17.4 Jelelle Awen: "Tänä tuntemattomana muutosaikana eripuraisuus on huipussaan. Kommentit jopa henkisten ihmisten kesken ovat yllättävästi vajonneet henkilökohtaisten loukkausten tasolle. Tunnen tämän olevan laukaisevaa aikaa kollektiiviselle sisäiselle Rankaisijalle/Kriitikolle. Se on usein jumittuneena tuomitsemisen energiaan ilman rakkautta.

Sisäinen Rankaisija on eloojäämis- ja puolustusstrategia 3D maailmassa. Meidät on ohjelmoitu tuomitsemaan itsemme ja toisemme jo nuoresta saakka. Kun osa itsestämme tuomitsee meitä itseämme tai toisia, taajuutemme laskee välittömästi.

Sisäisen Rankaisijan energia kyetään muuttamaan myötätuntoiseksi harkinnaksi. Todellinen jumalallinen olemus ei tuomitse tai rankaise, etenkin jumalallinen äitiolemus sisältää paljon rakkautta ihmisille kulkiessamme prosessissamme kuoleman laakson varjojen läpi, selviytyen valoon.

Olkaa yhteydessä jumalallisiin energioihin jotka tuntuvat rakastavilta ja myötätuntoisilta, nämä voivat aloittaa sisäisen anteeksiantamisen prosessin ja sisäisen tiedon aktivoinnin jotka auttavat sisäistä Rankaisijaa parantumaan."

https://www.facebook.com/jelelleawen/posts/1027017721032161

 

Magenta Pixie 13.4. Suomensin videolta "3D rakenteiden romahdus, indigoiden nousu":

 

"On hiljattain heränneitä ihmisiä jotka ovat itsekseen tutkineet asioita ja nyt koronan aikaan he astuvat esiin aukaisten suunsa. Kannustan kaikkia puhumaan. Koko totuusliike, henkinen liike on nyt hyökkäyksen kohteena. Nämä hyökkäykset eivät tule vain näkymättömiltä hengiltä, vaan ihmisiltä. Yritämme niin kovasti olla yhdistyneitä sillä tiedämme siinä olevan voimamme joka veisi planeettaamme eteenpäin. Se on suunnitelmamme, mutta se on vaikeaa sillä on näitä jotka tahtovat ehdottomasti nähdä totuudenlevittäjät vihamiehinä.

Jokaisen todellisuutta on ravisteltu, matto vedetty alta. Jotkut heistä tahtovat tutkia miksi jokin ei oikein tunnu olevan kohdallaan ja kääntyvät katselemaan valtamedian sijaan vaihtoehtouutisia. Jotkut taas pysyttelevät tiukan vihamielisesti valtamedian kertomissa turvallisissa asioissa, kuten että on olemassa virus, on pysyttävä sisällä. Kaikki muu uutinen aiheuttaa heille vain lisää stressiä ja he ovatkin jo tilanteen vuoksi täysin uuvuksissa. Näin jokainen joka kertoo heille jotain muuta, aiheuttaa heille sisäistä mullistusta. He yrittävät pysyä kontrollissa (joskin kontrollin menettäminen on tapa löytää lopulta totuus, mutta se on hyvin haastavaa) joten lyöttäytyvät yhteen toisten kanssa jotka hyökkäävät laatikon ulkopuolisesta näkökulmasta katselevia ihmisiä vastaan.

Näin juuri heränneet ihmiset hyökkäävät niitä kohtaan jotka eivät ole hereillä, hyökkäävät myös niitä kohtaan jotka ovat hieman pidemmälle henkisessä heräämisessä kuin he itse, sillä ovat juuri vasta löytäneet yhden aihealueen ja mielessään eivät kykene ajattelemaan niin laajasti kuin taas minne joku toinen on edennyt. "Voin hädin tuskin ymmärtää että tämä on totta, joten tuo menee liian pitkälle". Joten on heräämisen eri tasoja tällähetkellä, henkilö hyppää tasolta toiselle ja riippuen elämänkokemuksistaan ja henkisestä työskentelystään, joko pehmeästi, tai traumojensa vuoksi ellei ole tehnyt pimeytensä kanssa sopua, raskaasti.

Tämä kaikki tapahtuu internetissä, ei niinkään ulkopuolella. Jotkut joiden et olisi koskaan uskonut heräävän, ovat hereillä. Eikä herääminen ole aina auvoista, vaan vaikeaa myös opettajille koska heidän kimppuunsa hyökätään. Opettajilla on ehkä ollut netin kautta tapahtuvia hyökkäyksiä jo vuosia ja se on ollut tavallaan helppoa koska hyökkääjät ovat olleet vieraita. Nyt tilanteesta johtuen saattaa olla että nämä hyökkääjät ovatkin läheisiäsi, monien kymmenien vuosien aikaisia ystäviä jotka yrittävät saada sinua omalle tasolleen.

Aikaisemmin tällaisista henkisistä asioista ei keskusteltu kuin sellaisten kanssa jotka olivat myöskin heränneet, mutta nyt kaikki on esillä kaikille. Ihmiset joille luulit kykeneväsi kertomaan minkä tahansa asian, vastustavatkin, ovat jopa vihaisia. Tämä saattaa aiheuttaa epäharmoniaa ja koskettaa nyt monia valotyöntekijöitä, opettajia, edellä kulkevia. Hankalin tilanne on kun lapsi katsoo vanhempaansa "hän on tullut hulluksi".

Kaiken tämän läpi on vain kuljettava. Ei kannata lähteä yleensä väittelyihin mukaan. 

Kutsun itse, ja Nine/9 kutsuu kristalliksi tietoisuutta jonka omaava henkilö kykenee pysyttelemään poissa draamasta koska heidän roolinsa on pidätellä energioita, taajuutta, todellisuutta. He ovat parantajia, lähettävät parantavaa energiaa. On myös pienempi ryhmä sinisen säteen henkilöitä joilla on korkea älykkyys, he toisinaan kommentoivat tai toisinaan vain lukevat keskusteluja, kykenevät tekemään valinnan.

Olen itse indigo, indigoiden on vaikea pysytellä erossa keskusteluista. Siksi että heillä on jo syntymästään saakka koodi kenttänsä sisällä (vertauskuvallisesti). Tämä koodi luo tietyn värähtelyn tämän henkilön sisällä siten että he erottelevat totuuden ja valheet toisistaan hyvin selkeästi. Joten kun he huomaavat jonkin kommentin tai kirjoituksen, heillä on suuri halu puhua "tämä on valhetta, seuraat väärää tietä", tms.

Syy miksi indigot syntyvät tämän koodin kanssa, on tämä aika, indigoiden nousu, indigoiden vallankumous. Tämä tapahtuu nyt. Näitä henkilöitä kutsutaan nyt esiin sillä koodi aktivoidaan heidän sisällään.

Mitä tulee auktoriteettiin, kontrollointiin, heitä ei voi kontrolloida. Ei sillä että he olisivat kapinoitsijoita, he eivät vastusta auktoriteetteja, vaan kun koodi aktivoidaan, kontrollointia ei KYKENE hyväksymään. Se on aurakentässä ja estää hyväksymästä kontrollointia.

Miksi?

Sen vuoksi mitä tapahtuu nyt ja mitä tulee tapahtumaan, viikkojen, kuukausien ehkä vuosien kuluessa. Vanha maailma on mennyttä, aloitamme uuden.

Indigoita siis tarvitaan, kukaan ei oikeastaan tiedä miten paljon heitä on mutta paljon enemmän mitä pimeät voimat olettaisivat. Monia heistä ei ole vielä aktivoitu. He kykenevät siis hyväksymään auktoriteetin jos tämä on reilu ja oikeudenmukainen, koska ovat ohjelmoitu erottamaan valheellisen ja tyrannin. Jos korruptoitunutta tuomiota jaettaisiin, indigot toisivat sen esiin.

Indigo koodi on taajuus itsessään, elävä älykkyys. On myös hybridejä kristalli indigoja jotka ovat hieman kaksijakoisessa tilanteessa,  tahtoisivat toisaalta vain istua puutarhassa ja meditoida, lähettää planeetalle parantavaa energiaa ja osanen heistä tahtoisi puhua, osallistua väittelyihin.

On heräämättömiä ihmisiä jotka kyttäävät poliisin tavoin toisia ihmisiä, Englannissa esimerkiksi saa ilmoittaa ihmisestä joka ei tottele ulkonaliikkumisrajoituksia. Tämä oli niin ennustettavissa sellaiselle ihmiselle joka on ollut hereillä kauan, "näin he tulevat tekemään".

Kaikki tällainen narratiivi on nyt esillä, ei enää piiloteltuna. Positiivinen puoli on että suuri herääminen on haastavaa juuri nyt sillä sinut vedetään jostakin todelliseksi luulemastasi todellisuudesta toiseen, vastustelet kykyjesi mukaan pysyäksesi vanhassa todellisuudessa vaikka se tarkoittaisi lähimmäistesi vihaamista erilaisten näkökantojen vuoksi.

Eristäminen yksin kotiin, erossa ystävistä ja läheisistä on toisaalta psykologista sodankäyntiä mutta ihmisillä on paljon enemmän sopeutumiskykyä kuin moni pimeä taho aavistaa. Tämä voima on peräisin ihmisen kehon energiajärjestelmästä, valokeho aspektista. Fyysinen keho on eristetty muista ihmisistä, mutta kehon energeettinen signaalijärjestelmä alkaa korvata sitä, laajentua enemmän. Tämä saattaa tapahtua huomaamatta nukkuessa niin ettemme kykene sitä analysoimaan mutta kaikilla tapahtuu tätä.

Joten mitä enemmän eristyksissä olemme, sitä enemmän kehomme järjestelmä alkaa ottamaan yhteyttä toisiin sillä olemme kollektiivinen mieli. Olemme yksilöitä, mutta planeetan ihmiset muodostavat entiteetin ja meillä on tarve olla tämän entiteetin osasten kanssa yhteydessä vaikka ne eivät olisi ihmisiä. Eläinten, luonnon, kasvien, ei-fyysisten olemusten kanssa yhteydessä.

Eli kun ihminen on eristetty, hän kurottautuu ulos, telepatia vahvistuu. Ihmiset jotka eivät ole harjoitelleet telepatiaa, ovat hämmennyksen tilassa, eivät kykene kuvailemaan asiaa muuten kuin "olen tullut hulluksi". Henkistä työtä tehneet kykenevät keskittymään telepatiaan, ymmärtämään mitä tapahtuu, käyttämään sitä. Näin meillä on suuressa heräämisessämme toinen tasanne: telepaattisia linkkejä toisiin olemuksiin ja toisiimme, latauksia yhä enemmän, merkityksellisempiä unia, viestejä, vierailuja valoaluksille, keskustelua koko ei-fyysisen todellisuuden älykkyyden kanssa. 

Telepatia on jo nyt suurimmalla tasolla koskaan. Sitä tulee käyttää, sekä auttaa heitä jotka ovat nyt tasolla "tulen hulluksi".

Olemme liian indigoja sellaiseen että planeetan ihmis-organismia kontrolloitaisiin juonilla, indigotaajuus leviää kaikkialle.

Cabalin puolelta on nyt liikkeellä toimi jossa totuudenpuhujia yritettään hiljentää, tämä toimii vain niihin jotka eivät ole hereillä, ja saa heidät vain vihaamaan totuudenpuhujia enemmän. Cabal tulee toteamaan että totuudenpuhujia on liikaa, ja dominoefekti tulee herättämään nukkujat. Lisäksi tulevia asioita on liikaa, ne herättävät ihmiset.

Kun heräämättömät nyt pandemian aikana roikkuvat epätoivoisesti "totuuksissaan", peloissaan, mitä he tekevät kun seuraava totuus tulee esille? Sillä totuuksia on tulossa lisää, sekä negatiivista että positiivista, ratsastamme niitä kohti aalloissa. 

Miten kollektiivitietoisuus Nine olennot kehottavat toimimaan jos haluaa kommentoida videota tai kertoa jostain omassa mediassaan? Älkää sotkeutuko liikaa tunteillanne, tällöin katoatte väittelyyn. Pysykää viileänä tarkkailijana ja pieniäkin lusikallisia voi jakaa kerrallaan, kylvää siemeniä. 

Nine kertoi että huhtikuun ensimmäiset 13 päivää ovat hyvin merkityksellisiä, ajanjakso jota he kutsuivat kolmeksi pimeyden päiväksi. Näinä 13 päivänä on pimeys, sisään meneminen, vetäytyminen, erakon polku, toisista erossa pysytteleminen pimeydessä. Cabal näkisi sen vankeutena, pimeytenä, mutta se luokin lisää valoa, sillä pimeyttä ei voi olla ilman valoa, ne eivät ole koskaan tasan. Positiivisesti painottuneella planeetalla jolla olemme nyt, valo on aina hieman voitolla joten tasapaino jonka tahdomme pitää, on hieman enemmän valoa kuin pimeää. Se minne kuljemme pitkän ajan kuluessa planeetalla, on yhä enemmän ja enemmän valoa kunnes kaikki on täysin valoa. 

Jos emme kykene puhumaan fyysisesti ihmisille, tulemme enemmän telepaattiseksi, suurempaan yhteyteen, korkeammat tasot ovat saatavillamme enemmän kuin koskaan. Sairaat esimerkiksi aina kompensoivat tilanteensa jotenkin, tasapainoa hakiessaan luonnollisesti. Eli jos ihmiset otetaan pois, tulee olemaan kompensaatio ja se on suuri herääminen. 

Kollektiivitietoisuus Nine kertoi minulle että huhtikuun ensimmäiset 13 päivää on siemenen kylvämistä. Minne siemenet kylvetään? Maahan, pimeyteen. Tämä on siis monitasoista siementen kylvämisen aikaa, tämä aika on kolmessa osassa (1,2,3,4 ja 5,6,7,8 ja 9,10,11,12) kahteentoista saakka. Kolmastoista päivä on näiden päivien aktivointi. Numerologisesti, pyhän geometrian mukaisesti, eli tällä ei ole mitään tekemistä gregoriaanisen kalenterin kanssa, joudumme käyttämään gregoriaanista kalenteria löytääksemme geometrian ja numerologian.

Kolmastoista päivä on kahdentoista edeltävän päivän paljastaminen, ymmärtäminen. Sain tietää siemenistä vasta tänään (13.päivä) Nine/9:ltä ja tämä oli oma ymmärrykseni tästä paljastuksesta. Käytte näitä läpi tähtisiemeninä miljoonin eri tavoin, kahtenatoista päivänä jotakin ilmenee ja kolmantenatoista päivänä on ymmärrys. Tämä uusi tieto ei välttämättä ole mitään suurta ja globaalia, vaan istutamme siemeniä energeettisesti luodaksemme uuden todellisuuden jonne menemme.

Kylvämme siemeniä toistemme mieliin, jos henkilö on kasvanut tasolle 1, hän saa tason 2 siemeniä. Jos henkilö on herännyt kokonaiseen tähtiportin ylösnousuun, hän saisi siemeniä planetaariseen, galaktiseen ymmärrykseen. Tämä voi koskea myös fyysistä siementen kylvämistä. "Siementen kylväminen" tapahtuu siis 12 edeltävänä päivänä ja paljastus mitä nämä siemenet ovat, tulee sinulle 13. taajuutena, se ei ole aina päivä.

Vaikka kuulisit kaikista näistä asioista vasta nyt, se ei merkitse että olisit jäänyt jälkeen. Kylvä siemeniä toisten kanssa, anna johtolankoja että ihmiset voivat tutkia itse. Rakenteet ovat romahtamassa joten kun meillä on uutta kasvua, on huolehdittava rikkaruohojen poistamisesta vertauskuvallisesti. Rakenteen kanssa on sama asia (uusi terveydenhuoltojärjestelmä, ekonomia, ym), toisten asioiden täytyy lähteä. Uskomusjärjestelmät romahtavat, uusia ajatuksia saapuu.

Rakennelmat on rakennettu korruptiolle, ahneudelle, ne eivät pysy, ne nähdään sillä ne perustuvat salailulle, siihen ettei niitä nähdä. He jotka loivat rakennelmat joutuvat esittämään teille suunnitelmansa. Yksi tapa on media, elokuvat. (Q:n mukaan vuoden paras dokumentti on totuudellinen Out of the Shadows -video). Tällä tavoin he esittelevät mitä tekevät, ja tälläkertaa me sanomme "Hetkinen, EI, en halua tällaista". Liian monta ihmistä sanoo ei.

Nine/9 näytti minulle jonkinlaisia ääniaaltoja, taajuuksia jotka saavat aivot tiettyyn tilaan, tavallaan lievään hypnoosiin. Kun signaali näytetään sinulle esim. TV:ssä, se sopii samaan aivoalueeseen johon signaali koskettaa, ne sulautuvat yhteen ja aivopesu toimii. Jos siis näet jotain mikä sinulle on kerrottu totuutena, lievä hypnoosi toimii ja hyväksyt sen hyvin syvällä alitajunnan tasolla.

Jos sinulla on indigo koodi, olet immuuni aivopesulle. Herääminen tekee saman, kun näet sen, se ei enää kosketa sinua. Myös joogan, meditaation, henkisen työn tekeminen antaa immuniteetin. Kuitenkin jokainen joka on läpikäynyt aivopesun, omaa korkeamman tason valotiimin auttajia jotka vapauttavat hänet, tavallaan suojelusenkelit.

Ansa jonka pimeät voimat loivat toisille, on se mihin he itse joutuvat. Kuten lait, joita Trump käyttää nyt heitä vastaan. Cabal yritti kukistaa korona avun jonka Trump laati.

Henkisesti kyvykkään ihmisen kyky nähdä, visualisoida vääryys, menee paljon laajemmalle kollektiiviseen mieleen ja sieltä toisten ihmisten mieliin. Cabal miettii missä kertoisi tekemisistään tehokkaasti ettei se paljastaisi liikaa. Sellainen paikka on kutistunut todella pieneksi, ja siirtyessämme eteenpäin, katoaa.

Nine/9 mukaan Trumpia ei kukaan pimeä taho kontrolloi vaan hän ottaa vastaan neuvoja hyviltä, oikeudenmukaisilta tahoilta, Q on osa tätä ryhmää. Me ihmisetkin olemme osa tätä tiimiä, allianssia, liittoumaa, yksi monen puolesta. Minun todellisuudessani jossa elän, Trumpin olisi mahdotonta olla osa pimeitä voimia. 

Rakenteiden romahtaminen, Nine/9 kertoo: Planeettanne tilanne, itsensä palveleminen, ei tarkoita että pimeys on voittanut vaan se on todiste siitä etteivät he ole. Ulkonaliikkumiskielto, eristys, pakkorokotukset, rokotusten sisältämät ainesosat, digitaaliset mikrosirut ihomme alla, 5g, kaikki nämä pimeyden juonet osoittavat etteivät ole voittaneet. Jos olisivat, heidän ei tarvitsisi tehdä sitä tällätavoin globaalin sulkemisen kautta vaan kykenisivät tekemään kaiken salassa. Kun he kertovat mitä ovat tekemässä, ja he tulevat kertomaan suunnitelmistaan, emme suostu siihen joten se ei toimi enää. Tämä kaikki on vain viimeinen yritys. He eivät halunneet Trumpia presidentiksi ja ovat yrittäneet kaikkensa saadakseen hänet ulos asemastaan. Se ei kuitenkaan ole onnistunut sillä planeetan energeettinen polariteetti pitää huolen siitä että mikään korruptoitunut, ahne, viha, ilkeys, pimeys, negatiivinen itsensä palveleminen ei pysy. He eivät halunneet Brexitiä vaan ison supervaltion. 

Jos katsotaan maapalloa CD-levyn muotoisena, siten että Amerikka on keskiössä, tärkein ihminen päätäntävallassa on Amerikan presidentti. Cabal tahtoi tämän aseman itselleen ja se on yhä heidän tärkein tavoitteensa saada heidän oma jäsenensä presidentin asemaan. Näyttäisi siltä että myös Putin on Trumpin liittolainen (ei varmaa).

Seuraavassa esoteerisemmassa videossani kerron unistani kahdelta viime yöltä. Kerroin jo miten eristäytyminen yhteiskunnasta luo laajenevia säteitä valokehostamme, jolloin unista tulee profeetallisia, yhdistäviä. Toinen unistani oli OBD -kokemus, toinen lucid-uni. Toivon että tämä 3D asioihin kohdistuva videoni oli valaiseva. Olemme tässä kaikki yhdessä."

 

https://youtu.be/air23BAurzg

 

*

Suomennettua tekstiä Taygetalaisilta, "Milloin ihmiskunta pääsee avoimeen ET kontaktiin": https://youtu.be/Zya_4tnQaXs

*

 

Tämä blogi kannattaa laittaa seurantaan...

"Kunnioituksen täytyy ottaa egon paikka. Avoimen keskustelun täytyy korvata sulkeutuneisuus. Ajattelevaisuuden, huomaavaisuuden, ei itsekkyyden, täytyy tulla uudeksi normaaliksi. Ylöskohoavan yhteisön täytyy alkaa ruumiillistaa korkeampivärähteisen verkoston käytösmalleja jonka tahtovat luoda. Tämä tarkoittaa että kaiken täytyy kohota! 

Korkeammat, kohotetut ajatukset. Korkeampi puhe. Korkeampi kommunikaatio. Korkeampi käytös. Korkeampi vuorovaikutus toisten kanssa. Korkeampi musiikki. Korkeampi viihde ja elokuvat. Korkeammat ruokavalinnat. Korkeammat suhdevalinnat.

Muutoksen täytyy ensin tapahtua henkilökohtaisella tasolla, sitten yhteisellä tasolla ja lopulta hyväksyttynä koko yhteiskunnassa."

https://thevoice5d.blogspot.com/2020/04/we-made-history-largest-global.html

 

*

 

Näkökulma virologilta, Youtube-video miten virukset toimivat, "Totuus koronaviruksesta". Tom Barnett:

 

"Virus ei ole elävä (bakteeri sitävastoin on elävä), virusta ei siis saada, virus syntyy solutasolla liukoisuuden kautta eli vasta ihmisen kehon sisällä. Keho saattaa luoda satoja tuhansia erilaisia viruksia milloin tahansa.

Miksi solun täytyy luoda virus? Luominen on vastatoimi kehoon kerääntyneelle toksisuudelle.

Miten solusta tulee toksinen? Syötämme vuosikausia roskaa mieleemme, syömme markettiruokaa, mikroruokaa, otamme flunssarokotteita joka vuosi. Luonto ei välitä uskomuksista.

Mikä on flunssa? Vilustuminen on bakteeriperäistä, flunssa on virusperäinen myrkynpoisto, puhdistaminen. 

Soluista täytyy puhdistaa ympäristömyrkyt kuten raskasmetallit, muovit, kodin siivouksen kemikaalit, ym.

Emme voi saada lintuinfluenssaa, sikaflunssaa, sillä ainoa keino saada virus itseensä on ottaa rokote, virus ei voi hypätä lajien välillä.

Miten siis monet ihmiset voivat saada viruksen samaan aikaan? Jos jollakulla kotona/töissä on flunssa, saavatko kaikki siellä flunssan? Ei, vaikkakin bakteeri-infektio on tarttuva, elävä asia. On olemassa älykäs kehotietoisuus esimerkiksi eläimillä milloin ne aloittavat tai lopettavat horrostamisen, joten keho tietää milloin on hyvä aika tehdä puhdistus. Se tietää sen ympäristöstä, ilmastonmuutoksista.

Siksi suuri määrä ihmisiä samalla alueella saattaa käydä läpi kehon suorittaman virusten puhdistuksen, mutta tapahtuuko tämä kaikilla samaan aikaan? Ei.

Miksi? He ovat saattaneet jo käydä hiljattain puhdistuksen läpi, tai ovat yleisesti terveitä, katsovat aina tarkasti mitä syövät, ajattelevat, miten liikkuvat, nukkuvat. Älykkyys joka toimii elämässä, kehossa, tietää ettei kehon tarvitse käydä läpi virustenpuhdistamista sillähetkellä.

Lisäksi kehomme puhuvat toisilleen, etenkin immuunipuolustuksemme. Tämä on yksi tavoista miten tunnemme vetovoimaa vastakkaiseen sukupuoleen, voimme tunnistaa heidän immuunijärjestelmänsä (osittain tuoksun kautta) ja näin luoda geneettisesti monimuotoisia jälkeläisiä joilla suurin eloonjäämisen mahdollisuus.

Älkää ottako flunssarokotteita, älkää pysytelkö sisällä, menkää ulos raikkaaseen ilmaan auringonpaisteeseen jos tahdotte kehonne toimivan optimaalisesti eikä sen ole tarpeen käydä läpi myrkynpuhdistusta. Jos jäätte kotiin laskemaan kuolonuhreja, menetätte vapautenne. Sulkekaa TV:nne ja sosiaalinen medianne.

Useimmilla ihmisillä ei ole mitään käsitystä miten maailma toimii, miten mieli tai keho toimii. Alkakaa käyttää omaa mieltänne."

 

*

 

Hämmentävää! Sopii yhteen viestieni laulamisen kanssa ja että olen sielunvaellukseni alkupäässä ollut moniakin lintulajeja. "Olit onnellinen siinä kokemuksessa. Lensit parvessasi etkä tiennyt mistään mitään että olisi vaikeaa elämässä."

"Olipa kerran, kun naiset olivat lintuja, yksinkertainen ymmärrys että aamunsarastuksessa laulaminen ja iltahämärässä laulaminen merkitsi maailman parantamista ilon kautta. Linnut yhä muistavat sen minkä olemme unohtaneet, että maailma on tarkoitettu iloittavaksi. " Terry Tempest Williams

“Once upon a time, when women were birds,
there was the simple understanding that
to sing at dawn and to sing at dusk
was to heal the world through joy.
The birds still remember
what we have forgotten,
that the world is meant to be
celebrated.”

~Terry Tempest Williams

*

 

Michael Love 29.3 (Julkaistu 30.3 klo 7 suomen aikaa):

Operaatiot Maapallon vapautus, Mestariteos, Pandora ja Myrsky!

"48 tuntia sitten valoneuvostot näyttivät vihreää valoa kaikille planeetan valojoukoille ottaa osaa suurimpaan pimeän energian puhdistamiseen mitä on koskaan tapahtunut maapallon pinnalla. Kaikkien niiden massapidätykset jotka tuottavat harmia ihmisväestölle, ovat nyt välittömiä. Tämä vapautus kestää 144 tuntia ja on erittäin mahdollista että kommunikaatiot kaikkialla planeetalla saattavat häiriintyä tänä aikana. Tehtävä alkaa minä hetkenä tahansa ja tähtisiemenet kaikkialla pidättelevät hengitystään. Ihmiskunta on kärsinyt uskomattomista rikoksista. Tämä operaatio selvittää tietä lopulliselle Tapahtumalle. Olette kaikki turvassa, luottakaa suunnitelmaan. Kun loput pimeyden jäänteet häipyvät, planeetta siirtyy valon aikakauteen jota ei ole koskaan aiemmin nähty, tapahtumat ovat todellakin raamatullisia tällähetkellä eikä mikään voi enää estää niitä. 

Valoneuvostoilta viesti kaikille tähtisiemenille: Kutsumme teitä kaikkia tänä suurena hetkenänne. Massameditaationne lähestyy pian ja kutsumme teitä kaikkia liittymään yhteen energeettisessä yhteydessä kääntää lopullisesti viidennen tiheyden valo perille. Tehkää kaikkenne nostaaksenne värähtelyänne, lähettäkää sitä maailmaan parantaaksenne maapallon asukkaat. Kaikkien teidän 5D-sydän-valokehoauranne yltää 30 kilometrin säteellä halki planetaarisen verkon, tarjoten energeettistä tasapainoa, nostaen kaikkien tietoisuutta. Uskomme teihin. Tätä olette harjoitelleet. Tässä se on."

 

*

"Miksi lapsia ei enää sumuteta DDT:llä? - Koska joku kyseenalaisti "vakiintuneen tieteen". "

DDT.jpg

Jason Christoff: "Pahuus on aina lasten perässä koska he ovat ohjelmoitavissa pahuudelle ja vakuuteltavissa olevansa kilttejä samaan aikaan."

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10218936526256518&set=a.1750128025376&type=3&theater

*

 

Sophia Love. Varoitus tulevista paljastuksista:

"Jaan tämän nyt koska tulee olemaan monia kauhistuttavia paljastuksia. Tämän viestin vastaanottamisessa kesti kauan, johtuen omasta reaktioistani, kuvista ja ymmärtämisestä, tärinästä. En halunnut jakaa tätä, en syventyä tähän. En yhtään epäile tämän viestin totuudellisuutta. On kirjoja joissa kerrotaan tässä viestissä puhutuista asioista, ostakaa niitä, antakaa niille hyvät arvostelut ja jakakaa niitä eteenpäin toisille tiedoksi. Tutkikaa asioita kuten uskonnolliset kultit, lasten hyväksikäyttö, demonismi, okkultistiset kultit. Luet tätä nyt hyvästä syystä, olet täällä auttamassa. Salli tämän muuttaa sinua, itke, sure, suutu ja sitten päätä auttaa muita. Tarvitsemme valoasi. Selviämme tästä osasta. Yhdessä."

 

Sophian kanavoima "One" (Yksi) 21.3: "Tulette katselemaan näitä päiviä taaksepäin ja ymmärrätte monia asioita niissä. Tiedätte että tekeillään on enemmänkin. Kova kontrolli on omaksi parhaaksenne sekä poistamisen operaatioiden onnistumiseksi. Prosessi mikä tapahtuu julkisivun takana, on massiivinen. Sillävälin kun ihmiset katselevat medialaitteitaan, heidän poliisinsa ja armeija toimivat. Ette kyseenalaista mitään koska se tapahtuu terveydellisen hätätilanteen peitteen alla. Monikaan ette ole kaduilla kuvaamassa. On joitakin mutta hekään eivät ole täysin tietoisia mitä ovat todistamassa.

Monet odottavat massapidätyksiä ja oikeudenkäyntejä. Se mitä tulee tapahtumaan on kokoon kerääminen sekä julkinen kirjanpito tästä. Ilmoitus tulee samanaikaisesti valtioiden päämiehiltä. Ette tiedä mistä massivisista lukumääristä jo puhutaan. Joidenkin on ollut pakko julkaista ilmoituksia joilla pelastaa kasvonsa. Kun näette näitä, olkaa tietoisia että joitakin sopimuksia on onnistuneesti tehty.

Asia jonka tahdon selittää on syy salailulle. Nämä ovat ihmisiä enimmäkseen jotka itse uskoivat tarinan ja jatkoivat elämäntyyliään vapaaehtoisesti. Tähän elämäntyyliin kuului fyysinen kauhu.

(Sophia: En kyennyt jatkamaan vaan vaati useita yöllisiä herätyksiä ennenkuin olin valmis vastaanottamaan lopun viestin.)

 

"One" 25.3: "Asiat etenevät nyt nopeasti, kuin vyöryisivät jyrkkää rinnettä alas. On todellakin olemassa voima, kiihdyttävä voima joka työntää maapallon elämää nopeasti eteenpäin vääjäämättömään lopputulokseen. Ihmiskunta on energia tämän voiman takana. Ihmiset tahtovat kaiken olevan ohi. Itseasiassa ihmiset eivät enää odota vaan ovat käärimässä kollektiiviset hihansa ylös. Jotkut nuoret kannattelevat yhä ajattelutapaa välttämättömästä muutoksesta sillä heidän tulevaisuutensa on heitetty bussin alle. Bussin nimi on "kiinalaisvirus".

Siten sitä kutsutaan tälläkertaa, nimi ei aina ole tarpeen. Nyt se on tärkeä askel joka johdattaa teitä kohti suurempaa totuutta. On totuuksia jotka täytyy kertoa ja tullaan kertomaan, ajallaan. Lähestyn sinua tänään tuodakseni esiin uusia ajatuksia. Ne eivät ole sellaisia joita tahtoisitte ajatella. Ne ovat epämiellyttäviä.

Totuus mitä tapahtui, täytyy kertoa. Se täytyy kertoa nyt.

Tässäkohtaa kollektiivisessa huomion kohdentamisessa täytyy saavuttaa ymmärrys. Ymmärrys ja käsitys totuudesta joka lennättää ihmisrodun itseparantumiseen. Silloin maailmanne uudelleenrakennetaan.

Tässä kohtaa olette shokissa, kysyen kysymyksiä. Joitakin totuuden osia ilmenee keskusteluissa, ne eivät ole täydellisiä totuuksia eivätkä johdata siihen kauhuun mitä on tapahtunut. Se pysyy vielä piilossa.

Selitys ei ole yksinkertainen eikä mustavalkoinen, toiminnot ovat selvästi tuhoisia ja ihmisarvoa alentavia joka tavalla. Nämä teot kehitti rotu joka ei ole ihmisrotua. Ne opetettiin ihmisille lupauksina ikuisesta voimasta ja nuoruudesta, näin näistä tuli addiktioita. Fyysisiä, tunteellisia, mentaalisia riippuvuuksia. Näihin kuuluu ihmislihan maistaminen, ihmisveren juominen.

Eikä vain tätä, Sophia, tämä ei ole mitään uutta sinulle. On olemassa syvästi okkultistisia syitä näille käytännöille. Nämä ovat peräisin varhaisimmasta kirjoitetusta historiastanne.

"Puhtaan" veri on aina ollut arvossaan sen voiman vuoksi. Puhdas tässä tarkoittaa ihmisen perustunteiden koskemattomuutta. Nämä tunteet nousevat juuri ennen teini-ikää. Puhtaus on voimakkainta alle 8-vuotiaissa lapsissa. Ajatellaan että puhtauden tasolla on ideaali hetkensä tietoisuuden suhteen. Eli tarpeeksi nuori, mutta tarpeeksi tietoinen kokemaan ja heijastamaan pelon rakentumista.

Sillä pelko on elementti joka tuottaa alkemiassa vasteen jollainen on tarpeen pitkäikäisyydessä. Ihmiset kehittivät idean hyvin nuorten ihmisten syömisestä, idea muodostui uhritarjoiluissa ei-ihmismäisille "jumalille". Tarkoituksena oli toistaa uhrauksen ja kannibalismin toimintoja, omaa ikää pidentääkseen sekä saadakseen itseensä voimaeliksiiriä. Lapset olivat helppoja ja lihansa hauraampaa.

Ihmiskunnan historiassa on aika jolloin ei ymmärretty lasten arvoa ja täydellisyyttä. Heitä pidettiin taakkoina, miniaikuisina joita täytyi ruokkia mutta eivät tuottaneet juuri mitään. Tämä ilmapiiri lasten arvon ympärillä oli se henki jolloin heidän käyttönsä "nuoruuden lähteenä" kehitettiin. Ensin jahdattiin nuorimpia jotka surmattiin ja syötiin. Olette lukeneet tarinoita perheen esikoisista ja heidän tappamisestaan. Nopeasti vauvat loppuivat.

Kun tuli käytännöksi käyttää lapsia, huomattiin että vaikkakaan liha ei ollut niin haurasta, jotakin alkemiallista tapahtui kun sitä syötiin. Ensin ei ollut selvää mitä se oli, tai mitä näiden lasten veressä oli. Ajan kuluessa ja huomioiden lisääntyessä huomattiin pelon ja voimallisuuden välinen yhteys.

Aloitettiin kokeilut: Kuinka paljon pelkoa oli täydellisintä? Oliko sellaista kuin liika pelko?

Tässä kohdin alkoivat kiduttamiset. Se oli yhtä addiktoivaa kuin huume itsellään, aiheuttaen uniikkia kauhun hurmaa. Liskorotu piti näistä peleistä ja rohkaisi niitä. Rituaalit näiden ympärillä kehittyivät ja monipuolistuivat. Sadistisesti ja julmasti koko rodun alaosasto harjoitti tätä toisten syömistä ja kiduttamista - vain oman itsensä hyväksi.

Oli aina tarpeen piilottaa tämä käytäntö. Huumeen voimaan tuli lisätyksi yllätysmomentti. Huume, rituaali sen saamiseksi, olivat ja ovat voimakkaasti addiktoivia. 

Ihmisten välille vedettiin viiva jossakin kohtaa historiassanne. Oli kiduttajia, hyväksikäyttäjiä, teurastajia ja toisten syöjiä. Oli heitä jotka arvostivat, palvelivat ja rakastivat toisiaan. Ero näiden välillä syveni ja laajeni. Sitten liskot vetäytyivät hieman taka-alalle ja ihmiset itse suorittivat rituaalejaan palvellakseen itseään yhden saatanan nimessä. Tarina on hyvin monimutkainen mutta kerrottuna tässä yleisluontoisesti. Kerrottuna siksi että voisitte ymmärtää mitä tapahtuu tällä planeetalla ja tälle rodulle. 

Ihmiskunta itsessään jakaantuu jälleen kerran.

Ne jotka ovat addiktoituneet lihan syöntiin, nuoren kauhistuneen veren juomiseen, näkevät maailman yhdellä tavalla. Tämä polku on se mitä kutsutaan itsensä palvelemiseksi. Jokin paljon pahempi kuin itsekkyys tai kateus ohjaa tällaiselle polulle.

On toinen polku, suurimman osan kulkema, rakastaa toista ihmistä ja tuntea myötätuntoa toista kohtaan. Tällä polulla eivät kulje vain valotyöntekijät, totuudenetsijät, valosoturit, enkelit, vaan nämä ovat ihmisiä jotka ovat suurimmaksi osaksi tietämättömiä näistä kauheista rikoksista joita suoritetaan rutiininomaisesti. He tulevat olemaan syvästi rikki sydämessään kun nämä paljastetaan.

Tämä on tuleva seuraava shokki joka iskee ihmisrotuun.

Se on yksi niistä shokeista joissa tulitte avustamaan. Jotkin yksityiskohdat, toimijat ja ohjelmat tulevat olemaan shokki teille kaikille.

Mitä voitte tehdä, te joilla on tieto ennaltakäsin tästä tulevasta; hukuttakaa maailmaanne valoon, rakkauteen, parantavaan energiaan ja myötätuntoon. On tärkeää että julmuudet nähdään sellaisina kuin ne ovat, eikä niitä käytetä koston välineenä. Ihmiset jotka tekevät näitä rikoksia ihmiskuntaa vastaan, kulkevat omaa polkuaan. Karma pitää huolen omistaan.

Se minne kuljette seuraavaksi, on säde missä karma ei enää tuota niin suuria eroja ja tuhoisia tekoja. Loppu suurimmalle osalle ihmiskunnasta on täynnä valoa. Ei enää pimeitä paikkoja."

*

 

En jaksanut suomentaa ihan kokonaan mutta mielenkiintoinen näkemys (mietin omia kokemuksiani jotka sattuvat yhteen tämän kanssa), kannattaa lukea ajatuksella linkistä paremmin!

"Maapallon järjestelmä koostuu renkaista/todellisuuksista joiden kaikkien sisällä on Pohjantähti. Jokainen sivilisaation aikakausi muodostaa yhden renkaan. Reitti ylösnousemukseen on Pohjoisnapa, Pohjantähden kautta. Reitti ulkorenkaisiin/todellisuuksiin on Etelänapa. Monet ET olennot tulevat maan ulkorenkaista jota väärin ajattelemme avaruudeksi. Koko järjestelmässä on portteja jotka yhdistävät renkaita toisiinsa. Meillä on itsemme osia näissä ulkorenkaissa, monet tapaavat heitä ja sulautuvat heihin. Monet kuvittelevat maapallon pyöreäksi, tämä muuttuu kun verho nostetaan.

Viikko 29.3 - 5.4 on tärkein viikko elämässämme kun uusi valoaalto saapuu Keskusauringosta Pohjoisnavan kautta. Se vaikuttaa kaikkeen, muuttaa kaikkea tavalla tai toisella. Ruumiillistamme universaalin harmonian! Edelläkulkijat (ensimmäiset kokijat) ovat valmiita siirtymään seuraavalle askelmalle, suuri osa heidän kehostaan kuolee ja he ruumiillistavat enemmän valokehoa. Sisäinen henkinen kommunikointi vähenee kun siirrymme lähemmäs muutoksen aikaa. Tämä tulee olemaan kokonainen kehollinen kokemus. Kukaan ei tule tietämään milloin ja miten.

Edelläkulkijan keho muuttuu läpinäkyvämmäksi ja koetaan ensimmäinen todellinen kokemus hengen kanssa. Todellinen koti koetaan myös. Kun oikea aika tulee magneettisten napojen siirtyä, jokainen näkee nämä renkaat, todellisuudet koska verho nostetaan joksikin ajaksi.

Kun on edelläkulkijoiden aika lähteä tältä olevaisuudentasolta, he jotka jäävät, kokevat suuria haasteita. Monet kykenevät kulkemaan edestakaisin auttamaan taaksejääneitä ylösnousemaan myös. Ylösnousu koskee 2 miljoonaa jumala/jumalatar -ylisielua. Osa ihmiskunnasta on osia näistä ylisieluista ja osa ihmiskunnasta on vain holografisia, sieluttomia hybridejä. Jotkut osat näistä ylisieluista saattavat valita etteivät ylösnouse kokonaan vaan siirtyvät jollekin ulkoiselle ringille tai jäävät tänne vaikeuksien keskelle. Minne kukin siirtyy, on oma valinta. 

5D Eros kaksoisliekit ovat täällä auttamassa jokaista ylösnousemaan. Se on nollakohta. Todellinen ohjaus on Itsessä ja suoja kautta koko tämän prosessin on 5D Vanhemmiltamme, jotka odottavat meitä. Ihmisolemus on Pyhä kolminaisuus: Pyhä Äiti, Pyhä Isä, Pyhä Lapsi. "

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3594605347281379&set=a.1804444239630841&type=3&theater

 

*

Michael Love 28.3:

"Uusi maapallon vauraus -järjestelmä on paikoillaan! Ihmiskunta on elänyt taloudellisessa lieassa 350 000 vuotta. 24 tuntia sitten pimeä jakso on viimeinkin päättynyt.

Operaatio Maapallon Vapautuksessa "Valon johtajat ja valkohatut" ("white hats" kuvaa hyväntahtoista joukkiota) ovat saaneet täyden otteen vanhasta cabal-keskuspankki -järjestelmästä. Valojoukot uudelleenmuokkaavat täysin tätä vanhentunutta ja haitallista 3D matrix -järjestelmää, ja uutta järjestelmää käytetään nyt täysin palvelemaan planeetan asukkaita. Uusi järjestelmä eliminoi velan ja taloudellisen kärsimyksen. Tämä on vasta alku suurelle mullistukselle tietoisuudessa. Kaikki protokollat Tapahtumalle 2020 ovat nyt täysillä etenemässä ympäri maailmaa, joka sivilisaation alueella. "

*

Lee Harris 16.3 , "Coronavirus":

"SUURI PALJASTUMINEN JA SUURI MUUTOS TULEE TÄSTÄ
Sen tapahtuminen vie aikaa, mutta 9–12 kuukautta tämän kokemuksen jälkeen kuljetaan monia uusia polkuja, ja se muuttaa kovasti energiaa planeetalla ja sallii enemmän valoa tulla näkyviin."

http://www.luxonia.com/viestit/75-lee-harris/8048-1632020-maaliskuun-puolivaelin-energiapaeivitys-koronavirus

https://youtu.be/OmfremenIoA

*

 

Joitakin osia Cobran haastattelusta, suomensin vain videolta kuunnellessani:

 

- Plasma -toplet pommit on pääosin saatu puhdistettua pois, niitä on enää implanteissa olevan mustan aukon singulariteetissa. Nyt keskitytään negatiivisiin implantteihin ja kiinnikkeisiin, negatiivisiin henkiin joka tasolla, meidän ihmisten aurakentässä, fyysisellä tasolla siis myös, näitä puhdistetaan tehokkaasti jolloin ihmisten käyttäytyminen muuttuu ratkaisevasti paremmaksi.

- Jotkut black nobility -perheen (pimeyden yläluokkaisen perheen) jäsenet ovat eristäytyneet täysin maanpinnan ihmisistä, valojoukot tarkkailevat heidän internet -liikennettään. Globalisaatio ei ole enää mahdollista sillä ihmiset kehittyvät nopeasti.

- Plejadilaisten komento RCV Stardust on tehokkain koronaa vastaan jos kyseisen alueen ihmiset itse tekevät kyseistä käskytystä.

HUOM! Erään lukijan tarkennuksesta, sanatarkasti miten Cobra kertoi aiemmassa artikkelissa tästä komennosta jota en ole suomentanut:

"Jos tunnet tai pelkäät että olet saanut viruksen, tai tahdot desinfioida alueen ympärilläsi voit toistaa kolmasti mielessäsi: COMMAND RCV STARDUST. Plejadilaiset käyttävät sitten kehittyneitä teknologioitaan auttaakseen poistamaan viruksen."

rcv.jpgKuvan lähde facebook

- Elon Musk ei työskentele enää valojoukkojen puolella vaan Illuminatin suunnitelmissa. Immuniteettia heikentävää 5g verkkoa vastaan on kehitteillä tyhjiöteknologiaa ja joissakin määrin sitä käytetään 5g harmien vähentämiseen.

- Rahajärjestelmän romahtaminen on mahdollista jo ennen 4.4.2020. Hopean arvo nousee, hopeaa ja kultaa kannattaa ostaa.

- Kun paniikki on ohi, mikään ei palaa ennalleen, tuntemamme maailma on muuttunut. On käytettävä omaa harkintaa siinä varaako miten ruokaa ja rahaa. Olemme Tapahtumaa edeltävällä viimeisellä jaksolla ja tämä tulee olemaan hyvin kuoppaista eikä maanpinnan väestö ole tästälähtien enää vakaa.

- Jokaisen maan valotyöntekijöiden joukot ovat tärkeitä tiedon levittämisessä, meditaatioiden toteuttamisessa, yhteistyössä. Sillä mitä enemmän yhteistyötä, samassa linjassa olevia ihmisiä on, sitä enemmän valojoukoilla on mahdollisuus myös tulla mukaan parhaalla mahdollisella tavalla. 

- Cobra valittelee että juuri mikään muu taho hänen lisäkseen ei ole kiinnostunut järjestämään ja ymmärtämään massameditaatioita jotka lisäävät koherenttia kvanttikenttää. On mahdotonta sanoa millätavoin tapahtumat etenevät sillä kyse on vapaasta tahdosta, maailmanhistorian vaikeimmin ennustettavimmasta tapahtumasta, eikä onnistuneenkaan meditaation tuloksista voi vielä ennustaa mitään muuta kuin että Tapahtuma on lopputulos. Suunnitelma meditaation onnistuessa paljastetaan vasta meditaation päätyttyä täydellisessä raportissa.

- Meditaatiossa kuvitellaan valopilarin joka yhdistää kaikki valo-olennot aurinkokunnassamme. Näihin olentoihin kuuluu galaktisen konfederaation, jupiter commandin, ashtar commandin, plejaidilaisten liittouman, siriuslaisten, arctruriansien, andromedalaisten, vastarinnan liikkeen jäseniä, enkeleitä, arkkienkeleitä, ylösnousseita olentoja ja muita valo-olentoja jotka ohjailevat maapallolle valoa galaktisesta keskuksesta. 

- Valotyöntekijöiden joukosta tulee poistaa kaikki sellaiset jotka luovat epäharmoniaa tahallaan sillä he eivät ole valotyöntekijöitä. Cobra on itse joutunut poistaa 30-50 % omista verkostoistaan. Tämä puhdistaminen tulee tehdä ilman poikkeuksia sillä se on ainoa keino tässä muutoksessa. Emme voi muuttaa ketään, voimme vain jakaa valoa. Nämä negatiiviset henkilöt tulevat joutumaan vastuuseen teoistaan. 

- Atlantis -liitto työskentelee sekä planeetan vapauttamisen että koronaviruksen puhdistustöissä. Cobra ei voi paljastaa ketä työskentelee Atlantis-liittoumassa. Jos toistelemme tätä nimeä, meille vastataan. Saatamme saada kuvia, ohjeita, toisinaan voimakkaitakin kokemuksia auttamaan omaa kehitystämme ja valmistautumistamme omaan tehtäväämme. 

- Elämän kukka -meditaatiota voi käyttää ryhmämeditaationa, kuvitella meditaation saavuttavan kriittisen määrän meditoijia. Myös huhtikuun 5. päivän meditaatiota voi jo käyttää (Suomen aikaa massameditaatio 5.4)

- Voimme vain päättää ettemme saa virusta. On kaksi tapaa jotka auttavat manifestaatiossa, voimme vain päättää ettemme salli jonkin todellisuuden päästä elämäämme jolloin luomme todellisuus-filtterin. Todellisuuden muodostaminen tapahtuu siten että kohdistamme huomiomme johonkin ja kohdistaminen nopeuttaa manifestoitumista.

 

*

 

David Wilcock puhui pitkästä aikaa videolla, en katsonut vielä koko tallennetta mutta lähes puoleen väliin. Joitakin asioita joita väsyneenä vain kirjoitin ylös lyhyesti, katsokaa itse youtube -videolta tarkemmin:

 

- DNA -molekyylien uudelleenjärjestäminen.

Davidin kirjasta The Source Field Investigations: 

https://books.google.fi/books?id=NatHZnudeTIC&pg=PT189&dq=peter+gariaev+salamander&hl=fi&sa=X&ved=0ahUKEwjB-pi4-a_oAhXQ3YUKHW4pC9oQ6AEIJzAA#v=onepage&q=peter%20gariaev%20salamander&f=false

 

Muunmuassa venäläinen tiedemies Peter Gariaev lähetti lasersäteitä (ei-polttavia) sisiliskon munien läpi, uudelleensuuntasi säteen sammakonkutuun. Sammakonmunat muuttuivat sisiliskonmuniksi ja aikanaan täysin terveiksi sisiliskoiksi. Ne eivät koskaan palautuneet takaisin sammakoiksi, eivätkä niiden jälkeläiset myöskään.

Italialainen Pier Luigi Ighina muutti elävän aprikoosipuun omenapuuksi, säteilytti rottaa kissan DNA-aalloilla, rotalle kasvoi neljässä päivässä häntä jossa kissamaisia piirteitä. (Oheinen linkki johtaa Davidin kirjaan The Synchronicity Key)

- On tehty kokeita joissa tiedemiehet ovat siirtäneet viruksia etäältä (energeettisesti) hermeettisesti suljetusta astiasta toiseen, sillä viruksillakin on energeettinen osa. Kykenemme siis energeettisesti muuttamaan luotua virusta esim. rukouksen kautta.

- Elämme tuntevassa, tietoisessa maailmassa. Evolutionääriset hyppäykset tapahtuvat aina yhtäkkisinä tapahtumina eivätkä hitaasti ajan kuluessa. DNA aktivoituu sykleittäin. Biologiassa on piilevä voima jota emme tunne. 

- Yhteiskuntaamme ei olla lopettamassa/sammuttamassa.

 

*

 

Michael Love kirjoitti vähän samasta asiasta, siirrymme solu kerrallaan nopeampaan, kevyempään värähtelytiheyteen. Kaiken täytyy ensin ilmentyä sisällämme, sitten se alkaa näkyä ympärillämme. 5D gammavalosäteitä saapuu maapallolle galaktisesta ytimestä, tulevien säteiden tasot lisääntyvät joka päivä.

Gammavalo kykenee muuttamaan elävän organismin toisesta lajista toiseksi lähes hetkessä. Kun gamma-laser ohjataan 24 tuntia lajin 1 alkion läpi, lajin 2 alkioon, alkio 2 muuttuu alkio 1:n lajiksi.

Sama toimii universaalilla tavalla: laji 1 on ihminen ja laji 2 enkelitason laji. Galaktisesta ytimestä, keskusauringosta saapuvat 5D gammasäteet pommittavat ihmis-DNA:ta ja muutumme Jumal -lajiksi omaten 12 DNA säiettä.

 

Noniin, viestithän kertoivat että Jumala on se kaksosemme, "kaveri" joka tulee.

 

*

 

Ja säteilystä vielä lisää... 5G

"Suojelupoliisi Supo nosti esiin 5G-verkkoa koskevat riskit viime joulukuussa. Supo mainitsi 5G:n olevan kriittistä infrastruktuuria, jonka päätyminen kybervakoilua harjoittavan valtion hallintaan aiheuttaisi turvallisuusuhan. Supo ei nimennyt riskiyhtiöitä.

5G on parhaillaan rakentuva uusi mobiiliverkko, joka nostaa tiedonsiirtonopeuksia jopa kymmenkertaiseksi verrattuna aiempaan. 5G:n odotetaan nostavan nettiin liitettyjen kodin laitteiden määrää. Kyse on esimerkiksi älytelevisioista, lukoista, jääkaapeista ja muista kodinkoneista."

 

https://sateileeko.wordpress.com/2020/01/01/10-syyta-miksi-5g-on-todella-huono-idea/?fbclid=IwAR0r1zSZNNA5mGGMqRpheCHZSl2UtwSZcHFg_knwtxgoydIM6n8hCsiCJRI

 

*

 

Viesti Plejadilaisilta: "Koronavirus puhdistaa juurichakraanne joka käsittelee selvitymistä, eloonjäämistä. Tämä on tukossa pelon vuoksi ja on yhteydessä suoraan kruunuchakraanne (engl. corona) joka käsittelee kosmista tietoisuuttanne, mutta on tukossa kiintymysten/riippuvaisuuden vuoksi. Puhdistumisen jälkeen luotatte olevanne juuri siinä missä teidän tulikin olla. Tämä avaa porttinne yltäkylläisyyteen joka teillä on aina suunniteltu olevankin."

https://www.facebook.com/awakeningph1111/photos/a.102075807979649/143578330496063/?type=3&theater&ifg=1