne yllätte, sillä se on koko ihmiskunnan historiassa suuri käänne parempaan elämään. Eikä sellaista ole tapahtunut aikoihin.

 

MEILLE KERROTAAN VÄÄRÄ JA OIKEA AJATUKSIIMME

Kuljemme kyllä ihmisten luona ja olemme vastaamassa ihmettelyihinsä, kun niitä ääneen kertovat toisilleen. Ja olemme kertomassa että ovat väärässä joissain asioissa ja toisissa oikeassa. Olemme päättäneet näin vahvasti sekaantua ihmisten ajatuksiin tästä lähtien. Ja olemme sen tekemässä väärin perustein mielestämme, mutta meillä ei ole vaihtoehtoja enää. Olemme päästäneet kaiken liian pitkälle ja meillä on täysi työ päästää sen kaiken nyt lähtemään ulos uudelleen maailmasta. Siinä teemme töitä vuorokauden ympäri ja poljemme paikoillamme emmekä etene tällähetkellä, sillä teitä on aivan liikaa siihen nähden montako meitä on työssämme.

 

Siinä teillä on täysi työ myös tulla viisaammiksi kuten me, mutta ei ole paljon väärin sanoa että onnistutte kyllä, olemme varmoja. Siinä tulemme teitä auttamaan. Ja olemme valmiita puurouttamaan heidän sanojaan jotka esittävät vastalauseita meille, sillä ei siinä ole mitään sanansijaa meitä vastustaa. Olemme ryhmä voimakas, joka kertoo kaikille sen voiman olevan tuskallistakin tavallaan meille kaikille, että meillä on suuri vastuu teistä kaikista. Emmekä lähde teitä opastamaan liian pitkään koskaan matkallanne.

 

OMA PUOLUSTUSVOIMA

Mikä se uneni oli voimasta (puolustin itseäni ja perheenjäsentäni tahdonvoimalla) ?

Siinä esitimme sinulle miten voit jatkossa voimaasi käyttää hyvin jos tahdot, mutta siinä emme tarkoittaneet että käytät sitä pahan siirtämiseen uuteen paikkaan. Esitimme että voit puolustaa aina läheisiäsi sillä voimallasi siten, että päätät palavasti jotain jonka haluat ja se tapahtuu. Siirrämme silloin sinun alkupistettäsi menneisyyteen.

 

VAALEAIHOISET AUTTAJAT JOTKA OVAT SAMANLAISIA KUIN ME, SILLÄ OLEMME PERÄISIN HEIDÄN OLEMUKSESTAAN

Saattelemme nyt ajatuksiasi, kunnes osaat sen suhteuttaa käsityksesi maailmastasi. Ja lähdemme sitten yhdessä saattelemaan maailmaa sinun luotasi pois lähtevää, joka saapuu taas uudelleen teille kaikille erilaisena. Siinä tarvitsette apuamme, emmekä ole hohtavia olentoja sitten enää silmillenne. Vaan olemme vaaleaihoisia olentoja, joita olette nähneet joissakin elokuvissanne tai kirjoissanne. Selaamme olemustamme teidän silmillenne siinä, ettekä näe että teitä on useita samanlaisia kuten me. Siinä esitämme teidän olemuksenne olevan peräisin meidän maailmastamme useita aikoja sitten, joka ei enää edes kuulu teidän historiankirjoihinne joita luette toisillenne uskontotunneilla. Vaan olette valmiita kuuntelemaan uusiakin krijoituksia joista nyt kerromme.

 

Esitämme että olet niin uskalias että julkaiset meidän kertomuksemme siitä mikä teidän elämänne on oikeasti. Eikä niin että säikähdät ja jätät työsi kesken, koska se vähän muuttui sinunkin käsityksesi elämästäsi. Esitämme että lähdet suunnistamaan sitä kohti, että teitä huiputetaan koko ajan nytkin, ettekä edes tajua sitä. (rikkauksien keskittäminen tietyille ihmisille, pelkomanipulointi, yms)

Innostumme nyt kun päätät tätä asiaamme kuunnella, sillä tämä on mielestämme erittäin tärkeää teidän tietää tässä hetkessä. Esitämme että maalaat siitä taulun tai teet piirroksen, että käsittäisimme kaiken oikein. Siinä kerromme sinulle sitten mitä piirrät, niin teet kaiken oikein.

 

KAIKKI TAPAHTUU HITAASTI, KUNNES OLEMME TARPEEKSI KÄRSINEET JA PALAUTAMME ITSE MIELIIMME KAIKEN, KAUTTA AIKOJEN TAPAHTUNUT OPASTUS

Siinä olemmekin onnellisia että sinua kiinnostaa aina kakki aktiviteettimme ja olet innolla lähdössä aina kokeilemaan kaikkea. Etkä lähde sammuttamaan elämäsi paloa lainkaan, kuten toiset tekevät. Innostumme kanssasi ehkä liikaakin ja paljastamme vaarallisia asioita, mutta siinä teemme vain sinun vuoksesi, että näkisit miten olette kärsineet ja kuunnelleet vääriä tietolähteitä elämällenne suuntaa antamaan. Kuljemme nyt kanssanne ja olette viisaampia jatkossa, sillä emme palauta mitään liian nopeasti mieliinne. Kunnes olette tarpeeksi kärsineet kohtaloitanne siellä maailmassa ja lähdette tekemään niin itse.

Aivan, olen kuullut tästä erään henkilön kertomana.

Niin sinä olet kuullutkin ja olemme samanlaisia henkilöitä, joiden kanssa hän on yhteydessä. Olet vapaa arvioimaan sen suhteen mitä tahdot. Mutta siinä emme kerro mitään ihmeellistä toisaalta, sillä olemme näin tehneet kautta aikojen ja olemme vain saatelleet teidän uskoanne luoksemme. Ja te palasitte kuka mitenkin omalla tavallaan, mutta olette nyt koossa te joita tavoittelimmekin.

 

MENETÄMME MAALLISTA, MUTTA SAAMME ENEMMÄN EIKÄ MITÄÄN ENÄÄ PUUTU KOSKAAN

Olemme siis koonneet voimamme ja olemme nyt tarpeeksi voimakas luonne, että lähtisimme sinun maailmaasi sammuttamaan loistostaan. Ja olette siitä erittäin pahoillanne että menetätte kaikkea arvokasta mielestänne, mutta olettekin saavuttaneet sillä enemmän kuin tajuatte. Esitämme että teette arvion siitä mitä tahdotte tulevaisuudeltanne ja olemme sitten viisaampia niitä teille antamaan. Olemme valmiita sinulle palauttamaan kaiken jonka olet menettänyt matkallasi ja olemme sen päättäneet tuoda, ilmentää sinulle välittömästi jos tahdot.

 

Siinä teillä on osin vielä omaksumista että ette kadehdi heitä jotka saavat asioita ensin, sillä osaamme kyllä arvioida kuka ansaitsee mitäkin miloin. Ja teemme sen täydestä sydämestämme siten, että teiltä ei mitään enää koskaan puutu. Osaamme arvioida siis mitä tarvitsette tarkalleen, etttekä näe sitä miten sitä työtämme teemme jatkuvasti ympärillänne, kuunnellen ja otaksuen arviointeja. Onnistumme 100% olemaan oikeassa, kuten ymmärrätte. Ja olemme siinä valmiita sinun suhteesi, että toteutamme sinun toiveesi ensimmäisen, saat sellaisen kunnian. Olemme sen sinulle jo valmistelleet.

Innostumme nyt aavistuksestasi että saat jotain innostavaa. Ja se on meille pieni merkki sinun uskollisuudestasi, että olet niin nöyrä että et sellaista välttämättä tahtoisi edes. Olemme varmoja että pidät lahjastasi, sillä siinä yhdistyy sinun luonteesi piirteitä vahvasti, etkä ole niin lahjomaton kuin ajattelet olevasi. Saattelemme mietteitäsi ja uskomme sinun haltuusi sen laitteemme jos tahdot sen pitää, ellet ajattele sen olevan sinulle liikaa tällähetkellä.

 

MAGNETISMIIN JA PROPULSIOTEKNIIKKAAN LIITTYVÄ AJASSA TAAKSEPÄIN LUOTAAVA "MATKUSTUS LAITE", JONKA KAIKKI MUISTAVAT

Isosti kerromme sinulle että siinä on kyse matkustamisesta kyllä. Etkä näe, että siinä on kyse kaikesta muustakin elämästä, joka kertoo teille uusia asioita matkustamisesta joka teiltä on salattu. Iskostamme sen kyllä teille kaikille muistiinne. Mutta olette niin eri kohdissa kehitystänne, että toisille voi olla vaikeaa kuljettaa sellaista tavaraa mukanaan arkipäivän kahinoissanne. Sinulla se on helpompaa, sillä olet viljellyt jo sellaista ajatusta kauan että pääsisit matkustamaan, etkä ymmärrä että sinulla on se laite aina mukanasi etkä tarvitse mitään muuta välinettä matkoillesi. Voimme sen sinulle kertoa jos tahdot nyt hetikin.

No alustavasti jotain siitä? 

Sen voimme kertoa että se on propulsiotekniikkaa (propulsio) jota ette vielä edes ymmärrä vaan se sana teidän täytyy kuunnella englannin kielestänne ensin, että suomennatte sen sanan. Esitämme että siinä ei ole kuitenkaan kyse lentävästä lautasesta, kuten kerrotte tapahtuvan. Vaan siinä on kyse luotaamisesta sellaisen avaruudellisen energian kanssa, joka kannattelee teitä kaikia tavallaan nytkin koko ajan. Esitämme että se liittyy osin magneettikenttään, eikä ole suora vertaus siihen. Vaan liittyy myös matkustamiseen, siirtymiseen sen magneetikentän sisällä samaan aikaan kun siirrytte ajassa taaksepäin. Esitämme näin pitkästi, emmekä kerro enempää etteivät sinun aivosi lähde kuvittelemaan liian ptikälle asiaa. Vaan olemme varmoja että ymmärrät asian.

 

IHMISILLÄ ON VAIKEUKSIA YMMÄRTÄÄ

Lupaat harkita asiaa, etkä osaa ajatella mitään. Joten jätämme sinut miettimään asioitasi järjestykseen päässäsi, että voit sitten olla viisaampi ensi kerralla. Niin te teette luonamme, emmekä näe siihen aina järkeä niin tehdä. Vaan olette joskus viisaampia ja toisinaan pahemmin sekaisin sen jälkeen, mutta olemme luvanneet teitä opastaa. Ja se työ meidän täytyy nyt tehdä sinun kanssasi että opit jotain magnetismista ja miten se sinuun vaikuttaa siellä maailmassasi.

 

Esitämme että sinä harjoittelisit sitä ohjelmaasi, joka kertoi sinulle mitä toivomuksia sinulla on tulevaisuudeltasi. Joten ole valmiina sitten ohjelmoimaan oman tietokonesimulaatiosi siitä, mikä sinun maailmasi tulee olemaan. Olemme valmiita sen toteuttamaan jos sinä olet mietteliäs tarpeeksi, etkä lähde maailmaasi hortoilemaan mielessäsi liikaa. Esitämme että teet sen ohjelmasi mielessäsi, etkä lähtisi sitä julkaisemaan. Vaan olemme sitten valmistelleet sen sinulle, kun saat sen valmiiksi mielessäsi. Iloitsemme saavuksistasi aina, emmekä lähde sinua opastamaan liikaa tielläsi. Joten ole vain oma itsesi sen ohjelman suhteen, että näkisit millaisessa maailmassa sinä haluat asua jatkossa. Esitämme että teet siitä julkisen siten, että maalaat sen maiseman kartallesi ja olet sitten syntynyt siihen maailmaan kuten tahdot.

 

TOIVOMALLA MAAILMA YMPÄRILLE

Esitämme että teemme uudelleen sitä harjoitustasi siten, että toivot vain olevasi jossain maailmassa ja se on sinun ympärilläsi kuten tahdotkin. Esitämme että siis maalaat sen maailmasi ympärillesi ja se on valmis. Kiitoksia sinulle mielenkiinnosta ja ystävyydestäsi meidän suhteemme. Olemme nyt valmiita tälltä päivältä, joten olemme vain hetkisen enää luonasi, kuunnellen onko sinulla lisäkysymystä esittää?

----

 

Esitämme nyt että punnitset vaihtoehtojasi sen suhteen mitä haluat kuulla lisää ja mitä et välitä kuulla. Esitämme siten sinulle vaihtoehtoja, mistä olet kiinnostunut. Sillä meillä on niin paljon asiaa, että meillä ei aika riitä kaikkeen. Ehdotamme että voisit kuunnella jotain sinua kiinnostavaa, niin se ei sinua pitkästytä. Ja tosiaan ymmärrät ehkä joistakin asioista ja joistakin et mitään. Esitämme että olisit kiinnostunut esimerkiksi historiastanne jota ette ole kuulleet. Vaan se sinulle on osin jo tuttua, mutta siinä tekisimme vielä lIsäyksiä.

 

OMAISUUS JOTA EMME SAANEET, HYLKÄSIMME UNELMOINNIN, UNELMOIKAA SIIS PALJON

Kyllä kiinnostaa, kiitos.

Olemme siinä valmiita sitten kertomaan sinulle jotain teidän omaisuudestanne jota ette ole saaneet. Ja se saattaa sinua järkyttää, etkä saa olla pahoillasi. Ehdotamme että varaudut hiukan ennelta sillä, että teet tutkimusta itse mistä kerromme ja olemme sitten esittäneet sinulle jonkin muunlaisen vastauksen, kuin sen mistä luit juuri.

Inhoamme juuri sellaista esitystä että sinullekin kerrotaan miten olette kristittyjä, ettekä muslimeja. Vaan te olette kaikki samaa verta ja lihaa, ettekä mitään sellaista erottavaa esitystä.

Siinä teemme sinulle uusiksi kaiken maailmankuvasi, että saat sen kirjoittaa puhtaaksi ja sanelemme vain, kunnes olet väsynyt etkä jaksa enää. Esitämme että sinä teet siitä videon ja laitat sen nettiin jonnekin ja olemme sitten tulleet jälleen yhtä pykälää lähemmäs esityksemme alkamista. Siinä esitämme teille unelmia jotka olette hylänneet, koska teille ei niitä edes suotu. Sillä teidät kastroitiin tavallaan siten, että teitte itsestänne kykenemättömiä uneksimaan isoista asioista. Esitämme että teette niin nyt paljon, sillä teillä on paljon kiinniotettavaa niistä menetetyistä vuosistanne, ettekä saa menettää niistä mitään.

 

HYLÄTKÄÄ EROTTELEVAT USKONNOT, KRISTITTYJÄ/MUSLIMEJA, SILLÄ OLEMME SAMAA VERTA JA LIHAA, UUSI ARMO KRISTUS-USKOSTA, MILJOONIA VALAISTUNEITA PIAN

Kiinnostuimme siitä epäkohdasta, miten kerrotte itsellenne olevanne esikuvallisia Kristus uskoisia olentoja, mutta teette kaikkea muuta kuin olette sellaisia oikeasti. Kiivaasti esitämme että hylkäätte nyt uskontonne ja esikuvanne sellaiset, sillä niitä ei ole enää olemassa. Ehdotamme että olet sinäkin uudella tavalla kiinnostunut siitä Kristus uskonnosta, sillä siinä teillä on uusi armo josta voitte ottaa opiksenne. Siinä ei pyydetä eikä vaadita, vaan ehdotetaan ja ollaan sitten uudelleen tulossa valaistuneiksi olennoiksi. Eikä sellaisia ole vielä paljoa siellä teidän seassanne, mutta pian teitä on miljoonia.

 

TEHKÄÄ TOISILLE KUIN TEKISITTE ITSELLENNE, ITSENNE KUVAKSI, ALOITTAKAA TYÖ RYHMÄSSÄ, ALKUVAIKEUKSIEN JÄLKEEN INNOSTUS PALVELLA TOISIA

Esitämme että tulette viisaammiksi ja keräätte apuvoimia ympärillenne, toteuttaaksenne sen esimerkillisen teon että teette toisillenne kuin tekisitte itsellenne. Kiinnostutte ajan myötä tekemään sitten niin aivan luonnollisesti, eikä tarvitse teidän sotkea siihen mitään omia esikuvianne, vaan teette sen itsenne kuvaksi. Kerromme miten teette sen ensin, sillä siinä on teillä kysymyksiä vaikka miten paljon ja se polku on vaikea, meidän täytyy kertoa valitettavasti.

Esitämme että keräätte ensin niitä apuvoimia ympärillenne ja teette sitten vasta jotain. Sillä on helpompaa aloittaa se työ ryhmässä, eikä niin että teette yksin kaiken ja näännytte siihen vastaanottoon jonka saatte osaksenne. Siinä tulette epäilemään kaikki toisianne kerran aluksi, eikä teillä ole paljoakaan uskoa jäljellä ensimmäisen kerran jälkeen. Mutta sen alettua sujumaan, olette niin onnellisia sen toimivuudesta että sijaatte kaiken siten että voisitte palvella toisia vain.

 

UNELMAT MITTARINA TYÖLLE, UUTEEN MAAILMAAN, JAKAMINEN EI KOSKAAN OLE MEILTÄ POIS VAAN SAAMME YHÄ ENEMMÄN

Siinä olette vielä niin erikoisen päteviä, että teette vain itsellenne ettekä paljoakaan toisille. Eikä teillä ole edes aikomusta sellaista työtä aloittaa. Innostumme kyllä teidän alustanne sitten niin paljon, että olemme luonanne ja esitämme teille unelmia joita voitte käyttää mittarina työllenne. Ja olette viisaampia kun näette miten ne toteutuvat. Istumme luonanne kertomassa teille uusia seikkoja luonteestanne ja se tie teitä vie sitten uuteen maailmaan. Kamalasti se sattuu teidän sivuosaanne se esitelmämme luonnostanne, joka on karkea ja töykeä kanssaihmisillenne. Sillä teidän täytyy se vain nyt ymmärtää, että siinä on paljon teillä voimaa jonka voitte yhdessä jakaa. Eikä teillä ole mitään sitä vastaan että jaatte toisille, sitten kun huomaatte että se todellakaan ei ole teiltä poissa koskaan. Vaan päin vastoin saatte siinä yhä enemmän. Esitämme että olette valmistautuneet siten, että teette suurimman unelman itsellenne josta olette koskaan haaveilleet ja olette valmiita sen saavuttamiseen niin näemme sitten miten teidän käy ryhmänä.

 

EROOSIO RAPAUTTAA USKONTOMME, HYVÄKSYKÄÄ TULOKKAAT JOUKKOONNE

Siinä kerromme teille uusinta tietoa maantiedosta ja eroosiosta, joka tulee rapauttamaan teidän uskonne uskontojenne suhteen. Ja siinä teillä paljon on kiinni sitten avoimuudesta toisianne kohtaan, että teette paremmin kuin aiemmin heille palveluksia, jotka lähtivät aikoinaan kodistaan ja saapuivat maahanne vieraiksi. Esitämme että teette heille palveluksia siten että hyväksytte heidät joukkoonne ettekä hyljeksi, vaan olette siskoja ja veljiä heidänkin kanssaan ettekä edes ymmärrä sitä vieläkään. Kuuntelemme ajatuksianne heidän suhteensa ja olemme valmiita puuttumaan asiaan, jos teillä on vihamielisiä avoimia ajatuksia heitä kohtaan. Ja teemme heidän puolestaan teille palveluksia että te tajuaisitte miten hyväsydämisiä he todellisuudessa ovat.

Innostamme vielä teitä tekemään heille koteja ja petejä nukkumiseen, sillä heillä on kamalan vaikeaa olla siellä yhdessä leireissä kuin sillit suolassa. Eikä heillä ole yksityisyyttä, vaan siellä ratkeaa pian paljon väkivaltaisuuksia kun heillä ei ole sitä rauhaa mihin ovat tottuneet. Innostamme teitä esittämään heitä ystävinänne ja olemaan heille kunnioittava, vaikka olisitte eri mieltä asioista vielä. Sillä te tulette olemaan heidän veljiään kuitenkin jatkossa, ettekä pääse siitä yli ettekä pakoon. Eivät he teidän tyttäriänne raiskaa ehdoin tahdoin jos saavat olla rauhassa väkivaltaisuuksilta, kunnes olette heidät hyväksyneet joukkoonne.

Jos tarkoitatte tulokkailla maahanmuuttajia, niin hehän eivät oikein kunnioita naisia? 

Niin siinä on heillä se puute josta puhuvat paljon keskenään ja olemme sen suhteen tietäväisiä, emmekä sitä vähättele. Esitämme heille aina että tekisivät usein toisilleen palveluksia siten että lähtisivät ulos tuulettumaan mutta sitten se menee heillä siihen teidän vaaleaihoistenne vaaleatukkaistenne ihasteluun. Sillä he todella pitävät teidän pohjoismaalaisista luonteen piirteistänne sekä atleettisista vartaloistanne, joita heillä harvemmin on, koska ovat lyhyttä kansaa.

 

Miksi tämä tulokas -asia on teille niin tärkeää? 

Siinä kerromme jotain mitä ette vielä ymmärrä. Sillä olette liian sinisilmäisiä siinä asiassa mitä medianne teille kertoo ja mikä on totuus heistä ihmisinä. Olemme heitä saatelleet paljon, ettekä edes ymmärrä mitä he ovat kokeneet siellä matkallaan. Inhoamme sitä miten heitä kohdellaan ja olemme päättäneet heitä sulkea pois oveltanne kyllä liikamäärin, mutta teitä yritämme hyväksyttää mieliltänne heitä ymmärtämään. Innostumme jos teette heille hyvin, ettekä tee pahoja tekoja suhteensa, vaan olette vieraanvaraisia kuten hekin ovat.

No mitä yksi ihminen voisi tehdä heidän hyväkseen? 

Siinä esitämme että teette heille kuten tekisitte itsellenne samassa tilanteessa eli toisitte elämäänsä uutta valoa, ettekä käännyttäisi heitä oveltanne tavallaan. Vaan ottaisitte heidät huomaanne ja selvittäisitte mitä he elämältään haluaisivat. Siinä on paljon kunnioitusta jos niin teette ja lähdette tuomaan esikuvaa, miten heitä kohdeltaisiin kunnioittavasti.

Ruotsissa on huonoja kokemuksia, Malmö.

Siellä on heitä liikaa yhdessä, kuten kerroimme siinä tulevan ongelmia juuri sellaisia. Haluamme teidän hajauttavan heidät osaksenne elämäntilaanne ja sujauttavan siten elämäänne siellä maaseudulla missä teillä on kyllä tilaa. Eivät he halua kaupungeissa asua, vaan kuitenkin sivilisaation parissa.

Innostamme teidän viestiänne aina siten jos tahdotte heitä ystäviksenne hyväksyä. Ja teemme heidän kanssaan sopimuksia sielun teidän suhteenne, että lähtisivät myös teidän ajatuksianne kunnioittamaan, eikä se olisi yksipuolista. Inhoamme sitä myös miten heitä kohdellaan neuvostoissamme, mutta teillä se on helpompaa kun olette ihmisiä. Ja teitä on varoitettu ennalta heidän arvaamattomuudestaan. Mutta se useinkaan ei pidä edes paikkaansa että teitä himoitsisivat suuremmin. Heillä on omat uskontonsa pyyteet ja olemuksen päällä he tahtovat pysyä, eivätkä vajota pahuuteen, kuten teillä tehdään paljon useammin. Siinä olette erilaisia, että heillä se yritys pysyä puhtaana on paljon erityislaatuisempi kuin teillä valkolaisilla, kuten sanotte.

Islam? Niin sekin vaikuttaa. Sillä he ovat ikivanha kansa, ettekä ole lainkaan samalla aaltopituudella heidän kanssaan. Vaan se kuitenkin teitä auttaa eteenpäin, että heidän elämäänsä ymmärrätte.

 

Ihmettelemme sinunkin käsitystäsi että heidän emäntänsä olisivat vain yksin vastuussa elämästään siellä kotimaassaan, vaikka heillä on kyllä auttamisverkosto sukulaisten kesken, toisin kuin teillä. Siinä ette ehdi edes varata kestitystä kun he ovat sellaisen jo kotonaan järjestäneet, kun joku saapuu takaisin matkaltaan jostain. Istumme heidän pöydässään aterioimassa ja selitämme heille samalla miten heidän tulee varata ruokaa jokaiselle että se riittäisi. Siinä teemme paljon työtä, ettekä osaa kuvitella mistä he ruokansa saavat. Mutta sitä on ylinkyllin ja me vastaamme sen toimituksesta, sillä he ovat sen ansainneet. Esitämme että te teette samoin heille, sillä teillä on kyllä samoin paljon ruokatarpeita jos tahdotte heille ruokajuhlia järjestää, ettekä ole varautuneet siihen lainkaan mutta teillä on herkkuja pöydät täynnä."

("Tulokas" ja "ruokailu" saattavat myös olla vertauskuvallisia, viitaten sekä maahanmuuttajiin että yleisesti uusiin outoihin tulokkaisiin kuten henkiolentoihin.)