"Maitreya on uskonnoista riippumaton koko ihmiskunnan suuri opettaja. Kaikki maailman pääuskonnot odottavat tulevaksi suurta opettajaa.

Kristityt odottavat Kristuksen paluuta, Buddhalaiset odottavat uuden Buddhan saapumista (Herran, Maitreyan). Muslimien odottaessa Imam Mahdia, Hindut odottavat Krishnan jälleensyntymistä ja Juutalaiset Messiasta saapuvaksi. Maitreya on tuo opettaja, mutta Hän on paljon enemmän.

 

Maitreya on koko ihmiskunnan isoveli, joka on tullut auttaakseen meidät ylös nykyongelmistamme ja auttaakseen meitä yhdessä luomaan kukoistavan uuden sivilisaation, joka perustuu jakamisen periaatteelle, oikeudenmukaisuudelle, oikeanlaisille ihmistenvälisille suhteille ja kestävälle rauhalle maailmassa.

 

Esoteeriseen traditioon tutustuneet tietävät, että nimet yllä ovat kaikki nimiä, jotka tosiaan kuvaavat yhtä ja samaa yksilöä – Maitreyaa, Maailmanopettajaa."

 

Benjamin Creme sai tämän erityislausuman mentaalisen telepatian keinoin Mestariltaan 5.10.2016.

"Vaikeat ajat ovat käytännöllisesti katsoen ohi ja ihmisten tulisi luottaen odottaa sitä Uutta Aikaa, kun Maitreya tulee osoittamaan korkean Olemuksensa ja kun kaikki hyväksyvät Hänet tämän aikakauden Mestariksi."

 

Suomenkielinen lähde:

https://share.fi/