Huomenna 13.6 olisi maahan saapumassa auringonpurkaus.

"Computer models run yesterday by NOAA analysts suggest the merged storm cloud will reach Earth mid-day on June 13th. The glancing blow could spark polar geomagnetic storms."  Lähde:http://www.spaceweather.com/

"Auringosta lähtevät hiukkaset kulkeutuvat aurinkotuulena 300–1000 km/s nopeudella Maapalloa kohti, kantaen mukanaan Auringon magneettikenttää. Maan magneettikenttä suojelee Maata aurinkotuulen hiukkasilta ja säteilyltä. Aurinkotuuli vääristää maan magneettikentän komeetan hunnun muotoiseksi. Hiukkaset kiertyvät magneettikentän mukana kohti napa-alueita ja muodostavat ilmakehään osuessaan revontulia." (Wikipediaa)

~~~~

Tämän jutun kuulin aiemmin linkkaamastani uforadiosta. Siinä tosin puhuttiin myös jotain että osa faaraoista oli punatukkaisia eli Irlantilaisperua, huh?

Faaraot olivat sinisilmäisiä ja vaaleatukkaisia

~~~~

Lisää sarjassamme Trust No One. Mitä meiltä taas pimitetään? (Lukekaapas ihan lopusta myös miten Venäjä romahtaa raamatunkin ennustusten mukaan!)

Giant-Human-Skeletons-Discovered-in-Wisc

Jättiläis-ihmisiä on sittenkin ollut olemassa (Nämä ovat löytyneet jo vuonna 1912 Wisconsinista, samanlaisia löytynyt Kreikasta ja ympäri maailmaa.)

Arkeologinen kaivaus kyseenalaistaa evoluutioteorian

 “Ongelma mielestäni on paljon suurempi kuin Hueyatlaco. Se koskee tieteellisen ajattelun manipulointia tukahduttamalla informaatiota, joka ei sovi vallitsevaan ajatteluun (ts. viralliseen totuuteen). Hueyatlaco varmasti tekee sen ! Kun en ole antropologi , en tajunnut koko asian merkitystä ennen vuotta 1973 , enkä sitä, kuinka syvälle iskostettu nykyinen evoluutioteoria on . Useimmat arkeologit ovat hylänneet työmme Hueyatlacossa, koska se on ristiriidassa tämän teorian kanssa, piste."

Hämmästyttäviä arkeologisia löytöjä

"Koneenosia kivettyneessä laavassa 400 miljoonan vuoden takaa."

"Virallisesti ei ole otettu huomioon kuitenkaan mahdollisuutta, että esikambrikauden fossiili, kuten kuvan matto, olisi ihmisen tekemä, koska se ei sovi evoluutiouskonnon raameihin."

~~~~

Jotain ihan muuta, maailmanlopun ennustuksia joista ei oikein tiedä sanoa juuta ei jaata:

"Kirjoitukset kertovat tämän viimeisen valtakunnan lopulla nousevasta armeijasta, joka tulee toimimaan universumin Luojan piiskana jumalattomalle maailmalle. Hämmästyttävällä tavalla Yhdysvaltain asevoimien tutkimusorganisaatio DARPAn LS3-robotit näyttävät juuri Kirjoitukset kuvaamilta hevosilta, vaikkakin ne ovat vielä prototyyppejä. Näitä kutsutaan myös nimellä drone, joka tarkoittaa kuhnuria ja se sopii niin ikään kuvaukseen ”heinäsirkoista”. Suomen Kuvalehti kirjoittaa näistä roboteista seuraavasti:

”Jalkajousi on epäreilu ja moraaliton sodankäynnin väline. Sillä kun pystyy vahingoittamaan vihollista kaukaa ja yllättäen.  Näin ajattelivat monet, kun asetta alettiin käyttää Euroopassa.

Nyt teknologisesti edistyneimmät armeijat kehittävät robottiaseita, jotka voidaan ohjelmoida tappamaan vihollisia ilman ihmisen ohjausta. Yhdysvaltain ja Britannian puolustusvoimat pitävät mahdollisena, että täysin autonomiset asejärjestelmät olisivat käytössä seuraavalla vuosikymmenellä… Autonomiset asejärjestelmät saattaisivat siten oppia jopa soveltamaan humanitaarista lakia ihmistä paremmin. Voisiko myös olla mahdollista, että tekoäly muodostaisi oman tietoisuutensa ja alkaisi taistella omilla aseillaan ihmiskuntaa vastaan?

Satoja vuosia sitten jalkajousi hyväksyttiin osaksi sodankäyntiä. Niin käy myös tappajaroboteille.”

Käsitellessään Kirjoituksien joitakin käännösvirheitä vuonna 1983, edesmennyt Kaarlo Syväntö toteaa tästä armeijasta: ”tässä on osa Herran vihan päivän kuvauksesta. Kun tutkitaan kohtaa tarkasti, käy siitä selville, että taisteluissa käytetään koneihmisiä, robotteja”. Ja sitten hän huomauttaa, että suomalaisesta käännöksestä on jäänyt pois tärkeät sanat: ”he eivät haavoitu”. Tämä armeija on siis kuolematon." Lähde

~~

Danielin kirja:

Ja minulle vastattiin:
-- Neljäs eläin tarkoittaa neljättä valtakuntaa,
joka on syntyvä maailmaan.
Se valtakunta on erilainen kuin muut valtakunnat,
ja se syö koko maailman
ja tallaa ja murskaa sen.
Ne kymmenen sarvea ovat kymmenen kuningasta,
jotka tulevat hallitsemaan sitä valtakuntaa.
Heidän jälkeensä nousee vielä yksi.
Hän on erilainen kuin edelliset
ja kukistaa kolme kuningasta.
Uhmaten hän puhuu Korkeinta vastaan,
tuhoaa Korkeimman pyhiä
ja pyrkii muuttamaan juhla-ajat ja lain.
Korkeimman pyhät annetaan hänen armoilleen
ajaksi, kahdeksi ajaksi ja puoleksi ajaksi.
Mutta oikeus on istuva tuomitsemaan,
ja hänen valtansa otetaan häneltä pois,
se tuhotaan ja hävitetään lopullisesti.
Kuninkuus ja valta ja valtakuntien mahti kaiken taivaan alla annetaan Korkeimman pyhien kansalle. Sen kansan valtakunta on ikuinen valtakunta, ja kaikki vallat palvelevat ja tottelevat sitä.

Mielenkiintoiset selitykset näille eläinten esittämille vastineille nykymaailmassa: http://www.pasuunasoi.com/danielinkirja/III.html

~~~~

MIELENKIINTOISTA!

"Huolellisimmat raamatuntutkijat ja -tuntijat ovat sitä mieltä, että Googin sodassa, josta on tarkka kuvaus Hes. 36:1-23:ssa ja 39:1-16:ssa, koko kommunistisen Venäjän laaja imperiumi romahtaa ja sen alaisina olevat kansat vapautuvat. Venäjän vallan TÄYTYY ROMAHTAA, ennen kuin Euroopan kymmenvaltioliitto voi muodostua entisen Rooman valtakunnan alueelle. Unkari, Bulgaria ja Romania kuuluivat entiseen Rooman valtakuntaan ja niiden täytyy vapautua Venäjän orjuudesta voidakseen liittyä Danielin ennustamaan valtioliittoon. Vrt. Dake's Annotated Reference Bible, s. 855. Suomikin tulee saamaan takaisin Venäjän valloittamat alueet. Kirjan Mietteitä Googin sodasta, jossa on kerrottu mm. rovasti Nyholmin vuonna 1877 saama erikoinen ilmestys, ennustukset ovat samoilla linjoilla kuin Jumalan sanan ennustukset.

Kommunistisen hallituksen romahtaessa Venäjällä avautuvat ovet vähäksi aikaa evankeliumin julistukselle, ennen kuin antikristus nousee valtaan. Tukholmassa toimii jo nyt seura, joka julkaisee ja kustantaa Uusia testamentteja ja evankeliumeja Venäjällä oleville kansoille. Siellä on yli sata miljoonaa ihmistä jotka kuuluvat ei-slaavilaisiin kansoihin ja jotka eivät edes kunnolla osaa venäjää. Jumalan sanan painattaminen Venäjällä asuville kansoille heidän omilla kielillään on hyvin tärkeä tehtävä juuri nyt." Lähde: