Näin unta että olin lähdössä pitkälle matkalle kävellen, kunnes huomasin että eipä tullut kenkiä mukaan. Käännyin takaisinpäin ja menin latoon pitämään sadetta. Otin siellä kuvia koska ne jäisivät reissuni ainoiksi, siellä oli tosin muutakin porukkaa samoissa puuhissa.

"Kaikista planeetoista on tulossa kirkkaampia ja kuumempia, mutta keskitytäänpä omaan kotiimme. Maapallon taajuus tai Schumannin resonanssi kasvaa. Omien koulupäiviemme oppikirjojen 7.83 megahertsin resonanssi on mennyttä ja planeetta nousee 50 megahertsiin joka päivä, perustason ollessa noin 14 megahertsin paikkeilla. Tämä on merkittävä muutos, koska todellisuutemme perustuu värähtelyyn.
Solurakenteemme on muututtava voidakseen sisältää planeetan korkeamman värähtelyn. Galaksin uusien energioiden ja kohonneen maataajuuden välissä kehomme sopeutuu aliatomitasolla. Lisää käyttämättömistä aivosoluistamme ja roska-DNA:stamme - käyttämättömät rakenteet jotka ovat olleet unessa hyvin pitkään - alkavat aktivoitua. 
 
Tästä sana "ylösnousemus" tulee. Se mikä oli unessa tai käyttämätöntä, käynnistetään nyt.
 
Koska tämä on evoluutiota, se ei tapahdu kaikille samaan aikaan tai samalla tavalla. Kyllä, kyse on suhteellisen pienestä aikahyppyikkunasta maapallon pitkässä elämänhistoriassa, mutta se ei ole kaikilla yksi yhtäkkinen "pamahtaminen" täysin uuteen taajuuteen.
 
Tämä synnyttää epämukavan tilanteen ihmiskunnalle. Osalla käyttämätön DNA ja solurakenne on alkanut herätä, kun taas toiset ovat edelleen unessa. Yksi ihminen on kokenut heräämisen, kun taas toinen ei ole.
Käyttämätön osa sisällämme osoittautuu ihmisen todelliseksi sydämeksi, missä rauhasta ja harmoniasta tulee menettelytapamme. Ratkaisu väkivaltaiseen, ahneeseen ja vääristyneeseen maailmankulttuuriimme on omissa soluissamme. Maailman harmonia ja hyvinvointi voi olla aikahyppymme suuri evoluutiovoitto. 
 
Tästä sana "siirtymä" tulee - siirtymä korkeampaan taajuuteen tai korkeammalle tietoisuustasolle.
 
Olemme tavallaan planeetalla, missä on kaksi eri todellisuutta - vanha ja uusi toimintamalli ovat rinnakkain. Ei ole helppo tilanne, jos kaksi todellisuutta on rinnakkain sosiaalisessa piirissäsi tai perheessäsi. 
Kaikki muuttuu. Todellisuutesi kääntyy ylösalaisin - joko äkillisestä tapahtumasta tai päivien, viikkojen, kuukausien ja vuosien saatossa. Tämä riippuu siitä, mitä evoluutiolla on varastossa sinua varten. Vuoden 2012 asetelman jälkeen heräämiskokemus on tullut nopeammaksi ja intensiivisemmäksi.
 
Maailmassa missä työskentelen, herääminen on henkinen kokemus. Tämä ei liity mitenkään uskontoon. Ei liitytä mihinkään ryhmiin, ei makseta maksuja tai seurata johtajia. Se on itsensä voimaannuttamisen prosessi, mikä on ainutlaatuinen jokaisella yksilöllä.
 
Joku määrittelee heräämisen oivallukseksi, ettei kaikki ole oikein maailmassa. En ole samaa mieltä siitä, että herääminen on salaisten agendojen, maailman salaliiton, Illuminatin olemassaolon tai kemikaalivanojen löytämistä. Heräämisprosessi kietoutuu joskus yhteen maailman salaliittojen kanssa, koska näkökyvystä ja erottelukyvystä tulee erittäin tarkka. Alat nähdä totuuden ihmisissä, tapahtumissa ja agendoissa. Voi olla erittäin lannistavaa astua ulos vanhan todellisuuden laatikosta ja nähdä nukkuvan väestön massamanipulointi.
 
Herääminen saattaa tapahtua meditoidessa, sairauden kautta tai tapahtumana, mikä muuttaa yksilön tietoisuutta juuri riittävästi antamaan jokin uuden tapahtua. Kenties yksilö kyseenalaistaa olemassaolon luonteen tai tutkii jotain perinteisten uskomustensa ulkopuolella. Kenties hän alkaa impulsiivisesti harrastaa joogaa tai tai chitä tai jotain, mikä käyttää hänen tietoisuuttaan eri tavalla. Evoluutio on evoluutiota ja siinä on mukana monia tekijöitä ja siksi jotkut ihmiset heräävät ja toiset eivät. Kyse ei ole selviytymistilanteesta tai jumalaisesta valinnasta. Heränneiden ihmisten yhteisö on hyvin heterogeeninen. Olen konsultoinut lakimiehiä, lääkäreitä, Wall Streetin meklareita ja Grammy-voittajia sekä metafyysikkoja, kanavoijia ja kotiäitejä. Herääminen on laajalle levinnyt ilmiö. Heräämishetki voi olla syvällinen. Äkillinen laajentumisen tunne voi pakahduttaa aistit. Tunnet ehkä saumattoman yhteyden kaikkeen universumissa, ikään kuin olisit yhdistynyt kaikkeen mitä on.
 
On hyvin uskomatonta tuntea tuollaisen energian sykkivän kehonsa läpi. Tuolla hetkellä todellisuudestasi lentää kansi pois. Kaikki ihmiskokemuksen esteet häviävät äkillisessä aktivointiräjähdyksessä. Elämäsi on muuttunut muutamassa sekunnissa. Nukkunut itsesi heräsi.
 
Jotkut ihmiset kokevat aktivoitumishetken eivätkä mene koskaan yhtään pidemmälle. He tukahduttavat kokemuksensa, koska se haastaa kaiken, mitä he tietävät. He päättävät, että on vain liian vaikeaa muuttaa koko perspektiiviään elämään.
 
Toisilla tarpeesta tietää enemmän tulee pakkomielle. He alkavat etsiä selittääkseen, mitä heille tapahtui ja miten he voivat kokea enemmän tuota tunnetta. Joskus tuota suurta räjähdystä ei tunneta koskaan uudestaan. Joskus laajentuminen kasvaa ja kasvaa ja herättää lisää käyttämätöntä materiaalia kehossa. Tämä evoluutioprosessi on ainutlaatuinen jokaiselle yksilölle.
 
Heräämiskokemuksia
 
Herääminen voi tuoda laajan kirjon kokemuksia, jotka riippuvat ihmisestä ja hänen valinnoistaan. Tunne autuaasta ehdottomasta rakkaudesta, yhteydestä omaan sieluun tai korkeampaan itseen ja syvä kiitollisuus kaikesta on yleistä. Jotkut heräämiset aktivoivat psyykkisiä kykyjä. Toiset saavat tietoa entisistä elämistä tai maapallon historiasta. Muutamille avautuu pääsy korkeampiin ulottuvuuksiin, enkeleihin tai maan ulkopuolisiin olentoihin.
 
Monet heränneet tuntevat voimakkaan yhteyden Ylimpään luojaan tai Lähteeseen tai Jumalaan, mikä määrittelee uudelleen heidän uskomuksensa ja uskonsa.
Tietoisuuden laajentaminen ei ole ollut suosittu tai tuettu valinta yhteiskunnissamme. USA:ssa meillä on meditointikeskuksia, joogaretriittejä ja new age -keskuksia, mutta heräämisilmiöstä ei puhuta vielä laajasti, edes henkisissä yhteisöissä. Koska tämä on pirstoutunut ilmiö, herännyt yksilö voi tuntea olevansa hyvin eristynyt.
 
On erittäin vaikeaa nähdä havaitun todellisuuden ulkopuolelle, silloin kun toiset eivät näe. Monet heränneet eivät uskalla jakaa kokemuksiaan heräämättömien ystäviensä tai perheensä kanssa. Se kuulostaa hullulta! Se kuulostaa siltä, että on valittu tai erityislaatuinen. Tämä aihe kohtaa usein vastustusta. Saattaa alkaa väittely tai heitä pilkataan tai heidät leimataan epävakaaksi, hipiksi, kultin jäseneksi, newagelaiseksi tai tulee myriadeja muita reaktioita käsitykseen eri todellisuudesta. Niinpä he eivät puhu siitä ja ajattelevat, että on parempi olla suututtamatta ystäviään tai osallistumatta väittelyyn siitä, mikä on todellista ja mikä ei. 
 
Niille jotka ovat tehneet rohkean valinnan "tulla ulos henkisestä kaapista" ja alkaa kertoa uudesta perspektiivistään, tuo paljastuminen voi merkitä eristäytymistä vanhasta porukasta. Koska ihmiset eivät ymmärrä, mitä ihmettä heidän ystävälleen on tapahtunut, he lopettavat kommunikoinnin.
 
Eristäytyminen voi olla hyvin masentavaa. Herännyt voi hylätä perheensä kokonaan ja joissain tapauksissa se on hyvä valinta. Kummankaan todellisuuden - heränneen tai nukkuvan - ei tarvitse sietää toisen hankausta. On parasta antaa asian olla, eikä joutua loputtomaan ristiriitaan, mihin ei ole ratkaisua. Kumpikaan ei yritä vakuuttaa tai käännyttää toista. Lopulta herännyt ihminen astuu pois konfliktista, koska se tuntuu mielettömältä, kun hänen heräämisprosessinsa voimistuu. Ehdottoman rakkauden viisaus yllyttää herännyttä kunnioittamaan kaikkia polkuja. Usein tämä merkitsee lähtemistä pois ystävien ja perheen luota.
Hehkuminen jatkuu päiviä, viikkoja, kuukausia. Alat tuntea erillisyyttä yhteiskuntaan. Sinulle tapahtuu tämä uskomaton asia etkä voi jakaa sitä! Etsit internetistä jotakuta, jolla on ehkä sama vaiva.
 
Googlaus paljastaa tuhansia sivustoja täsmälleen samasta ilmiöstä.
 
Leukasi putoaa: voiko tätä tapahtua ympäri maailmaa? Tuhannet ihmiset hehkuvat eikä kukaan heidän ympärillään näe sitä? Olet helpottunut löytäessäsi nettiyhteisön tälle hehkumisilmiölle, mutta et vieläkään voi puhua siitä ystäviesi, perheesi tai työtovereidesi kanssa, koska he eivät näe todisteita. Ystäväsi ajattelevat, että olet hullu, vanhempasi ajattelevat, että olet jossain kultissa - elämäsi ei sovi enää mukaan. Miten pääset tästä läpi? Tällaista herääminen on monille ihmisille. Syvällinen kokemus, mitä kukaan heidän ympärillään ei voi nähdä tai tuntea.
 
Heräämisen haasteita
 
Sosiaalisten ongelmien lisäksi, ne ihmiset joihin heräämisprosessi vaikuttaa, voivat kokea lukuisia fyysisiä ja tunnepuolen oireita. Se riippuu heräämistasosta. DNA:mme on hiilipohjainen rakenne, mutta voidakseen sisältää maapallon korkeamman taajuuden, se alkaa muuttua enemmän kristallipohjaiseksi rakenteeksi. Tämä voi aiheuttaa kummallisia ja joskus tuskallisia tuntemuksia kehossa. Se voi aiheuttaa sairautta tai tasapainottomuutta, jos ihminen ei huolehdi itsestään kunnolla.
 
Vaikka ihminen olisi hyvin terve, energia voi aiheuttaa intensiivisiä fyysisiä oireita. Viime vuosikymmenellä olen nähnyt perinteisten lääkärien diagnosoivan väärin monia heräämisoireita sairauksiksi ja oireyhtymiksi.
 
Käyttämättömien rakenteiden aktivointi voi olla mielen ja tunteiden tasolla pakahduttavaa. Masennus tai kiinnostuksen puute sellaiseen, mikä oli ennen hauskaa, on hyvin yleistä. Ei halua osallistua vanhaan toimintamalliin. Monilla on huono pääsy uuden mallin toimintaan, ellei se ole internetissä.
 
Tietoisuus kahden toimintamallin olemisesta yhteiskunnassa samanaikaisesti voi aiheuttaa pettymystä. Perinteisestä toiminnasta tulee tylsää ja rasittavaa. Monilta katoaa kyky keskittyä tavanomaisiin tai toistuviin tehtäviin. Tyytymättömyys työpaikkaan, suhteisiin, elämäntyyliin ja ystäviin jättää monet heränneet neuvottomaan tilaan, missä on vähän tuloja tai tukea."

---------

Koko pidempi juttu löytyy Luxonian sivuilta, "mitä ystävälleni tapahtuu"

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
Päivitetty 8.1.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine