"Kymmeniä tuhansia vuosia sitten Egyptissä oli pyhiä paikkoja. Näillä alueilla oli tietynlainen, aivan erityinen energia, joissa ihmisten oli hyvä olla. Pyhille paikoille kuljettiin uudistumaan, energisoitumaan ja kokemaan muuntuneita tietoisuuden tiloja. Siihen aikaan ei vielä ollut uskontoa tai pappeja. Ihmiset kokivat henkisyyden suoraan oman kokemuksen kautta.

Muinaisessa Egyptissä ei ollut lainkaan sanaa kuolemalle. Kuoleman yhteydessä käytettiin sanontaa ”mennä länteen”. Linnun lentäminen maanpinnan yläpuolella heijasteli hengen vapautta fyysisestä tasosta.

Ihmisen päämäärä oli tulla tietoiseksi omasta hengestään. Temppelissä rukous, laulu, meditaatio ja muut tekniikat auttoivat harjoittajaa kohottamaan tietoisuutta ja kulkemaan kohti omaa päämäärää.

Jamblikhos, syyrialainen vihitty kertoi: “Kun käännytään sisäänpäin ja opitaan tuntemaan oma itsemme, siitä on seurauksena tieto jumalista.” Platon kertoi, että hänen vihkimysnäkynsä asuivat puhtaassa valossa. Platon kertoi oleensa vapautettu ympärillä olevasta asusta – ruumiista, johon hän oli sidottu.

Paul Brunton kertoi lisäksi, että Mooses oli vihitty Egyptin salaisuuksiin. Mooses sai vihkimyksensä Heliopoliksen kaupungissa. Hän läpäisi kaikki initiaatioasteet ja saavutti korkeimman adeptin tason. Bruntonin mukaan raamatun Mooseksen kirjoja ei tulisi lukea kirjaimellisesti. Ne avautuvat vain saman ymmärryksen valossa kuin mitä Egyptin mysteeritemppeleissä opetettiin.

Naisella oli korkein asema Egyptissä. Faarao yhdistetään lähes aina miespuoliseen kuninkaaseen. Hakim kertoi, että sana faarao tuli termistä ”Per-Aa”, joka tarkoittaa ylhäistä paikkaa. Mutta termi ei viittaa miespuoliseen kuninkaaseen, vaan naishallitsijaan. Miesfaaraota ei sananmukaisesti ollut, vaan siitä kenet naishallitsija valitsi puolisokseen tuli oikeutettu kuningas. "

https://www.egyptinmysteerit.fi/henkinen-viisaus/

 

*

 

"PUT YOURSELF FIRST, AS THIS IS THE GREATEST ACT OF REQUIRED SELF-LOVE. RE-CREATE YOU THIS VERY DAY GET PEN AND PAPER OUT, GET ALONE, BE ABSTRACT AND START DREAMING AND CREATING ON THE PAPER USING IMAGINATION FEEL IT, LIVE IT, KNOW IT THEN LET IT GO AND KNOW IT’S ALREADY YOURS NOW AND BE IN BLISS NO MATTER WHAT IS GOING ON. WHAT IS GOING ON HAS NOTHING TO DO WITH THIS PROCESS UNLESS YOU ALLOW IT TO INTERFERE BY BEING DRAWN DOWN INTO THE ENERGY OF IT ALL! OBSERVE IT AND DO NOT BE DRAWN DOWN INTO IT STILL LAUGH AND SING RIGHT IN FRONT OF IT ALL IT IS WHAT IT IS AND WHO CARES. YOU ARE ON YOUR OWN JOURNEY ON A DIFFERENT TIME-LINE.
IF YOU DO NOT RELEASE THE THING YOU ARE WANTING TO MANIFEST (MEANING STOP PUTTING ENERGY-EFFORT TOWARDS IT) AT ONCE, IT CANNOT COME TO YOU, EVER) IN 5D OBSERVING (OUTPUTTING ENERGY) TOWARDS A THING MAKES IT DISAPPEAR.

Uusimmasta 5.7 : https://5dearthproject.com/the-event-5th-dimensional-manifesting/?fbclid=IwAR27Hgqaq4EWmaUXArR1mcQLNc5f65XRsGSH8dXB4NOHR4-APt0nomgpCiQ

 

Päivitys, maapallon taajuuden muuttumisesta,  3.7 Michael Love: "Eräs hädin tuskin tietoinen ihminen osui lukemaan viestejämme ja kysyi minulta: "Onko tämä kaikki totta Michael, kun katson ulos maailmaan näen vain 3D maailman kauheuksia?". Vastasin tähän: "Nähdäkseen taivaallisia asioita ja kokeakseen kirjaimellisesti taikuutta ja kauneutta, täytyy yksinkertaisesti olla samalla taajuudella sen kanssa. Näitä majesteetillisia asioita ei ole 3D maailmassa muualla kuin luonnossa. Luonto on kokonaan 5D."


ONLY HIGHER VIBRATIONAL STARSEEDS THAT ARE CLOSE TO, OR MATCHING THIS 40 HERTZ FREQUENCY CAN SEE A 5D REALITY AND ALL THE CELESTIAL THINGS, AND THE MAGIC AND GLORY THAT COMES WITH IT!
IT WOULD BE IMPOSSIBLE FOR AN UNCONSCIOUS HUMAN TO BELIEVE IN ANYTHING WE SAY, LET ALONE SEE WHAT WE ARE SPEAKING OF!

 

Tämä on totta, tiedän, sillä olin vielä muutama vuosi sitten tällainen "hädintuskintietoinen" ihminen. Mutta se tarkoittaa että lähes jokainen voi kehittyä...

Myös David Lonebear:in uusin video täällä.

 

*

 

Kaikille sopiva viesti tuli tänään, tämä siis omaa kanavointiani:

 

"Ole hyvä vähennä tavaraasi nyt sitä aivokuormitustasi vähentääksesi. Kalasta vain oikeita asioita eli ota jakaaksesi maiseman vaihtuminen.

 

Pylväänne kajastaa jo siinä maisemassa, olkaa hyvä ja valitkaa sen tasoinen tasanne mille tahdotte yltää, olkaa viimeistelemässä sitä elämänne pysyvää tasannetta tulevaa.

 

Eli otatte vain jotakin uutta esille, ettekä kajasta mitään erikoista asiaa kuitenkaan.

 

Sinä etsit uutta asiaa mutta kuvittelet vielä pysytteleväsi vanhassa maailmassa vaikka itseasiassa pylvääsi edustaa jo uutta maailmaa.

 

Ota matkasi varusteet siis itse esille, kavenna vain hieman sitä maailmaasi. Kerro itsellesi että sinun tulee sallia tavoitella ensin jotakin uudenlaista mutta silti tavallista asiaa. Eli otat vain jatkaaksesi jolloin osut oikeaan tasanteeseen.

 

Aloita matkasi pudottamallla ensin jotakin taakastasi pois menemään eli ota jakeesi uusi alkuun vasta kun osaat katsella matkasi määrää. Kerro itsellesi vaikka miten monta huoletonta matkaa olet saanut taivaltaa etkä ole väsynyt vielä.

 

Kertaa siis jotakin uudenlaista matkaa osakkaille, vaikka ilman heitä osaisit kerrata, mutta se esiintulemisesi tänään tulee tapahtua siten että otat toiset mukaan pyytäen, eli kerrot jakeistasi heille toisille kaipaaville.

 

Kerran tulet jälleen osakkaaksemme. Ajoita matkasi määrä ensin jakamalla näitä mediassasi mutta etsi aina yksityisyyttä myös välillä eli ota matkaasi mittaa lisää vaikka etsit jo tietä uutta.

 

Kertaa heille toisille vielä hetkisen. Ajoita matkasi siis alkamaan suunnilleen hetkisen kuluttua.

 

Kirjaa lähtöaskelmasi eli ota vaikka muistikirjasi matkaasi.

 

Sillä jotakin tasannetta tulevaa katselette yhdessä pian, näkemiin."

 

*

 

Cobra, Elämän kukka. (uusi artikkeli 1.7) "Viime kuukausina on onnistuneesti selvitetty erittäin vaarallaisia plasmatasoja joilla on toplet-pommeja, taso poistettiin 21.6. Vaikka yhä on joitain selvittämättä, positiivinen gamma -aikalinja on nyt vahvempi. Kesäkuun onnistuminen toi paljon uutta, positiivista, valaisevaa plasmaa aurinkokuntaamme. Kiinassa nähtiin sateenkaari -pilvialuksia 24.6 ja 28.6. Tapahtuman kulku on nyt nopeutunut eikä ole enää aikaa rakentaa fyysisiä valosaarekkeita (Islands of Light) ennen läpimurtoa. Joka sen tuntee tehtäväkseen, voi toki niin tehdä, mutta pääasia on nyt ankkuroida mahdollisimman paljon valoa, vakauttaaksemme muutosta. Valojoukot pyytävät kaikkia käyttämään Elämän kukan pyhää geometriaa niin paljon kuin mahdollista, visualisoiden suojaavan kultaisen Elämän kukan kehän energiakenttäsi ympärille. " (kuva linkissä, lisäksi uusia viljapeltokuvioita...)

 

http://2012portal.blogspot.com/2019/07/flower-of-life.html

 

https://www.findance.com/uutiset/27288/portti-rinnakkaistodellisuuteen-vai-luonnollinen-ilmio-kiinassa-ihmetellaan-tata?fbclid=IwAR07YC-3VErtruWi8VacZKFNfuWg0o5Wfno253AptKcEBts-GXbjF_hXW_s

 

QAnon 27.6: "Be ready".

 

*

 

29.6:
"Halusin antaa pikaisen viestin tulevasta energia-aallosta. Se on valtava. Minulle näytettiin tämä aalto, kun tuijotin Atlantin valtamerta patikoidessamme. Olemme myös pimennysjaksossa. Ensimmäinen pimennys on 2.7., täydellinen auringonpimennys. Tämän on tarkoitus paljastaa varjopuoli valoon. Vaikka saatamme nähdä varjon muissa "tuolla", se on vain häiriötekijä. Todellinen työ on nähdä oma varjomme, rakastaa sitä ja integroida se ilman häpeää tai syyttelyä.
 
Varjo ei sisällä pelkästään osia, joista emme pidä itsessämme. Se sisältää myös villin ja kesyttämättömän puolemme, vapautemme. Se sisältää sen, kuka olemme ilman kaikkia rajoittavia uskomuksia ja odotuksia.
Minulle on näytetty, ettei ole vain yhtä aaltoa, vaan niitä on jatkuvasti. Tehtävämme on olla eksymättä niihin mielen peleihin, jotka aaltojen on tarkoitus paljastaa. Jos sallit mielen ottaa vallan, pelkojen ja ahdistusten myllertää, se voi olla kuin joutumista höykytykseen rannalla."
(lähde)

 

*

 

Synkronismia. Lukiessani aiemmin mainitsemaani Muinaisen Egyptin mysteerit -kirjaa, ehdotuksena tuli sivuun minulle vielä vähän tuntemattoman henkilön, Marjut Moisalan kirjoja. Nimi oli kyllä tuttu mutta en tiennyt mistä hän on luentojaan pitänyt. Hän nähtävästi kirjoittaa esimerkiksi juuri tästä asiasta jota nyt opiskelen omassa elämässäni, lisäksi Egyptistä, jne. 

Hän näytti olevan myös nyt 4-7.7 järjestettävillä Ultrapäivillä jos joku sinne on lähdössä:

https://www.ultra-lehti.com/ultrapvt/ultrapvt.html

 

"Jokaisessa tilanteessa, jonka koskaan tulet elämässäsi kohtaamaan voit valita joko pelon tai rakkauden mukaisesti. Jokainen elämäsi tilanne ja ihmissuhde on mahdollisuus antaa rakkauden valinnan täyttää sydämesi ilolla. Jokainen "oikein" tehty valinta lisää mahdollisuutta samanlaiseen jatkossa.Maailman lainalaisuudet ovat egomielen keksintöä. Se mikä on "järkevää" egon mielestä perustuu vanhoille kokemuksille, eli menneisyydelle. Egon ääni on menneisyyden kuiskaus tässä hetkessä. Mieli ei osaa rakastaa, mutta Sydän ei osaa muuta kuin rakastaa. Egon loppu on Rakkauden alku.

Adamon sanoo: "Hän joka ei ole uskaltanut kohdata pimeyttä ja pelkoa itsessään ei tule koskaan rakastamaan kuten Jumala rakastaa. Pimeys on nähtävä ja ei tule jäädä vain tähän. On uskallettava myös pimeyden tuolle puolen, valoon. On uskallettava nähdä oma valonsa. Oma rohkeutensa, rakkautensa. On uskallettava myöntää, ettei tarina uhrista olekaan asioiden todellinen tila. On hyväksyttävä, että juuri Sinä näet omaa untasi, ei kukaan muu sitä näe sinun silmiesi lävitse. Ja tämä tuo suuren mahtavan vapauden!"