Suomennokseni Cobran julkaisemasta artikkelista http://2012portal.blogspot.com/

 

 19.2.2019 Cosmic Central Race

"Return of Light meditaatio on luonut koherentin tietoisuussignaalin halki universumin ja tämä kiinnitti kosmisen Central -rodun huomion.

 

Kosminen Central rotu on kaikkein edistynein rotu joka on kehittynyt kosmisen keskusauringon läheisyydessä. Se on nyt alkanut keskittämään huomiotaan kohti Maapalloa ja sen vapauttamista koska nyt maapallon pinnalla on tarpeeksi tietoisuutta että yhteistyö on mahdollista niin kehittyneiden olentojen kanssa. Tämän tuloksena tiettyjä asioita vapauttamisen suunnitelmasta paljastetaan maapallon ihmisille tulevaisuudessa.

 

Aurinkokuntamme on nyt täynnä kosmisen Central -rodun olentoja olentoja, he tekevät yhteistyötä Valojoukkojen kanssa joita ovat Jupiter, Ashtar ja Atlantis joukot (command) sekä plejadilaiset, siriuslaiset ja andromedalaiset laivastot, Vastarinta, positiiviset Agarthan osastot ja tietyt erikoisjoukot joita kutsutaan nimellä SURFACOM.  

 

Kosmisen Central -rodun olennot myös ottavat yhteyttä maapallon kehittyneimpiin ihmisiin heidän meditaatioissaan, unissaan ja näyissään.

 

Valojoukkojen pyynnöstä julkaisen nyt meditaation jota voitte käyttää ottaaksenne yhteyttä ja tehdäksenne yhteistyötä kosmisen Central-rodun kanssa.

 

1. Käytä omaa tekniikkaasi rentoutuaksesi.

2. Aseta aikomukseksesi käyttää tätä meditaatiota planetaarisen vapauttamisen työkaluna.

 

3. Kuvittele kosmisen Central -rodun olentojen lähtevän kosmisesta keskusauringosta, kulkevan kaikkien universumimme galaksien keskusaurinkojen kautta, kulkevan läpi Plejadilaisen Alcyonen tähtiportin, Siriuksen tähtiportin, saapuvan meidän aurinkokuntaamme ja asettuvan aurinkokuntamme sisään elämänkukan mandalassa ja sitten olevan yhteydessä kaikkiin Valojoukkoihin maanpinnan yläpuolella, maanpinnan alapuolella ja maapallon pinnalla.

 

4. Kuvittele kosmisen Central- rodun muuntavan kaiken universumimme jäljelläolevan pimeyden kunnes jäljellä on vain valo. Kuvittele uuden kosmisen kierroksen alkavan, tuoden puhdasta Valoa, Rakkautta ja Iloa kaikille universumin olennoille.

-

Unkarin Lengyel Jumalar-pyörre on valittu kosmisen Central-rodun energioiden porttikohdaksi. Syyt tälle valinnalle liittyvät vuoden 1996 Archon invaasioon, kehittyneimpien valotyöntekijöiden sosiaalidynamiikka käyttäytymismalleihin, myöhäisen Atlantin Välimerellisten kolonioiden ulkoreunama kohtaan ja tietoiseen yhteyteen Lengyel -kulttuurin ja galaktisen keskusaurinkomme välillä:

 

https://en.wikipedia.org/wiki/Neolithic_circular_enclosures_in_Central_Europe 


 

Maanpinnan Valojoukkojen ryhmissä on tärkeää järjestäytymistä valmistautumisessa yhteistyöhön kosmisen Central -rodun ja SURFACOM erikoisjoukkojen kanssa. Oikeus saapuu. Siksi tiettyjen operaatioiden alkuaikoina tarvitsen lisää väkeä lakitiimiini, asianajajan joka edes jollakin tasolla ymmärtää ja kannattaa työtäni ja joka hallitsee kansainväliset lait, copyright -asiat, häirintä/ uhkailu ja cyberstalkkaus asioita.

Yhteyttä voi ottaa: [email protected]

Kaikki mikä on tehty, tullaan korjaamaan.

Victory of the Light!"