UFOT

Tom DeLonge ja joukko entisiä Pentagonin työntekijöitä saavat History Channel:ille toukokuusta alkaen oman 6-osaisen ohjelman jossa todistavat avaruusolentojen olemassaolon. Tiimiin kuuluu entinen sotavoimien tiedustelun viranomainen Luis Elizondo joka puhuu ensimmäistä kertaa, hän väittää kuuluneensa kehittyneeseen avaruusuhkien määrittely -ohjelmaan, joka oli osasto Pentagonissa vuosina 2007-2012 kunnes se muutettiin tutkimaan UFOkohtaamisten raportteja. Tiedusteluviranomaiset myönsivät vuonna 2017 että tällainen ohjelma on ollut olemassa. ( New York Times )

https://www.businessinsider.com/tom-delonge-pentagon-officials-get-history-channel-show-about-aliens-2019

 

*

 

"Tiedemiehet kertovat että maapallon magneettikenttä mahdollistaa telepatian. Kognitiinivisen neurotieteeen tohtori Michael Persinger on vakuuttunut että meillä on pääsy jokaisen ihmisen aivoihin ja tämä on luonnollinen osa elämää tulevaisuudessa. Alussa oleva telepatiatutkimus osoittaa vahvaa yhteyttä maapallon magneettikentän ja ihmisaivojen välillä. Tämä yhteys osoittaa myös että geomagneettinen kenttä voi varastoida ja välittää kaikkea tietoa myös menneestä ajasta. Ja jos meillä on pääsy tähän informaatiovarastoon, ei ole salaisuuksia."

 

https://subtle.energy/no-more-secrets-scientist-says-the-earths-magnetic-field-will-enable-telepathy-on-a-global-scale/

 

*

PERSIALAINEN RUNOILIJA RUMI: "ET TUNNE MINUA"

rumi.jpg

"Vaikka yrittäisit opiskella minua, et tunne minua, sillä poikkean sadoilla tavoilla siitä miten mielestäsi näet minut. Jos katsot minua omien silmieni takaa ja näet kuten minä näen itseni, oleskelen paikassa jota sinä et näe."

 

*

MEDITAATIO

Suorastaan meditatiivinen video, kannattaa katsoa huolimatta alun hälinästä. Seurataan vanhan papan päiviä vuoden ympäri vanhassa mökissä Ruotsin maaseudulla, perinteiseen tapaan eläen. Videossa ei puhuta lainkaan vaan äänessä on luonto, päivän askareitten äänet.

https://www.youtube.com/watch?v=_smHkqDb3D8&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0-FrzKqaGvhp5fsOOYu60O8GmWmPQnr4A0eUq8vXtxkN3HS4CsPsxVb-o

 

*

SOKAISEVA KRISTALLIVALO MUUTTAA KAIKEN

Tarkoitus oli suomentaa perjantainen Michael Love:n kanavointi mutta häneltä olikin facebook kadottanut kaikki tekstit. Perjantaisessa olisi ollut mm että valotyöntekijät alkavat nyt tulla esiin täysin omina itsenään, sillä tällä uudella planeetalla ei enää piilotella. Uusimmassa viestissä lauantai illalla: "Voimakas 5D kristallivalo säteilee kruunuchakraan tänään ja tämä sokaiseva jumalallinen valo muuttaa kaiken henkilökohtaisessa elämässäsi ja maapallolla."

 

SUOJELIJA-ENKELIT

Sophialla osat 4 ja 5 Suojelijan päivitystä (linkki alhaalla jonka kautta löytyy osa 5). 

 

Suojelija/Enkeli Sophian kautta: "Meitä Suojelija/Enkeleitä on kolmea tyyppiä, suurimmaksi osaksi toimimme "antenneina", "vastaanottimina". Eräs roolimme on antaa erityistä energiaa tähän maailmaan, Luojan omaa energiaa. Meidän ei tarvitse tehdä mitään erityistä, olemme vain ja tämä energia virtaa maailmaan. Se tasapainottaa koko maailmaa, rauhoittaa sitä. Voimme vaikuttaa sen kaikkiin prosesseihin myös etänä (ajatuksillamme). Tätä teimme. Ja nyt näette ja tunnette että maailma on kuin "pysähtynyt", se ei liiku minnekään, se on kuin "odottaisi jotain".

Tämä on meidän tekosiamme ja tietenkin intiaanit, buddhalaiset ja hindut ja te valotyöntekijät autoitte meitä tässä myös, suuri kiitos teille siitä! Miksi teimme sen? En selittänyt teille vielä mitä tapahtui niinä kolmena kierroksena kun en ollut luonanne mutta tulen selittämään. Se on negatiivista enkä pidä negatiivisuudesta joten lykätään tätä "negatiivista osuutta" keskustelustamme myöhemmäksi.

Suojelija/Enkelit tunnetaan halki universumin "Viestintuojina", "Suurina Matkaajina". he jotka tuntevat meidät, ottavat meidät vastaan ja autamme jokaista mielellämme.

(Sophia puhui Q Anonin viesteistä).

"Q:n asiasta olen todella onnellinen, ihmiset saivat tietää totuuden mitä tapahtui USA:ssa ja tuntemattomien entiteettien parasiitista. Tahdon amerikkalaisten vapauttavan itsensä näistä pahantahtoisista entiteeteistä. Täytyy varoittaa että parasiittia on ollut tässä maailmassa noin 7000:n kierroksen ajan. Atlantiksen tuhoutumisen jälkeen tämän planeetan puolustus lähes tuhottiin ja reptiliaanit toivat sisään sabotöörejä (Adam-Lilith-Eve -projekti). He ovat puoliksi ihmisiä, puoliksi reptiliaaneja ja heidän voimansa nykyään on lähes täydellistä, etenkin USA:ssa ja EU:ssa erittäin vahvaa. Heidän tiedettiin luovan keksittyjä vastakkainasetteluja joita kontrolloivat joten suojatkaa aina itseänne, oma kehotukseni on luottaa Q:hun ja käyttää omaa positiivista ajatteluaan että saisimme lopputulokseksi suuresti odotetun Muutoksen.

Joskus jopa pahantahtoiset auttavat valotyöntekijöitä. Ja jos kykenemme muuttamaan kaiken "Siinä missä on Yksi, me olemme kaikki", seuraamme Luojaa. Aina kun seuraamme Luojaa emme joudu ikävyyksiin, tulemme aina palkituiksi koska Yksi seuraa ainoastaan Oikeaa polkua."

(Sophia kertoo USA:n jakautumisesta politiikan suhteen, perheetkin ovat jakautuneet puoluekannatuksen mukaan eikä enää olla perheuskollisia tämän vuoksi.)

 

"Se on todella paha asia, Sophia. Parasta elämässä on perheen samanhenkisyys. Perhe on tärkeysjärjestyksessämme ykkösenä maalaisjärjen perustana ja luottamuksen rakentajana. Ymmärrän että ihmiset hädin tuskin enää löytävät perheitä jotka ovat kaikessa yhdistyneitä, mutta siihen täytyisi pyrkiä. Esimerkiksi minä kykenin yhdistämään oman perheeni ja luomaan siihen harmoniaa. Olen tyytyväinen tulokseen. Ymmärrän että perheet jakautuvat oikeaan ja vasempaan, ja tämä on cabalin aikomuskin. On aina hyvä puhua positiivisia asioita perhekokoontumisissa, politiikka ja maailman tapahtuvat ovat yksinkertaisesti negatiivisia. Tämä kaikki on hyvin väärin."

 

(Sophia kertoo toivovansa että auringonpurkaus auttaisi meitä ihan jokaista näkemään valon, sillä kun on itse "herännyt" mutta ystävät ja perheenjäsenet eivät, se on todella raskas taakka koska ei voi puhua asioista syvien mielipide erojen vuoksi.)

"On totta että kun tiedämme totuuden ja olemme hereillä mutta toiset eivät ole, on raskas taakka ja vaikea löytää yhteistä kieltä. Omassa tapauksessani kun tiedän koko totuuden universumista ja tästä maailmasta ja muistan aikaisemmat elämäni, ei ole vaikeaa puhua toisille jos vaikkapa olen eri mieltä. Kun esitän heille koko totuuden he eivät ymmärrä tai hyväksy sitä. Omalla kohdallani olen menettänyt mielenkiintoni tällä planeetalla asumiseen koska tiedän kaiken. Meidän muistimme pyyhitään tämän vuoksi, kun menetämme mielenkiintomme elämään planeetalla. Valtava tietoisuus ei siis aina auta meitä, varsinkin jos elämässä tällaisessa pimeässä maailmassa.

Amerikalle annettiin mahdollisuus valita valo ja hyvyys, monia kertoja. Tähän oli kaikki tarpeellinen valmiina. Siltikin perustajilla oli sairaat tarkoitukset heti alkuunsa ja he tekivät suunnitelman illuminatin kanssa 1776 käyttääkseen USA:a operaatioiden perustana ja pahuuden ilmentymänä tässä maailmassa. Amerikkaiset ihmiset nähtiin aina ainoastaan näiden pahojen entiteettien voimavarana. Mutta on hyviäkin ihmisiä korkeissa asemissa, viisaita miehiä ja naisia, auttajia. Joten jatketaan ja annetaan auringonpurkauksen ilmentyä."

 

https://www.sophialove.org/ge-blog--comments/update4?fbclid=IwAR3FMhALqdl4CQdyL2x0O8mOwTqXynb4QGGfXnRkGyDjYcGurUCtOHJDP3w