Suomensin lähteestä https://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/mindcontrol2/index.htm

 

Seuraava sitaatti on peräisin kommunistin ohjeesta, miten aivopestä kansa. 

"Ensimmäinen asia joka täytyy taannuttaa jokaisessa kansassa on ihmisen olemus itsessään. Kansat joilla on korkea etiikka ovat vaikeita valloittaa. Heidän lojaaliuttaan on vaikea horjuttaa, he ovat fanaattisesti uskollisia johtajilleen ja sitä mitä he kutsuvat omaksi henkiseksi lahjomattomuudekseen, ei voi vioittaa pakolla. On hyödytöntä hyökätä tällaisen mielenkuvan omaavaa kansaa kohtaan.

Mielenhallinnan perustarkoitus on vähentää mielen tasoa siihen pisteeseen jossa sitä voidaan käskyttää ja orjuuttaa. Siten ensimmäinen kohde on ihminen. Hänet täytyy taannuttaa henkisestä olennosta eläimeksi joka kykenee ainoastaan eläimellisiin reaktioihin. Hän ei saa enää ajatella itsensä tai ystäviensä olevan kykenevä henkiseen kestävyyteen eli kunniallisuuteen... Kuten nähdään ulkomailla että kirkolla on eniten ylevöittävä vaikutus, jokaisen kirkon jokainen haara ja aktiviteetti täytyy tavalla tai toisella tehdä epäuskottavaksi.

Uskonnosta täytyy tulla epämuodikas siten että esitellään laajasti psykopoliittisen esityksen kautta että sielua ei ole olemassa ja että ihminen on eläin."

 

Mielenhallinta
Käytetään paljon aikaa, lavastetuin tapahtumin vakuuttamaan uhri että Jumala on hänet hylännyt. Jos saat henkilön vihaiseksi Jumalalle, saat hänet tekemään minkä tahansa synnin. Uhreille vakuutellaan jatkuvasti että Jumala on ankara ja tuomitseva ja hän haluaa tuhota ihmiset heidän tekemistään pahoista teoista. Paholaisen kontrolli perustuu trauman aiheuttamiseen uhrin elämään. Traumaan haetaan mitä tahansa pelastusta ja paholainen tarjoaa siihen vastauksia; rukouksia, uhrauksia tai idolin palvontaa.
Ahneuden ja himon henkiä voidaan implantoida uhriin. Valheet käännetään myyteiksi jotka sumentavat uhrin todellisuutta, ne jollain tasolla ymmärretäänkin teennäisiksi mutta omaa mieltä ei saada irti sen valheen voimasta. He eivät ole enää totuuden etsijöitä, eikä heitä pelasteta enää totuuden kertomisella, koska ovat torjuneet sen. Heidän täytyy itse jossain vaiheessa alkaa etsimään totuutta ja rikkoa siteensä paholaiseen.
 
Ratkaisu paholaisen kontrolliin olisi niin vahva yhtenäisyys rakkaudessa, että maailma viimein näkisi ratkaisun. Mutta meitä erottavat hyvin voimakkaat erilaiset henkiset uskomukset. Ihmiset täytyisi tuoda Luojansa luo. Ja tämä voidaan tehdä vain rikkomalla kaikki valheet ja ohjelmoinnit jotka erottavat jumaluuden osia. Olla niin hyvin yhtenäisiä rakkaudessa ja henkisyydessä, että maailma uskoisi suurempaan (kristus) voimaan.
 

Koska meidät on tehty Jumalan kuviksi, olemme houkuttelevaa riistaa sellaisille jotka vihaavat kaikkivaltiasta Jumalaa. Viha avaa henkisiä portteja demoniselle aktiviteetille. Vahvaa demonista manifestaatiota ilmenee usein festivaalien, seremonioiden, rituaalien ja pyhiinvaellusmatkojen ympärillä joita tehdään päivittäin ympäri maailmaa. Tällaiset seremoniat ja rituaalit ovat tervetulotoivotus demonisille voimille, antaen nille oikeuden hallita. Jokapuolella maailmaa tapahtuu tätä. 

Kaupungit houkuttavat demoneja magneetin lailla. Kun ne kohdistavat huomionsa henkilöön, yleinen taktiikka on aiheuttaa henkilökohtaisia ongelmia. Kun nämä ongelmat saavuttavat huipun, henkilöt ovat mieleltään tasolla, jolla tarttuvat jokaiseen käsillä olevaan ratkaisuun. Silloin tehdään helposti sopimuksia demonisten voimien kanssa. He myyvät sielunsa toivoen pelastusta ongelmistaan. Kaikki tämä on nähtävissä henkisesti valaistuneille, mutta demoniset voimat kykenevät turruttamaan uhriensa aistit sellaiseen pisteeseen jossa heillä ei enää ole pienintäkään ymmärrystä että ovat myyneet sielunsa.

 

Jokainen henkilö jota ei ole opetettu omistamaan henkilökohtaisia oikeuksiaan Jumalalle, päätyvät kohtaamaan kaikenlaisia voimia kuten epävarmuus, murehtiminen, viha, kateus, jännittyneisyys. Nämä pinnan voimat puolestaan aiheuttavat kaikenlaista pinnallista heikkoutta kuten valehteleminen, pettäminen ja kiistely. Jos näitä heikkouksia esiintyy, ne ovat merkki siitä että on olemassa syvempi henkinen ongelma.

Puhdas uskonvoima tuhotaan yksinkertaisesti korvaamalla se. Uskonnollisen henkisyyden perusta on pelko ja ylpeys, jotka ovat myös Monarch-ohjelmoinnin peruspilareita. Monarch-mielenhallinnan uhrilla esiintyy yleensä hyvin mustavalkoista ajattelua. Se on itseasiassa uskonnollisen henkisyyden osanen, joka tunkeutuu uhriin. Uhrin järjestelmä on asetettu anastamaan todellista uskonvoimaa. Jonkin täytyy korvata uskonvoima, ja uskonnollinen henki on hyvä sijainen. Täydellisyys tai rakkaudeton idealismi on osa uskonnollista henkisyyttä. Tämä täydellisyyden tavoittelu vaatii, että jos henkilö ei voi olla täydellinen, heidän täytyisi luovuttaa.
 
Todellista rakkautta ei ole vaatimus Jos teet tämän minun hyväkseni, rakastan sinua. Kristusrakkaus käsittää myös syntiset ja 'arvottomat'. Hylkääminen on tärkeä trauma, koska se pitää ihmiset silmukassa. 
 
 
Pelko on peräisin kuolemasta. Puolison, oman kehon, unelmiensa, identiteettinsä  kuoleman uhka luo pelkoa. Kuolema tulee paholaisesta, elämä Jumalasta. Pelko on rakentunut jonkinlaisesta kuoleman uhkasta. Itsensä säilyttäminen siis perustuu itseasiassa pelkoon, joka vuorostaan perustuu kuolemaan. Siksi Kristus sanoi että täytyy menettää elämänsä saadakseen sen.
Paetaksemme paholaisen pelkoon perustuvaa itsensä säilyttämisen silmukkaa, meidän täytyy tavoitella Jumalan rakkautta. Vain varmuus siitä että Jumala rakastaa meitä antaa meille voimaa, meillä täytyy olla sisäinen tietämys että olemme luodut Jumalan kuvaksi ja että hän toimii jokaisen meidän elämässä.
 
Pelko luo henkisen kuoleman
Yleinen ajatus Monarch-uhreilla on: Jos pysyttelen ohjelmoinnissani/uskomuksissani, jos pysyttelen väkijoukossa, järjestelmän sisällä, olen turvassa.
Aina kun hylkäämme totuuden oman turvallisuutemme ja rauhan edestä, hyväksymme valheen. Totuus vapauttaisi meidät. Jonkin palvominen on rakennettu ihmiseen, se perustuu mielikuviin. Luomme ihailemastamme henkilöstä mielikuvia, rakastammeko siis heitä itseään vai mielikuviamme? Mielikuvat ovat valheita jotka luovat siteen.
 
Jumalan pyhä henki antaa toivoa. Uskonnollinen henki tuhoaa toivon, vaatimalla enemmän kuin ihminen voi antaa. Niin kauan kuin ihmiset matkaavat etsien Jumalaa, heidän ei tarvitse olla vielä täydellisiä. Idealismi haluaa että ollaan päätepisteessä heti kerralla tai ei aloiteta matkaa lainkaan. Tällainen uskonnollinen henki on estänyt monia siirtymästä ohjelmoinnistaan vapauteen."
 
 

*

 

William Tompkins, sisäpiirilähde jo 40-60 luvulta, vieraillut salaisissa merivoimien tiloissa, hän oli henkilökohtaisesti läsnä kun tuhansia ammuksia ammuttiin UFOja kohti, häntä pyydettiin suunnittelemaan 1,6 kilometrin pituinen merivoimien planeettojenvälinen alus. Nordic -rotu on valinnut hänet edustajakseen kehitettävään avaruusrotuun. Nordic rotua työskenteli hänen työtovereinaan mm. sihteereinä, he auttavat 'hyviä tyyppejä' täällä maassa.

Julkaissut kirjan Selected by extraterrestrials; My life in the top secret UFO's, think-tanks and Nordic secretaries.

Aurinko "aivastaa" pian, kertovat andromedalaiset hänen mukaansa. Tämä olisi verrattavissa odottamattomaan auringonpurkaukseen. Energiakilvet on jo asetettu suojaamaan maapalloa tältä muutaman lähivuoden aikana tapahtuvalta purkaukselta. Ihmisillä ei ole aihetta huoleen vaan nämä purkaukset tulevat olemaan suuria laukaisevia tapahtumia tämän planeetan ja sen elämänmuotojen ylösnostavassa prosessissa, muuttumisessa korkeampien tasojen maailmaksi.