https://www.facebook.com/reel/2553826354758680/?s=single_unit

8.1.2023 "Hyvää uutta vuotta! Halusin jakaa erikoisviestin oppailtani. Tämä vuosi kuvaa suuntautumistamme henkeen, sielunpolkuumme. Monet valotyöntekijät ovat risteyskohdassa, missä jätämme taakse 3D elämämme joka ei enää resonoi, tietyt menneisyytemme aspektit kuten vanha työmme saattaa tuntua liian stressaavalta tai suhde jossa sinua ei kunnioiteta sellaisena kuin olet. Saatat ottaa välimatkaa myrkyllisiin perheenjäseniin jotka eivät anna sinun olla oma itsesi, eivätkä puhua totuuttasi. Ymmärrämme ettei meidän tarvitse sopeutua mihinkään mikä on alle rakkauden tason, koska eteenpäin kulkemalla kuljemme uuden maapallon energioihin. Tämä määränpää ei ole itsemme ulkopuolella, vaan se on taajuus sisällämme, omaan sydämeemme virittäytymistä. Teemme sen pohdiskelemalla, kirjoittamalla ylös tunteitamme ja ajatuksiamme, järjestämällä rauhallista yksinäistä aikaa että todella pääsisimme yhteyteen oman sisäisen äänemme kanssa ja ymmärtäisimme mikä on meidän sisäinen totuutemme, mikä resonoi ja mikä ei.

On paras hetki jälleen uudelleenasettaa lupauksensa. Erityisesti nyt suosittelisin kaikkia asettamaan päämääränsä, mistä haluat päästää irti, millaisia ihmissuhteita haluat vetää puoleesi. Kun kirjoitat ne ylös niin että näet ne jatkuvasti, laitat ne vaikka jääkaapin oveen niin että voit koko vuoden palata näihin aikomuksiisi, se antaa sinulle suunnan. Muuten alat harhailla jälleen ja etsiä kiertoteitä jotka eivät vastaa sielumme korkeinta polkua. 

Ylösnousemusenergioita saapuu. Viikkoa ennen uutta vuotta, uutena vuotena ja vuoden ensimmäisellä viikolla olemme kokeneet voimakkaita auringonpurkauksia ja etenkin viimeisinä kahtena päivänä monet ovat kokeneet näitä flunssan kaltaisia oireita. Syy miksi koemme näitä, on että kehomme vastaanottaa korkeavärähteistä taajuutta ja sen täytyy tasapainottaa itsensä näiden energioiden suhteen. Kun olet uudelleenkalibroitunut fyysisesti, aistisi terävöityvät. Eli kun tervehdyt fyysisistä oireista, koet enemmän yhteyttä sydämeesi, enemmän telepaattista yhteyttä, enemmän yhteyttä oppaisiisi. Voit myös toivoa saada enemmän opastusta korkeammalta itseltäsi, voit toivoa saada nähdä todellisen sielun polkusi ja mikä on todellinen tehtäväsi maan päällä, mikä tuo sinulle eniten iloa, millainen työ, millainen ihmissuhde minulle sopii. Kun kirjoitat ne ylös, linjaudut niiden suhteen nopeammin sillä se kulkee alitajuntaasi ja näin korkeampi itsesi ohjaa sinua oikeaan suuntaan.

On siis voimallinen vuosi yhdistyä sydämeensä, päästää irti. Joillakin nämä keskusauringosta tulevat purkaukset tuntuvat sydämen laajentumisena, lisääntyneenä autuutena, lisääntyneenä yhteytenä sisäiseen ääneensä, tuntuu että kaikki sujuu vaivattomasti, houkutat enemmän rakkautta elämääsi. Mutta joillakin se tuo esiin vanhan surun, trauman. Jos tuntuu että sydäntä kivistää, tunnet surua ilman syytä, se johtuu näistä ylösnousuenergioista jotka tuovat kaiken tuskan esiin että sen voisi vapauttaa. Saatat syytellä siitä aiheettomasti muita, "ehkä suru on mieheni/lapseni/vanhempieni syy". Ymmärrä että nämä ovat egomielen temppuja että pysyisit itsesi ulkopuolella. On yksinkertainen syy miksi suru nousee pintaan: se tulee vapauttaa eikä tarttua siihen tarinaan. Näin voit rentoutua ilman syytöksiä ja ymmärtää että minun tulee kokea tämä suru. Aseta käsi sydämellesi ja meditoi sitä, lopulta kykenet antaa sen mennä. Suru pysyy vain jos tarraudumme tarinaan ja jatkamme siinä vellomista. Tarvitsee vain kerran vapauttaa suru, sitten tunnet korkeamman sydämesi laajentuvan, enemmän rakkautta, enemmän yhteyttä kuin koskaan aiemmin. 

Älä siis aloita vielä uusia projektejasi vaan kirjoita ylös villeimmät unelmasi. Kykenet ilmentämään kaiken mistä unelmoit, olet voimakkaampi kuin kuvitteletkaan. Aseta mielesi siis pyytämään rajattomasti vaurautta, rakkautta, seikkailuja. Nämä asiat tulevat elämääsi, huolimatta siitä mitä läpikäyt nyt, elämäsi muuttuu yhä paremmaksi ja paremmaksi. Älä luovuta.

Rakastan teitä niin paljon, hyvää uutta vuotta."

*

Uforajakokemus:

https://www.tamperelainen.fi/paikalliset/5639403?fbclid=IwAR2wrnlIarhR1IIQl28LrkfvUGN_nYNzEkOlwn9HBuWdrKo--SkTAWHEhz4

"Taustila ajeli Lempäälässä moottoriliikennetietä, kun hän äkkiä havaitsi edessään neljä punaista valopalloa vinoneliön muotoisessa kuviossa. Halkaisijaltaan parimetriset pallot lensivät noin 20 metrin korkeudessa. Hetken kuluttua pallot siirtyivät auton sivulle, aivan sen viereen. Taustila pysäytti autonsa, muttei ehtinyt ulos autosta, kun alkoi tapahtua. "En tiedä, miten kaikki kävi, mutta minut jotenkin siirrettiin auton ulkopuolelle. Ehkä se tehtiin auton sivuikkunan kautta. Sen jälkeen ei oikein ole muistikuvia", Nokialla asuva Taustila kertoo. --

"Edessäni seisoi melkein ihmisenkaltainen miesolento, jolla oli pituutta parisen metriä. Hänellä oli maidonvärinen iho ja hyvin kaunis, ystävällinen hymy, Taustila kuvailee. Valkea olento kommunikoi Taustilan kanssa telepaattisesti. Mitään tunnettua kieltä ei käytetty. Kävi ilmi, että hän on peräisin Pleijadien eli Seulasten tähtijoukosta. --

Tieteen tiedotus ry:n vuonna 2019 julkaisemassa Tiedebarometrissä kysyttiin vastaajien mielipidettä siitä, onko ulkoavaruudesta tehty maahan vierailuja. Tulokset olivat yllättäviä. "Vaikka ufohavaintoja ei ole kyetty tieteen keinoin todentamaan, lähes joka viides vastaaja oli täysin tai lähes varma siitä, että näitä vierailuja on tehty. Se ei ole mikään pieni määrä", Sohlberg muistuttaa."

*

NARSISTI EI MUUTU

Mistä tiedät että narsisti valehtelee? Hänellä on maneerit joita toistaa tietäessään valehtelevansa, vilkaisee alaspäin, sipaisee nenäänsä, tms. joten voit testata kysymällä jotain heidän elämästään johon jo tiedät vastauksen. Katso mitä hän tekee jos valehtelee, näin voit seuraavalla kerralla kysyessäsi jotain, arvioida oliko vastaus tosi vai ei. Älä paljasta koskaan narsistille että tiedät hänen valehtelumaneeristaan, silloin he vain muuttavat näitä eleitään. Video englanniksi Danielle Radin: https://youtu.be/tBEz7EO94TI

Valheet joista saat narsistin kiinni, ovat vain jäävuoren huippu, 10 % kaikesta. Jos saat narsistin kiinni pettämisestä kerran, he ovat luultavasti pettäneet jo kymmenen kertaa. Narsisti elää valheiden verkossa. He ovat huijanneet jo lapsesta saakka ihmisiä pitämään heistä, ja toimineet samoin kuin sinun kohdallasi, jo kaikkien aikaisempien kumppaniensakin kanssa. Kun saat kaiken selville, alkaa kaasuvalotus siitä että olet ymmärtänyt kaiken väärin. Narsisti ei koskaan myönnä mitään, hän ei koskaan muutu joten on parasta häipyä tällaisen ihmisen seurasta. Jos narsisti pahoinpitelee sinut, ilmoita siitä poliisille vaikka et hakisikaan rangaistusta, siksi että seuraava henkilö jonka narsisti pahoinpitelee voi saada hänelle tuomion. Video englanniksi:  https://youtu.be/oXN_hjLVBHI

*

Kuolemanrajakokemus https://youtu.be/VK2ew4hnzAg

Kohta 19:50 "Näin verhon taa ihmiset jotka olivat jo siellä (kuolleet). Se verho on hyvin ohut meidän ja heidän välissä. Emme poistu minnekään, edesmenneet vain vaeltavat siellä puolella, yrittävät tehdä entisiä askareitaan kotonaan. On henkiä jotka eivät tahdo lähteä, mutta se ei ole helvetti. Uskonto on ihmisen keksimää, ette tarvitse sitä, tarvitsette Luojan. Avautuisin sille enemmän."

*

https://historianet.fi/yhteiskunta/mytologia/peikot-herattivat-kauhua-pohjolassa

"Viikinkiajalla Pohjolan ihmiset alkoivat pelätä peikkoja, ja vuosisatojen ajan uskottiin, että metsissä ja tiettömien taipaleiden takana asui pahanilkisiä olentoja. Peikkoihin viitattiin jopa lakiteksteissä. 

Aurinko oli vielä piilossa tuntureiden takana, kun maanviljelijä Snorri aamunkoitteessa lähti syrjäiseltä tilaltaan Luoteis-Islannissa. Oli tavallinen lauantai 1200-luvun alussa, ja edessä oli koko päivän kestävä matka kirkkoon jumalanpalvelukseen. Yhtäkkiä Snorrin kimppuun hyökkäsi peikkoakka, joka puri ja löi niin vimmatusti, että Snorrilla oli täysi työ puolustautua kepillään. Peikko oli aiemminkin häirinnyt Snorrin kirkkomatkaa, joten hän ymmärsi pinkaista suin päin pakoon, mutta vihainen peikko ei päästänyt häntä karkuun. Pakomatka jatkui yhä pidemmälle tunturiin, ja Snorri kadotti ajantajunsa täysin. Vähitellen Snorrin voimat alkoivat ehtyä, ja peikko saavutti hänet. Snorri tunsi peikkoakan kylmien kynsien pureutuvan paitaansa, ja lopulta se kiskaisi hänet maahan. Silloin Snorri huusi epätoivoisena apuun voimakkainta tuntemaansa miestä, Hólarin piispa Gudmundia. Sillä hetkellä hänen ympärillään leimahti valkeus ja peikko katosi kuin maan nielemänä.

Kun aikalaiset kuulivat piispa Gudmundin saagaan sisältyvän Snorrin tarinan, suurimman vaikutuksen heihin teki yhtäkkiä ilmestynyt voimakas taivaallinen valo, joka pelasti Snorrin peikon kynsistä. Sen sijaan tarinan peikko ei kummastuttanut heitä lainkaan, sillä peikkoja pidettiin tuohon aikaan aivan luonnollisena asiana. Muinaiset skandinaavit uskoivat vakaasti tutkimattomissa metsissä ja tuntureiden takana asuviin pahanilkisiin peikkoihin, aivan kuten monet nyky­ihmiset ovat varmoja siitä, että muillakin planeetoilla on elämää.

Edes kristinuskon leviäminen Pohjolaan ei pelottanut peikkoja pois eikä hälventänyt ihmisten taikauskoa. Esimerkiksi tanskalaisessa kansanperinteessä kerrotaan peikoista, jotka heittelivät öisin kirkkorakennuksia suurilla kivillä.

Vuoden 1200 tienoilla Orkneysaarilla asunut runoilija tiivisti ajan hengen toteamalla: ”Peikot ovat lähes pahinta, mitä olla saattaa.” "