Wow! Tänään löysin uuden artikkelin, suomennan kun ehdin ja etsin lisätietoa... En muuten ehtinyt katsoa kuin pätkän binäärikoodeistani jotka sain sikiötä muistuttavan piirrokseni yhteydessä, ne eivät kääntyneet tekstiksi vaan sain numeroja, niistä lyhyesti täällä. (Siirsin englanninkielisen blogini bloggeriin mutta täytyisi olla aikaa siirtää piirrokseni sinne myös).

****

Ihmisgenomi projekti

"Suurin osa ihmis DNA:ta on "ei-maallista" perintöä. Näiden tieteellisten löydösten vihjeet vahvistavat muiden tiedemiesten ja tutkijoiden väittämiä siitä että niillä olisi kontakti ihmisten näköisiin ekstraterrestiaaleihin. Niiden on väitetty tarjonneen geneettistä materiaalia ihmisevoluutioon ja että monet näistä ekstraterrestiaaleista ovat sallineet osan henkilöstöstään inkarnoitua "tähtisiemeniksi" ihmisperheisiin maapallolla. Heitä kutsutaan myös tähtilapsiksi, tähti-ihmisiksi.

Human DNA encoded with extraterrestrial signals.

Vuonna 2013 tiedemiehet Kazakhstanissa uskovat että ihmis DNA on koodattu ekstraterrestiaalien merkein, muinaisen alien sivilisaation toimesta. He kutsuvat sitä biologiseksi SETI:ksi ja tutkijat väittävät että matemaattinen koodi ihmis DNA:ssa ei selity evoluutiolla. Me olemme eläviä, hengittäviä "astioita" jonkinlaiselle alien viestille jota helpommin käytetään jäljittämään ekstraterrestiaalista elämää kuin että sama tehtäisiin radiolähetyksellä.

Tiedemiehet väittävät myös että ihmis DNA on määritelty niin tarkasti että se paljastaa symbolisen kielen aritmeettisia kokonaisuuksia ja ideogrammisia muotoja.

Heidän tutkimuksensa on tullut päätelmään että meidät luotiin aurinkokunnan ulkopuolella, useita biljoonia vuosia sitten."

Lähde

Minähän sain "Itiö"-piirrokseni 6/2014 kun ihmettelin mitä olivat nämä pallot... (Itiö=lisääntymis- ja leviämis osanen)

2014-06-09%20001%20002.jpg

"Itiöt" menevät rappusissa ylöspäin (tietoisuuden tasolla siis ylöspäin, rappusista on toinen tarkempikin kuva missä jono itiöitä) ja madonreikä ottaa maapallolla kasvavia itiöitä sisäänsä (eli ihmisiä), madonreiässä on 6 kerrosta... "Hlistom" (kontaktini, ilmeisesti Orionilta).

video25.jpg

Koodia on tosiaan sivukaupalla...

2014-06-06%20001%20007.jpg