Siis maassa on erityistä voimaa josta Nikola Tesla sanoi "Voimme myös kasvattaa toisia energioita, kuten positiivista henkistä energiaa. Niitä löytyy Bachin ja Mozartin musiikissa, tai suurten runoilijoiden säkeistä. Maaperässä ne ovat Ilon, Rauhan ja Rakkauden energioita. Niiden kuvastajana on kukka joka kasvaa maasta, ruoka jota saamme maasta ja kaikki mikä tekee ihmisen kotimaan." On olemassa myös Gaia-hypoteesi.

earth.jpg

Maadoitus.fi suomenkieliset sivut: http://www.maadoitus.fi/

"Immuunijärjestelmäsi toimii optimaalisesti kun kehosi saa riittävän määrän elektroneja, joita helposti ja luonnollisesti saamme kävelemällä paljain jaloin luonnossa. Tutkimukset osoittavat että maaperän elektroneilla on antioksidanttisia vaikutuksia jotka suojaavat kehoasi tulehduksilta ja sen monilta dokumentoiduilta seuraamuksilta. Suurimman osan aikaa historiassamme ihmisillä oli jatkuva kontakti maahan. Nykyään mm. asfaltti, puu, matot, muovit eristävät meidät tästä yhteydestä.

On tiedetty että maassa on negatiivista sähköistä varausta. Kun olemme suorassa kontaktissa maahan (kävellen, istuen, tai maaten maan pinnalla) maan elektroneja johtuu kehoomme, saattaen sen samaan sähköiseen potentiaaliin maan kanssa. Eläen suorassa kontaktissa maahan maadoitut, johtaen suosiollisia fysiologisia ja elektrofysiologisia muutoksia jotka edistävät optimaalista terveyttä.

Maadoitus näyttää minimoivan elektromagneettisen saasteen ja likaisen sähkön vaikutuksia.

Paljaat jalat asetetaan ruohikolle, hiekalle tai betonille (kostea tai märkä on paras, ei kaiketi tosin tuore betoni, heh). Kun saat maadoituksen elekronirikkaaseen maahan, kehittyy sympaattisen ja parasympaattisen hermosysteemin tasapaino.

Maa on elektronien ja hienovaraisen sähköisen kentän luonnollinen lähde, nämä ovat välttämättömiä kunnollliseen immuunijärjestelmän toimimiseen, verenkiertoon, biorytmien synkronisaatioon ja muihin fysiologisiin prosesseihin ja saattavat olla jopa toimivin, tärkein, halvin ja helpoin antioksidantti.

Nykytiede on huolellisesti dokumentoinut yhteyden tulehduksen ja kaikkien kroonisten sairauksien kesken, mukaanlukien vanhenemisen sairaudet ja vanhenemisen prosessi itsessään. On tärkeää ymmärtää että tulehdus on tila jota voidaan vähentää tai estää maadoittamalla kehosi maahan, tapa jota kaikki esi-isämme ovat käyttäneet tuhansien sukupolvien ajan.

Materiaalit kuten metallit ovat sähköäjohtavia. Ne sisältävät vapaita tai liikkuvia elektroneja jotka voivat kuljettaa sähköistä energiaa paikasta paikkaan. Kehosi on jonkin verran sähköä johtava koska se sisältää suuren määrän latautuneita ioneita (eli elektrolyyttejä) vesiliukoisena. Veresi ja muut kehon nesteet ovat siksi hyviä johtimia. Vapaat tai liikkuvat elektronit voivat myös liikkua kehossasi.

Muut materiaalit joita kutsutaan eristysaineiksi, sisältävät hyvin vähän vapaita tai liikkuvia elektroneja. Muovi tai kumi ovat hyviä eristimiä ja niitä käytetään sähköjohtojen pinnalla estämään johtimia koskettamasta toisiaan ja ihoasi joka voisi aiheuttaa shokin.

Perinteisesti kengät tehtiin nahasta joka johtaa elektroneja ja säilyttää yhteyden maan ja jalkojesi välillä. Nykypäivän kumi ja muovi ovat sähköä eristäviä ja estävät hyödyllisen elektronivirran maasta kehoosi.

Kehon volttimittarilla voidaan määritellä miten paljon sähköä johdetaan istuen, maaten sängyllä ja miten paljon maadoitus lisää sähköistä latausta." (suomennettu seuraavasta linkistä)

http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2012/11/04/why-does-walking-barefoot-on-the-earth-make-you-feel-better.aspx

Elektroniikan sähkösäteilyä ympärillämme volttimittarilla mitattuna ja mitä maadoitusmatto tekee tälle likaisellle sähkölle? https://www.youtube.com/watch?v=MLOx1kWCWoc#t=121