TUNING IN -- "erikoinen henkinen dokumentti, kymmenen vuoden tulos perehtymisestä henkien kanavointiin. Kanavointia on harjoitettu jo antiikin aikana, siinä yleensä transsissa otetaan kontakti henkiolentoon. Kanavoija toimii tasojen välillä tuoden toisia ihmisiä kontaktiin hengen kanssa, tulkiten viestejä.

Ensimmäistä kertaa kuusi Amerikan lahjakkainta kanavoijaa esitellään samassa filmissä tarkoituksena valottaa ilmiön luonnetta ja tietoa jota saadaan. He ovat Lee Carroll Kryon, John CaliChief Joseph, Shawn RandallTorah, Darryl AnkaBashar, Geoffrey HoppeTobias ja Wendy KennedyPleiadian Collective.

Henkiä jotka tulevat esille -jokainen voimakkaalla erityisellä persoonallisuudellaan- haastatellaan ja tulos on vaikuttava: halki ajan ja paikan henget puhuvat yhdessä, tuoden selvää viestiä ihmiskunnan voimaannuttamiseksi."

https://www.youtube.com/watch?v=e0ZAOFC9f84#t=29

Lähde: http://in5d.com/tuning-in/

*

Paul Myers: "Kehon vasen puoli naisella on energian vastaanottopuoli, oikean puolen kautta ulos. Aivojen oikea puoli (naispuolinen) kontrolloi vasenta (naispuolinen) kehon puolta. Aivojen vasen puoli (miespuolinen)  kontrolloi kehon oikeaa puolta (miespuolista, ulostulo).  Nämä ovat tavallaan vaihtovirtatermejä, eivät liity seksuaalisuuteen, ihmiskehon sisäistä energiavirtaa hengittämisen ja parantavan energian kautta. Energiavirran risteyskohta kehossa on käpyrauhanen.

Oma kokemukseni vasemman korvan kommunikaatiosta alkoi lukemalla Ruth Montgomeryn kirjoja joissa kerrottiin että korvan pistelytunne oli merkki hengen kommunikoinnista kanssasi. Kuten kuiskaus joka kutittaa korvaa, mutta kuunnellaan ajatuksia jotka liitetään tähän korvan pistelyyn. Koin tällaisen kun äitini kuoli, hyvin intensiivistä, henkilökohtaista kommukaatiota jota kävin hänen kanssaan 3 kuukautta kuolemansa jälkeen. Se loppui, kunnes alkoi jälleen kaksi vuotta myöhemmin veljeni hautajaisissa. Äitini kommunikoi siis kanssani korvan pistelytunteen ajatusten kautta, veljeni hautajaispäivänä istuin kirkossa kun vasen korvani alkoi pistellä. Sanoin tällöin siskolleni että luulen äidin olevan läsnä. Siskoni oli jotenkin yllättynyt ja kertoi myöhemmin että samalla hetkellä hän oli nähnyt äitimme ja veljemme suoraan edessämme, pidellen käsistä toisiaan ja hymyillen. "

*

"Kukaan ei ymmärrä, miltä tuntuu olla paras ja aivan huipulla. Ei ole ketään, jonka kanssa jakaa tunteitaan, kukaan ei ymmärtäisi. Kun seison lavalla, olen täysin yksin, jätetty parrasvalojen loisteeseen, irrotettu todellisuudesta. On vain minä ja ääneni. Minä laulan ja annan yleisölle kaikkeni ja samalla tyhjennän elinvoimani, Hammar kirjoittaa Olavi Virran selittäneen vaimolleen. Monet esiintyvät taiteilijat ovat kertoneet kamppailevansa keikanjälkeisen apatian kanssa. Kun valot sammuvat ja esirippu sulkeutuu, jää artisti yksin ajatustensa kanssa. Näin kävi myös Olavi Virralle, joka kertoi vaimolleen vain alkoholin auttavan hänet pois pohjattomasta synkkyydestä.
– Kun keikka on ohi ja parrasvalot sammutettu, tunnen pohjatonta tyhjyyttä ja yksinäisyyttä. Tai sitten käyn kierroksilla, olen niin riehakas, etten tiedä minne mennä. Pulssi hakkaa, sydän jyskyttää, hiki virtaa ja kädet tärisevät. Niinä hetkinä vain alkoholi voi auttaa minua laskeutumaan maan pinnalle ja olemaan taas tavallinen ihminen.

60-luvulla oli selvää, että suosio oli vienyt Virran terveyden ja hajottanut hänen perheensä."

*

Liebe war es nie (gramofonimusiikkia):

https://www.youtube.com/watch?v=5Upy3V6NZPU