Suomensin sivustolta:

https://www.consciousreminder.com/2017/04/18/so-what-is-that-ringing-in-my-ears/

 

18.4.2017

"Kirjoitan tämän artikkelin koska niin monet ovat kyselleet oireistaan, etenkin korvia koskevista. Monet ovat kertoneet lisääntyneestä tinnituksesta, korvien soimisesta joko toisessa korvassa tai molemmissa. Toiset ovat kertoneet korvakivuista joka siirtyy korvista hampaisiin ja leukaan, siirtyen päähän aiheuttaen huimausta ja päänsärkyä. Tämä saattaa olla pelottavaa koska se vaikuttaa päivittäiseen toimintakykyymme. Kuitenkin, tämä prosessi kuuluu osana siirtymisessämme monitasoiseen valokehoon.

Korva ja sisäkorva sijaitsevat 5., 6. ja 7. chakran välissä eli alueella jossa sijaitsee henkinen anatomiamme joka yhdistää meidät korkeampiin tasoihin. Eli kun olemme samassa linjassa, uudelleen yhdistettyinä paremmin aurinkokuntamme galaktiseen perintöömme, tunnemme muutoksia ja vaihteluita tällä alueella.

Arkkienkeli Mikael ohjasi minua katselemaan kuvaa korvasta selittääkseen mitä tapahtuu kehoissamme tässä muutoksessa. Jos katsotaan sisäkorvaa, siellä on spiraalinmuotoinen elin jota kutsutaan simpukaksi. Se on vastuussa vastaanotettujen äänien kääntämisestä impulsseiksi jotka voidaan sitten lähettää hermoratoja pitkin aivoihin kuulluksi ja ymmärretyksi. Mutta simpukka toimii myös galaktisena antennina joka voi ottaa vastaan ääniä korkeammilta tasoilta.

ear

Jokaisessa korvassa on simpukka ja ne työskentelvät yhdessä huolehtien kuulotoiminnosta. Mutta henkisin termein, vasen simpukka toimii yhdessä vasemman aivolohkon kanssa vastaanottaen ja maadoittaen informaatiota joka koskee elämää maapallolla, kun taas oikeanpuolimmainen simpukka vastaanottaa ja kääntää tietoa galaktiselta tasolta joka on yhteydessä henkiseen ja mystiseen todellisuuteen.

Molemmat ovat yhteydessä hermojärjestelmään ja aivoihin. Kuitenkin impulssit jotka aktivoivat simpukan spiraalin korkeamman tietoisuuden tasolla välittyvät aivolisäkkeen kautta ja sieltä simpukkaan monien erilaisten hermoratojen ja valomeridiaanien kautta. Tämä tarkoittaa että kun galaktisia valokoodeja välitetään hyvin voimakkaasti galaktisten säteilyaaltojen kautta, käpyrauhanen on enemmän aktivoituneena ja siten, heillä jotka ovat valmiita, simpukka alkaa väreilemään valokielen viestein!

Tasapainoisella henkilöllä vasemman ja oikean korvan simpukan spiraalien aktivointi takaa että on tasapaino, sekä kirjaimellisesti että tunne/henkisellä puolella. Omassa kulttuurissamme olemme olleet hyvin epätasapainossa, vasen aivolohko on hyvin aktivoituneena ja oikea ei. Elämmme vasemman aivolohkon yhteiskunnassa missä hyvin vähän huomiota on suotu oikean aivolohkon toiminnoille, alkaen koulusta jatkuen aikuisuuteen.

Kun oikean aivolohkon simpukka alkaa värähtelemään harmoniassa galaktisen spiraalin valokoodi lähetysten kanssa, alat "kuulla" tiedonvälitystä jota et ole kuullut aikaisemmin. Tämä saattaa kuulostaa vain valkoiselta kohinalta sillä hetkellä, koska aivoillasi ei ole mitään käsitystä miten kääntää se eläväksi kieleksi. Mutta kun alat työskentelemään oikean aivolohkosi kanssa ja laajentumaan maagisiin korkeampiin tasoihin, nämä lähetykset alkavat ottamaan muotoa ja selvyyttä.

Saatat alkaa ilmaisemaan valokieltä maalaamalla, musiikilla, runoilla tai muulla oikean aivolohkon toiminnalla jota suosit ilmaistaksesi galaktisten valokoodien virtaa. Tämä on yksi syy miksi niin monet tuntevat olevansa poissa tasapainosta. Vasemman aivolohkon puoli on tulossa niin tasapainottomaksi että ihmiset ovat vaarassa siirtyä vasemman aivolohkon "varjoenergiaan", paranoiaan, psykoosiin, masennukseen. Ihmisillä ei ole käsitystä miksi tuntevat olevansa masentuneita, ahdistuneita, ehkä jopa psykoottisia. Koska kaikki tämä on niin laajamittaista, vaikka tämä ei koskisi vielä itseäsi, voit tuntea sitä toisten ihmisten puolelta siinä miten he käyttäytyvät kanssasi.

Tämä on ehdottomasti haastava hetki muutosprosessissamme. Meidän täytyy tunnistaa mitä tapahtuu ja työskennellä tasapainottamisen saavuttaaksemme. Aktivoida oikea aivolohkon simpukka luovalla toiminnalla, taiteella, tanssilla, musiikilla. Unelmoi ja tanssi, maalaa ja kirjoita, näe yhtymäkohtia ja taika kaikessa. Älä jää vasemman aivolohkon varjoisaan puoleen joka kulkee alaspäin spiraalina. Me kaikki tarvitsemme alaspäin vievän spiraalin maadoittuaksemme terveeseen suhteeseen maapallon kanssa, mutta kun se on epätasapainossa, siitä tulee patologinen.

Eliminoimalla myös maitotuotteet ruokalistalta voi auttaa tässä hetkessä korvasäryn kanssa. Maitotuotteet aiheuttavat nesteen muodostumista korvissa ja jos tällä alueella on jo painetta, se saattaa aiheuttaa kipua. Samoin kun käpyrauhanen on hyvin aktiivinen, se kipu saattaa olla hyvin voimakasta.

Joten hyvät ystävät, on aika kuunnella ja alkaa kuuntelemaan näitä uusia lähetyksiä joita saapuu. Minä työskentelen maalaten ja valokielen lähetykset ovat osa sitä nyt. Pitäkää tasapainonne, pysytelkää erossa kiistoista ja paranoiasta, viettäkää mahdollisimman paljon aikaa oikean aivolohkon luovassa maailmassa.

Pian planeettamme huomaa uudelleen että taika ja luovuus ovat ajan avaimia ja että kun ymmärrämme ajan ja miten työskennellä ajan kanssa, luomme hyvin erilaisen maailman hyvin erilaisella aikajanalla. Avain on sisällämme, kuten ylhäällä siten myös alhaalla. Meillä on oma "galaktinen lähettimemme" joka on nyt siirtymässä online- asentoon!"