Planeettauutiset viikko 17. "Kulta aika" (eli aurinko, kuu, jupiter ja siriukset tähdet samassa asteessa) tulee olemaan 26.7.2014, jolloin tietoisuus kohoaa taas ylemmälle tasolle.

Ensiviikolla 29.4 tiistaina auringonpimennys ja huomenna tosiaan Maan Päivä. Meditaatio klo 14:30 suomen aikaa.

Meteorejakin näkyy pohjoisella pallonpuoliskolla: http://www.mnn.com/earth-matters/space/blogs/2014-lyrid-meteor-shower-to-peak-on-earth-day

"Look for the familiar constellation Lyra, rising in the Northeast at 10 p.m. It'll be high overhead by 4 a.m. This month's Lyrid meteor shower peaks on the night of April 22 and the morning of April 23. But you'll spot some Lyrids any night between the 16th and the 25th. The peak rate is expected to be 15 to 20 meteors per hour. The third quarter moon rises an hour past midnight, brightening the sky. But the moon will only obscure the fainter meteors. Luckily, the Lyrids are known to produce bright meteors, many with persistent trains. If you're under a dark sky, you can't miss the beautiful river of stars near Lyra--a spiral arm of our Milky Way galaxy." (Nasa)

~~

Geomantiasta kirja saatavilla, mielenkiintoista : http://www.salakirjat.net/product/156/geomantia

"Geomantia tarkoittaa oppia maaperän energiavirtauksista. Muinaiset kansat tuntuivat pitäneen niitä arvossaan, ja ne selittävät miksi muinaismuistot tuntuvat asettuvan samalle suoralle, mitä ovat muinaiskansojen luotisuorat tieverkostot, ja miksi jopa meidänkin kirkkojamme on vielä keskiajalla rakennettu viivasuoraan linjaan toisiinsa nähden. Kaikki nämä muodostavat maaperään salaisen verkoston, jota vasta viime vuosikymmeninä on opittu ymmärtämään.

Tämä muinainen 'Äitimaa-uskonto' juontaa maaperän magneettisista virtauksista, jotka manipuloivat ihmisaivojen hertsitaajuuksia, vaikuttavat virkistävästi lihasten sähköisiin potentiaaleihin, sekä päästävät kulkiessaan ihmiskorville kuulumattomia infra- ja ultraääniä. Osa näistä linjauksista on toiminut myös muinaisten ruumisteitä, ja niihin liittyy paljon kansanperinnettä salaperäisistä valoilmiöistä, kummituksista ja maanalisten tunneliverkostoista, jotka kuuluvat maan pinnalle pelottavina koputteluina ja huminoina, jotka tuntuvat tulevan syvältä maan sisästä.

Kirja käsittelee myös kotimaisten linnavuorten syntyhistoriaa ja esittää, että puolustuslaitteiden sijasta ne ovat muinaisia rituaalipaikkoja, joiden historiallinen jatkumo menee kauas pronssi- ja jopa kivikauden puolelle."

"Ennustusmenetelmä jolla tarkoitetaan ennustamista maahan heitetyistä esineistä ja niiden varjoista ja väreistä, esimerkiksi luista, tikuista, simpukankuorista tai kivistä, joskus jopa koruista. Myös maata, hiekkaa tai multaa voidaan heittää ja tulkita sen aikaansaamat kuviot. Esimerkiksi kolmion muoto tarkoittaa hyvää tulevaisuutta ja elämää.

Usein geomantialla tarkoitetaan kuitenkin erilaisia ajateltuja maan energiavirtoja tai ley-linjoja ja näiden tutkimista.Sanaa geomantia käytetään joskus fengshuin synonyymina. Tämä on perintöä 1800-luvulta, jolloin länsimaiset lähetyssaarnaajat joutuivat keksimään käännöksen sanalle fengshui." (Wikipedia)