"Poganhoya on Pohjoisnavan vartija, hänen veljensä Palongawhoya on etelänavan vartija. Viimeisinä päivinä 'Sinisen Tähden Kachina' tulee veljenpoikiensa seuraan ja he palauttavat Maahan sen luonnollisen kiertosuunnan joka on vastapäivään.  ( Kachina on henkiolento)

katchina-brot-lg.jpg

Tämä tosiasia toistuu monissa petroglyfeissä jotka käsittelevät Zodiakia, sekä mayojen ja egyptiläisten pyramideissa. Maan kiertosuuntaa ovat manipuloineet vihamieliset Tähtiolennot. Kaksoset nähdään luoteen puoleisella taivaalla. He tulevat vierailemaan lentävillä kiekoillaan, nähdäkseen kuka vielä muistaa alkuperäiset opetukset. He tuovat monia tähtiperheestään mukanaan viimeisinä päivinä.

 

Sinisen Tähden Kachinan paluu tunnetaan myös nimellä Nan ga sohu, se tulee olemaan herätyskello joka kertoo meille uudesta päivästä ja uudesta elämäntavasta, uudesta maailmasta joka saapuu. Silloin muutokset alkavat. Ne alkavat kuin tuli joka palaa sisällämme ja me palamme himojemme ja ristiriitaisuuksiemme kanssa jos emme muista alkuperäisiä opetuksia ja muuta takaisin rauhanomaiseen elämäntyyliin.

Pian kaksosten jälkeen saapuu Puhdistaja - Punainen Kachina joka tuo Puhdistuksen Päivän. Sinä päivänä Maassa kaikki olennot ja elämä muuttuu iäksi. Tulee olemaan viestintuojia jotka edeltävät tätä Puhdistajan saapumista. He jättävät viestejä heille Maassa jotka muistavat vanhat tavat.

Viestejä löydetään kirjoitettuna elävässä kivessä, pyhien jyvästen kautta, tai vesien kautta. (Viljapeltokuvioita on löydetty myös jäästä). Puhdistajasta virtaa suuri Punainen Valo. Kaikki muuttuu jokaisen oman olemuksen tavalla. Jokaiselle elävälle olennolle tarjotaan mahdollisuutta muuttua, oli se iso tai pieni.

He jotka palaavat alkuperäisiin opetuksiin ja elävät luonnolliseen tapaan, heitä ei kosketa Puhdistajan saapuminen. He selviytyvät ja rakentavat uuden maailman. Vain ikivanhoissa opetuksissa löytyy tapa ymmärtää viesti.

On tärkeää ymmärtää että näitä viestejä löytyy jokaisesta elävästä asiasta, jopa meidän kehomme sisältä, veremme pisarasta. Kaikki elämänmuodot saavat viestejä kaksosilta... ne jotka lentävät, kasvit. Kaksosten ilmestyminen aloittaa seitsemän vuoden jakson joka tulee olemaan viimeinen mahdollisuus muuttaa tapojamme. Kaikki mitä koemme on valintakysymys.

Monet tulevat näyttämään viimeisinä päivinä siltä kuin olisivat hukanneet sielunsa. Niin voimakkaat tulevat olemaan nämä muutokset laadultaan että he jotka ovat henkisessä tietoisuudessa heikkoja, tulevat hulluksi, koska emme ole mitään ilman henkisyyttä. He katoavat koska ovat vain onttoja kuoria. Elämä tulee olemaan niin pahaa kaupungeissa että monet päättävät lähteä tästä maailmasta, jotkut kokonaisina ryhminä.

Vain he jotka palaavat vanhoihin arvoihin tulevat löytämään mielenrauhan. Koska Maassa löydämme helpotuksen kaikelle hulluudelle jota tulee olemaan ympärillämme. Tulee olemaan hyvin vaikeaa aikaa naisille joilla on lapsia koska heitä vieroksutaan ja monet lapsista näinä aikoina tulevat olemaan luonnottomia. Jotkut ovat tähdistä, jotkut menneistä maailmoista, jotkut jopa luodut ihmisestä luonnottomalla tavalla ja ovat sieluttomia. Monet ihmiset tänä aikana tulevat olemaan tyhjiä henkisyydessä, heillä on Sampacu. Ei elämänvoimaa silmissään.

Kun lähestymme Puhdistajan saapumisen aikoja tulee olemaan heitä jotka kävelevät kuin aaveet kaupunkien läpi, halki kanjoneiden joita ovat rakentaneet ihmiskäsin tehtyihin vuoriin. Ne jotka kävelevät näiden paikkojen läpi tulevat olemaan hyvin raskaita askelissaan, jokainen askel näyttää tuskalliselta koska he ovat irrallaan hengestään ja Maasta.

Kaksosten saapumisen jälkeen he alkavat kadota silmiesi edessä kuin savu. Toisilla on suuria epämuodostumia mielessään ja kehossaan. Tulee olemaan heitä jotka kävelevät kehossa joka ei ole tästä todellisuudesta, koska monet porteista jotka kerran suojelivat meitä, avataan ja tulee olemaan paljon sekaannusta. Sekaannusta sukupuolien kesken, lasten ja vanhempien kesken.

Elämästä tulee hyvin perverssiä, on hyvin vähän kuria ja järjestystä, näinä aikoina monet pyytävät että vuoret putoaisivat heidän päälleen vain kurjuuden päättymiseksi. Silti jotkut näyttävät siltä kuin mikään ei koskettaisi heitä. He jotka muistavat alkuperäiset opetukset ja ovat yhdistäneet sydämensä ja henkensä. He jotka muistavat kuka heidän äitinsä ja isänsä on. Pahana joka on poistunut elääkseen vuorilla ja metsässä.

Kun Puhdistaja saapuu, näemme hänet ensin pienenä punaisena tähtenä joka tulee hyvin lähelle taivaallemme katselemaan meitä. Katselemaan miten hyvin muistamme pyhät opetukset.

Puhdistaja esittää meille monia ihmeellisiä merkkejä taivaallamme. Tällä tavoin tiedämme että Luoja ei ole uni. Jopa he jotka eivät tunne yhteyttään henkeen, näkevät Luojan kasvot taivaalla. Näkymättömiä asioita koetaan hyvin vahvasti.

Monia asioita alkaa tapahtua joissa ei ole järkeä, koska todellisuus siirtyy sisään ja ulos unitasolta. Tulee olemaan monia portteja alhaisempaan maailmaan jotka avautuvat tänä aikana. Asiat jotka ovat jo unohtuneet tulevat takaisin muistuttaakseen meitä menneistä elämistä. Kaikki elävät tahtovat olla läsnä tänä aikana kun aika päättyy ja käymme sisään Viidennen Maailman loppumattomaan kehään.

Saamme monia varoituksia tapojemme muuttamiseksi, sekä maan alta että yläpuoleltamme. Sitten eräänä aamuna, pienessä hetkessä me heräämme Punaiseen Aamunkoittoon. Taivas on verenpunainen, monet asiat alkavat tapahtua joiden todellisesta luonteesta emme ole varmoja tällähetkellä, koska suuri osa todellisuudesta ei tule olemaan samaa kuin nyt.

Maan päällä tulee olemaan monia kummallisia petoja, jotkut menneisyydestä ja jotkut ennennäkemättömiä. Ihmisluonto näyttäytyy omituisena näinä aikoina kun kävelemme maailmojen välissä ja monet henget pitävät sijaansa jopa kehojemme sisällä. Jonkin ajan jälkeen kävelemme jälleen Tähtiveljiemme kanssa ja jälleenrakennamme Maan. Mutta ei ennenkuin Puhdistaja on jättänyt merkkinsä universumin ylle.

Mikään elävä ei jää koskemattomaksi, ei täällä eikä taivaissa. Kyky päästä tämän ajan läpi, sanotaan, löytyy sydämistämme ja jälleenyhdistyy henkisen itsemme kanssa. Yksinkertaistaen ja palaten elämään Maan kanssa, harmoniassa sen olentojen kanssa. Muistaen että me olemme hengen tulen huolenpitäjiä ja haltijoita. Sukulaisemme Tähdistä saapuvat katsomaan miten hyvin olemme menestyneet matkallamme."

 

Suomensin lähteestä:

http://in5d.com/hopi-blue-star-kachina-prophecy/