Perjantaina reissuun lähtiessä sain juuri hommat suunnilleen lähtövalmiiksi kun kuulin vielä seinän naksahduksen ja sen jälkeen keittiössä kilahti jokin lusikka. Mietin tarkoittiko se kirjoittamista ja kirjoitinkin sitten vielä viimeisimmän viestin vaikka oli vähän kiire. Harmitti oikeastaan lähteä reissuunkin vähäsen, mutta nyt sitten kotona saisi harjoitella sitä sisäistä reissaamista eli kaukonäkemista ja kirjoitella tälläviikolla taas kanavointeja.

 

P.S. (klo 21)  Kysyin kokeeksi mitä on tapahtunut Irmeli Vuolteelle, kadonneelle nunnalle. Ehkä vähän epäsopivaa arvuutella (koska asia saattaa liittyä johonkin toiseen henkilöön), mutta se tuli liittyisi myös häneen, hän hautasi itsensä palavan kasan alle, siinä yllä on kävelty mutta häntä ei löydetä koska kukaan ei osannut arvata sellaista tapahtumaa ja myös siksi että "hänen kohtelunsa olisi halpamaista, ehkäisemme kaikkia halpamaisesti kertaamasta hänen ahdinkoaan."

"Jokainen osallistui hänen kamppailuunsa joka käveli ohitse tekemättä aiettakaan auttaa, vaan siinä jatkossa kävi salaisen huonosti että hän suunniltaan huolesta katosi teidän keskuudestanne eikä häntä tulla enää kaipaamaan takaisin luostariin josta lähti."

 

***

 

Videoita:

 

https://www.youtube.com/watch?v=CEDG2HXFYIo

 

Elsa Rossi on brasilialainen meedio, kertoo henkielämästä, henkitasoista ja niiden välisestä kommunikoimisesta, taivaasta, vapaaehtoistyön hyödyistä henkisen elämän suhteen, perheen yhteisen rukoiluhetken hyödyistä, ym.

Eräs edesmennyt tuttu vei hänet ruumistairtautumisen avulla katselemaan paikkaa missä tämä henki oleili heti kuolemansa jälkeen, siellä oli ollut kuvailemattoman vihreä niitty ja musiikkia joka puolella. (Eli sama mitä mummoni kuuli heikentyessään, tätä musiikkiasiaa on esiintynyt jo niin monessa yhteydessä että se on jo melko uskottavaa...).

Myös ego kulkee mukanamme kuollessamme toiselle puolen ellemme ole osanneet sen vaikutuksesta pyrkiä eroon jo eläissämme. Sairaudet esiintyvät meillä syyn ja seurauksen lain mukaisesti, auttavat näkemään asioita.

 

Henkitasoilla on samoin kuin ihmiselämässäkin auttajia, Skandinavian yllä on voimakas henkiauttaja keskittymä, on myös sellaisia jotka auttavat ainoastaan viikinkielämän kokeneita.

 

Spiritualismi ei kuulu mihinkään uskontoon, siihen ei kuulu rituaaleja, alttaria tai pappeja, vaan se on uskontojen tulevaisuus.

 

Elsa on nähnyt henkiä lapsesta saakka ja matkustaa nyt ympäri maailmaa välittämässä Allan Kardecin oppeja, joihin kuuluu mm. anteeksiantaminen, suvaitsevaisuus.

Kardec on kanavoinut kaikki 5 kirjaansa: http://www.allankardec.fi/

 

Aiemmin elänyt Francisco Xavier täydentää näitä oppeja https://fi.wikipedia.org/wiki/Francisco_Xavier

 

***

 

https://www.youtube.com/watch?v=nGYyvjOBx58

 

Essi Paulamäki kertoo kehon energiakeskuksista, sairauksista, entisistä elämistä, ym.

Hän on selvätuntoinen ja tuntee henkilön kivut omassa kehossaan, on julkaisemassa kanavointina saamaansa kirjaa. Entiset elämät vaikuttavat nykyiseen siten että esim. jos joku syyttää toista varastelusta, on hänellä itsellään vaikkapa merirosvoelämä taustalla. Näitä entisiä elämiä itsessään on mahdollista parantaa toivomuksella, paikkoja myös.

Hän kertoo että edesmenneet mummonsa ja vaarinsa lähestyvät usein tietyin kolahduksin tai "ovikellon" soitolla kohteliaasti.

 

***

 

http://www.luxonia.com/viestit/54-suzan-caroll/6375-1662017-mitae-aliavaruudella-tarkoitetaan

 

***

 

Sphere Being Alliance. Onko seuraavia oireita: huimaus, päänsärky, ärtymys, ruokahaluttomuus? Energeettisiä muutoksia, on tärkeää pysytellä korkeammissa energioissa ja verkostoitua samanhenkisten ihmisten kanssa pimeyttä vastaan..

 

Update, Have you been feeling dizzy, light headed, head aches, agitated with the loss of appetite?:
After watching SuspiciousObservers report from yesterday I thought I would make a little post about the energetic changes that are occurring. I recently met with Tear-Eir for the first time in weeks. I was shown the nearly transparent spheres through out the solar system. He stated that the energy buffers would soon fade away allowing the full brunt of the cosmic energy to fully impact the inner solar system and interact with the Sun. It was explained that what we have witnessed on the world stage over the last year. We are seeing more volcanic, earthquake and electrical storm activity that we have previously observed. We have also seen the polarization between opposition group turn into wars to destroy the other side. We are seeing people around us behave as if they have “End Times Madness”. This diagnosis may not be far off. Many who are on the Service to Others and Karmic Cleansing path are also feeling the symptoms. Many of us are experiencing high anxiety, head aches, dizziness or vertigo, loss of appetite and unexplained agitation. Tear-Eir communicated that it was extremely important for each of us to ground ourselves and meditate often to maintain a high vibration. If we manage to stay in a higher vibratory state these cosmic energies will have less of an impact on our physiology. Tear-Eir stated that it was also very important for us all to coordinate our mass meditation efforts. It was further communicated that these symptoms of anxiety, dizziness, and headaches are causing many to want to withdraw and close off the world. It is best if each of you communicates with people of the same vibration as much as possible right now. Networking, developing relationships and encouraging one another to continue our missions and to not feel alone against the darkness.