"Kymmeniä tuhansia vuosia sitten Egyptissä oli pyhiä paikkoja. Näillä alueilla oli tietynlainen, aivan erityinen energia, joissa ihmisten oli hyvä olla. Pyhille paikoille kuljettiin uudistumaan, energisoitumaan ja kokemaan muuntuneita tietoisuuden tiloja. Siihen aikaan ei vielä ollut uskontoa tai pappeja. Ihmiset kokivat henkisyyden suoraan oman kokemuksen kautta.

Muinaisessa Egyptissä ei ollut lainkaan sanaa kuolemalle. Kuoleman yhteydessä käytettiin sanontaa ”mennä länteen”. Linnun lentäminen maanpinnan yläpuolella heijasteli hengen vapautta fyysisestä tasosta.

Ihmisen päämäärä oli tulla tietoiseksi omasta hengestään. Temppelissä rukous, laulu, meditaatio ja muut tekniikat auttoivat harjoittajaa kohottamaan tietoisuutta ja kulkemaan kohti omaa päämäärää.

Jamblikhos, syyrialainen vihitty kertoi: “Kun käännytään sisäänpäin ja opitaan tuntemaan oma itsemme, siitä on seurauksena tieto jumalista.” Platon kertoi, että hänen vihkimysnäkynsä asuivat puhtaassa valossa. Platon kertoi oleensa vapautettu ympärillä olevasta asusta – ruumiista, johon hän oli sidottu.

Paul Brunton kertoi lisäksi, että Mooses oli vihitty Egyptin salaisuuksiin. Mooses sai vihkimyksensä Heliopoliksen kaupungissa. Hän läpäisi kaikki initiaatioasteet ja saavutti korkeimman adeptin tason. Bruntonin mukaan raamatun Mooseksen kirjoja ei tulisi lukea kirjaimellisesti. Ne avautuvat vain saman ymmärryksen valossa kuin mitä Egyptin mysteeritemppeleissä opetettiin.

Naisella oli korkein asema Egyptissä. Faarao yhdistetään lähes aina miespuoliseen kuninkaaseen. Hakim kertoi, että sana faarao tuli termistä ”Per-Aa”, joka tarkoittaa ylhäistä paikkaa. Mutta termi ei viittaa miespuoliseen kuninkaaseen, vaan naishallitsijaan. Miesfaaraota ei sananmukaisesti ollut, vaan siitä kenet naishallitsija valitsi puolisokseen tuli oikeutettu kuningas. "

https://www.egyptinmysteerit.fi/henkinen-viisaus/

 

*

 

"PUT YOURSELF FIRST, AS THIS IS THE GREATEST ACT OF REQUIRED SELF-LOVE. RE-CREATE YOU THIS VERY DAY GET PEN AND PAPER OUT, GET ALONE, BE ABSTRACT AND START DREAMING AND CREATING ON THE PAPER USING IMAGINATION FEEL IT, LIVE IT, KNOW IT THEN LET IT GO AND KNOW IT’S ALREADY YOURS."

Uusimmasta 5.7 : https://5dearthproject.com/the-event-5th-dimensional-manifesting/?fbclid=IwAR27Hgqaq4EWmaUXArR1mcQLNc5f65XRsGSH8dXB4NOHR4-APt0nomgpCiQ

 

Päivitys, maapallon taajuuden muuttumisesta,  3.7 Michael Love: "Eräs hädin tuskin tietoinen ihminen osui lukemaan viestejämme ja kysyi minulta: "Onko tämä kaikki totta Michael, kun katson ulos maailmaan näen vain 3D maailman kauheuksia?". Vastasin tähän: "Nähdäkseen taivaallisia asioita ja kokeakseen kirjaimellisesti taikuutta ja kauneutta, täytyy yksinkertaisesti olla samalla taajuudella sen kanssa. Näitä majesteetillisia asioita ei ole 3D maailmassa muualla kuin luonnossa. Luonto on kokonaan 5D."


ONLY HIGHER VIBRATIONAL STARSEEDS THAT ARE CLOSE TO, OR MATCHING THIS 40 HERTZ FREQUENCY CAN SEE A 5D REALITY AND ALL THE CELESTIAL THINGS, AND THE MAGIC AND GLORY THAT COMES WITH IT!
IT WOULD BE IMPOSSIBLE FOR AN UNCONSCIOUS HUMAN TO BELIEVE IN ANYTHING WE SAY, LET ALONE SEE WHAT WE ARE SPEAKING OF!

 

Myös David Lonebear:in uusin video täällä.

*

 

Cobra, Elämän kukka. (uusi artikkeli 1.7) "Viime kuukausina on onnistuneesti selvitetty erittäin vaarallaisia plasmatasoja joilla on toplet-pommeja, taso poistettiin 21.6. Vaikka yhä on joitain selvittämättä, positiivinen gamma -aikalinja on nyt vahvempi. Kesäkuun onnistuminen toi paljon uutta, positiivista, valaisevaa plasmaa aurinkokuntaamme. Kiinassa nähtiin sateenkaari -pilvialuksia 24.6 ja 28.6. Tapahtuman kulku on nyt nopeutunut eikä ole enää aikaa rakentaa fyysisiä valosaarekkeita (Islands of Light) ennen läpimurtoa. Joka sen tuntee tehtäväkseen, voi toki niin tehdä, mutta pääasia on nyt ankkuroida mahdollisimman paljon valoa, vakauttaaksemme muutosta. Valojoukot pyytävät kaikkia käyttämään Elämän kukan pyhää geometriaa niin paljon kuin mahdollista, visualisoiden suojaavan kultaisen Elämän kukan kehän energiakenttäsi ympärille. " (kuva linkissä, lisäksi uusia viljapeltokuvioita...)

 

http://2012portal.blogspot.com/2019/07/flower-of-life.html

 

https://www.findance.com/uutiset/27288/portti-rinnakkaistodellisuuteen-vai-luonnollinen-ilmio-kiinassa-ihmetellaan-tata?fbclid=IwAR07YC-3VErtruWi8VacZKFNfuWg0o5Wfno253AptKcEBts-GXbjF_hXW_s

 

*

 

29.6:
"Halusin antaa pikaisen viestin tulevasta energia-aallosta. Se on valtava. Minulle näytettiin tämä aalto, kun tuijotin Atlantin valtamerta patikoidessamme. Olemme myös pimennysjaksossa. Ensimmäinen pimennys on 2.7., täydellinen auringonpimennys. Tämän on tarkoitus paljastaa varjopuoli valoon. Vaikka saatamme nähdä varjon muissa "tuolla", se on vain häiriötekijä. Todellinen työ on nähdä oma varjomme, rakastaa sitä ja integroida se ilman häpeää tai syyttelyä.
 
Varjo ei sisällä pelkästään osia, joista emme pidä itsessämme. Se sisältää myös villin ja kesyttämättömän puolemme, vapautemme. Se sisältää sen, kuka olemme ilman kaikkia rajoittavia uskomuksia ja odotuksia.
Minulle on näytetty, ettei ole vain yhtä aaltoa, vaan niitä on jatkuvasti. Tehtävämme on olla eksymättä niihin mielen peleihin, jotka aaltojen on tarkoitus paljastaa. Jos sallit mielen ottaa vallan, pelkojen ja ahdistusten myllertää, se voi olla kuin joutumista höykytykseen rannalla." (lähde)

*

 

 Marjut Moisalan kanavoiman Adamonin viestejä:

"Jokaisessa tilanteessa, jonka koskaan tulet elämässäsi kohtaamaan voit valita joko pelon tai rakkauden mukaisesti. Jokainen elämäsi tilanne ja ihmissuhde on mahdollisuus antaa rakkauden valinnan täyttää sydämesi ilolla. Jokainen "oikein" tehty valinta lisää mahdollisuutta samanlaiseen jatkossa.Maailman lainalaisuudet ovat egomielen keksintöä. Se mikä on "järkevää" egon mielestä perustuu vanhoille kokemuksille, eli menneisyydelle. Egon ääni on menneisyyden kuiskaus tässä hetkessä. Mieli ei osaa rakastaa, mutta Sydän ei osaa muuta kuin rakastaa. Egon loppu on Rakkauden alku.

Adamon sanoo: "Hän joka ei ole uskaltanut kohdata pimeyttä ja pelkoa itsessään ei tule koskaan rakastamaan kuten Jumala rakastaa. Pimeys on nähtävä ja ei tule jäädä vain tähän. On uskallettava myös pimeyden tuolle puolen, valoon. On uskallettava nähdä oma valonsa. Oma rohkeutensa, rakkautensa. On uskallettava myöntää, ettei tarina uhrista olekaan asioiden todellinen tila. On hyväksyttävä, että juuri Sinä näet omaa untasi, ei kukaan muu sitä näe sinun silmiesi lävitse. Ja tämä tuo suuren mahtavan vapauden!"