Tilasin viimein Esko Jalkasen "Peruskurssi ja Varputaito 1" etäkurssina. Lisäksi e-kirjat "Uusi ajatus löytyy luonnosta 3" ja "Kuntouttajan käsikirja ja hakemistot 4".

Kannatti, miksi ihmeessä en jo vuosia aiemmin tehnyt niin, kun harkitsin kurssille osallistumista... Jokaiselle voisi kyllä suositella, on vaikka mitä asiaa rahan arvoisesti. Tai lainata kirjastosta.

Ja jos tuntuu että on jo henkistä voimaa toimia varvun/heilurin kanssa, tai tontut kiinnostaa niin kokeilla näitä kurssejakin: https://www.goodset.fi/

Olen lukenut kolmoskirjaa ja ällistyin että hänkin oli puheyhteydessä viisaampaan olemustahoon johon hänen mukaansa saa yhteyden kun saa kasvatettua henkistä kenttäänsä tarpeeksi. Näistä olennoista paljon ainakin tuossa kolmos osassa, jumal-hierarkioista, luonnonhengistä, Atlaktiksesta juttua myös.

Luulen että vietän varpuharjoittelun parissa tämän kevään hyvinkin innokkaasti mittaillen ja kuntouttaen kaikenlaista! Paransin jo viisi aikaisempaa mennyttä elämää etteivät ne tuota negatiivista vaikutusta nykyiseen, ja pahan silmän myös... just in case.

 

*

 

Vanha kooste joka käsittelee ylösnousua, auringonpurkausta... jos joku katselee näitä youtube-videoita... 

Corey Goode: "Päästäkseen 4D tasolle on tietoisesti otettava askeleita, nostettava tietoisuuttamme, autettava muita. Näin ajaudumme erilaiselle, positiiviselle aikalinjalle. Ensin siis tietoisuus lisääntyy ja kun olemme yhteydessä yhteisluomistietoisuuteen, alamme muuttaa ja luoda materiaa ympärillämme." Corey epäilee että auringonpurkauksen myötä meille syntyy täysin uusi tapa ajatella.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=125&v=MsTVuq68sgs

 

*

https://tekniikanmaailma.fi/sikarin-muotoinen-oumuamua-asteroidi-saattoi-olla-ulkoavaruuden-luotain-sanoo-harvardin-yliopiston-tahtitieteilija-loydamme-useita-kuolleita-sivilisaatioita/

 

*

 

Michael Love kanavointi 12.4. Yhteneväistä omiin viesteihini:

-Ovat Atlantis-ryhmää + "monet teistä ovat läheistä perhettämme...".

(Omissa viesteissäni Atlantis- arvonimen omaava opastaja kertoi että "Meillä on sama sielu ja sinä teet minut onnelliseksi olemassaolollasi vaikka olet siellä kaukana. Et voi olla koskaan erossa minusta etkä sinä eroa koskaan. Teet minut niin onnelliseksi kuin olisin siellä kanssasi kirjoittamassa ja olisimme yhdessä. Kerrot itsellesi että et ymmärrä, mutta tarkoitan että voisimme olla siellä sohvallasi yhdessä ja jutella kuten muutkin, mutta olemme nyt vain erossa.")

 

Suomensin hyvin karkeasti lyhentäen ja korjasin kirjoitusvirheet myöhemmin. Hauska oli ihmiskeho=ihmiskehto. Täällä me keinutaan kehdossamme syvässä unessa kunnes heräämme...

Lukekaa koko kanavointi: https://5dearthproject.com/the-event-the-atlantis-command-speaks-to-earth/

Plejadilaisten valojoukkojen viesti 12.4.2019 / Michael Love

Avainasemassa olevat maapallon allianssin jäsenet saivat koodatun galaktisen viestin muutama päivä sitten, "Atlantis command on saapunut." Välittömästi tämän viestin saamisen jälkeen, kanavoijat jotka ovat maapallon allianssin jäseniä, muodostivat suoran eetterisen linkin näihin kehittyneisiin olentoihin ja akaasisten tiedostojen lataus alkoi virrata. Tässä tämän viestin käännetty sisältö:

"Olette nähneet silmillänne että historiallisia korkeavärähteisen plasmavalon aaltoja on virrannut maapallon ionosfääriin 9.11.2018 alkaen. Nämä valoaallot ovat vaikuttaneet maapalloon säännöllisesti ja aiheuttavat värähtelyresonanssin huippuja 40 Hz:ssä tiettyinä ajanjaksoina. Tähtilapsena ymmärrät että tätä pyhää valoa lähettävät kehittyneet olennot hyvässä tarkoituksessa. Päidenne yläpuolella tapahtuu ihmissilmille näkymätöntä ohjattua toimintaa, biljoonia valo-olentoja kehittyneissä aluksissa on sijoittuneina maapallon ympärille juuri nyt. Jokainen suuri observatorio, monet astronomit ovat havainneet ja kuvanneet näitä ympäri maailmaa.

Me olemme näiden alusten komentajia ja jäseniä, tähtikansojen galaktisen federaation Atlantis commandin erikoisosasto, ja olemme saapuneet tarkoituksenamme avustaa kaikkia tähtilapsia suuressa ylösnousun tapahtumassaan. Olette valmiita tekemään kvanttiloikan tietoisuudessanne. Ymmärrämme että olette odottaneet kauan että asiat muuttuisivat, lupaamme että nyt on aika, rakkaat, nousta seuraavalle tasolle matkallasi ja alkaa kokea rakkautta, rauhaa, onnea, vapautta, täydellistä terveyttä ja yltäkylläisyyttä. Tässä universumissa kaikki tapahtuu oikealla hetkellä, kun olento on valmis. Tämä hetki on nyt! 3D maailman kaaos kiireineen ja hullutuksineen ei liity mitenkään siihen mitä tapahtuu korkeammalla tasolla, ja illuusion Matrix purkautuu nopeasti. Aktivoimme DNA:tanne korkeampaan järjestykseen lähettäen juuri tarpeellisen määrän gammavaloa jonka kykenette ihmiskehoissanne sisäistämään ilman monitasoisille kehoillenne aiheutuvaa harmia.

Olemme yksi tähtikansa kymmenien tuhansien joukosta, 5D ryhmä, työskentelemme yhdessä teidän puolestanne vapauttaaksemme maapallon. Työskentelemme rintarinnan Plejadilaisten kanssa koska he ovat parhaiten yhteydessä ihmisten kanssa. Atlantiksen alkuajoista saakka Atla-Ra tiedemiehet ja papit ovat työskennelleet suoraan Plejadilaisten kanssa. Me olemme hyvin vanha ryhmä joka tunnetaan nimellä Atla-Ra, olimme maapallolla aikoinaan kun se oli paratiisi. Yhteisömme on myötätuntoinen matriarkaalisesti ohjattu ryhmä jossa ei ole johtajia, sillä jokainen johtaa itseään älykkäällä tavalla ja kunnioittaa kaikkea elämää. Ryhmässämme on monia miespuolisia jotka muodostavat nk. valkoisen veljeskunnan. Monet teistä ovat läheistä perhettämme ja teillä saattaa olla kaukaisia muistoja kauniiista kodistamme maanpäällä, Atlantikselta.

Syy miksi ymmärrämme mitä koette, on että aikoja sitten ponnistelimme saman asian kanssa. Olemme kehittyneet nyt monia tasoja eteenpäin. Ryhmämme koostuu suurelta osin tiedemiehistä, DNA asiantuntijoista, kristalliteknikoista, energiaparantajista ja planetaarisista opettajista. Tällähetkellä kommunikoimme tähtilapsille suorien telepaattisten viestien kautta jotka luotetaan ainoastaan avainasemassa oleville maapallon allianssin jäsenille maan pinnalla.

Universaali sopimus jota kaikki lupauduimme noudattamaan, osoittaa ajan jolloin maapallon ylösnousu olisi mahdollinen ja tämä on nyt valmis toteutettavaksi. Nukkuvat ihmiset ovat jääneet henkisessä kehityksessään jälkeen eivätkä ole mitenkään valmitta kehittymään myötätuntoisempaan, galaktiseen sivilisaatioon. He tulevat kyllä myöhemmin omalla hetkellään jäseniksi joten nyt on keskityttävä ainoastaan itseensä, sillä te olette niitä jotka avustavat muita kun aika on oikea.
 
Millaista energiaa käytämme lähettäessämme tätä plasmaenergiaa maapallolle aktivoidaksemme DNA:nne? Me olemme Atla-Ra, Atlantislaiset ja olemme erikoistuneet kristalleihin ja DNA teknologiaan. Maapallon internet on johdonnainen muinaisesta lemuria-atlantislaisesta athena-netistä joka palveli aikoinaan eetterisenä internetinä. Nykyiset tietokoneenne ovat johdannaisia myös kristalliteknologiastamme, lähestytte muinaista Atlantislaista kristallitietokoneteknologian tasoa kvanttitietokoneillanne.
Myös kantasoluteknologianne lähestyy muinaista Atlantislaista DNAtiedettä. Tulevaisuudessanne selvitätte että kykenette uudistamaan ihmiskehoanne ikuisesti, mutta tätä tietoa ette kykene saavuttamaan ennenkuin kehitytte henkisesti tarpeeksi. Kun sanomme "kehitytte tarpeeksi", tarkoitamme vähintään 5D tasoa. Tällä tasolla ainoastaan kunnioitatte elämää ja kaikki mitä teette, tulee suoraan ehdottomasta rakkaudesta, hyvyydestä ja suuresta viisaudesta ja tietämyksestä.
 
Muinaisen Atlantiksen suuret andara-kristallit olivat 12:n ryhmä kauniita 15 metriä korkeita obeliskeja jotka välittivät pehmeää hehkua kilometrien päähän. Andara-kristalliteknologiaa käytettiin voiman välittämiseen, kehojen uudistamiseen ja terveyteen, kommunikointiin, tietokoneina, sähkökomponentteina, ajan ja paikan kautta kulkemiseen, ilmentämiseen, sään kontrollointiin, lähes kaikkeen mitä voi kuvitella. Kristallinen satelliitti leijui taivaalla ja otti vastaan, voimisti ja heijasti energiaa takaisin kristalleihin. Erikoiskenttiä heijastettiin maanviljelysalueille kasvua kiihdyttämään, samoin sairaaloihin, kouluihin, tehtaisiin, ym luomaan hyvinvointia. Temppelit, pyramidit hohtivat revontulien lailla, jotkut heijastivat äänitaajuuksia jotka voimistivat aisteja ja chakroja, oppimiskykyä, tietoisuutta.
Jokainen  kahdestatoista obeliskista olivat yhteydessä moniin sateelliiteihin. Pyramidit olivat joko 3- tai 4-sivuisia, osa näistä oli temppeleitä joita käytettiin parantamiseen, uudistumiseen, henkisiin tarkoituksiin. Ne hyödynsivät sekä maan että taivaan energiaa alla olevien kaivantojen avulla.
 
Hurskaat ihmiset etsivät tasa-arvoa ja ykseyttä. Heidän ihonsa oli kullansävyisen kirkas ja aurakenttänsä olivat kaikille näkyviä. Korkeimmalle bio-plasma kehotasolle yltäneet henkiset mestarit säteilivät kirkkaasti mer-ka-ra:a, avattaren energiaa. Suurin osa Atla-Ra:laisista olivat pitkää golden -rotua, mutta oli myös delfiiniolemuksia jotka kävelivät kahdella jalalla. Oli myös Atla-Ra tiedemies-papisto ryhmä joka värähteli erittäin korkealla 12D tasolla. He olivat telepaattisessa yhteydessä kehittyneisiin avaruusveljistöihin Plejadeilta, Arcturukselta, Andromedalta, Siriukselta. Monet teistä tänään ovat muinaisia, uudelleen inkarnoituneita tämän Atlantislaisen Atla-Ra:n jäseniä.
Atla-Ra papit hallitsivat kristalliteknologiaa. Paljon alkuperäistä Atlantislaista teknologiaa on säilytetty tämän pyhän ryhmän ansioista ja ydintietämystä Atlantislaisesta viisaudesta on ikiajat tarjottu eteenpäin tämän ryhmän jäsenille. Kuten Galileolle, Isaac Newtonille, Teslalle, Einsteinille, Davincille. Salainen Atlantislainen yhteisö on yhä jäljellä nykypäivänä ja tunnetaan Atlantiksen valkoisena veljeskuntana.
Monilla taiteilijoilla etenkin on vahva muisto Atlantiksesta jota kutsuttiin smaragdikaupungiksi sen yllä hohtavan värin vuoksi.
 
Aryan oli suurin ja väkirikkain Atlantiksen saarista, kaupallinen keskittymä ja kärsi eniten taloudellisesta ja asevoimien puolelta. Toisen vedenpaisumuksen jälkeen se vaurioitui pahasti ja uudelleenrakennuksen vaihe oli kaoottinen. Siinä vaiheessa alueesta tuli elitistisen "white"-rodun kontrolloima, he ottivat vallan taloudesta, asevoimista ja hallinnosta, vaikka suurin osa väestöstä oli "pronssi" ja "red" -rotua. Aryalaisista kasvoi korruptoitunut aristokratia jotka halusivat lopettaa ykseyden ja hallita itse maailmaa. He käyttivät geneettistä tiedettä kehittääkseen sotilaita ja työmiehiä.
Suuri andara-kristallisatelliitti taivaalla meni häiriöön pian sen jälkeen kun nämä aryalaiset ottivat siitä hallinnan ja käyttivät sitä aseenaan, vähentäen sen luonnollista harmonista kenttää.
Tietyt Atlantislaiset kokosivat sisäisen ryhmän kun huomasivat että katastrofi oli tapahtumaisillaan, sijoittivat andara- tulen ja -kristallit uudelleen turvallisiin paikkoihin. Sirius B:läiset auttoivat heitä tässä. Kristallikallot, historialliset aikakirjat kerättiin Yucataniin, Alexandriaan, Gizaan. Osa kristalleista sijoitettiin pohjois-amerikkaan, Brasiliaan, Sargassomerelle, Boliviaan.
 
Lopulta Atlantiksen kristallisatelliitti ylilatautui, törmäsi komeetan lailla Atlantikseen tuhoten sen suurimmaksi osaksi. Maat vajosivat mereen ja seurasi tulva joka lähetti monia kymmeniä tsunameja Etelä-Amerikkaan, Afrikkaan, Eurooppaan.
Tästä tapahtumasta on monilla teistä muistoja monien, monien elämien jälkeen, teillä jotka olitte todellakin osa sitä. Se jätti ikuisen, ajattoman trauman jokaisen olemukseen.
Kaikeksi onneksi andara-kristallit haudattiin maapallolle ja teknologista tietämystä jaettiin eteenpäin suuren valkoisen veljeskunnan ansioista. Tämän tietämyksen saatte juuri nyt. Tämä tarina on menneisyydestänne, rakkaat. Muistatko mitä tapahtui? Olemme jälleen kanssanne, emmekä ole vain täällä, vaan olemme teitä! Olemme korkeampi versio sinusta puhumassa kanssasi, ohjaten sinua. Monet pioneerit ovat jo kulkeneet 21.3.2019 tähtiportin kautta ja olemme opastamassa teknologiaa joka auttaa teitä tekemään saman.
On tärkeää puhdistaa kaikki trauma energiakentästään, negatiiviset tilanteet, negatiiviset ihmiset, olla luonnossa, syödä energeettistä kasviravintoa, meditoida, liikkua, kuunnella korkeavärähteistä musiikkia, katsella taidetta, haistella tuoksuja. Opiskella kehittynyttä tiedostamista, harjoittaa unelmiensa manifestointia. Olla hyvä ja kohtelias luonne."
 
(+Pitkä tarina andara-kristalleista jota en jaksanut suomentaa...)