"Maailmanrauhan vauhdittamisen meditaatio varhain maanantai aamulla klo 4:57 Suomen aikaa.

Käytetään uuden kuun ajankohdan tilaisuutta luodaksemme portin jonka kautta tasapainotamme planeettamme energiakenttää. Teemme tämän meditaation myös ehkäistäksemme Syyriassa kehittyvän aseellisen yhteenoton negatiivisia vaikutuksia.

Levittäkää tätä herättämällä innostusta ihmisissä että hekin levittäisivät tätä eteenpäin omalta osaltaan, maailmanlaajuisesti! Voitte luoda paikallisen facebook -ryhmän tai luoda videon Youtubeen.

Tieteelliset tutkimukset ovat vahvistaneet ihmisyhteisöjen massameditaatioiden positiiviset vaikutukset (linkissä englanninkielisiä linkkejä näihin tutkimuksiin), joten jokainen osallistuja voi auttaa myös tuomaan Tapahtumaa lähemmäs.

 

1. Käytä omaa tekniikkaasi tietoisuuden rentoutuneen tason saavuttamiseksi.

 

2. Aseta aikomukseksesi käyttää tätä meditaatiota apukeinona vauhdittaaksesi maapallon ja sen ihmisten rauhan saavuttamista.

 

3. Kuvittele mielessäsi valon pilari joka lähtee galaktisesta keskusauringosta, kulkee läpi kaikkien valon olentojen aurinkokunnassamme ja läpi oman kehosi, sitten maapallon keskustaan. Kuvittele toinen valopilari joka lähtee maapallon keskustasta, kulkee läpi kehosi ja ylös taivaalle kohti valon olentoja aurinkokunnassamme ja galaksissamme.

Istut nyt kahdessa valopilarissa joiden valo virtaa sekä ylös että alas samanaikaisesti. Pidä nämä aktiivisena muutaman minuutin.

 

4. Kuvittele mielessäsi violetti liekki joka puhdistaa Syyrian alueen ja sen energiakentät plasma, eetteri- ja astraalitasoilla. Kuvittele tämä violetti liekki laajentuen halki Keski-Idän puhdistaen sen. Laajenna liekkiä yhä kunnes se käsittää koko planeetan puhdistaen sen energiakentän plasma, eetteri- ja astraalitasoilla.
 
 
5. Kuvittele nyt pehmeä pinkki parantava jumalallinen feminiinienergia parantavan kaikki ihmiset Syyriassa ja tuoden sinne rauhan. Kuvittele miten tämä pehmeä pinkki valo suojelee Syyriaa. Kuvittele tämän jumalallisen feminiinienergian parantavan maailmanlaajuisesti kaikkien Syyrian konfliktiin osallisten mielet ja sydämet. Kuvittele sitten tämän jumalallisen feminiinienergian laajenevan halki koko Keski-Idän ja parantavan siellä kaikki kansat. Laajenna yhä kunnes se käsittää koko planeetan parantaen kaikki elävät olennot.

 

Jumalatar tahtoo rauhaa, joten tulkoon rauha!"

 

Päivityksiä meditaatioon myöhemmin, esim. mahdollisia nähtäviä tuloksia: http://2012portal.blogspot.fi/

 

Violetflame.jpg  portal.blogspot.fi