sisifwisheswerehorses.jpg

"Se toimii", kirjoitettu v. 1926. Saa kopioida ja jakaa eteenpäin kuten kirjailija kehottaa.

Jos TIEDÄT mitä haluat, saat sen. Ensin sinun täytyy tietää, sitten KIRJOITA ne paperille tärkeysjärjestyksessä, asiat tai tilanteet mitä haluat. Älä pelkää haluta liikaa. Käy äärirajalla kirjoittaen toiveitasi. Muuta listaa päivittäin, lisäten tai poistaen kunnes olet suunnilleen tyytyväinen. Älä pety mielenmuutoksiisi, se on luonnollista. Tulee aina olemaan muutoksia toiveiden saavuttamisessa ja lisääntymisessä. 

Kolme sääntöä:

1. Lue laatimasi toivelista kolme kertaa päivässä: aamulla, iltapäivällä ja illalla.

2. Ajattele toiveitasi niin usein kuin mahdollista.

3. Älä kerro kenellekään suunnitelmistasi, paitsi sille suurelle Voimalle sisälläsi joka paljastaa objektiiviselle mielellesi menetelmän jolla saattaa asiat loppuun.

Ovatko jotkut ihmiset syntyneet onnellisten tähtien alla, mikä mahdollistaa heidän saavan kaiken joka näyttää olevan niin haluttavaa ja jos ei, mikä on se syy, tilanteen erilaisuus joissa nämä ihmiset elävät? Monia vuosia sitten tunsin että tähän täytyy olla looginen vastaus ja päätin ottaa sen selville. Löysin vastauksen ja vuosien ajan olen neuvonut toisia käyttämään tietoa onnistuneesti. Tieteelliseltä, psykologiselta ja teologiselta kannalta jotkut seuraavista väitöksistä saattavat vaikuttaa vääriltä mutta siltikin, suunnitelma on tuonut haluttuja tuloksia heille jotka ovat seuranneet yksinkertaisia ohjeita. On vilpitön uskomukseni että esitän sen nyt tavalla joka tuo onnea ja vaurautta monille muillekin.

Halutun saaminen ei ole sen mysteerisempää tai epävarmempaa kuin radioaallot ympärilläsi. Virittäydy oikealla tavalla ja saat täydellisen tuloksen, mutta on tietenkin tärkeää tietää jotain välineistäsi ja olla toimintasuunnitelma. Sinulla on sisälläsi valtava Voima joka on malttamaton ja halukas palvelemaan sinua, Voima joka voi antaa sinulle mitä palavimmin toivot.

Jotkut kutsuvat tätä voimaa subjektiiviseksi mieleksi, toiset käyttävät toisia ilmaisuja mutta kaikki vahvistavat että se on kaikkivaltias. Siksi minä kutsun tätä Voimaa Emmanueliksi (Jumala meissä). Huolimatta nimestä tai omasta jumalanäkemyksestä, Voima on kyvykäs ja halukas saattamaan päätökseen jokaisen objektiivisen mielesi hartaan toiveen mutta sinun täytyy ensin tietää mitä haluat. Satunnainen toive tai puolinainen halu ei muodosta täydellistä yhteyttä kaikkivaltiaaseen Voimaasi. Sinun täytyy todella hartaasti, vilpittömästi haluta tiettyjä asioita tai esineitä tapahtuvaksi, olevaksi -- mentaalisia, fyysisiä tai henkisiä. Objektiivinen mielesi ja tahtosi ovat niin epäröiviä että tavallisesti vain TOIVOT asioita, ja upea, kyvykäs Voima sisälläsi ei toimi.

On selvää että et voi aluksi uskoa. Jotkut haluistasi voivat näyttää saavuttamattomilta, mutta siitä huolimatta kirjoita ne listaasi niiden oikeille paikoilleen sen mukaan miten tärkeitä sinulle ovat. Ei ole tarpeen analysoida miten tämä Voima sisälläsi tulee toteuttamaan toiveesi. Sellainen menetelmä on yhtä tarpeeton kuin arvailla miksi maissinjyvä hedelmällisessä maassa kukoistaa ja tuottaa uusia jyviä joista jokainen on kykenevä samaan. Jos seuraat tätä suunnitelmaa ja viet eteenpäin kolmea yksinkertaista sääntöä, toteutumisen metodi avautuu taianomaisesti kuin maissi ilmestyy maaperästä, ja tämä tapahtuu useissa tapauksissa nopeammin kuin voit kuvitella.

Kun uusia toiveita ilmestyy etsien paikkaa listaltasi, silloin voit olla vakuuttunut että etenet oikein. Listalta poistaminen on myös toinen varma kehittymisen merkki. On luonnollista olla epäluuloinen mutta kun näitä toiveita tulee esiin, etsi listasi, lue se tai jos se on vain mielessäsi, puhu Korkeimmalle Itsellesi toiveistasi kunnes epäilykset ovat poissa. Muista, mikään ei voi estää sinua saamasta sellaista mitä hartaasti toivot. Toisilla on näitä asioita, miksi ei siis sinulla? Kaikkivaltias Voima sisälläsi ei ala kiistelemään. Se odottaa ja on innokas palvelemaan sinua kun sinä olet valmis. Objektiivinen mielesi on vain niin altis suggestiolle että on lähes mahdotonta saada aikaan tyydyttävää etenemistä kun ympärillä on epäilijöitä. Siksi valitse ystäväsi tarkkaan ja vietä aikaa ihmisten kanssa joilla on jo jotain mitä sinä haluat, mutta älä keskustele toteuttamismetodeistasi heidän kanssaan.

Laita ylös listaasi sellaisia materialistisia asioita kuten raha, koti, auto, mutta älä lopeta siihen. Ole tarkempi. Jos tahdot auton, määrittele millaisen sekä milloin haluat sen. Jos tahdot kodin, suunnittele rakennelma, pohja ja huonekalut. Päätä sijainti ja kustannus. Jos tahdot rahaa, kirjoita ylös summa. Jos tahdot lyödä ennätykset yrityksessäsi, kirjoita se ylös. Se saattaa olla myyntiennätys. Jos niin, kirjoita ylös summa, päivämäärä ja kappaleiden määrä joka sinun täytyy myydä saavuttaaksesi sen. Listaa myös mahdollisuutesi ja laita perään odottamasi summa. Tämä voi tuntua hölmöltä aluksi mutta et voi koskaan ymmärtää halujasi jos et tiedä tarkalleen mitä haluat ja milloin. Jos et osaa tätä päättää, et halua sitä hartaasti. Sinun täytyy olla ehdoton ja kun olet, tulokset tulevat olemaan yllättäviä ja uskomattomia.

Luonnollisesti vanha vihamies ilmestyy kun saat ensimakua saavuttamisesta. Tämä on mustamaalaus, sellaisten ajatusten muodossa kuin "se ei voi olla mahdollista, se nyt vain sattui, valtava yhteensattuma!"  Kun tällaisia ajatuksia ilmestyy, kiitä ja kohdista kiitollisuus kaikkivaltiaalle Voimallesi saavutuksesta. Näin tekemällä saat vahvistusta, enemmän saavutuksia sekä ajan mittaan todistat itsellesi että on olemassa laki joka todella toimii -- joka kerta -- kun olet sen kanssa samalla aaltopituudella.

Vilpitöntä ja harrasta kiitosta ei voida antaa ilman kiitollisuutta ja on mahdotonta olla kiitollinen olematta iloinen. Siksi, kun kiität suurinta ja parasta ystävääsi, kaikkivaltiasta Voimaasi lahjoista joita sait, tee niin koko sielullasi ja anna sen heijastua kasvoiltasi. Voima ja mitä se saa aikaan on ymmäryksen ulkopuolella. Älä yritä ymmärtää vaan hyväksy saavutukset kiitollisuudella, onnellisuudella ja voimistuneella uskolla.

On mahdollista haluta ja saavuttaa sellaista joka tekee sinut onnettomaksi, sellaista joka rikkoo toisen onnellisuutta, sellaista joka aiheuttaa sairautta ja kuolemaa, sellaista joka ryövää ikuisen elämäsi. Sinulla on mitä haluat mutta sinun täytyy hyväksyä mitä sen mukana tulee: joten suunnitellessasi toiveitasi keskity sellaisiin jotka varmasti antavat sinulle ja kanssaihmisillesi suurinta hyvää täällä maan päällä, näin tasoittaen tietä toiveikkaalle tulevaisuudelle yli ihmisen ymmärryksen.

Tämä metodi varmistaa sen mitä haluat, soveltuu kaikkeen jota vain voit toivoa ja ulottuvuus on niin suuri että on suositeltavaa että ensimmäinen listasi sisältää vain niitä asioita jotka ovat sinulle tuttuja kuten rahamäärä tai materialististen tavaroiden omistaminen. Sellaiset toiveet ovat helpompia ja nopeammin saavutettavissa kuin pahojen tapojen kitkeminen, toisten hyvinvointi ja kehon tai mielen sairauksien parantaminen.

Toteuta pienempiä asioita ensin. Sitten ota seuraava askel ja kun se on saavutettu, tavoittelet korkeampaa ja todella tärkeää asiaa elämässä mutta paljon sitä ennen kuin saavutat tämän tason etenemisessäsi, monet arvokkaat toiveet löytävät paikkansa listassasi. Yksi tulee olemaan toisten auttaminen kuten sinuakin on autettu. Suurenmoinen palkinto on heillä jotka auttavat ja antavat ajattelematta itseään, koska on mahdotonta olla epäitsekäs ilman hyötyä.

Voit nyt hyväksyä tai hyljätä tämän sinulle esitellyn suunnitelman. Voit olla kuten aiemmin tai voit saada kaiken mitä haluat. Valinta on sinun mutta Jumala sallii että löydät tästä lyhyestä opuksesta inspiraatiota valitaksesi oikein, seuraa suunnitelmaa ja siten saavuta kuten niin monet, kaikkea sitä mitä ikinä toivot. Lue opus uudelleen, opettele ulkoa kolme sääntöä. Testaa niitä sellaiseen mitä haluat eniten juuri nyt.

    *~*

Kirjailijan viesti: Rakas lukija, elämän suuria aarteita ovat kaikki lahjat: näkö, kuulo, pyrkimys, rakkaus tai elämä itsessään. Sama on totta ideoissa -- arvokkain niistä annetaan meille, kuten esimerkiksi voimallinen idea jonka tämä opus on antanut sinulle. Mitä aiot tehdä sen suhteen? Oletko yllättynyt kun kerron että hyödyllisin asia jonka voit tehdä, on antaa se pois? Voit tehdä sen helposti ja kätevästi lähettämällä tämä opus heille joiden tiedät tarvitsevan sitä. Tällätavoin voit auttaa tässä arvokkaassa yrityksessä tehdä toistenkin elämä paremmaksi ja onnellisemmaksi.

Tiedät ihmisiä jotka ovat hiljaisia, huolissaan tai epävarmoja. Tämä on mahdollisuutesi auttaa heitä auttamaan itseään. Jos kätket tämän opuksen heiltä, menetät tietoisen tyytyväisyyden tunteen joka tulee hyväntekemisestä. Jos pidät huolta että he saavat lukea tämän opuksen, silloin asetat itsesi linjaan Yhden Lain (the Law of One) kanssa joka sanoo: "Saat antamalla". Voit oikeutetusti odottaa vaurautta ja saavutuksia. Vähintään sinulla on sisäinen tietämys että olet tehnyt hyvän teon ilman halua tulla avoimesti kiitellyksi ja palkituksi, ja sinun palkintosi tulee olemaan salaisesti lisääntynyt voima ja laajempi elämä.