Linkki alkuperäiseen facebook -artikkeliin josta suomensin Michael Love:n kanavoinnin: 22.2.2020 

 

"Seuraava viesti vastaanotettiin maapallon liittouman sisäpiirin jäseniltä, jotka ovat yhteydessä Plejadilaisten valojoukkojen kanssa. Olemme saaneet kunnian välittää tämän uudelleenkoodattu viestivälitys joka tulee suoraan plejadilaisilta. Tämä viesti perustuu viimeisimmän galaktisen tapaamisen ympärille, joka koski maapallon asukkaiden edistymistä suuressa ylöskohoamisessa. Erityistiimi maapallon liittouman jäseniä uudelleenkoodasi yli 120 tuntia tätä enkelitason viestiä toivosta, jonka tuomme teille nyt.

Viikko sitten valoneuvostot jotka ovat asemoituneina aurinkokuntaamme, kokoontuivat erityisiin tapaamisiin keskustellakseen planetaarisen vapautuksen tehtävistä. Näissä tapaamisissa julistettiin yksimielisesti että on aika operaatio "Mestariteoksen", uuden maapallon siirtyä vauhditettuun viimeisimpään vaiheeseen kun valmistaudutaan suuren tapahtuman kohokohtaan 2020. Päätettiin siirtää maapallo eteenpäin 5D gamma -aikalinjalla yksi pykälä eteenpäin, ja täysin aikataulussa tämä kvanttiaikalinjan muutos esiintyi Schumannin resonanssin grafiikassa, mustana palkkina maapallon energiakentässä.

Voimakas 40 Hz säde gammavaloa ammuttiin tämän mission pääasialliselta plejadilaisalukselta kohti maanpintaa, 3 tuntia ennen grafiikassa esiintynyttä muutosta 21.2. 

 

Monia muita asioita käsiteltiin tässä tapaamisessa, kuten suurta aurinkopurkausta jonka on aikataulun mukaan suunniteltu vaikuttavan maapallolle vuoden 2020 lopulla. Valojoukkojen erityisdivisioona joka tunnetaan Atlantis-joukkona, yhdisti voimansa plejadilaisten kanssa jokin aika sitten ja työskentelevät huippuunsa edistyneellä aluksella Orionin tähdistössä, Alpha Orionilla. Tämä ryhmä käyttää edistyneitä teknologioita jotka suuntaavat uudelleen pian vapautettavat Alpha Orion -energiat, johon liittyy Sagittarius A tähdistön energiat, kohti maapalloa vuoden lopussa 2020.

 

Kun tämä suuri purkaus vapautuu, se muuttaa yön päiväksi ja tuhannen vuoden ajan taivaalla näkyy kaksi aurinkoa. Näiden ydintähtien energia suunnataan valojoukkojen puolesta maapallolle uskomattomalla voimalla juuri oikealla hetkellä, singoten kaiken tässä kosmoksessa viidenteen ulottuvuuteen, mukaanlukien maapallon ja sen asukkaat.

 

Uskomattomia asioita tapahtuu juuri nyt maapallolla ja tässä aurinkokunnassa. Tiedämme että tunnette koko sielussanne muutoksen joka ilmenee maapallolla. Tähtisiemenet on ohjelmoitu tunnistamaan laukaisevat triggerit vasta juuri ennen suurta tapahtumaa ja on tieto että jokin suuri asia on vääjäämätön.

Enkelitason voimat ovat laskeutuneet tälle planeetalle joka kosmoksen osasta ja valo täyttää jokaisen pimeän kohdan tässä kosmoksessa. Uusi päivä sarastaa, jotain on saapumassa juuri horisontissa, jotain niin suurta etteivät entisen ajan suuret profeetatkaan kyenneet täysin kuvailemaan sitä.


2020 Tähtiportti

 

Kuten kerroimme kuukausia sitten, suuren planetaarisen tähtiportin avautuminen huhtikuussa 2020 vaikutukset tunnetaan tähtisiementen puolella jo 20.2.2020. Huhtikuussa on suuri Pluton ja Jupiterin yhdistyminen joka aiheuttaa täydellisen läpimurron maanpinnalla, tämä on suuren auringonpurkauksen edeltäjä.

Monet valo-olennot maapallolla huomaavat 2020 tähtiportin energiat jo. Monimutkainen sekoitus eksoottisia ja aurinkoenergioita vaikuttavat maapalloon nyt. Aurinkotuulet myös yhteistyössä voimakkaiden kosmisten säteiden kanssa pommittavat maapalloa tällä hetkellä, korkeavärähteinen valo.

 

Mitkä ovat näiden energioiden vaikutukset maapallon ilmakehässä?

Nämä ovat korkeavärähteisiä 5D energioita joten vaikutukset ovat ehdottomasti upeita, positiivisia.

Jos olet samalla aaltopituudella näiden energioiden kanssa, huomaat että kaikki tulvaportit aukeavat ja yltäkylläisyys alkaa ilmentyä kaikkialla ympärillä monella tavoin. Asiat jotka eivät onnistuneet aiemmin, yhtäkkiä toimivat nyt. Kaikki mikä on ollut jähmettyneenä tai energeettisessä pysähtyneisyyden tilassa, alkaa yksinkertaisesti toimia jälleen, kaikki kerralla. Tämä on se mitä tapahtuu 5D tasolla. Alat kokea menestystä monella tasolla yhtäaikaa.

Kuulostaa uskomattomalta mutta on totta ja jos olet linjautuneena jo, olet huomannut tämän.

 

Kun Suuren Tapahtuman huippukohta 2020 lähestyy, valojoukot ovat vahvistaneet planetaarisia tehtäviään ja nämä uudet tehtäväsuunnitelmat ovat jo toteutuksessa nopeasti ja taivaallisella tarkkuudella. Asiat muuttuvat maapallolla ja muutokset ovat yhä enemmän positiivisia, tulevat esiin nopeammin ja ovat helpommin huomattavissa nyt.

 

Tärkeä huomio: 

Jotkut sanovat etteivät asiat ole kovinkaan hyvin, joten jäinkö kaikesta jälkeen? "Ei ihan", sanomme, mutta sanomme myös: "pyri ylemmäs vielä vähän."

 

Uusi maapallo ei korvaa vanhaa. Uusi vain on olemassa yhtäaikaa ja samassa paikassa kuin vanhakin, vaikkakin se ilmentyy korkeammalla värähtelytasolla. Se ulkoinen kokemus joka sinulla nyt on, riippuu täysin kummanko maapallon kanssa näistä resonoit lähinnä. Jos asiat eivät vieläkään ole niin ihania kuin kuvittelisit, yksinkertaisesti kohota värähtelyäsi ja ymmärrät mitä tarkoitamme.

 

Tietäkää että jokainen pääsee uudelle maapallolle aikanaan ja kaikki on juuri niin kuin täytyy ollakin. Vanhalla maapallolla pelko on yhä valta-asemassa kuten aina ja jos antaa sen värähtelyn saavuttaa itsensä, se on mitä koetaan.

 

Kun muinaiset lemurialaiset ja atlantislaiset olivat täällä, heidän täytyi lähteä planeetalta pimeyden pelon vuoksi, joka pääsi tänne niinä aikoina.

Valaistuneet tähtisiemenet nykyajassa tekevät saman. Me jätämme vanhan maapallon ja otamme asuinsijan uudella 5D planeetallamme.

Monet meistä ovat jo jättäneet vanhan maailman ja siitä jää vain heikko muisto.

 

Osana kiihtynyttä aktiviteettia joka alkoi muutama päivä sitten, suuri joukko tapahtumia ja synkronismeja on asetettu liikkeelle.Yksi syy miksi asiat nopeutuivat ja tulivat kevyemmiksi muutamina viime tunteina ja päivinä, on että sopimus tiettyjen ekstraterrestiaalien ja Yhdysvaltain hallituksen kanssa päättyi tänään, sopimus on nyt rauennut. Delta -joukot poistavat nyt jokaisen pimeyden osan tästä todellisuudesta, planetaarisella tasolla jota ei ole koettu aiemmin.

 

Maailmanlaajuinen talousjärjestelmä muuttuu nopeasti kulissien takana juuri nyt, kuten myös vanha velkaan perustuva talous peruutetaan ja uusi kvantti-yltäkylläisyys järjestelmä ottaa sijan. Viimepäivien talousromahdus on osa tätä vanhan järjestelmän purkamista. Kullan arvo saavutti historiallisen ennätyksen, sillä maapallon olennot heräävät suurin lukumäärin ja arvostavat soliditeettia tällähetkellä enemmän kuin vanhaa velkavaluuttaa.


Monilla tähtisiemenillä on selkeitä unia ja näkyjä galaktisesta perheestämme, heidän uskomattomista aluksistaan ja monilla on voimakkaampia näkyjä tulevasta auringonpurkauksesta. Kun siirrymme eteenpäin, nämä näyt ja unet tulevat yhä voimakkaammiksi ja laajemmalle levittäytyneiksi ihmisten keskuudessa.


Kertokaa mitä näette tulevaksi, maailman täytyy kuulla tarinanne. Suuri hetki on tullut ja tulevina päivinä ja viikkoina näette monia uusia positiivisia ja upeita asioita alkavan ilmentyä. Operaatio "Mestariteos" on ollut suuri menestys tähän saakka ja kun valojoukot nyt siirtyvät suuremmalle vaihteelle, olkaa valmiina elämänne kyytiin. Galaktiset työskentelevät uupumatta tehdäkseen tästä kaikesta suuren menestyksen. He ovat tulleet universumin joka kulmalta todistaakseen tätä tapahtumaa ja he auttavat teitä viimeisellä avun pukkauksella jota tarvitsette ottaaksenne paikkanne kosmisina kansalaisina. Yhdessä muunnamme tämän maailman takaisin paratiisiksi jollaisen sen oli aina tarkoituskin olla. Erinomaista työtä, olkaa ylpeitä uskomattomista saavutuksistanne. Kiitos että tulitte maapallolle, ja palvelemaan kaikkea ihmiskuntaa."

 

GOD-SPEED,
MICHAEL AND THE PLEIADIANS