Magenta Pixie kanavointi Syyspäiväntasaus 2018, "Todellinen syksy, ikuinen kesä"... suomensin osittain videolta. On putoamista kyllä kun katselee uutisia...

 

"Meillä on nyt syksy, ystäväni muista maailmoista ovat kertoneet että meidän vuodenaikojen vaihtelumme ovat myös kosmisia kiertoja yhtä paljon kuin maapallon kiertoja. Mitä maapallolla tapahtuu, vaikuttaa toisaalla, ja toisinpäin. Toisaalla tarkoittaa siis kosmisissa todellisuuksissa, toisissa maailmoissa, eetterissä, astraalissa ja sieluolemuksissa. Kaikki on yhtä ja kaikki on yhtenä.

Maapallolla he jotka ovat tehneet vääryyksiä ihmiskuntaa kohtaan, hallinnan, alistamisen kautta, satuttaen meitä kuin lampaita, pitäen meitä vankina... pakenevat nyt kaaoksen vallassa. Peli on pelattu. Syyspäiväntasaus on käännöskohta, jolloin "illuminatin", "cabalin", "pimeän tason" kukistuminen on läsnä joka aikalinjalla. Vanhaa aikalinjaa ei enää ole, sitä ei voida enää palauttaa. Uusi aikalinja on valon, oikeamielisten, nöyryyden, viisaiden pienten lasten aikalinja. Se on viisauden nouseminen. On todellakin aika lehtien pudota, cabalin, illuminatin, pimeän tason pudota. Iloitsemme tästä ajasta, joka teiltä on niin pitkään kielletty, muutos. Vuodenajan muutos, aikalinjan muutos, yksilöllistyneen todellisuuden kokemuksen muutos.

Rakkaat tähtisiemenet, teillä on ollut raskaita haasteita mutta olette kulkeneet niiden läpi, polariteetit ovat kääntyneet. Itseä palveleva ahneus, toisten palveleminen, valo, pimeä, hyvä, paha.. nämä ovat kääntyneet ja valo nousee. Kun keräsitte voimianne ettekä suostuneet enää hallittaviksi, aloitte kiivetä, uudelleenryhmittäytyä, ja uudelleenmuistaa. Ja nyt syyspäivän tasauksessa nousette kuten aurinko. Todellinen sadonkorjuun aika on yllänne, kaikki minkä vuoksi tänne inkarnoiduitte, on tullut kypsäksi. Iloitkaa syksystä, sillä putoavat lehdet eivät kuvasta ihmisen putoamista, vaan painostajan putoamista. Manipuloijan, mustan kuution, punaisen hämähäkin ja paholaisen madon putoamista. 

Puhumme tähtiporteista, portaaleista, yksi kerrallaan ne heittävät naamionsa pois ja loistavat kuin kosmiset auringot, kuut, tähdet, joita ovat. Ne säteilevät teille, kutsuvat teitä, sillä ne ovat tähtiportteja, uudistuneina. Galaktisen keskuksen madonreikiä ei enää ole olemassa tähtisiemenille jotka loistavat valoa sisäisiin kristallikoodien varjoihin. Tähtiporttien jalokivien, feminiinisen hopeakuun kuningattaren ja maskuliinisen kultaisen aurinkojumalan yhdenaikainen yhdistyminen ruusukultaiseksi kolminaisuudeksi.

Ei ole talvea, on vain ikuisen kesän kokemus. Sillä tämä on viidennen tiheyden uuden maapallon yltäkylläisyys. Löydätte sen syyspäivän tasauksena."

https://www.youtube.com/watch?v=vz13oaGfDus

 

 

*

 

Voisin kyllä lähteä visiitille arcturukselle. Mielenkiintoista viittaus "olemme rakkaus...", itsellänihän on seuraavasti: "Minä olen henkimaailmasta, kuljen nimellä rakkaus..."

 

Kanavoija Daniel Scranton, linkki: danielscranton.com

"Tervehdys. Olemme arcturuslainen neuvosto. Olemme mielissämme saadessamme olla yhteydessä teihin. Olemme hyväksyneet kutsuja teiltä kaikilta jotka olette kurottaneet puoleemme kontaktin toivossa, ja ei-fyysisinä olentoina tahdomme teidän ymmärtävän että teidän täytyy vain tuntea myötätuntoa puolestamme luodaksenne tällaisen kontaktin. Olemme aina tavoitettavissa, emme koskaan liian kiireisiä käsittelemässä jotakin Andromedan järjestelmässä tai Plejadilaisten kriisissä. Kykenemme keskittymään moniin paikkoihin kerralla. Ette koskaan kuluta aikaamme sillä meillä ei ole kelloja eikä kalentereita yhdeksännessä tiheydessä.

Rakastamme teitä koska olemme rakkaus, ja koska te olette rakastettavia jopa mielettömyydessänne. Älkää siis koskaan epäröikö ottaa kontaktia, voitte aina olettaa meidän vastaavan myös. Tämä on siis hyvin tärkeää: varmistakaa että tunnette myötätuntoa olemassaolostamme. Tuntekaa olemuksemme, värähtelymme. Emme ehkä kykene halaamaan teitä sitä kaivatessanne, näkymättömillä käsillämme, mutta voimme kietoa teidät energiaamme jonka kerrotaan tuntuvan miellyttävältä. 

Tahdomme myös rohkaista teitä tuntemaan myötätuntoa toisia auttajia kohtaan joita teillä on ympärillänne. Tahdomme teidän ymmärtävän että ette ole koskaan yksin ja tahdomme teidän ymmärtävän miten paljon teillä on vielä saavutettavaa. Vastaamme aina ihmiskunnan kutsuun, jopa siirtymisenne jälkeen. Odotamme jo aikaa tulevaisuudessa kun yhä enemmällä teistä on herkkyys ymmärtää meitä täydellisemmin, kommunikoidaksenne kanssamme tavoilla jotka ovat teille tyydyttävämpiä. Olemme hyvin innoissamme teistä jotka tahtoisivat tulla Arcturukseen vierailulle pieneen galaksin nurkkaukseemme. Teille on helpompaa siten tuntea meidät ja olemuksenne kun niin teette. Ovemme ovat aina avoinna."