(Artikkelit 2017 artikkelin lopussa linkkeinä...)

Pakko joitakin osia suomentaa koska oli niin hyvää tietoa...

http://prepareforchange.net/2017/04/02/cobra-prepare-for-change-march-2017-interview/

 

COBRA:

- (Keinoäly): A.I. (artificial intelligence) ei ole niin voimakas kuin ihmiset pelkäävät koska ihmismieli on aina vahvempi, ollen yhdistettynä Lähteeseen joka kukistaa kaikki keinoälyn teot.

- (Maapallo oppimis ympäristönä): On totta että kyetään kehittymään korkeammalle tasolle työskennellen henkisellä alueella mutta se ei tarkoita että maapallo olisi koulu joka opettaisi siihen. Archoneiden tarkoitus ei ollut avustaa meitä henkisessä kehityksessä vaan he tahtoivat sulkea meidät pois siltä kehitykseltä. Kun etenet, teet sen olemassaolevasta ohjelmoinnista huolimatta. Kun nostat näkökulmaasi ja tietoisuuttasi karanteenin ohi, pois sen vallasta, silloin etenet henkisesti.

- (Sota): Syyria pyörre vapautetaan lähitulevaisuudessa.

- (Goode/Wilcock Antarktis intel): Odottaisin enemmän todistusaineistoa Antarktiksen tarinasta. On totta että sieltä on löydetty raunioita mutta joitakin heidän yksityiskohtiaan en kyennyt vahvistamaan omilta lähteiltäni, että kaikki heidän esittämänsä väitteet olisivat totta. On totta että siellä on jättiläisiä horroksessa, monissakin paikoissa ympäri maailmaa.

- (Huumeet): Huumeiden vastainen sota oli vain Cabalin juoni jota käytettiin syöttämään lisää rahaa huumebisnekseen.

- (3D -- > 5D): Siirtyminen värähtelytasolta toiselle on kuin virittäisi radiokanavaa, energeettistä värähtelyä kohdalleen.

- (Enkelit): Enkeli-ihmiset luotiin enkelitasoilla/maailmoissa ja sieltä he siirtyivät alemmille tasoille kuten 3D maapallolle. Maapallon ihmiset aloittivat sielunvaelluksensa matalammassa värähtelyssä maapallolla ja ovat nyt nousemassa ylöspäin.

- (Alkuräjähdys): Universum luotiin Lähteen vuorovaikutuksesta alku-anomalian kanssa, Luojalähde loi laajenemisen ajatuksella "mitä jos laajennan itseni".

- (Ylösnousemisen ja valaistumisen ero): Valaistuminen on vain hetki jolloin persoonallisuutesi pääsee yhteyteen totuuden kanssa. Ylösnouseminen on persoonallisuutesi täydellinen, lopullinen muutos siihen totuuteen.

- (Meditaatio): Jos meditoit säännöllisesti ei voi odottaa samoja onnistuneita tuloksia joka kerta. Jos teet sitä vain silloin kun tunnet innostusta meditoimiseen, voit saada enemmän tuloksia lyhyellä aikavälillä mutta vähemmän tuloksia pidemällä aikavälllä. Keskittymisesi täytyy olla siinä että yhdistyt korkeampaan itseesi ja sitten koko prosessin läpikäyminen on helpompaa.

- (Käpyrauhanen): On tärkeää aktivoida se, koska se on meidän monitasoinen siltamme korkeampiin tasoihin. On tekniikoita aktivointiin, mutta siitä ei pysty kertoa näin lyhyesti.

- (Manifestointi, ilmentäminen): Ilmentämisen/luomisen prosessi on kaikilla sama. On 3 askelta, mutta kaiken yksityiskohtaiseen selittämiseen menisi tuntikausia. Emme vaadi tarpeeksi kauan asioita että ne ehtisivät tapahtua. Nykytodellisuudessamme kestää tietyn ajan loihtia jotain ja tietyiltä asioilta saattaa kestää melko kauankin, koska työskentelemme nykyisyyttä vastaan. Herätä vain "minä olen" -olemuksesi ja yhdisty sen kanssa siten kuin itsellesi on luonnollisinta.

1) Päätös. 2) Hyödyntäminen/"loitsiminen". 3) Toiminta.

-  (Korkeavärähteiset ajatukset): Cabal ei kykene lukemaan korkeavärähteisiä ajatuksia. Ajatukset eivät perustu 3D tasomme todellisuuteen vaan ovat valaistu mielen avulla, korkeampien tasojen valon avulla. Jokainen sellainen ajatus joka inspiroi sinua, on esimerkki sellaisesta.

- (Feng Shui):  Liittyy pyhään geometriaan ja lukuisten eri tähtijärjestelmien yhteyteen, siitä on kokonainen tieteen alansa, joka on osaltaan kerrottu perinteisissä Kiinalaisissa lähteissä, mutta kaikella on paljon syvempi tieteellinen merkitys takanaan. Se on paljon vanhempi, osa galaktista tiedettä ja pyhää geometriaa.

- (Tähtisiemenet, tähtilapset): Heitä on monista eri tähtijärjestelmistä, suurin osa pleiadeilta, siriukselta, andromedan galaksin joiltakin tähtijärjestelmiltä, arturianseja, monia muita. Maapallolla on tähtisiemeniä joskus enemmän joissakin paikoissa koska he inkarnoituvat sieluryhminä.

- (Edelliset elämät, niiden muistaminen) Jos etsii tarpeeksi kauan, löytää tiedon edellisestä elämästään. Osa muistaa vain osia ja on vain muutamia jotka kykenevät muistamaan koko tarinansa.

- (Oman inkarnaationsa suunnittelu): Minä (Cobra) suunnittelin nykyisen inkarnaationi sieluryhmäni kanssa, mutta asiat eivät sujuneet suunnitelmien mukaan koska yksinkertaisesti suurin osa sen sieluryhmän ihmisistä eivät kunnioittaneet sopimuksiaan eikä suunnitelmia viety edemmäksi.

- (Minne sielut menevät kuoleman jälkeen): Sellaiset sielut joilla on erittäin korkea värähtelytaajuus voivat poistua nyt karanteenista ja kulkea läpi heräämisen/kohoamisen prosessinsa joissakin muissa paikoissa. Suurimmalla osalla ihmisistä on satoja, satoja entisiä elämiä.

- (Miltä sielu näyttää): Kuvailisin sielua valopisteeksi, valo-olennoksi. Se on näkyvä sisäisellä silmälläsi, korkeamman tason havaintoelimellä.

- (Miten estää infra ja ultra ääniteknologioiden käyttäminen ihmisiä vastaan): Levittäkää tietoisuutta tästä, jos tarpeeksi ihmisiä on tietoisia, he eivät kykene tekemään sitä enää.

- (Replikaattorit): Jos joku on nälkäinen hän voi loihtia sillä ruokaa. Tämän tekniikan vastuuton käyttäminen on mahdotonta koska niissä on turvamekanismi.

- (Tulevat energia-aallot): Viime joulukuulla on ollut energia-aaltoja, kuten aikaisemminkin. Odotan todella merkityksellisiä aaltoja jotka saapuvat lähitulevaisuudessa.

- (Elinajan odote Tapahtuman jälkeen): Ihmiselämän pituus saattaa olla yli 120 vuotta.

- (Yhteismeditaatiot): On hyvin tärkeää että kaikki ryhmät medioivat samaan aikaan samaa tarkoitusta varten luodakseen voimakkaan Maharishi -vaikutuksen.

- (Alemman henkisen tason ihmiset Tapahtuman jälkeen): Myös suurin osa alemman värähtelytason, henkisen ymmärryksen omaavista ihmisistä haluavat muutosta parempaan.

- (Ruokailu Tapahtuman jälkeen): Ihmisiltä kuluu vähemmän energiaa ja vaivannäköä säilyttääkseen kehonsa, tulemme myös tarvitsemaan vähemmän ruokaa.

- (Loppusanat): Sanoisin että elämme hyvin avain asemassa olevia aikoja ihmiskunnan historiassa juuri nyt ja meidän täytyy jatkaa sinnikkästi, luoden/ilmentäen valon voittoa planeetalle. 

 

 

**

Monenlaista nippelitietoa eri käsityksistä ja nimityksistä...

https://sitsshow.blogspot.fi/2017/04/history-of-the-earth-and-other-notes-given-in-2012-cobra-conference.html?m=1

 

Mm: "Galaktinen Keskusaurinko on tähtiportti, sielut luodaan siellä ja sieltä ne laajenevat joka suuntaan. Kun tietyt olennot tulevat tietoisiksi siitä että kaikki on yhtä, he aloittavat valon veljeskunnan. He jotka ovat Yksi, loivat central sivilisaation ja levittävät tietoa ykseydestä kaikille.

Galaksi on tupla spiraali, kuin pyörre jossa on 100 biljoonaa tähteä, muodostaen galaktisen valon verkon joka levittäytyi muihin sivilisaatioihin toiveena vapauttaa galaksi pimeydeltä. On siis biljooneja muitakin planeettoja suojeltavana.

Noin 25 000 vuotta sitten pimeys tiivisti itsensä pienelle alueelle vältelläkseen valon joukkoja. Heidän päämajansa päätyi sijaitsemaan Orionille ja maapallolle, joista tuli niiden linnoitusaluetta. He ottivat ihmiset panttivangeikseen ja julistivat karanteenin mistä yksikään alus ei voisi kulkea ilman lupaa. Tästä syystä ylösnousseet mestarit vetäytyivät silloin pois ja miksi ET:t eivät myöskään ole saapuneet. Maapallo oli erittäin arvokas omistus. He uhkasivat ydinsodalla mikäli valon joukot saapuisivat.

Se aika on mennyt ja on aika nostaa karanteeni pois, poistaa pimeys ja liittyä galaktiseen yhteisöön. Saavumme atlantislaisen kierroksen loppuun."

 
 
**
 
Enneunet.
 
"Monet alkuperäiskansat käsittävät ajan kulun ympyrän muodossa; se pyörii kuten spiraali. Pohjois-Amerikan alkuperäiskansojen näkemyksen mukaan ihmiset asuvat "pitkässä kehossa", he eivät pääty siihen mihin iho päättyy. Pitkäkeho käsittää toisia ihmisiä ja luonnon osia joten kaikki tapahtuu saman aikaisesti. Heille ei ole yllättävää että kyetään unelmoimaan tulevaisuudesta."
 
 ‘long body
 
http://www.collective-evolution.com/2016/03/15/the-incredible-science-of-precognitive-dreaming/
 

**

Minimalismista:

http://minimalismfilm.com/

*

Artikkelit 2017 täällä:

https://saderatsastaja.vuodatus.net/lue/2021/01/vuoden-eka

https://saderatsastaja.vuodatus.net/lue/2021/01/maalaus-nro-1

https://saderatsastaja.vuodatus.net/lue/2021/01/viesti-29-1-mata-omena-putoaa

https://saderatsastaja.vuodatus.net/lue/2021/01/omia-kokemuksia-31

https://saderatsastaja.vuodatus.net/lue/2021/01/viesti-21-1-2017 (Viestejä, uudet puvut)

https://saderatsastaja.vuodatus.net/lue/2021/01/sekalaista-8 (Harjoitelmia)

https://saderatsastaja.vuodatus.net/lue/2021/01/omia-kokemuksia-33

https://saderatsastaja.vuodatus.net/lue/2021/01/omia-kokemuksia-38 (Yöviestit, meedio)

https://saderatsastaja.vuodatus.net/lue/2021/01/tanaan-tapahtunut-vapautuminen

https://saderatsastaja.vuodatus.net/lue/2021/01/yleisia-ohjeita-matkanteon-aloituksesta-viesti-30-12