Jälleen yksi tietolähde kertoo näkökantansa, ja matokin sai tässä selityksen. Se on yksinkertaisesti parasiitti joka tunnustelee antenneillaan pelkoa ja kauhua ihmisistä, sillä se elää niistä.
Taygeta on yksi Pleiadien tähdistä, nimimerkki "Kabamur" on sieltä alunperin siis kotoisin (sielu).
Kabamur on julkaissut artikkelin Twitterissä lokakuulla 2017:
 
 
"Kabamur paljastaa monenlaista tietoa, kuten tulevasta tietoisuuden muutoksesta, ET -kontakteista ja planeettamme negatiivisista hallitsijoista. Hän ja hänen äitinsä ovat kummatkin olleet telepaattisessa yhteydessä oppaisiinsa jo vuodesta 2012. He eivät ole kanavoijia. Hän on myös kokenut Pleiadilaisten kollektiivin 'latauksia' jotka tulevat kehon fyysisinä värähtelytuntemuksina sekä kuultavissa olevien äänilähetysten kautta jotka myös havaitaan fyysisin aistein.
 
He ovat nähneet UFOja ja kokeneet fyysisiä kontakteja Pleiadilaisten kanssa, nämä ovat ilmestyneet fyysisiin kehoihin tuodakseen tietoa suoraan. Tätä on tapahtunut yleisillä paikoilla. Pleiadilaiset ovat vahvistaneet keitä ovat, oppaiden kautta telepaattisesti. Kahdesti he ovat sallineet otettavan itsestään kuvia.
 
Hänen äitinsä on aktivoinut selvänäköisyyden täysin, ja voi saavuttaa 12 D tason silmät suljettuina. Hän kommunikoi monenlaisten elämänmuotojen kanssa kuten ET, enkeli, elementaali, keiju. Hän näkee jatkuvasti entisiä elämiä, tulevaisuuden tapahtumia ja kykenee astraalimatkailuun sekä tahdonmukaiseen matkailuun
 
Tähtisiemenet
 
Olemme kaikki sieluja kokemassa ihmiskokemuksen. Suurin osa sieluista on kehittynyt tällä planeetalla, yksinkertaisista elämänmuodoista monimutkaisempiin. Evoluutio tapahtuu sekä fyysisesti että sielutasolla. Nykyihmisen fyysinen muoto kehittyi geneettisellä kokeilulla, Neanderthal - ja Cro magnon tasolta lukuisten ET ryhmien avustuksella (Enki-Enlil Annunaki EI ole yksi niistä).
 
Maapallolla on noin 200 miljoonaa sielua jotka eivät ole kotoisin täältä planeetalta. Me tulemme muista maailmoista auttaaksemme nostamaan taajuutta ja vapauttamaan maailma pimeältä voimalta. Jos tunnet vetoa tähän aiheeseen, saatat olla yksi näistä sieluista.
 
Heräämistä on tapahtunut suuresti maailmanlaajuisesti vuodesta 2012. Inkarnoituvia sieluja kolmessa aallossa vain yhtä tarkoitusta varten. He jotka ovat ulkoavaruuden sieluja, ovat viimeaikoina saaneet DNA päivityksiä, joka sallii lisääntyneen sisäisen tiedon ja kommunikointikyvyn lisääntyä oppaiden ja ET sieluperheiden kanssa. Tämänhetkinen auringon aktiviteetti liittyy suoraan näihin meneillään oleviin päivityksiin.
 
Planeettamme on ollut negatiivisten ET:den hallinnassa yli 25.000 vuotta. Tämä on pitänyt sielut sidottuina reinkarnaation kiertoon jossa toisten elämien muisti pyyhkiytyy joka kerta. Nämä ryhmät ovat johtaneet kaikkea, uskontoja, pankkeja, hallituksia, armeijaa. Ihmisiä pidetään panttivankeina, eivätkä hyväntahtoiset ET:t ole kyenneet puuttumaan lukemattomista syistä johtuen.
 
Negatiiviset ryhmät inkarnoituvat myös ihmiskehoihin hallitsijaperheinä, he ovat myös olemassa ei-fyysisellä 4D tasolla.
 
Nämä negatiiviset ET ryhmät ovat periaatteessa parasiitteja. He ruokailevat ihmisen bioenergialla ja etenkin kärsimyksestä ja pelosta. Siksi lähes kaikki 3D hallintorakenteissamme perustuu aiheuttamaan eripuraa ja pelkoa.
 
Kaikki tämä manipulaatio päättyy nyt. Ajan kierros on täysi (26 000 vuotta galaksin ympäri) ja saavumme kultaiseen aikaan. Vesimiehen aikaan. Uuteen Atlantikseen.
 
Uskonnollisin termein tästä on puhuttu jokseenkin vääristellyllä tavalla. Apokalypsi kirjaimellisesti tarkoittaa salatun totuuden paljastamista. Enkelit, arkkienkelit, ET:t ja muut olennot avustavat nyt planeetan taajuuden nostamisessa. Monet olennot ovat saapuneet ympäri galaksia auttamaan vapauttamisessa, Lähde-Luojan tahdon mukaisesti.
 
Lähestymme hetkeä joka muuttaa kaiken entisen tällä planeetalla. Fyysisesti se on purkaus aurinkoenergiaa galaktisesta keskuksesta - Valon läpimurto (tachyon partikkelit) joka saavuttaa maan pinnan, vaikuttaen kaikkeen elämään. Se laukaisee välittömän siirron 3D:stä 5D:een tietoisuuteen ja on hetki jona siirrymme yhdenvertaisuuteen joka valmistelee meitä myös galaktiseen sivilisaatioon pääsemiseksi. Jotkut meistä näkevät jo tätä 5D:tä monilla tavoin.
 
Tätä läpimurtoa kutsutaan Tapahtumaksi, The Event. Sinä aikana monet suunnitelmat siirtyvät käyttöön: cabalin massapidätykset, väliaikainen talousjärjestelmän pysäyttäminen, salattujen teknologioiden vapauttaminen. Monet 'valkohatut' ovat valmistautuneet tätä hetkeä varten vuosia. Valon verkko on planeetan laajuinen. Kaikki on valmista ja hetki koittaa kun lopullinen lähtömerkki Lähde-Luojalta saapuu.
 
Verhoa nostetaan jo, ja ihmiset alkavat herätä totuuteen. Henkioppaiden kanssa kommunikoinnista tulee yleistä. Alukset sallivat nähdä itsensä useammin. Monet auttamis operaatiot ovat tällähetkellä käynnissä näkymättömissä. Kaikki maailman johtajat eivät ole korruptoituneita, ja joitakin heistä pidetään ajan tasalla näistä kehityksistä.
 
Kabamurin jakaessa tietoaan, hän on myös synkronisesti yhteydessä heihin jotka ovat samaa sieluryhmää, vahvistaen valon kollektiivia maanpinnalla.
 
Lyhyt ajanjakso kuluu Tapahtuman jälkeen ja sitten tapahtuu avoin kontakti hyväntahtoisten ET:n kanssa. Pleiadilaiset saapuvat ensimmäisenä. Nämä positiiviset ryhmät ovat osa galaktista konfederaatiota eli Valon galaktista federaatiota. He ovat jo estäneet ydinsotia ja massakatastrofeja monesti eivätkä salli sellaisten enää tapahtua.
On kaikenlaista disinformaatiota myös, täytyy käyttää omaa harkintaansa."
 
Cobra
 
"Vastarinnan (positiivinen) edustaja käyttää nimeä Cobra. Hän on pleiadilainen joka on inkarnoitunut maahan, läheisesti yhteydessä ryhmäämme. Olemme viettäneet monia elämiä yhdessä ja kaksoissieluni (Raphael) toimi pitkään hänen pääasiallisena tietolähteenään. Raphael on enemmän puhtaasti pleiadilainen kuin ihminen ja hän kykenee kulkemaan verhon rajojen läpi, muunneltavan fysiologian turvin.
 
Kuten Cobra, piilotan toistaiseksi ihmis -identiteettini että voin turvallisemmin paljastaa tietoa hyvin pahoista asioista. Tämä on on ainoa asia jota piilottelen, sillä totuuden paljastaminen, valon ja pimeyden, on tärkein asia minulle."