Michael Love 29.3 (Julkaistu 30.3 klo 7 suomen aikaa):

Operaatiot Maapallon vapautus, Mestariteos, Pandora ja Myrsky!

"48 tuntia sitten valoneuvostot näyttivät vihreää valoa kaikille planeetan valojoukoille ottaa osaa suurimpaan pimeän energian puhdistamiseen mitä on koskaan tapahtunut maapallon pinnalla. Kaikkien niiden massapidätykset jotka tuottavat harmia ihmisväestölle, ovat nyt välittömiä. Tämä vapautus kestää 144 tuntia ja on erittäin mahdollista että kommunikaatiot kaikkialla planeetalla saattavat häiriintyä tänä aikana. Tehtävä alkaa minä hetkenä tahansa ja tähtisiemenet kaikkialla pidättelevät hengitystään. Ihmiskunta on kärsinyt uskomattomista rikoksista. Tämä operaatio selvittää tietä lopulliselle Tapahtumalle. Olette kaikki turvassa, luottakaa suunnitelmaan. Kun loput pimeyden jäänteet häipyvät, planeetta siirtyy valon aikakauteen jota ei ole koskaan aiemmin nähty, tapahtumat ovat todellakin raamatullisia tällähetkellä eikä mikään voi enää estää niitä. 

Valoneuvostoilta viesti kaikille tähtisiemenille: Kutsumme teitä kaikkia tänä suurena hetkenänne. Massameditaationne lähestyy pian ja kutsumme teitä kaikkia liittymään yhteen energeettisessä yhteydessä kääntää lopullisesti viidennen tiheyden valo perille. Tehkää kaikkenne nostaaksenne värähtelyänne, lähettäkää sitä maailmaan parantaaksenne maapallon asukkaat. Kaikkien teidän 5D-sydän-valokehoauranne yltää 30 kilometrin säteellä halki planetaarisen verkon, tarjoten energeettistä tasapainoa, nostaen kaikkien tietoisuutta. Uskomme teihin. Tätä olette harjoitelleet. Tässä se on."

 

*

"Miksi lapsia ei enää sumuteta DDT:llä? - Koska joku kyseenalaisti "vakiintuneen tieteen". "

DDT.jpg

Jason Christoff: "Pahuus on aina lasten perässä koska he ovat ohjelmoitavissa pahuudelle ja vakuuteltavissa olevansa kilttejä samaan aikaan."

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10218936526256518&set=a.1750128025376&type=3&theater

*

 

Sophia Love. Varoitus tulevista paljastuksista:

"Jaan tämän nyt koska tulee olemaan monia kauhistuttavia paljastuksia. Tämän viestin vastaanottamisessa kesti kauan, johtuen omasta reaktioistani, kuvista ja ymmärtämisestä, tärinästä. En halunnut jakaa tätä, en syventyä tähän. En yhtään epäile tämän viestin totuudellisuutta. On kirjoja joissa kerrotaan tässä viestissä puhutuista asioista, ostakaa niitä, antakaa niille hyvät arvostelut ja jakakaa niitä eteenpäin toisille tiedoksi. Tutkikaa asioita kuten uskonnolliset kultit, lasten hyväksikäyttö, demonismi, okkultistiset kultit. Luet tätä nyt hyvästä syystä, olet täällä auttamassa. Salli tämän muuttaa sinua, itke, sure, suutu ja sitten päätä auttaa muita. Tarvitsemme valoasi. Selviämme tästä osasta. Yhdessä."

 

Sophian kanavoima "One" (Yksi) 21.3: "Tulette katselemaan näitä päiviä taaksepäin ja ymmärrätte monia asioita niissä. Tiedätte että tekeillään on enemmänkin. Kova kontrolli on omaksi parhaaksenne sekä poistamisen operaatioiden onnistumiseksi. Prosessi mikä tapahtuu julkisivun takana, on massiivinen. Sillävälin kun ihmiset katselevat medialaitteitaan, heidän poliisinsa ja armeija toimivat. Ette kyseenalaista mitään koska se tapahtuu terveydellisen hätätilanteen peitteen alla. Monikaan ette ole kaduilla kuvaamassa. On joitakin mutta hekään eivät ole täysin tietoisia mitä ovat todistamassa.

Monet odottavat massapidätyksiä ja oikeudenkäyntejä. Se mitä tulee tapahtumaan on kokoon kerääminen sekä julkinen kirjanpito tästä. Ilmoitus tulee samanaikaisesti valtioiden päämiehiltä. Ette tiedä mistä massivisista lukumääristä jo puhutaan. Joidenkin on ollut pakko julkaista ilmoituksia joilla pelastaa kasvonsa. Kun näette näitä, olkaa tietoisia että joitakin sopimuksia on onnistuneesti tehty.

Asia jonka tahdon selittää on syy salailulle. Nämä ovat ihmisiä enimmäkseen jotka itse uskoivat tarinan ja jatkoivat elämäntyyliään vapaaehtoisesti. Tähän elämäntyyliin kuului fyysinen kauhu.

(Sophia: En kyennyt jatkamaan vaan vaati useita yöllisiä herätyksiä ennenkuin olin valmis vastaanottamaan lopun viestin.)

 

"One" 25.3: "Asiat etenevät nyt nopeasti, kuin vyöryisivät jyrkkää rinnettä alas. On todellakin olemassa voima, kiihdyttävä voima joka työntää maapallon elämää nopeasti eteenpäin vääjäämättömään lopputulokseen. Ihmiskunta on energia tämän voiman takana. Ihmiset tahtovat kaiken olevan ohi. Itseasiassa ihmiset eivät enää odota vaan ovat käärimässä kollektiiviset hihansa ylös. Jotkut nuoret kannattelevat yhä ajattelutapaa välttämättömästä muutoksesta sillä heidän tulevaisuutensa on heitetty bussin alle. Bussin nimi on "kiinalaisvirus".

Siten sitä kutsutaan tälläkertaa, nimi ei aina ole tarpeen. Nyt se on tärkeä askel joka johdattaa teitä kohti suurempaa totuutta. On totuuksia jotka täytyy kertoa ja tullaan kertomaan, ajallaan. Lähestyn sinua tänään tuodakseni esiin uusia ajatuksia. Ne eivät ole sellaisia joita tahtoisitte ajatella. Ne ovat epämiellyttäviä.

Totuus mitä tapahtui, täytyy kertoa. Se täytyy kertoa nyt.

Tässäkohtaa kollektiivisessa huomion kohdentamisessa täytyy saavuttaa ymmärrys. Ymmärrys ja käsitys totuudesta joka lennättää ihmisrodun itseparantumiseen. Silloin maailmanne uudelleenrakennetaan.

Tässä kohtaa olette shokissa, kysyen kysymyksiä. Joitakin totuuden osia ilmenee keskusteluissa, ne eivät ole täydellisiä totuuksia eivätkä johdata siihen kauhuun mitä on tapahtunut. Se pysyy vielä piilossa.

Selitys ei ole yksinkertainen eikä mustavalkoinen, toiminnot ovat selvästi tuhoisia ja ihmisarvoa alentavia joka tavalla. Nämä teot kehitti rotu joka ei ole ihmisrotua. Ne opetettiin ihmisille lupauksina ikuisesta voimasta ja nuoruudesta, näin näistä tuli addiktioita. Fyysisiä, tunteellisia, mentaalisia riippuvuuksia. Näihin kuuluu ihmislihan maistaminen, ihmisveren juominen.

Eikä vain tätä, Sophia, tämä ei ole mitään uutta sinulle. On olemassa syvästi okkultistisia syitä näille käytännöille. Nämä ovat peräisin varhaisimmasta kirjoitetusta historiastanne.

"Puhtaan" veri on aina ollut arvossaan sen voiman vuoksi. Puhdas tässä tarkoittaa ihmisen perustunteiden koskemattomuutta. Nämä tunteet nousevat juuri ennen teini-ikää. Puhtaus on voimakkainta alle 8-vuotiaissa lapsissa. Ajatellaan että puhtauden tasolla on ideaali hetkensä tietoisuuden suhteen. Eli tarpeeksi nuori, mutta tarpeeksi tietoinen kokemaan ja heijastamaan pelon rakentumista.

Sillä pelko on elementti joka tuottaa alkemiassa vasteen jollainen on tarpeen pitkäikäisyydessä. Ihmiset kehittivät idean hyvin nuorten ihmisten syömisestä, idea muodostui uhritarjoiluissa ei-ihmismäisille "jumalille". Tarkoituksena oli toistaa uhrauksen ja kannibalismin toimintoja, omaa ikää pidentääkseen sekä saadakseen itseensä voimaeliksiiriä. Lapset olivat helppoja ja lihansa hauraampaa.

Ihmiskunnan historiassa on aika jolloin ei ymmärretty lasten arvoa ja täydellisyyttä. Heitä pidettiin taakkoina, miniaikuisina joita täytyi ruokkia mutta eivät tuottaneet juuri mitään. Tämä ilmapiiri lasten arvon ympärillä oli se henki jolloin heidän käyttönsä "nuoruuden lähteenä" kehitettiin. Ensin jahdattiin nuorimpia jotka surmattiin ja syötiin. Olette lukeneet tarinoita perheen esikoisista ja heidän tappamisestaan. Nopeasti vauvat loppuivat.

Kun tuli käytännöksi käyttää lapsia, huomattiin että vaikkakaan liha ei ollut niin haurasta, jotakin alkemiallista tapahtui kun sitä syötiin. Ensin ei ollut selvää mitä se oli, tai mitä näiden lasten veressä oli. Ajan kuluessa ja huomioiden lisääntyessä huomattiin pelon ja voimallisuuden välinen yhteys.

Aloitettiin kokeilut: Kuinka paljon pelkoa oli täydellisintä? Oliko sellaista kuin liika pelko?

Tässä kohdin alkoivat kiduttamiset. Se oli yhtä addiktoivaa kuin huume itsellään, aiheuttaen uniikkia kauhun hurmaa. Liskorotu piti näistä peleistä ja rohkaisi niitä. Rituaalit näiden ympärillä kehittyivät ja monipuolistuivat. Sadistisesti ja julmasti koko rodun alaosasto harjoitti tätä toisten syömistä ja kiduttamista - vain oman itsensä hyväksi.

Oli aina tarpeen piilottaa tämä käytäntö. Huumeen voimaan tuli lisätyksi yllätysmomentti. Huume, rituaali sen saamiseksi, olivat ja ovat voimakkaasti addiktoivia. 

Ihmisten välille vedettiin viiva jossakin kohtaa historiassanne. Oli kiduttajia, hyväksikäyttäjiä, teurastajia ja toisten syöjiä. Oli heitä jotka arvostivat, palvelivat ja rakastivat toisiaan. Ero näiden välillä syveni ja laajeni. Sitten liskot vetäytyivät hieman taka-alalle ja ihmiset itse suorittivat rituaalejaan palvellakseen itseään yhden saatanan nimessä. Tarina on hyvin monimutkainen mutta kerrottuna tässä yleisluontoisesti. Kerrottuna siksi että voisitte ymmärtää mitä tapahtuu tällä planeetalla ja tälle rodulle. 

Ihmiskunta itsessään jakaantuu jälleen kerran.

Ne jotka ovat addiktoituneet lihan syöntiin, nuoren kauhistuneen veren juomiseen, näkevät maailman yhdellä tavalla. Tämä polku on se mitä kutsutaan itsensä palvelemiseksi. Jokin paljon pahempi kuin itsekkyys tai kateus ohjaa tällaiselle polulle.

On toinen polku, suurimman osan kulkema, rakastaa toista ihmistä ja tuntea myötätuntoa toista kohtaan. Tällä polulla eivät kulje vain valotyöntekijät, totuudenetsijät, valosoturit, enkelit, vaan nämä ovat ihmisiä jotka ovat suurimmaksi osaksi tietämättömiä näistä kauheista rikoksista joita suoritetaan rutiininomaisesti. He tulevat olemaan syvästi rikki sydämessään kun nämä paljastetaan.

Tämä on tuleva seuraava shokki joka iskee ihmisrotuun.

Se on yksi niistä shokeista joissa tulitte avustamaan. Jotkin yksityiskohdat, toimijat ja ohjelmat tulevat olemaan shokki teille kaikille.

Mitä voitte tehdä, te joilla on tieto ennaltakäsin tästä tulevasta; hukuttakaa maailmaanne valoon, rakkauteen, parantavaan energiaan ja myötätuntoon. On tärkeää että julmuudet nähdään sellaisina kuin ne ovat, eikä niitä käytetä koston välineenä. Ihmiset jotka tekevät näitä rikoksia ihmiskuntaa vastaan, kulkevat omaa polkuaan. Karma pitää huolen omistaan.

Se minne kuljette seuraavaksi, on säde missä karma ei enää tuota niin suuria eroja ja tuhoisia tekoja. Loppu suurimmalle osalle ihmiskunnasta on täynnä valoa. Ei enää pimeitä paikkoja."

*

 

En jaksanut suomentaa ihan kokonaan mutta mielenkiintoinen näkemys (mietin omia kokemuksiani jotka sattuvat yhteen tämän kanssa), kannattaa lukea ajatuksella linkistä paremmin!

"Maapallon järjestelmä koostuu renkaista/todellisuuksista joiden kaikkien sisällä on Pohjantähti. Jokainen sivilisaation aikakausi muodostaa yhden renkaan. Reitti ylösnousemukseen on Pohjoisnapa, Pohjantähden kautta. Reitti ulkorenkaisiin/todellisuuksiin on Etelänapa. Monet ET olennot tulevat maan ulkorenkaista jota väärin ajattelemme avaruudeksi. Koko järjestelmässä on portteja jotka yhdistävät renkaita toisiinsa. Meillä on itsemme osia näissä ulkorenkaissa, monet tapaavat heitä ja sulautuvat heihin. Monet kuvittelevat maapallon pyöreäksi, tämä muuttuu kun verho nostetaan.

Viikko 29.3 - 5.4 on tärkein viikko elämässämme kun uusi valoaalto saapuu Keskusauringosta Pohjoisnavan kautta. Se vaikuttaa kaikkeen, muuttaa kaikkea tavalla tai toisella. Ruumiillistamme universaalin harmonian! Edelläkulkijat (ensimmäiset kokijat) ovat valmiita siirtymään seuraavalle askelmalle, suuri osa heidän kehostaan kuolee ja he ruumiillistavat enemmän valokehoa. Sisäinen henkinen kommunikointi vähenee kun siirrymme lähemmäs muutoksen aikaa. Tämä tulee olemaan kokonainen kehollinen kokemus. Kukaan ei tule tietämään milloin ja miten.

Edelläkulkijan keho muuttuu läpinäkyvämmäksi ja koetaan ensimmäinen todellinen kokemus hengen kanssa. Todellinen koti koetaan myös. Kun oikea aika tulee magneettisten napojen siirtyä, jokainen näkee nämä renkaat, todellisuudet koska verho nostetaan joksikin ajaksi.

Kun on edelläkulkijoiden aika lähteä tältä olevaisuudentasolta, he jotka jäävät, kokevat suuria haasteita. Monet kykenevät kulkemaan edestakaisin auttamaan taaksejääneitä ylösnousemaan myös. Ylösnousu koskee 2 miljoonaa jumala/jumalatar -ylisielua. Osa ihmiskunnasta on osia näistä ylisieluista ja osa ihmiskunnasta on vain holografisia, sieluttomia hybridejä. Jotkut osat näistä ylisieluista saattavat valita etteivät ylösnouse kokonaan vaan siirtyvät jollekin ulkoiselle ringille tai jäävät tänne vaikeuksien keskelle. Minne kukin siirtyy, on oma valinta. 

5D Eros kaksoisliekit ovat täällä auttamassa jokaista ylösnousemaan. Se on nollakohta. Todellinen ohjaus on Itsessä ja suoja kautta koko tämän prosessin on 5D Vanhemmiltamme, jotka odottavat meitä. Ihmisolemus on Pyhä kolminaisuus: Pyhä Äiti, Pyhä Isä, Pyhä Lapsi. "

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3594605347281379&set=a.1804444239630841&type=3&theater

 

*

Michael Love 28.3:

"Uusi maapallon vauraus -järjestelmä on paikoillaan! Ihmiskunta on elänyt taloudellisessa lieassa 350 000 vuotta. 24 tuntia sitten pimeä jakso on viimeinkin päättynyt.

Operaatio Maapallon Vapautuksessa "Valon johtajat ja valkohatut" ("white hats" kuvaa hyväntahtoista joukkiota) ovat saaneet täyden otteen vanhasta cabal-keskuspankki -järjestelmästä. Valojoukot uudelleenmuokkaavat täysin tätä vanhentunutta ja haitallista 3D matrix -järjestelmää, ja uutta järjestelmää käytetään nyt täysin palvelemaan planeetan asukkaita. Uusi järjestelmä eliminoi velan ja taloudellisen kärsimyksen. Tämä on vasta alku suurelle mullistukselle tietoisuudessa. Kaikki protokollat Tapahtumalle 2020 ovat nyt täysillä etenemässä ympäri maailmaa, joka sivilisaation alueella. "

*

Lee Harris 16.3 , "Coronavirus":

"SUURI PALJASTUMINEN JA SUURI MUUTOS TULEE TÄSTÄ
Sen tapahtuminen vie aikaa, mutta 9–12 kuukautta tämän kokemuksen jälkeen kuljetaan monia uusia polkuja, ja se muuttaa kovasti energiaa planeetalla ja sallii enemmän valoa tulla näkyviin."

http://www.luxonia.com/viestit/75-lee-harris/8048-1632020-maaliskuun-puolivaelin-energiapaeivitys-koronavirus

https://youtu.be/OmfremenIoA

*

 

Joitakin osia Cobran haastattelusta, suomensin vain videolta kuunnellessani:

 

- Plasma -toplet pommit on pääosin saatu puhdistettua pois, niitä on enää implanteissa olevan mustan aukon singulariteetissa. Nyt keskitytään negatiivisiin implantteihin ja kiinnikkeisiin, negatiivisiin henkiin joka tasolla, meidän ihmisten aurakentässä, fyysisellä tasolla siis myös, näitä puhdistetaan tehokkaasti jolloin ihmisten käyttäytyminen muuttuu ratkaisevasti paremmaksi.

- Jotkut black nobility -perheen (pimeyden yläluokkaisen perheen) jäsenet ovat eristäytyneet täysin maanpinnan ihmisistä, valojoukot tarkkailevat heidän internet -liikennettään. Globalisaatio ei ole enää mahdollista sillä ihmiset kehittyvät nopeasti.

- Plejadilaisten komento RCV Stardust on tehokkain koronaa vastaan jos kyseisen alueen ihmiset itse tekevät kyseistä käskytystä.

HUOM! Erään lukijan tarkennuksesta, sanatarkasti miten Cobra kertoi aiemmassa artikkelissa tästä komennosta jota en ole suomentanut:

"Jos tunnet tai pelkäät että olet saanut viruksen, tai tahdot desinfioida alueen ympärilläsi voit toistaa kolmasti mielessäsi: COMMAND RCV STARDUST. Plejadilaiset käyttävät sitten kehittyneitä teknologioitaan auttaakseen poistamaan viruksen."

rcv.jpgKuvan lähde facebook

- Elon Musk ei työskentele enää valojoukkojen puolella vaan Illuminatin suunnitelmissa. Immuniteettia heikentävää 5g verkkoa vastaan on kehitteillä tyhjiöteknologiaa ja joissakin määrin sitä käytetään 5g harmien vähentämiseen.

- Rahajärjestelmän romahtaminen on mahdollista jo ennen 4.4.2020. Hopean arvo nousee, hopeaa ja kultaa kannattaa ostaa.

- Kun paniikki on ohi, mikään ei palaa ennalleen, tuntemamme maailma on muuttunut. On käytettävä omaa harkintaa siinä varaako miten ruokaa ja rahaa. Olemme Tapahtumaa edeltävällä viimeisellä jaksolla ja tämä tulee olemaan hyvin kuoppaista eikä maanpinnan väestö ole tästälähtien enää vakaa.

- Jokaisen maan valotyöntekijöiden joukot ovat tärkeitä tiedon levittämisessä, meditaatioiden toteuttamisessa, yhteistyössä. Sillä mitä enemmän yhteistyötä, samassa linjassa olevia ihmisiä on, sitä enemmän valojoukoilla on mahdollisuus myös tulla mukaan parhaalla mahdollisella tavalla. 

- Cobra valittelee että juuri mikään muu taho hänen lisäkseen ei ole kiinnostunut järjestämään ja ymmärtämään massameditaatioita jotka lisäävät koherenttia kvanttikenttää. On mahdotonta sanoa millätavoin tapahtumat etenevät sillä kyse on vapaasta tahdosta, maailmanhistorian vaikeimmin ennustettavimmasta tapahtumasta, eikä onnistuneenkaan meditaation tuloksista voi vielä ennustaa mitään muuta kuin että Tapahtuma on lopputulos. Suunnitelma meditaation onnistuessa paljastetaan vasta meditaation päätyttyä täydellisessä raportissa.

- Meditaatiossa kuvitellaan valopilarin joka yhdistää kaikki valo-olennot aurinkokunnassamme. Näihin olentoihin kuuluu galaktisen konfederaation, jupiter commandin, ashtar commandin, plejaidilaisten liittouman, siriuslaisten, arctruriansien, andromedalaisten, vastarinnan liikkeen jäseniä, enkeleitä, arkkienkeleitä, ylösnousseita olentoja ja muita valo-olentoja jotka ohjailevat maapallolle valoa galaktisesta keskuksesta. 

- Valotyöntekijöiden joukosta tulee poistaa kaikki sellaiset jotka luovat epäharmoniaa tahallaan sillä he eivät ole valotyöntekijöitä. Cobra on itse joutunut poistaa 30-50 % omista verkostoistaan. Tämä puhdistaminen tulee tehdä ilman poikkeuksia sillä se on ainoa keino tässä muutoksessa. Emme voi muuttaa ketään, voimme vain jakaa valoa. Nämä negatiiviset henkilöt tulevat joutumaan vastuuseen teoistaan. 

- Atlantis -liitto työskentelee sekä planeetan vapauttamisen että koronaviruksen puhdistustöissä. Cobra ei voi paljastaa ketä työskentelee Atlantis-liittoumassa. Jos toistelemme tätä nimeä, meille vastataan. Saatamme saada kuvia, ohjeita, toisinaan voimakkaitakin kokemuksia auttamaan omaa kehitystämme ja valmistautumistamme omaan tehtäväämme. 

- Elämän kukka -meditaatiota voi käyttää ryhmämeditaationa, kuvitella meditaation saavuttavan kriittisen määrän meditoijia. Myös huhtikuun 5. päivän meditaatiota voi jo käyttää (Suomen aikaa massameditaatio 5.4)

- Voimme vain päättää ettemme saa virusta. On kaksi tapaa jotka auttavat manifestaatiossa, voimme vain päättää ettemme salli jonkin todellisuuden päästä elämäämme jolloin luomme todellisuus-filtterin. Todellisuuden muodostaminen tapahtuu siten että kohdistamme huomiomme johonkin ja kohdistaminen nopeuttaa manifestoitumista.

 

*

 

David Wilcock puhui pitkästä aikaa videolla, en katsonut vielä koko tallennetta mutta lähes puoleen väliin. Joitakin asioita joita väsyneenä vain kirjoitin ylös lyhyesti, katsokaa itse youtube -videolta tarkemmin:

 

- DNA -molekyylien uudelleenjärjestäminen.

Davidin kirjasta The Source Field Investigations: 

https://books.google.fi/books?id=NatHZnudeTIC&pg=PT189&dq=peter+gariaev+salamander&hl=fi&sa=X&ved=0ahUKEwjB-pi4-a_oAhXQ3YUKHW4pC9oQ6AEIJzAA#v=onepage&q=peter%20gariaev%20salamander&f=false

 

Muunmuassa venäläinen tiedemies Peter Gariaev lähetti lasersäteitä (ei-polttavia) sisiliskon munien läpi, uudelleensuuntasi säteen sammakonkutuun. Sammakonmunat muuttuivat sisiliskonmuniksi ja aikanaan täysin terveiksi sisiliskoiksi. Ne eivät koskaan palautuneet takaisin sammakoiksi, eivätkä niiden jälkeläiset myöskään.

Italialainen Pier Luigi Ighina muutti elävän aprikoosipuun omenapuuksi, säteilytti rottaa kissan DNA-aalloilla, rotalle kasvoi neljässä päivässä häntä jossa kissamaisia piirteitä. (Oheinen linkki johtaa Davidin kirjaan The Synchronicity Key)

- On tehty kokeita joissa tiedemiehet ovat siirtäneet viruksia etäältä (energeettisesti) hermeettisesti suljetusta astiasta toiseen, sillä viruksillakin on energeettinen osa. Kykenemme siis energeettisesti muuttamaan luotua virusta esim. rukouksen kautta.

- Elämme tuntevassa, tietoisessa maailmassa. Evolutionääriset hyppäykset tapahtuvat aina yhtäkkisinä tapahtumina eivätkä hitaasti ajan kuluessa. DNA aktivoituu sykleittäin. Biologiassa on piilevä voima jota emme tunne. 

- Yhteiskuntaamme ei olla lopettamassa/sammuttamassa.

 

*

 

Michael Love kirjoitti vähän samasta asiasta, siirrymme solu kerrallaan nopeampaan, kevyempään värähtelytiheyteen. Kaiken täytyy ensin ilmentyä sisällämme, sitten se alkaa näkyä ympärillämme. 5D gammavalosäteitä saapuu maapallolle galaktisesta ytimestä, tulevien säteiden tasot lisääntyvät joka päivä.

Gammavalo kykenee muuttamaan elävän organismin toisesta lajista toiseksi lähes hetkessä. Kun gamma-laser ohjataan 24 tuntia lajin 1 alkion läpi, lajin 2 alkioon, alkio 2 muuttuu alkio 1:n lajiksi.

Sama toimii universaalilla tavalla: laji 1 on ihminen ja laji 2 enkelitason laji. Galaktisesta ytimestä, keskusauringosta saapuvat 5D gammasäteet pommittavat ihmis-DNA:ta ja muutumme Jumal -lajiksi omaten 12 DNA säiettä.

 

Noniin, viestithän kertoivat että Jumala on se kaksosemme, "kaveri" joka tulee.

 

*

 

Ja säteilystä vielä lisää... 5G

"Suojelupoliisi Supo nosti esiin 5G-verkkoa koskevat riskit viime joulukuussa. Supo mainitsi 5G:n olevan kriittistä infrastruktuuria, jonka päätyminen kybervakoilua harjoittavan valtion hallintaan aiheuttaisi turvallisuusuhan. Supo ei nimennyt riskiyhtiöitä.

5G on parhaillaan rakentuva uusi mobiiliverkko, joka nostaa tiedonsiirtonopeuksia jopa kymmenkertaiseksi verrattuna aiempaan. 5G:n odotetaan nostavan nettiin liitettyjen kodin laitteiden määrää. Kyse on esimerkiksi älytelevisioista, lukoista, jääkaapeista ja muista kodinkoneista."

 

https://sateileeko.wordpress.com/2020/01/01/10-syyta-miksi-5g-on-todella-huono-idea/?fbclid=IwAR0r1zSZNNA5mGGMqRpheCHZSl2UtwSZcHFg_knwtxgoydIM6n8hCsiCJRI

 

*

 

Viesti Plejadilaisilta: "Koronavirus puhdistaa juurichakraanne joka käsittelee selvitymistä, eloonjäämistä. Tämä on tukossa pelon vuoksi ja on yhteydessä suoraan kruunuchakraanne (engl. corona) joka käsittelee kosmista tietoisuuttanne, mutta on tukossa kiintymysten/riippuvaisuuden vuoksi. Puhdistumisen jälkeen luotatte olevanne juuri siinä missä teidän tulikin olla. Tämä avaa porttinne yltäkylläisyyteen joka teillä on aina suunniteltu olevankin."

https://www.facebook.com/awakeningph1111/photos/a.102075807979649/143578330496063/?type=3&theater&ifg=1