Ihmisgenomi projekti, suomensin:

"Suurin osa ihmis DNA:ta on "ei-maallista" perintöä. Näiden tieteellisten löydösten vihjeet vahvistavat muiden tiedemiesten ja tutkijoiden väittämiä siitä että niillä olisi kontakti ihmisten näköisiin ekstraterrestiaaleihin. Niiden on väitetty tarjonneen geneettistä materiaalia ihmis-evoluutioon ja että monet näistä ekstraterrestiaaleista ovat sallineet osan henkilöstöstään inkarnoitua "tähtisiemeniksi" ihmisperheisiin maapallolla. Heitä kutsutaan myös tähtilapsiksi, tähti-ihmisiksi.

Human DNA encoded with extraterrestrial signals

 

Vuonna 2013 tiedemiehet Kazakhstanissa väittivät että ihmis DNA on koodattu ekstraterrestiaalien merkein, muinaisen alien sivilisaation toimesta. He kutsuvat sitä biologiseksi SETI:ksi ja tutkijat väittävät että matemaattinen koodi ihmis DNA:ssa ei selity evoluutiolla. Me olemme eläviä, hengittäviä "astioita" jonkinlaiselle alien viestille jota helpommin käytetään jäljittämään ekstraterrestiaalista elämää kuin että sama tehtäisiin radiolähetyksellä.

Tiedemiehet väittävät myös että ihmis DNA on määritelty niin tarkasti että se paljastaa symbolisen kielen aritmeettisia kokonaisuuksia ja ideogrammisia muotoja.

Heidän tutkimuksensa on tullut päätelmään että meidät luotiin aurinkokunnan ulkopuolella, useita biljoonia vuosia sitten."

https://www.huffpost.com/entry/alien-code-in-human-genes_n_3034876