Suomensin hiukan mistä on kyse, sillä Cobra kehotti uusimmassa päivityksessään (23.4) kaikkia halukkaita perustamaan tällaisia sisaruskuntia jotka kokoontuisivat fyysisesti kerran viikossa. Siksi että Tapahtuman aikaan ne auttavat ankkuroimalla energioita turvalliseen siirtymiseen, Tapahtuman jälkeen rakennetaan temppeleitä.

 

"Olemme varmistaneet planeetalle uuden positiivisen aikalinjan aktivoimalla planetaarisen Ruusun Sisaruskunnan verkoston täysin uudella tasolla. Nyt on erittäin tärkeää luoda niin monia todellisia Ruusun Sisaruskunnan ryhmiä kuin mahdollista. Näiden ryhmien tulee tavata kerran viikossa tietyssä paikassa ja ankkuroida jumalatar -energioita planetaariseen energiaverkostoon suorittamalla sekä jumalatar pyörrettä että jumalatar -meditaatioita:

 
 
 
Onnistuneesti perustetut ryhmät voivat ottaa yhteyttä saadakseen lisäohjeita:  [email protected]
 
*
 
Mikä on Sisterhood of the Rose?
 
"Tällaisia ryhmiä oli olemassa Atlantiksella tuhansia vuosia sitten ankkuroimassa jumalatar energiaa. Myöhemmin ne tulivat uudelleen esille muinaisessa Egyptissä Isisin papittarina. Ruusu oli pyhä Jumalatar Isis:in pyhä symboli. Ristiretkien aikaan Ruusun sisaristo oli Temppeliritareita vastaava naispuolinen ryhmä ja he ovat paneutuneet positiiviseen vaikuttamiseen.
 
Venus-Aurinko transiitit vuosina 2004 ja 2012 olivat koodattu merkki taivaalla sisaruskunnan uudelleenaktivoimiseksi. Vuonna 2014 mahtava kolmikko Eris, Lilith ja Chariklo aktivoivat Jumalatar arkkityypin tälle planeetalle syvemmällä tasolla kuin koskaan aikaisemmin. On mielenkiintoista huomata että samaan aikaan aurinkokunnan ulkoreunan objektit Chariklo, Pholus ja Ixion muodostivat kolmion Jousimiehessä, lähellä galaktisen keskustan paikkaa. Tämä merkitsee hiljaisena pysytelleen jumalatar arkkityypin läpimurtoa kollektiivisesta alitajunnasta planetaarisella tasolla.
 
Feminiininen puoli on nujerrettu Archoneiden toimesta halki ihmiskunnan historian, kontrolloimalla ja manipuoloimalla naisen seksuaalista energiaa. Avain feminiinin vapauttamiseen naisille on sallia heidän tuntea oman energiansa, tulla sen kanssa samaan linjaan sydämellään ja ilmaista sitä omalla tavallaan.
 
 
Valon joukot ovat esittäneet että naiset ja miehet joilla on sisäinen yhteys Jumalattareen, alkavat kokoontua ryhmiin aktivoidakseen uudelleen Ruusun sisaruskunnan.
 
Ei vaadita että tietäisit jo jotain Jumalattaresta tai olisit yhteydessä häneen. Jos tunnet vetoa jumalallisen feminiinin periaatteisiin ja energioihin - ja jos luet tätä, silloin tunnet - , se on kaikki mitä tarvitaan. Luottamusta että Jumalatar ohjaa ja täyttää sydämesi rakkaudellaan ja herkällä olemuksellaan.
Viikottaiset meditaatiot Ruusun Sisaruskunnan ryhmissä sallivat yhteyden kasvaa ja kukoistaa kun sinnikkäästi kutsut ja toivotat Jumalattaren tervetulleeksi sydämeesi, tietoisuuteesi, arkisiin toimiisi, ajatuksiisi, sanoihisi ja aikomuksiisi. Hänen pyhät periaatteensa ovat hyväksyntä, myötätunto, anteeksianto, rakastava ystävällisyys, rauha, antautuminen ja rakkaus."
 
 
 
 
Aurora-Painting-The-Dawn-300x222.jpg  Josephine Walls "Aurora maalaa aamua"