https://www.hiddenmeanings.com/index.htm

Suomensin Donahuelta pari Jouluun liittyvää Raamatun tulkintaa. Miksi meillä on joulupuu? Se katkaistaan jumala Attisin muistoksi, sillä hän pelasti maailman, ylösnoustessaan muuttui männyksi. Mikä elämän lahja tulee alas taivaasta ja meditoimalla nostat sen ylös Isäsi taloon, aivomuuriisi eli Claustrumiin? Miten se liittyy äidinmaitoon? Jerusalem on sisälläsi, muutut pyhäksi kaupungiksi.

Jos lainaat tekstiä, muista mainita lähde Bill Donahue. Hän on tehnyt suuren työn joten ansaitsee kunnian siitä.

 

597 Christmas within you  https://youtu.be/QT9__e75GGw?si=lgexHCXIgmL7Ucu3

"Tallissa syntyminen on vain mytologinen tarina. Lapsi syntyi neitsyestä eläimellisten aistiemme (vaistojemme) keskelle, se on totta. Lampaat ovat ajatuksiamme joita valvomme. Olemme paimenia. Viisaat miehet idästä ovat uudet ajatukset, uusi tieto, valaistuminen joka tulee oikealta aivopuoliskolta, henkiseltä tunnepuolelta, jumalan puolelta. Talli on ihmiskeho. Fyysisessä eläinosassa (vaistot) tapahtuu lapsen syntyminen. Neitsyt on puhdas tietoisuus jota ihmisajatus ei ole turmellut. Tähti on korkeampi valo joka seuraa meitä kaikkia ylhäältä. Ja pääsee talliimme lootuksen kautta, eli käpyrauhasen kautta. Tietenkään ei ole tilaa majatalossa, sillä se on aivojen fyysinen osa, se osa joka kokoajan puhuu meille. Ei ole tilaa valon lapselle, sillä olemme liian kiireisiä.

Kuulette Jeesuksen sanovan: Jumalan valtakunta on sisällänne. Ette tarvitse pappeja, uskontoja. Löydätte tiedon avaimen sisältänne, työskentelette yhden silmän kanssa (käpyrauhanen), odotatte kristuslapsen syntymistä sisällänne. Sinun ei tarvitse syntyä uudelleen, vaan kristuslapsi sisälläsi syntyy uudelleen (sisäinen lapsi).

Ei tarvitse seurata Kristusta, vaan Jeesusta. Jeesus on opettaja, Kristus on todistus. Seuraat Jeesusta ja tulet Kristustietoisuudeksi, se on uusi tietoisuus. Jeesus ei ole henkilön nimi, se on tietoisuuden taso ja sen tulisi olla joululahjasi, saavuttaa se taso. Kristus sana tulee sanskriitista: Krishna. Bengalin kielellä Krishna on Christo. Et voi koskaan olla Jeesus, voit tulla Kristukseksi, sitä on oikea joulun tarina ja sitä Jeesus yritti opettaa.

Joulun materialismi ja ostaminen. Rahanvaihtajat ovat täydellisesti tuhonneet temppelin, he ovat repineet tallin pois sielusta ja sijoittaneet sen joulupuun alle. Pyhä paikkasi jossa neitsyt synnyttää lapsen sisälläsi on otettu pois. Et voi seurata uskontoa ja samalla ajatella että Kristus syntyy sisälläsi. Maailmassa ei ole Kristustietoisuutta, siksi on niin paljon väkivaltaa, sairautta ja vihaa.

Jeesus sanoi: jos teet niin kuin minä sanon, tulet tietämään totuuden ja totuus vapauttaa sinut. Se ei maksa sinulle mitään, sinun on etsittävä totuutta. Sinun on vapautettava kaikki ennalta oppimasi uskomukset ja sitten sinulla on neitsyen tietoisuus. Totuus on saatavilla vain hänelle joka toteaa: en tiedä mitään mutta olen valmis läpikäymään tietoisuuden prosessin."

*

57 Handels Messiah A Christmas Mystery https://youtu.be/pzNTuukBkKI?si=nM6mBNd_n19cqfP7

"Tänään on 11.12. Vielä 10 päivää niin aurinko etenee Ristin merkkiin eli aurinko ristiinnaulitaan. Se on vuoden lyhin päivä. Sitten aurinko menee kolmeksi päivää luolaan ja 25. päivä syntyy uudelleen. Mytologiassa on Jumala Attis joka oli pelastaja, hänet tapettiin maailman pelastamiseksi. Kun Attis haudattiin, hän siirtyi ikuiseen elämään mäntynä. Tämä puu kantoi ikuista valoa ja siksi se katkaistiin joka vuosi pelastamisen, ristiinnaulitsemisen ja ylösnousemuksen muistoksi. Attis syntyi 25.12. Siksi meillä on joulupuu.

https://en.wikipedia.org/wiki/Attis

 

(Piirtää taululle) Kelloasteikkomme kiertävät numerot ovat kuukaudet 1-12. Ristiinnaulitseminen on vaakaviiva maaliskuusta (3) syyskuuhun (9) kun päivät ovat yhtä pitkiä. Ristin yläpuoli joulukuu (12) on lyhyt osa (päivät lyhimpiä) ja alapuoli kesäkuu (6) on pidempi. 21.6 on vuoden pisin päivä. Kun taas 21.12 lyhimpänä päivänä on aurinkojumalan ristiinnaulitseminen.

On olemassa taivaan jumala ja maan jumala, he ovat sama henkilö. Mutta olemme hylänneet maan/luonnon jumalan ja palvomme taivaan jumalaa, olemme tehneet fyysisestä olemassaolostamme surkeutta. Jeesus sanoo ettei valtakunta tule silmille näkyvänä, mutta silti 60 % ihmisistä uskoo että hän tulee takaisin. Kristuksen toinen tuleminen tapahtuu sisälläsi.

 

Elämän negatiiviset tapahtumat saavat sinut näkemään positiivisen. Ehkä työsi loppui ja olit kauhuissasi, se oli negatiivista, mutta saitkin paremman tilalle. Kunnioittakaa siis maan jumalaa, ei voi olla ylhäisyyttä ilman alhaisuutta, vasenta ilman oikeaa. Ei voi olla henkeä ilman materiaa, eikä materiaa ilman henkeä. Tasapaino.

Jerusalem on sisälläsi, jokin sisälläsi kaikuu Joulun teemaa ja muutut pyhäksi kaupungiksi. Ymmärrät että leivän talossa, Betlehem sisälläsi, uusi Jerusalem on vastasyntynyt lapsi joka ottaa harteiltasi pelon ja syyllisyyden.

Jesaja 40:2 "Puhukaa suloisesti Jerusalemille ja julistakaa sille, että sen vaivanaika on päättynyt, että sen velka on sovitettu, sillä se on saanut Herran kädestä kaksinkertaisesti kaikista synneistänsä."

Galatalaiset 4:26 Mutta se Jerusalem, joka ylhäällä on, on vapaa, ja se on meidän äitimme.

Johannes kastaja seisoi vedessä, koska vesi on toinen tietoisuuden taso (ensimmäinen on maa, kolmas ilma ja neljäs tuli eli henki).

SANTA CLAUS

Aivoissamme ylhäällä on aivomuuri (Claustrum) joka saa öljyn valumaan alas kehoomme, se on elämän öljyä. Sitä öljyä kutsutaan nimellä Chrism. Chrism tulee alas taivaasta ja kun meditoit, nostat sen takaisin ylös Isäsi taloon eli Claustrumiin. Se on elämän lahja. Kun öljy tulee sisään, äiti rintasyöttää, rintamaitoa kutsutaan colostrumiksi.

https://www.medela.com/breastfeeding/mums-journey/colostrum ("liquid gold")

Muinaiset tiesivät että se oli elämän lahja joka tuli alas, he kutsuivat sitä Pyhäksi Claustrumiksi, Saint Claustrum… ja siitä tuli Santa Claus (joulupukki). Joka tuo lahjoja pohjoiselta pallonpuoliskolta, alas savupiipusta eli alas selkärankaa.

 

Taivaita ravistellaan, maata ravistellaan, ajattelutapaanne ravistellaan, kaikki mitä pidätte tärkeänä romahtaa maahan. Universaali totuus on jokaisen elävän mielessä, ei ole eri jumalia, on vain luonto jokaisen elävän sisällä. Kun kosketat sitä, uppoudut sen vesiin, nostat itsesi tuleen ja tulet yhdeksi kaiken kanssa. Huomaat ettei ole hyvää tai pahaa jumalaa, on vain Jumala.

Jesaja 45:7 minä, joka teen valkeuden ja luon pimeyden, joka tuotan onnen ja luon onnettomuuden; minä, Herra, teen kaiken tämän.

Miten maailma luo pimeyttä? Koska se luo energiaa ja se antaa sinulle energiaa ja mokaat. Tuli pimeyttä, pahaa.

Malakia 3:1 Katso, minä lähetän sanansaattajani, ja hän on valmistava tien minun eteeni. Ja äkisti on tuleva temppeliinsä Herra, jota te etsitte, ja liiton enkeli, jota te halajatte. Katso, hän tulee, sanoo Herra Sebaot.

2 Korinttolaiskirje luku 5 Sillä me tiedämme, että vaikka tämä meidän maallinen majamme hajotetaankin maahan, meillä on asumus Jumalalta, iankaikkinen maja taivaissa, joka ei ole käsin tehty.

Temppeliänne ei ole tehty käsin. Kuten Jaakob sanoi; olen nähnyt jumalan kasvoista kasvoihin ja kutsun sitä paikkaa käpyrauhaseksi. Tehkää itseenne korkeampi tietoisuus ja Jumala nostaa teidät, tasapainottaa elämänne ja selviätte vaikeuksilta. Jalostamon tuli polttaa saastan ja paljastaa kullan. Saasta on se mitä olette keränneet elämänne aikana vääristä uskomuksista. Neljäs tietoisuuden taso on henki eli tuli, se polttaa pois kaiken turhan ja voitte nähdä selkeämmin."

*

Muita Donahuen suomennoksiani löytyy sivupalkin sanahaulla (jos selaat puhelimella, joudut pyyhkiä koko blogin alalaitaan ennenkuin sivupalkit löytyvät).