Videoiden 4-6 suomennokset. Tähän siis jäätiin, ruohonkorteen eli Ratsastajaan: " Kannatte suunnatonta tietoisuutta itsessänne. Uskomaton tiedonlähde jossa on kaikki aikaisemmat Ratsastajan inkarnaatiot ja tämä kaikki lepää perus persoonallisuudessanne. Esoteeriset opettajat ja mestarit kutsuvat sitä Akaasiseksi tiedostoksi tai Aikakirjaksi."

Sture: "Kyllä, se on omituista, joten voimme kuvitella ruohonkorren olevan Ratsastaja. Keräät villejä metsämansikoita korteen, jokainen marja on Elämä. Ratsastaja läpäisee kaikka marjat, kaikki Elämät. Se on yhä inkarnoitunut kaikissa Elämissä, mutta sinä olet viimeisin."

rider.jpg

Video 4

Ambres: "Jos katsomme Ratsastajan aikajanaa, se on katkeamaton. Se ei ole tietoinen ajasta siinä merkityksessä kuin me. Puhuttaessa inkarnaatioista, jos käännämme korren horisontaalisesti, näemme kaikki marjat. Jos käännämme sitä ja katsomme suoraan edestäpäin, näet vain yhden marjan ja se olet sinä. Mutta takanasi kaikki muut marjat ovat sisällytettynä. Ne ovat olemassa samalla korrella, samalla Ratsastajalla. Ratsastaja kantaa jokaista inkarnaatiota itsessään seuraavaan inkarnaatioon. Eetterikehossa voimme nähdä myös valoaloistavan kohdan korvan tasolla. Sitä kutsun Todistajaksi , kaikkien aistiesi summa. Se kerää kaiken tiedon yhdestä Elämästä, jopa sellaiset jotka olet tukahduttanut tai unohtanut. Kuolemanrajakokemuksissa ja shokissa Todistaja kelaa itseään eteenpäin kuin kosmisesti äänitetty nauha. Jokaisesta ensimmäisestä eleestä, jokainen yksityiskohta on tällä kosmisella nauhalla. Ihmiset ovat hämmästyneitä miten selkeä se kaikki on, jopa unohdetut asiat ovat tallella."

Ohjaaja: "Olen henkilökohtaisesti tavannut lukemattomia ihmisiä joilla on samoja kokemuksia, he ovat nähneet koko elämänsä muutamassa sekunnissa. Aika on hajonnut. Käsittämätön ajatus. "

Ambres: "Minulle kommentoidaan usein: Ambres, sinä olet siinä. Niin, olen tässä. Monin tuhansin, ehkä miljoonin tai biljoonien tietoisuus rinnallani. He tietävät tämän olevan totta. Voimme olla sokeita... mutta voimme myös nähdä. On parempi sokean nähdä, kuin näkevän olevan sokea."

"Ratsastaja ei tunne pelkoa. Kun olet yhdistyneenä sen kanssa, pelkosi elämää kohtaa poistuu. Olet osa sitä. Jos kysyt: 'Ambres, katoavatko sodat, katoaako kaikki paha maailmasta?' Ei, ne säilyvät unennäkijöiden kautta, jotka ovat sidoksissa Mayan ulkoiseen maailmaan sekä pelkoonsa. Tulet näkemään ja ymmärtämään tämän mutta et taistele sitä vastaan, sen sijaan toimit. Jos taistelet, olet luonut uuden riidan.

Ole rakkaus, ja sinusta tulee ehdottomin rakkaus mitä on olemassa. Voit sanoa 'Mutta he voivat tappaa minut.' Kyllä, ehkä. Mutta kuolet ilman pelkoa, koska tiedät että Kuolema ei ole Elämän loppu. Kuolema tietää enemmän elämästä, kuin elämä itse.  Jos kävelet kuolema vasemmalla puolellasi, huomaat mitä se sanoo: Sovi. Mene vihamiehesi luo, halaa häntä ja sano mitä sydämesi käskee. Olen pahoillani, rakastan sinua, pyydän anteeksiantoasi, ymmärrystäsi, en tiennyt mitä olin tekemässä. Tämä ei ole häviö vaan voitto. Egon kukistaminen. Näin Jumalallinen sisäinen olemus toimii sen matkalla halki elämän. Se ei syytä ketään. Se ymmärtää miksi ihmiset taistelevat: pelosta. "

Ohjaaja: "Sture sanoo että on tottunut siihen ettei koskaan tiedä mitä Ambres on sanonut. Ne tunnit jotenkin puuttuvat hänen elämästään. Mutta entä vuonna 1976, miten kaikki alkoi?"

Sture: "Minun sen aikainen vaimoni oli kiinnostunut meditaatiosta. Hän pakotti minut mukaan. Työskentelin puuseppänä ja minulla oli pieni rakennusyritys. Istuin meditaatiossa ja tuijotin seinää puolipimeässä. Se oli ihan ok, ainakin oli hiljaista. Mutta normaalisti vajosin uneen. Muut keskustelivat miten olivat kokeneet sitäjatätä, miten heidän valonsa tuli sisältäpäin heijastuen ulos. En tuntenut mitään ja joskus mietin 'Hitto he keksivät kaikkea omasta päästään'.

Lopulta tunsin jotain tapahtuvan sisälläni, jotain liikahti. Tunsin olevani kehdossa tai keinussa. Annoin itseni mennä mukaan ja menin ympäri, mitään ei tapahtunut, heräsin. Mutta erään kerran kun heräsi, kaikki tuijottivat minua. Luulin että olin nukahtanut, kuorsannut ja häirinnyt heitä. He sanoivat 'Ei, et kuorsannut, joku puhui sinun kauttasi.' Simeno puhui ja kertoi että kehoa tullaan käyttämään ihmiskunnasta kertovan suuren vision levittämiseen. 

Olin todella kauhistunut, peloissani, luulin että olin seonnut. Siihen aikaan oli mielisairaala Alvsjön Långbrossa, ajattelin että minut lukitaan sinne kaltereiden taakse. Joku vain ottaa vallan, mitä jos en pääse takaisin? Mitä jos kuolen? Minulla ei ole pääsyä omaan ruumiiseeni, mitä tämä on?

Tapahtuma levisi kuin kulovalkea henkisissä piireissä. Uusi meedio on ilmestynyt! Talo oli täynnä tuntemattomia. He tulivat ovelle ja kysyivät olenko meedio. Ei, hemmetti, en ole mikään meedio. He väittivät että olen. Olen todellakin heittänyt ihmisiä ulos. En tiennyt mitä ajatella, yksityisyyteni oli mennyttä. Ihmiset eivät osoittaneet minkäänlaista huomaavaisuutta. Ajattelin joskus, että jos esoteerinen tai henkinen ihminen muuttuu sellaiseksi, minusta ei koskaan tule sellaista. Jos muuttuu niin itsekkääksi ja epäkohteliaaksi että vain astuu sisään, istuu alas ja auttaa itseään, en tahdo olla missään tekemisissä sellaisen kanssa."

Ohjaaja: "Mutta meditaatiotunnit rohkaisivat menemään uudelleen transsiin. Vaikka se tuntui sekopäiseltä hän onnistui sisäisessä vaihdossaan, kaatuu ympäri ja kaikki pimenee. Sturelle se kestää sekunnin mutta Simeno on ollut paikalla tunnin. Tapaamiset organisoidaan Simenon kanssa."

Sture: "Simeno oli kuviossa vuoden verran. Sitten hän astui sivuun ja sanoi: 'Tämä ei toimi, asioiden täytyy muuttua, tästälähtien Ambres ottaa minun roolini.' Ja Ambres tuli."

Ohjaaja: "Etkö ollut hämmentynyt kun toinenkin tuli?"

Sture: "Lievästi sanottuna olin äimistynyt. En ollut oikeastaan iloinen, sen sijaan tunsin olevani varattu, joku toinen tulisi ottamaan kehoni."

Ohjaaja: "Simeno vuodesta 1976 oli hyvin dominoiva ympärillä olleiden ihmisten mukaan. Ambresilla, joka saapui 1977, oli pehmeämpi lähestymistapa. Mutta he välittivät samaa viestiä."

Video 5

Mitä sanottavaa Ambresilla on sanottavana Sturen kehon käyttämisestä?

Ambres: "Miten tämä tapahtuu? Koska minulla ei ole kehoa, lainaan sitä Instrumentilta. Lainaan tätä meditoidakseni ja puhuakseni, siinä kaikki. En ota ruumiintoimintoja hallintaani, en syö. Lainaan sitä tietyksi ajaksi, en enempää kuin 3 tuntia kerrallaan. Siihen vedän rajan jonka yli en saa mennä. Lisäksi minulla on velvollisuuksia instrumenttia kohtaan, kokemus ei saa olla että vioitan tai suljen hänet omasta elämästään. Vuosien kuluessa välillemme on kehittynyt sopimus, hän luottaa minuun kun otan vallan hänen ruumiistaan ja palautan sen instrumentille. Eli missä instrumentti on kun minä olen tässä? Hän on puolitietoisena, jossain unen ja valveen rajamailla, tietämättömänä mitä tapahtuu. Tuntisin instrumentin olevan häiritsevä tekijä."

Miten tulit valinneeksi juuri nimenomaisen instrumentin?

Ambres: "Monet ovat kysyneet miksi en valinnut kielitaitoisempaa, jolla olisi täysin erilainen perustieto kuin instrumentilla. Mutta tämä instrumentti on täydellinen. Hänellä ei ole sellaista taustaa että ihmiset sanoisivat: 'Aha, hänellä on koulutusta, tietenkin hän itse puhuu, ei Ambres.' Tämä ei ole itseasiassa minun tietämystäni, vaan kaikkien. En kerro teille mitään uutta, muotoilen vain uudelleen mitä on jo sanottu lukemattomien opettajien ja mestareiden kautta. Joskus instrumentti pääsee mukaan keskusteluun ja tietää yhtäkkiä 'Näin se on.' Mutta hänellä ei ole muistikuvaa että olisi oppinut sen. Se on meidän lahjamme instrumentille, hänen täytyy saada jotain vastineeksi. Sitäpaitsi, otamme energiaa instrumentista käyttäessämme sitä, varastamme hänen aikaansa koska aika on olemassa Mayan maailmassa. Olemme luvanneet palkita hänet tästä ajanmenetyksestä. Hänen todellakin täytyy varautua pitkään ikään."

Ohjaaja: "Ruotsalaisen amerikassa asuvan naisen mielestä Sture oli niin uskomaton että hänen täytyisi tulla puhumaan U.S.A.:han. Sture ei osannut englantia mutta sai tulkin."

Sture: "Meedio meni siellä naimisiin ja sain kutsun häihin. Mutta kun pääsin sinne, huomasin että häissä oli ihan helvetisti meedioita koolla. Se oli pelkkää kauhua, jopa pappi oli meedio. Hän, sulhanen ja kaikki muut menivät transsiin hoilottaen 'sinun pyhyytesi sitä ja tätä', enkeleitä jokapuolella, faaraoita ja temppelitanssijoita... Voi taivas! Mietin mitä helvettiä teen täällä. Palasin Amerikasta ajatellen 'Ei, minä jätän tämän ryhmän.' Se oli... sanotaanko kova pala purtavaksi. USA:ssa kaikki on onnellisuutta, rahaa ja seksuaalisuutta. Pinnallisuutta, meediot ja opettajat taistelemassa siitä kuka on suosituin, paras, rikkain, kenellä eniten seuraajia. He eivät osoittaneet toisiaan kohtaan mitään huomaavaisuutta. Olen ihan varma että kaikki oli pelkkää teeskentelyä."

Ohjaaja: "Sture palasi takaisin vakavissa aatoksissa, huijasiko hänkin ihmisiä? Onko Ambres hänen luomansa toinen persoonallisuus? Sture vetäytyy pois ja palaa kokopäiväiseksi timpuriksi. Mutta hän on turhautunut. Ystävä tuntee psykologin jolle Sture menee epäröiden."

Sture: "Hänen pöytänsä oli korotettu ja hän katseli minua alaspäin heilutellen kynäänsä joka tuntui kuin aseelta, vetäydyin taaksepäin aina kun se heilahti minua kohti. Psykologi sanoi: 'Oliko sinun nimesi Sture Johansson, oletko sinä se Ambres-hahmo?' Tunsin että kaikki on ohi, minut sijoitetaan Långbro:hin enkä pääse koskaan ulos. Luulen että hän näki että olin peloissani ja sanoi: 'Se on mielenkiintoista, osa potilaistani on tavannut Ambresin ja heidän terveydessään ja psyykessä on tapahtunut huomattava kehitys. Mitä oikein oikein tapahtuu?' Tuntui kuin olisin kuollut ja saanut elämäni takaisin. Suhtautumiseni muuttui, 'Jos se on Ambres, se on.' Jos se olisi ollut minun tietämystäni, se olisi ollut mielikuvituksellisempaa, seitsemän vuoden kouluopetukseni jälkeen."

Ohjaaja: "Sture aloitti työelämän 13-vuotiaana timpurin apupoikana. Joten 9 kuukauden tauon jälkeen hän aloitti uudelleen ajatellen 'En välitä mitä se on, niin kauan kuin he jotka tapaavat Ambresin, ovat hyvillä mielin.' Joten Ambres vakuutti uudelleen sanomansa että elämme verhon takana joka on luotu viidestä aististamme, eli Mayasta. Että fyysinen kuolema ei tarkoita tietoisuutemme katoamista. Jos ymmärrämme tämän mahdollisuuden, saavutamme lähes käsittämättömän kysymyksen: Mitä tapahtuu kun kuolemme?"

Ambres: "Sinun nähdäksesi tulen tasolta jossa ei voi olla elämää. Mutta sinä liikut toiselta taajuudelta toiselle, joka on myös täynnä ihmisiä ja siellä ei ole riitoja. Sinä et tuo riitaa tälle puolelle, se kuuluu vain ulkoiseen, Maya-maailmaan. Tuotko Mayan tänne? Kyllä. Mutta et käytä Mayan työkaluja, sinä rakennat ja menetät rakentamasi. Voitko tuntea rakkautta, onnea, voitko kehittyä tällä puolella? Kyllä. Mikä sitten erottaa tämän puolen sinun maailmastasi? Kumpikin: paikka ja aika. Tuhat vuotta sinulle on vain hetki meille. Ajan käsitys tällä taajuudella jolla olemme, on yhtenäinen. Kun ylität rajan tänne, kohtaat usein oman käsityksesi, omat vanhempasi, läheisesi ja rakkaasi. Kohtaat heidät jotka odottavat sinua.

Video 6

Ambres: "Se sisältää rauhan ja vapauden tunteen, joka on kertakaikkisen ylitsevuotavaa. Monet jotka ovat käyneet astraalimatkoilla, kokeneet kuolemanrajakokemuksen, eivät haluaisi palata takaisin. He kokevat sen elämän olevan täydempää kuin mikään aikaisempi. Fyysinen ja subjektiivinen rakkaus vetäytyvät, he elävät ja kokevat uskomattoman Ehdottoman Rakkauden. He jotka käyvät toisella puolella usein uudelleenluovat sen. Instrumentin vanhemmat ovat tällä puolella, he ovat uudelleenluoneet mökin jonka rakensivat yhdessä, odottaen perhettään, lapsiaan. He ovat hyvin tietoisia että tämä on vain illuusiota. Jos haluat saavuttaa tietyn iän, on joustavuutta, ja voit luoda kehon jota joskus rakastit.

Voitko kokea fyysistä rakkautta tällä puolella? Kumppanisi voi myös olla täällä ja tietenkin voit. Monet sanovat: 'Ambres, se ei voi olla totta. Meidän maailmassamme olemme fyysisiä, sinun maailmassasi ei-fyysisiä.' Toisella tasolla tai taajuudella voidaan sanoa että sinun maailmasi on ei-fyysinen koska heillä on matalampi taajuus. Jokainen maailma on fyysinen kun sinä olet siinä.

Koska kaikki on niin joustavaa ja helposti ilmennettävää, tunne jota voisi kutsua ankeudeksi, nousee. Kaikki on käsivarren ulottuvilla, ei ole nälkää, sairauksia. Istuminen pilvellä soittamassa harppua 100 000 vuotta, voisi saada jokaisen tuntemaan ankeutta ensimmäisen kuukauden jälkeen. Mutta on olemassa vapautuksen prosessi, ajatus säädetään alas, ilmestyy tyhjiö. Myös tunteet säädetään alas. Tekeekö se minusta tunteettoman? Ei. On rauha ja kaikki on tiiivistetty, kuin kapseloitu.

Nyt jotain muuta tapahtuu, Ratsastaja tuodaan valoon. Jumalallinen Ego ihmisen sisällä. Se hoitaa sitä miksikä se inkarnoitiin, mitä se on oppinut. Ratsastajalla on karma, ei persoonalla. Mitä tapahtuisi jos saisit mahdollisuuden palata maapallolle? Valitsisit rikkaat vanhemmat, kivan ilmaston, täydellisen kehon, paikassa jossa ei ole sotaa tai epäharmoniaa. Ratsastaja ei välitä näistä, hän näkee karman ja seuraa sitä. Sinulla ei ole karmaa, Ratsastajalla on, ja se valitsee paikan. Se voi valita sodan, köyhyyden, nälänhädän.

Ihmisiä kuolee sodissa ja se tapahtuu hyvin nopeasti. He jatkavat eteenpäin tietämättä että ovat kuolleet. Kun yritämme saavuttaa heitä, he ovat säikähdyksissä olemuksestamme. He huomaavat elävänsä elämää jonkinlaisessa aikavääristymässä missä he kerta toisensa jälkeen kokevat konfliktia, he itseasiassa pitävät yhteenottoa yllä vuosisatoja. Sinusta tämä on omituista mutta ei enää sitten kun saavut tänne, kun ymmärrät ja näet mitä aika on ja miten se on olemassa.

Halki vuosituhansien on ollut lukemattomia esimerkkejä ihmisistä jotka ovat irtautuneet ruumiistaan ja saapuneet tälle puolelle jota minä edustan. He ovat onnistuneet kulkemaan valtavan matkan, missä aika ja paikka ei ole olemassa kuten teillä. Näin selittyy paikka tietoisuudessasi. Aika on tietoisuudessasi. Mutta ne eivät ole olemassa kun poistut taajuudeltasi.

Monet ovat nähneet elämänsä kertautuvan nopeasti jokaisine yksityiskohtineen. Tämä on Todistaja joka tyhjää tiedostoaan. Kun ylität rajan tälle puolen, Todistaja lähtee käyntiin. Kohtaat itsesi elämäsi jokaisessa yksityiskohdassa ja tapahtumassa. Se on oma yksityinen kiirastulemme joka sinun täytyy käydä läpi. Emme ole enää halvennettuja tai tuomittuja kenenkään puolesta. Edes se henkilö jota halveksin elämässä, ei tuomitse minua. Vain minä teen niin. Tämän oivaltaminen saa minut vapaaksi, ja siinä kohdataan Armo. Ei olekaan Helvettiä, ei palavaa Gehennaa, ei pirua joka hangollaan tökkää sinua takapuoleen, ei kosmista paistivarrasta jossa sinut käristetään kuin pieni porsas avotulen yllä. Ei ole tällaisia asioita."

Ohjaaja: "Kun hän 40 tuntia puhui meille, ei niinkään mitä hän sanoi, ole vaikuttanut minuun eniten vaan jokin muu. Hänen täydellinen pelottomuutensa. Mistä tämä peloton näkemys tulee?"

Ambres: "Kuolema on jotain joka saattaa olla suunnattoman suurenmoista. Mutta elämänpelko ja kuolemanpelko ovat aiheuttaneet että yrität estää parasta ystävääsi. Jos sallisit Kuoleman kävellä vasemmalla puolellasi, Elämä olisi täydellistä. Toimisit kuin jokainen hetki olisi viimeisesi. Soisit rakkautta kaikille etkä pitäisi juurikaan vihamiehiä. sinulla ei yksinkertaisesti olisi aikaa, elämä olisi niin uskomattoman rikasta.  Et koskaan kärsisi ankeudesta tai tylsyydestä. Eläisit aina hetkessä ja täysin hereillä. Minä olen kuollut. Instrumentti ei ole. Minulla on turvapaikka avoimena, rakkaat ystävät. en voi olla sidottuna maailmaan, kukaan ei voi riistää henkeäni. Olen jo kuollut."