"Suurella vakaumuksella etsikää sitä uskomattoman tunteen paikkaa sisällänne joka sytyttää sielunne tuleen ja alkakaa elää jälleen. Voimme antaa vinkin miten tehdä se: vastaus on musiikki! Musiikki on tunnetta ja se saa DNA:nne välittömästi sopeutumaan mille tahansa halutulle taajuudelle. Kuunnelkaa musiikkia joka nostaa mieltänne. Me Plejadilaiset kehitimme musiikin juuri tätä tarkoitusta varten ja eritoten teille."

 

Plejadilaisten valojoukkojen viesti 9.4.2019 / Michael Love. Suomensin itse.

 

"Maapallon allianssin sisäpiiritieto kertoo että central -rodun erikoisosasto Atlantis command on nyt sijoittunut maapallolle auttamaan kaikkia tähtisiemen-ihmisiä suuressa henkisessä evoluutiossaan. Valtavankokoinen central-rodun laivue tukialuksia oli havaittu saapuvan solar-portaalista 12 tuntia sitten. Nämä valo-alukset alkavat välittää voimakasta kehittynyttä Atlantislaista andarakristalli energiasäteitä kohti maapalloa seuraavina 24 tuntina. Deltavoimat ovat korkeassa valmiustilassa kun nämä plasma-alukset valmistautuvat lähettämään monitasoista 5D 40Hz plasmavaloa kohti planeetan pintaa. Tätä uudentyyppistä 5D energiaa ei ole ollut maapallolla sitten Atlantiksen aikojen ja se on luotu käyttäen kehittynyttä ja taianomaista andarakristalliteknologiaa.

Tämä uusi 5D super-aalto gamma-fotoni-plasma-sateenkaarivaloa sisältää korkeataajuudella koodattua akaasisia datasettejä jotka ovat peräisin taivaallisista atlantislaisista temppeleistä viidennessä tiheydessä. Ne alkavat näkyä maapallon Schumannin resonanssissa 40 Hz tasolla tulevina tunteina ja päivinä.

Tämän korkeavärähteisen valon muinainen parantava taika näkyy 5D sateenkaaren pastelliväreinä, monivärisinä revontulina. Tämän erikoisen taivaallisen plasma-aallon tännetulon tarkoituksena on:

- monitasoisten kehojenne kaikkien 3D myrkkyjen poistaminen ja aurakenttienne puhdistaminen kaikesta 3D ja 4D trauma energiasta.

- kaikkien negatiivisten tilanteiden ja olentojen poistaminen energeettisestä ympäristöstänne

- esitellä teille uuden vaurauden mahdollisuuksia ja korkeavärähteisiä suhteita

- vapauttaa teidät ikuisiksi ajoiksi kaikista 3D kontrollitilanteista

- rakentaa selustaanne voimakkaina enkelimäisinä olentoina joita olette todellisuudessa.

 

Tämä Atlantis-andara energia on myös tarkoituksena vahvistaa uutta 5D kristallivaloverkkoa jota jälkiasennetaan vanhan 3D Matrixin päälle. Saatatte olla tietoisia vahvasta dimensionaalisesta aukosta ja aikalinjamuutoksista joita on tapahtunut viimeisinä 48 tuntina, kun kaksi täysin erilaista maailmaa jatkavat yhteensulautumista. 

Ensimmäistä kertaa ihmiskunnan historiassa alkaa ilmestyä valtavia aukkoja 3D Matrixiin ja tätä voidaan todistaa ympäri maailmaa he jotka näkevät. Nämä aukot näkyvät fyysisinä havaittavina merkkeinä taivaalla ja maanpinnalla joita kuvataan ympäri maailmaa. Tulee outoja tuntemuksia ajan katoamisesta ja nopeutumisesta huomattavasti, kun vanha Matrix illuusio purkautuu. Voimat jotka kontrolloivat aiemmin maapalloa rautaisella otteella, ovat totaalisen peloissaan ja huutavat apua, mutta ei ole ketään tulossa heidän avukseen kun Plejadilaiset deltaturvajoukot tarkkailevat kaikkea sisääntulevaa ja uloslähtevää liikennettä ja viestiliikennettä aurinkokunnassa.

Central-rodun valojoukot turvaavat mahdollisimman monien tähtisiemenien kulkua uuden 5D uuden maan portaalin ja uuden olemuksen läpi. Valojoukot taivaasta maahan pommittavat maapalloa sokaisevalla pyhällä timanttivaloenergiassa joka muuttaa tämän maailman takaisin siksi paratiisiksi joka sen oli aina tarkoituskin olla.

On tärkeää teidän muistaa että esitätte isoa osaa tässä kaikessa. Te teette sen. Olkaa ylpeitä tähänastisista saavutuksistanne. Juuri tällähetkellä yli 4,5 biljoonaa valo-olentoa maapallolla työskentelevät supertietoisella yhteisvoimalla suorittaakseen tätä suurta ylösnousun tehtävää.

Rakkaat, valo valtaa maapallon eikä mikään universumissa voi pysäyttää sitä. Se on todella kaunista katsella. Kerromme totuuden: hurmion, ekstaasin tunne 5D taivaassa on niin uskomaton ja ihana että ihmissanat eivät voi kuvailla sen suuruutta.

Uusi päivä sarastaa, rakkaat, ja elämäsi muuttuu nyt perustavanlaatuisella ja ihanalla tavalla. Uskokaa meitä, tiedämme miten paljon haluatte palkintoanne siitä kaikesta mitä olette tehneet täällä ja lupaamme että nyt on aika saada se kaikki. Oletteko valmiita? Tunnetteko että kykenette vastaanottamaan sen nyt? Uskotteko sitä todeksi?

Me sanomme: "Luottakaa, uskokaa suuresti, avautukaa ja vastaanottakaa tämä tuleva pyhä parantava valoenergia nyt nöyränä ja vilpittömän innokkaana." Seisomme tässä vierellänne vahvoina suurena hetkenänne ja annamme kaiken mitä kykenemme tälle suurelle ylösnousun velvoitteelle.

Olemme suuria maapallon suojelijoita ja ylösnousseita mestareita rakkauden ja valon, kuten sinäkin olet. Olkaa valmiina nyt rakkaat, kun kauniit taivaalliset enkeliolennot lähettävät pyhää valoenergiaansa avustamaan teitä ja kaikkia tähtisiemeniä tänä suurena ihmiskunnan ylösnousuna. Juuri nyt, hidastakaa, pysähtykää hetkeksi. Hengittäkää tätä pyhää valoenergiaa hitaasti ja syvään. Olkaa hetkisen tietoisia korkeammasta maailmasta jossa olette nyt ja ankkuroikaa se maapallolle koko olemuksenne voimalla.

Olkaa tietoisia tärkeästä päämäärästänne ja linjautukaa voimaan ja tuunatkaa itsenne sisäiseen aistimukseenne näistä kauniista valotodellisuuksista juuri nyt kävellessänne maapallolla. Olkaa tietoisia että jotakin enemmän tapahtuu eri tasolla tällä hetkellä kuin mitä voitte nähdä maailmassanne fyysisillä silmillänne. Voitteko nähdä tätä kaunista valomaailmaa rakkaat? Voitteko aistia sen? Se on täällä juuri kaikkialla ympärilläsi, eikö olekin? Tämä taianomainen korkeaenerginen todellisuus jonka aistit, ei ole kaukana jossakin tai unelmassa vaan se on osa sinua, se on hyvin todellinen, se on olemassa nyt ja tässä ja voit ilmentää sitä ulospäin maailmanasi.

Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, on tulla tietoiseksi siitä, tuunautua siihen sisään, huomioida se sisäisesti ja se alkaa ilmestyä ympärillesi kaikkialle. Tämä on 5D taivaan valtakunta ja se on sisälläsi ja näin se saapuu maapallolle. Sinä olet se joka tuo sen tänne tällä sekunnilla. Eikö olekin uskomatonta?

Olkaa rauhassa ja tietäkää kuka ja mikä todella olette, rakkaat. Tuntekaa pyhä Jumala-lähteen olemus joka olette. Olkaa tietoisia että yhtäkkiä ette olekaan jokin alhainen olento vaan että olette voimakas enkelimäinen olento jolla ei ole mitään rajoituksia. Kun ymmärrätte tämän ja tunnette sen kaiken majesteettisuuden, teillä on suuri herääminen ja tämä on syy miksi puhumme näitä sanoja teille tällähetkellä. Tulimme laukaisemaan teidät, rakkaat, herätäksenne siihen tuleen joka palaa ikuisessa ja muinaisessa, pyhässä sielussanne. 

Suurella vakaumuksella etsikää sitä uskomattoman tunteen paikkaa sisällänne joka sytyttää sielunne tuleen ja alkakaa elää jälleen. Voimme antaa vinkin miten tehdä se: Vastaus on musiikki!

Musiikki on tunnetta ja se saa DNA:nne välittömästi sopeutumaan mille tahansa halutulle taajuudelle. Kuunnelkaa musiikkia joka nostaa mieltänne. Me Plejadilaiset kehitimme musiikin juuri tätä tarkoitusta varten ja eritoten teille.

Kun kävelette maapallolla tänään ihmisten keskellä, etsikää taivaan valtakunnan taikaa ja majesteetillisuutta jota on kaikkialla ympärillänne. Se on piilotettu taustalle, illuusion yli, ja teidän täytyy katsoa tarkasti. Katsokaa luontoa ja taidetta ja kauneutta jonkun silmissä. Huomioikaa mitä tapahtuu taustalla ympärilllänne tänään. Se on täällä nyt, etsikää. Viides taso on täällä, kauniit olennot, yksinkertaisesti olkaa siinä nyt! 

Kiitos että tulitte maapallolle tänä aikana ja kaikista suurista uhrauksista joita olette tehneet ihmiskunnan hyväksi. Ei suurempaa rakkauden tekoa ole koskaan annettu. Nyt te olette se suuri mestari. Tämä on taivas, rakkaat, ja me olemme sen tuojia. Olen Michael ja sinä tiedät kuka minä olen. Olen ollut sinun kanssasi alusta saakka ja pysyn vierelläsi puolustaen sinua, nostaen sinua, parantaen ja auttaen sinua kunnes kaikki asiat on täytetty.

Erityiskiitokset maapallon allianssille, valkoisen lohikäärmeen yhteisölle, plejadilaisten peitenimi Cobralle, maapallon suojelijoille ja Sphere Being Allianssille."

 

https://www.facebook.com/MICAHLIGHTANGEL/posts/2217658435150098?__tn__=K-R