Alyonna Angelica mainitsi aiemmin mm. että joillekin tämä nykyinen inkarnaatio tulee olemaan viimeinen (kuten viesteissäni on ollut) ja tässä hän kertoo näistä tulevista "kavereistamme" joista omissakin viesteissäni ollut monia vihjauksia. 

Nyt kysyin tästä vielä erikseen itse viestissä ja vastaus oli että tulevat sielukumppanit ovat siis henkitasolla, eivät muuta kotiimme fyysisesti.

Vielä aina ajattelemme kaikkea fyysisesti 3D maailmassa, joten "kaveri" kuvaa mielessämme fyysistä ihmistä.

Meillä kuitenkin on olemassa jo se seuraava tietoisuudentaso eli "taivas", jolla oleilevat nämä tulevat kaverit ja sieluperheemme, joten kohtaamme heitä yhtäaikaa, edesmenneitä ja sieluperheen jäseniä. Sitä mukaa kohtaamme, miten olemme töitä itse tehneet heitä lähestyäksemme ja ymmärrystämme kasvattaneet. He tulevat loppumatkan vastaan. He eivät tule väkisin vastaan heitä jotka eivät ole kiinnostuneita tai tehneet sisäistä työtä, silta tavallaan puuttuu.

Nyt kun olen pohtinut tätä päivittäin aina jonkin verran, on tullut kuva mieleen että mun kaveri on ehkä se naishahmo joka on käynyt kahdesti tekemässä vatsan alueen hoitoja. Ja se oli kyllä ihan edesmennyt myös, nimittäin mummoni, mutta nuorena versiona hänestä. Niin nuorena etten ole häntä siinä ulkomuodossa nähnyt kuin valokuvissa.

Hän piti peukalolla kevyesti päätäni tyynyssä sillä vielä ei ollut aika nähdä niin läheltä, näin hänet vain ensin kauempaa siis kun hän kutsui nimeltä hellästi tutulla äänellä, "Saijaaa.." ja lähestyi vasta sitten.

Luulisin että heinäkuu liittyy tähän.

Saatan täydentää tätä artikkelia sitä mukaa kun muuta tietoa ilmenee jostain...

 

Alyonna:

"Kohtalo... tämä koskee tiettyä tähtisiementen ja valotyöntekijäryhmää. Jos olet tässä ryhmässä, tulet pian sen tietämään.

Tärkeä energiapäivitys. Sielukumppanit tulevat. Galaktiset, enkelitason ja toisten tasojen ("walk in") sielut alkavat nyt ilmestyä elämiimme, pidelläkseen käsistämme ja ohjatakseen meitä täysin uuteen todellisuuteemme, täyttääksemme kohtalomme.

Tämä jumalallinen suunniteltu sielukumppani yhteys luo uusia aikalinjamuutoksia ja valtavia läpimurtoja energiassamme. He ovat viimeinen osa palapelistämme, kootaksemme täyden kuvan universumistamme. Löydämme täysin uuden paljastuvan maailman.

On tärkeää juuri nyt että tietoisesti kutsumme sielukumppaneitamme."

 

alyonna%20angelica.jpg