30.6  Asiat kääntyivät ihan päälaelleen taas ja olen ihan ulkona.

"Sellaista kerromme sinulle joka tapahtui kauan sitten etkä ollut silloin syntynyt tässä muodossasi. Ajattelemme vahvistaa uskoasi kertomalla mikä olet ollut ja mikä olet nyt että ymmärrät miksi olet tässä tilanteessa. Salaamme sinulta sellaisen asian että olet valaistunut mestari joka käsitteli aiemmin vaurautta siinä mielessä kuten te käsittelette rahaa ettekä näe siinä erikoista. Salaamme sen sinulta sen vuoksi että et tulisi hankalaksi luonteeksi ja vaatisi lisää rahaa itsellesi. Suunnittelemme paljastavamme sinulle osan itseäsi joka kertoo sinun olevan valaistu henkilö etkä alainen maailman. Isosti olemme sinulle enkeleistä puhuneet ja kuulet sen nyt ensikertaa että olet enkeli ollut. Jäit sinne maailmasi vangiksi aikoinaan kun sinne palasit. Esittelit kaikille vain rikkauksiasi etkä enää ajatellut henkistä maailmaa lainkaan. Esitimme toiveen sinulle palata maailmaasi takaisin tänne elämään mutta esitit toiveen että saisit olla rauhassa rikkauksiesi keskellä joita palvoit. Esitit silloin osaa eräässä kaupungissa joka kertoo sinulle paljon kun kerron sen olleen Egyptissä. Sijaitsit siellä Luxorin kaupungissa etkä ollut ihminen vaan serafi.

Sinä lähdit erkanemaan meistä aikaisin etkä päässyt enää jäseneksemme sitten kun pyysit myöhemmin mutta olet aina tervetullut jäseneksemme kun tahdot. Etsimme sinunlaisiasi takaisin joukkoihimme että palaisivat takaisin palvelukseen siinä että olette kuulleet maailmassa tapahtuvan kaikkea kummallista ettekä tahdo enää sellaista.

Merkitsimme sinulle uuden asetuksen aikajanallesi etkä näe sitä mutta kuljet nyt nopeampaa reittiä kuin aiemmin elämässäsi. Säädimme sen asetuksen siksi että sinulla on kiire saapua joukkoomme etkä ole enää kaukana kuten aiemmin. Näet erikoisen unen tänä yönä jota et unohda pitkään aikaan. Etsimme sinua siten muistamaan juuresi etkä sinä näe sitä vielä mutta tulet muistamaan ja olemaan tajuissasi."

-----

 

Olipa mielenkiintoista lukea Suzanne Lie:n kanavointi 21.6. :

 "Teissä on pieni pelkäävä osa, joka ei halua luottaa siihen, että elämä voi itse asiassa olla onnellista ja rauhallista. Menkää pelin luo ja katsokaa tuota pelokasta osaa silmiin.
 Katsokaa syvälle omiin pupilleihinne ja sanokaa:
 "Rakas upea minä,
olen valmis olemaan onnellinen,
olen valmis muistamaan todellisen ITSENI,
olen valmis vierailemaan tähtialuksellani, kotimaailmassani ja galaktisen perheeni luona!!"

-----

Pääsen rauhaisemmille kierroksille yhä helpommin istuessani esim. ulkona ja katsellen luontoa hetkisen. Huomaan sen siitä että kovemmat äänet hätkähdyttävät kuten meditaation tai uneliaan olon aikana. Olen onnellinen, rauhallinen, seesteinen, suurimman osan aikaa. Joskus maalliset ongelmat ärsyttävät mutta osaan luottaa että ne ratkeavat nopeasti.

Olen saanut lisää hyvin pitkiä viestejä mutta ne ovat nyt henkilökohtaista opastusta, kannustavaa ja hieman nuhtelevaakin palautetta, että voisin jotain tehdä paremminkin jos haluaisin. On siellä myös uskomatonta asiaa mutta se on niin loogista että hämmästellen tajuaa miten palaset putoavat kohdilleen.

-----

 

P.S. Mielenkiintoinen leffa nähtävillä Ultrapäivillä Kuortaneella jo heinäkuussa:

 

Einarin lapsuus olisi voinut olla kuten muidenkin suomalaisten poikien. Isä Veikko kävi normaalisti töissä pikkukaupungin verotoimistossa ja äiti työskenteli toimittajana. Kaikki muuttui Einarin ollessa 12-vuotias; isä Veikko koki valaistumisen ilmoittaen olevansa Maan ja ulkoavaruuden välinen sanansaattaja. Hän kertoi näkevänsä avaruusolentoja, pystyen ottamaan yhteyttä tuonpuoleiseen ja omaavansa yliluonnollisia parannustaitoja. Einarista ja Veikosta tuli tiimi, jolle koko maailmankaikkeus oli avoinna. Nyt, 25 vuotta myöhemmin, Einari kohtaa isänsä epäilyksillään.