Suomennan tähän löytämiäni lähteitä Sturen tapaukseen liittyen ja lisään suomennosta videosta sitämukaa kun ehdin. Eli päivitän artikkelia myöhemmin. Kanavoitu Ambres-henki on siis viimeksi inkarnoitunut egyptissä 3000 vuotta sitten  ja oli kieltänyt perustamasta minkäänlaista kulttia ympärilleen, joten saatavilla on vain pari kirjaa ja DVD näistä vuosikymmenten ennustuksista ja filosofioista. Itseäni tapaus tietenkin kiinnostaa koska liittyy kanavointiin ja on lähellä omia kokemuksiani "ulkopuolisesta viisaudesta" jonka lähdettä ei tiedä.

Ambres förmedling

Keskusteluja englanniksi:

http://www.godlikeproductions.com/forum1/message1791867/pg1

https://cassiopaea.org/forum/index.php?topic=23215.5;wap2

♦♦♦♦

"Sture ja vaimonsa olivat 60-luvulla aktiivisesti mukana ruotsin spirituaalisissa, teosofisissa ja ifologi piireissä. Sture kohtasi Simenon, (hengen jota aluksi kanavoi) ensimmäisen kerran ruumiistairtautumiskokemuksen yhteydessä."

Kysymys Simenolle: Miksi ufoilmiöitä on niin paljon? Vastaus: "Uusi henkinen aikakausi tulee alkamaan, on olemassa voimia jotka yrittävät sitä estää (pahoja) mutta myös voimia jotka työskentelevät sen hyväksi. Ufot ovat tosiasia, niitä on monia hahmoja monilla tasoilla. Siirtyminen ajassa on todellisuus."

Ambresin ennustus tulevasta Mestarista: "Yhdistäjä tulee Pohjolasta, hän on synnytyskivuissa. Yhdistäjä tulee moninkertaisena, pelottavana, sillä hän on peloton."

(Lähde: Muukalaiset keskuudessamme, Håkan Andersson)

♦♦♦♦

Suomennokset. Video 1.

Ambres puhuu: "Siksi olen täällä, nostaakseni sinut pelosta. Se ero mikä erottaa sinut ja minut, on lähes olematon. Sinullakin on ruumis, tilapäisesti lainattu, jota voimme kutsua elämäksi."

Ohjaaja puhuu: "Hän leijuu sisään ja ulos Sturen ruumiista, hän tulee ja menee. Hän on Sturen lähellä, kuin suuri syvyys pinnan alla. Hän saapuu jostain, ja ottaa instrumentin, Sturen ruumiin. Olen päättänyt kuunnella haastaakseni käsitykseni todellisuudesta. Ambres on käyttänyt puusepän ammattia harjoittavaa Sturea 30 vuotta. Miksi kuuluisuudet kuten Shirley MacLaine, näyttelijät, johtajat tulevat tänne? Mitä täällä tapahtuu? Mediaa ujosteleva Sture epäröi mutta antoi meidän tehdä filmin kun ymmärsi että emme aio pilkata Ambresia. Huomasin liittyessäni psykologi Hasse Ljungqvistin kanssa kuuntelemaan avoimia opetuksia, että hän ei ole näyttelijä. Tiedän sen ohjaajana. Mikään näyttelijä ei kykenisi tähän. Mutta jos tämä ei ole bluffia, mitä tämä on?"

Sture puhuu: "Minulla on yksi ongelma, olen aivan liian normaali tällaiseen. En ole kuten meedion pitäisi, ei saisi syödä lihaa eikä metsästää, hemmetti soikoon. Saa tuskin halata vaimoja tai tanssia, tai olla ihminen! Monet luulevat että katson ihmisten auroja. En näe mitään hemmetin auroja! Olisin kauhistunut jos näkisin. Ollakseni täysin rehellinen, jos minulla ei olisi vasaraa ja sahaani, jos en saisi työskennellä käsilläni, ei olisi metsästystä, kalastusta ja luontoa ympärilläni, en usko että olisin selviytynyt."

Ohjaaja: "Saadaksemme kauniin valon filmiin kesäkuussa, pakotin Sturen ulos kuvauksiin. Mutta valtava parvi hyttysiä pilasi kaiken. Heilahtelevaa kuvamateriaalia, Hassen paisuneet hyttysenpistokset, tulimme syödyksi elävältä. Mutta Ambresia ne eivät haitanneet. Lopetimme 80 minuutin jälkeen."

Ambres: "Lopetan nyt, että saatte rauhan, kamppailette itsenne kanssa ollaksenne läsnä."

Ohjaaja: "Yritimme uudelleen myöhemmin kesällä. Jos hän on se kuka sanoo olevansa, silloin hän tietää mitä tapahtuu kuoleman jälkeen ja mikä on elämämme tarkoitus. Saammeko nämä vastaukset?"

Ambres: "Siunaan tämän temppelin ja kaikki täällä olevat. Rakkaat lapset, en nosta instrumenttia, se on liian epävakaa."

-Video 2 - 

Ambres: "No niin, olen täällä."

Sture: "Ei ole mitään. Jos olen nukkunut, tunnen sen ruumiissani, jos olen ollut tajuton, tunnen että olen pyörtynyt. Olen kokenut molemmat. Mutta tämä ei ole kumpaakaan, se on vain tyhjyyttä. Kuin kääntäisi valon päälle ja pois, ja siinä lyhyessä välissä joskus 2-3 tuntia on ehtinyt kulua enkä ole siitä lainkaan tietoinen. Kuin olisin pyörtynyt vain sekunniksi."

Ohjaaja: "Näiden 30 vuoden aikana Sturella ei ole muistikuvaa mitä Ambres on sanonut, tai mitä on tapahtunut. Hän ei ole siis koskaan itse tavannut Ambresia. Onnistumme saamaan Ambresin filmille 18 kertaa 18 kuukauden aikana. Saadaksemme erilaisia tunnelmia, sijoitamme hänet erilaisiin huoneisiin, tai temppeleihin kuten hän niitä kutsuu. Miinus asteisesta ulkoilmasta takan lämpöön sisätiloihin. Pyydän Ambresia katsomaan kameraan ja hän tuijottaa linssiin kaksi tuntia katseenkaan värähtämättä samalla puhuen täydellisen keskittyneesti. Ammattitaitoisin suhde kameraan mitä olen koskaan nähnyt. Kokenut näyttelijä tarvitsisi päivien harjoittelun tehdäkseen tämän. Ambres puhuu kaikesta auringon alla, yhtenä aamuna kysyn häneltä rakkaudesta. Hän käsittelee sitä, kutsuen Ehdottomaksi Rakkaudeksi."

Ambres: "Voit tuntea sen kuin taustasäteilynä, kun joku sanoo sinulle "Rakastan sinua". Tunnet miten se ylittää rajoja, en puhu subjektiivisesta rakkaudesta vaan rajattomasta rakkaudesta. Voit tuntea sen ja olet liikuttunut, se on kuin heijastus itseenne. Reaktiosi on kuin sisäinen itku ja tahdot syleillä sitä joka julkisti tämän rakkauden. Se saattaa olla tuntematon ihminen, joka kädellä, katseella tai eleellä osoittaa sinulle tämän rakkauden. Sitä ei tarvitse sanoa sanoin, vaan teoin. Lämmin käsi, lämmin katse, olla nähty ja hyväksytty, ettekä jätetty ulkopuolelle. Jos selittäisimme ehdottoman rakkauden, on melkein yhtä mahdotonta käyttää sanoja kuin yrittää kuljettaa itsemme tasolle jossa ehdoton rakkaus on. Niin tekemällä hajotamme sen, inhimillistämme sen, emmekä ole enää kontaktissa sen kanssa. Voimme vain kokea ja reagoida siihen. Sinä kannat sitä itsessäsi, minä itsessäni, me kaikki kannamme sitä. Tärkeintä on avautua sille. Herätä. Sisäiset säikeesi, väreilläkseen samaan tahtiin, harmoniassa Ehdottoman Rakkauden kanssa. Silloin myös sinä elät siinä. Voisitko kuvitella jos koko maailma kykenisi olemaan samassa harmoniassa, mitä tapahtuisi? Se loisi lempeyttä, avoimuutta, rauhaa, vapautta, läheisyyttä ihmisten kesken. Aseet laskettaisiin, emme hyökkää heitä kohtaan joita rakastamme. Ehdoton Rakkaus ei pyydä minua tuntemaan sitä, se tietää. Kukaan ei voi sanoa että he ovat ulkopuolisia, jokainen on sisällytetty tähän valtavaan luomukseen. Huolimatta siitä missä koneessa olemme, minun vai sinun, samat rakkauden periaatteet täyttävät sen. Löydetään se uudelleen, kannat sitä jo sisälläsi, täytyy vain herättää se. Rakastan sinua, enemmän kuin ymmärrät. Mutta se ei ole subjektiivista rakkautta."

Ohjaaja: "Sture on monia kertoja herännyt kylmänä ja märkänä, kun Ambres on heittänyt sadevaatteet pois, koska haluaa tuntea sateen."

Ambres: "Elämän tarkoitus ihmiselle on kääntyä sisäänpäin, itseään kohti, ja kuunnella hiljaista ääntä joka puhuu heille. Ääni sanoo: Tunteaksesi itsesi, sinun täytyy etsiä alkuperäsi, mistä todellisuudessa tulet? Kuka loi subjektiivisen tietoisuutesi joka niin voimakkaasti vaientaa hiljaisen äänesi? Kuka sitä hallitsee? Se on ego. Mistä ego tuli? Sen muodosti maailma ympärilläni. Jos vastasyntynyt kristitty lapsi sijoitetaan muslimiperheeseen, siitä tulee muslimi. Toisin sanoen, ympäristö muokkaa ihmisiä."

-Video 3-

Ambres: "Onko ihminen ruumis? Ei, ruumis ilmentää ihmisen. Instrumenttia ympäröi eetterikeho, jossa on instrumentin tietoisuus. Aivot ovat kuin muistipankki."

Ohjaaja: "Yksi Ambresin terminologiasta täytyy mainita: Maya. Maya on materiaalinen maailma jossa asumme. Mutta Ambres väittää: Kuin aistien verho, se salaa syvemmän sisäisen tietämyksen meidän olemuksestamme."

Ambres: "Ruumis on keino, jonka kautta voit työskennellä. Keho ei ole ego, mutta ego on kiedottuna kehoon. Lapsi ei tiedä että sillä on keho. Opetat lasta puhumaan, koskettamaan, hajottamaan kaiken pieniksi osasiksi, onko hän poika vai tyttö, mikä on kaunista ja rumaa, harmonista tai epäharmonista. Se ei edes tiedä mitä värit ovat, vaan sen täytyy oppia: 'Tämä on keltainen kukka.' Vaikka kukka ei ole keltainen! Se on kaikkia muita värejä paitsi keltaista, keltainen on taajuus jonka käsität keltaiseksi. Lapsen täytyy mukautua, se on kuin perusta, se laajenee kuin Scoff -jättiläinen joka sanoo: Anna meille lapset ja me muutamme heidät yhteiskunnan hyväksytyiksi kansalaisiksi. Sinä olet hyväksytty. Siksi monet ihmiset ovat niin valtavan peloissaan sitä kohtaan mitä on Maya-maailman ulkopuolella. Silti on uteliaisuutta. On iloa. Mitä jos onkin jotain... Siitten tulee toinen pelko: kuolema. Hän on peloissaan sekä Elämästä että Kuolemasta. Se rajoittaa hänen elämäänsä. Hänellä on huono näkö, ja hän näkee vain pelon tunnelin. Sellainen on rajoittunut ihminen. Rajaton ihminen on sellainen joka alkaa nähdä Mayan läpi, murtautua vapaaksi omalle tielleen ilman Mayan kaavoja. Hän ei näe rajoituksia vaan elävän planeetan, eläviä ihmisiä. Hän näkee että vankeuden ovat luoneet nämä perusta järjestelmät. Hän näkee kaavan ja sen luoman pelon, miten maailma jakautuu eri leireihin jotka lopulta päätyvät taistelemaan maailman herruudesta. Rajaton ihminen uskaltaa aloittaa sisäisen etsimisen: 'Mistä todellisuudessa olen peräisin, kuka minä olen sen kuoren alla jota esitän?'. Näin tehdessään hän kohtaa odottamattoman voimanlähteen. Rauhallisesti ja hiljaa hän aloittaa etsimisen varjojen takaa. Hän löytää oman tiensä sen äänen luo josta mainitsin. Opettaen ja rakastaen ääni sanoo: 'Olet aina ollut olemassa, tulet aina olemaan olemassa, kannat jumaltietoisuutta sisälläsi. Sinun täytyy kääntää koko olemuksesi sitä kohti ja herätä unestasi joka on kestänyt vuosituhansia. Se on kuin kokisit saman asian kuin St Paul kun hän julisti 'Teen mitä en tahdo tehdä, mutta sitä mitä tahdon tehdä, en tee'. Jos kuuntelisit sisäistä ääntäsi, jokainen askel elämässäsi olisi rakkaudella täytetty. Mutta sen sijaan annat isesi tehdä mitä et tahdo, ollessai kytkettynä ulkoiseen maailmaasi, sen voimarakenteisiin, kilpailuun, perusta-ajatteluun ja suureen pelkoon. Siksi olen täällä: nostaakseni sinut pois pelosta, ei pimeydestä. Jos nostamme sinut pelosta, jätät oman pimeytesi. Sinulla on rohkeutta toimia, aloittaa etsiminen, ja kun aloitat etsimisen omassa elämässäsi, huomaat että Elämä on olemassa, ikuisesti, myös sen jälkeen kun jätät fyysisen ruumiisi. Me emme eroa toisistamme lähes mitenkään, minä lainaan kehoa tällähetkellä välittääkseni viestin. Sinulla myös on keho, väliaikaisesti lainattu ja voimme kutsua sitä elämäksi. Opettaja sanoi oppilaalleen joka itki hänen kuolinvuoteellaan: 'Jos luulet että olen kuolemassa, olet väärässä. Olen vain kulkemassa läpi tason jota kutsumme elämäksi.' Ja niin se on." 

Ohjaaja: "Me kuuntelemme 10 tuntia, kuin tiedon jokea. Sture ei kärsi tiedon läpikäymisestä."

Sture: "Ambres huolehtii itsestään, minä olen Sture ja minun täytyy työskennellä, hoitaa kurssikeskusta, remontoida, maalata. Omassa talossani on paljon töitä. Minulla ei ole aikaa eikä energiaa filosofisiin ongelmiin. Hirvenmetsästyksen aikana en ajattele Elämää ja sitäjatätä, istun passissa!"

Ohjaaja: "Hän väittää että tietoisuus on ruumiin ulkopuolella, että aivot ovat kuin kovalevy jota käytämme. Kuolema ei ole loppu. Entä syntymä? Onko egolla alku jos ei ole loppua? Tai keneen Ambres viittaa, kuka syntyy? Hän esittelee nyt uuden termin, Ratsastaja (ryttare, rider), kuolematon ydin jokaisessa ihmisessä, ei ego."

Ambres: "Puhuttaessa inkarnaatiosta, ihmiset usein ajattelevat itseään. 'Minä olen inkarnoitunut jossain toisaalla aiemmin, olen ollut toisessa ympäristössä, toisessa ruumiissa'. Mutta hän olettaa että hän on inkarnoitunut. Minä sanon ei, ei todellakaan, sinä et todellakaan ole inkarnoitunut. Jokin muu on, jota kutsun Ratsastajaksi sekä Jumalaiseksi sisäiseksi olemukseksi. Mittaako Ratsastaja aikaa? Ei. Mittaako Ratsastaja avaruutta ja etäisyyksiä? Ei. Koska Jumalallinen sisäinen olemus on aina ollut ja tulee aina olemaan. Tämä persoona inkarnoituu. Onko sillä ruumis? Ei. Silti se kiinnittyy ruumiiseen jokaisessa elämässä. Se ymmärtää että kumpikin Kuolema ja Elämä täytyy kokea. Se saa kokemuksensa ihmisten kautta. Olette kaikki instrumentteja joita käytetään, hienoviritteisiä, uskomattomia instrumentteja. Kannatte suunnatonta tietoisuutta itsessänne. Uskomaton tiedonlähde jossa on kaikki aikaisemmat Ratsastajan inkarnaatiot ja tämä kaikki lepää perus persoonallisuudessanne. Esoteeriset opettajat ja mestarit kutsuvat sitä Akaasiseksi tiedostoksi tai Aikakirjaksi."

Sture: "Kyllä, se on omituista, kuin kuvittelisi ruohonkorren olevat Ratsastaja. Keräät villejä metsämansikoita korteen, jokainen marja on Elämä. Ratsastaja läpäisee kaikka marjat, kaikki Elämät. Se on yhä inkarnoitunut kaikissa Elämissä, mutta sinä olet viimeisin."

ambres.jpg