Suzanne Lie kanavoi sekä pleiadilaisia, arcturuslaisia että enkeleitä: "He lähettävät yhteisen viestinsä. On siunaus tuntea enkeli lähellä, tunnen rauhaa ja rentoutta joka on usein vaikea saavuttaa päivittäisessä arkielämässä."

Tunnen myös rakkautta selvästi toisinaan, onkohan silloin myös enkeli läsnä... kun olen kysynyt nimiä, saan useita, joten en tiedä kuka niistä välittää viestin, kerran esim. tuli Artemis. En oikein ymmärtänyt miten muinaisen kreikan jumalatar voisi sanella viestiä. Yritän jatkossa tivata nimiä...

 

*

 

http://en.vozrojdeniesveta.com/news-from-the-galactic-federation-of-light-august-8-2018/

Lisää ihmettelyn palasia, itselläni on näitä tuskastuttavia "kuumia aaltoja", liittyvätkö ne siis jotenkin tason kohoamisen sopeuttamiseen?

"Auringossa tapahtuu sama, kuin ihmisellä joka liikkuu uudelle henkisen kehityksen tasolle, eli käydään läpi samanaikainen korkeiden lämpötilojen kriisi. Auringon reaktio korkeampiin värähtelyihin valitettavasti näkyy ihmisten maailmassa epätavallisen korkeina lämpötiloina ja suurina vaihteluina. Tapainotuksen vuoksi toinen aurinko tulee pian Aurinkonne avuksi, feminiininen osakas joka jo omaa tarvittavat ominaisuudet jotka vastaavat uusia värähtelyitä.

Kuu on jakautunut moneksi, ja asteittain määrä kasvaa seitsemään. Kun Maa saavuttaa 5D tason itsessään, nämä 7 kuuta loistavat taivaallanne, se on kaunista. Kaikki nämä tapahtuvat asteittain ja galaktinen valojoukko kontrolloi tätä prosessia. Pääasiassa kaikki tapahtuu näkymättömissä ihmissilmälle mutta joitakin ennusmerkkejä näkyy fyysisellä tasolla jotka astronominne ja avaruusasemat huomioivat."

 

*

 

Tämä on todella kiinnostavaa, uutta tulevaisuutta. Ilmainen e-kirja Gerald O'Donnel: 

https://probablefuture.com/

 

"ETÄVAIKUTTAMINEN (remote influencing) on termi joka viittaa hyvin kehittyneeseen mielen harjoitteluun. Se sallii syvän delta -aivotason käytön ihmisen porttina Luojan tasolle ja voimakkaan vaikuttamisen luodaksemme sellaisen elämän, mielen, kehon ja maailman josta unelmoimme.

ETÄKATSELU viittaa tieteellisesti todistettuun mielen teknologiaan joka murtaa aika-paikka muurin. Se on kyky havainnoida kohonneen tietoisuuden kautta ihmisiä ja tapahtumia, jotka ovat kaukaisia aika-paikka tasolla. Käytetään syvää theta-tason aivotilaa saavuttaaksemme tietoa ajan ja paikan läpi, yhdistyen suoraan taustan kvanttitietoon. 

E-kirja "Remote Influencing Secrets Revealed" (eli etävaikuttamisen salaisuudet paljastettuna) selittää perusmekanismit joita kuuluu etävaikuttamiseen. Kirja kertoo pääperiaatteet ajatusvoimalla manifestoinnista ja monia käsitteitä jotka tarjoavat täysin uuden, mullistavan näkökulman ympäröivään maailmaasi. Kun pääset täysin sisään sen käsitteisiin, elämäsi ei ole enää koskaan samanlaista ja tiedät että olet elämäsi elokuvan tuottaja, ohjaaja ja näyttelijä. Kaikki toimii samanaikaisesti käskystäsi. Lukekaa e-kirja ennen harjoitteluja, pitäkää taukoja jos ette käsitä kaikkea heti ensilukemalta, lukekaa uudelleen. Meditoikaa kuten harjoituksissa neuvotaan, harjoitukset auttavat pääsemään korkeavärähteisempien ajatuksien todellisuuksiin. "

 

*

 

https://vimeo.com/35997235

Australialainen taitelija Andy Thomas yhdistää linnunlaulun äänityksiä 3D animaatioon joita kutsuu audio-elämänmuodoiksi."

 

*

 

Olisiko tässä vastaus perjantai-iltaiselle mystiselle tuulelle: https://onstellar.com/blogs/87797/Full-Moon-in-Pisces-Your-psychic-senses-are-awakening-this

"Ilma on ladattuna taivaallisella energialla, tunnetteko sen? Tämä energia suuntaa sinut kohti sisäisiä voimavarojasi ja löytämään sellaisen joka on todellista sielullesi. Sunnuntain täysikuu kaloissa aktivoi syvemmin psyykkisiä vaistojasi."

 

Tai tässä: https://onstellar.com/blogs/86254/The-Pleiadian-Sirian-Arcuturian-Council-of-Light-by-Asara-Adams

"Tällähetkellä massiivinen valokoodien tulva yhdistyy fyysiseen, tunne- ja energiakehoonne. Heräätte illuusio -unestanne ja alatte nähdä selvemmin läpi eri todellisuuksien joihin päätätte päästä sisään. Nyt jokainen hetki antaa teille valinnan astua uuteen todellisuuteen."

 

*

 

Ihmiskunnan alkuperä (suomeksi):

http://www.youtube.com/watch?v=bWWROzQ3Em4

 

*

 

Uusin ilmainen Cosmic Disclosure jakso, jatkoa eri ET tyypeistä: https://www.gaia.com/give/video?token=cjku2ej5b000l01o7tsop94sh

 

*

 

Tässä kun olen etsinyt yhteneväisyyksiä omiin viesteihini, niin taas hihkuin katsottuani tätä videota... Joko saa huutaa bingo!?

Leijumalla kulkeminen parista unestani on siis tätä levitointia. Ehkä suomennan enemmänkin videosta myöhemmin. Voi vitsi olisi mahtava päästä joskus paikan päälle näihin Contact in the desert -UFOkonferensseihin...

David Wilcock: "Kuvittele että kykenet levitoimaan kehollasi, kuvittele kyky manifestoida ruokaa, luoda ajatuksia ihmisten mieliin että he ovat rakastettuja ja heitä kannustetaan. Kuvittele että voit lentää ilman halki ja lukea ihmisten ajatuksia siinä määrin että telepatia on yhtä helppoa ja normaalia kuin hengittäminen."

Videon esittely: "Liity mukaan kun käymme läpi uskomattomia uusia todisteita siitä että aurinko vapauttaa massiivisen energiapurkauksen joka muuttaa elämän maapallolla. Kaikki eivät koe sitä samalla tavoin. Saattaa olla "tähtienvälinen pelastusohjelma" jossa jotkut pysyvät maapallolla sen muunnoksessa ja toiset sijoitetaan toisiin maailmoihin. Muinaiset ennustukset, uudenaikaiset opetukset ja sisäpiiriläisten kertomukset kaikki ennakoivat, että he jotka pysyvät maapallolla, kehittävät hämmästyttäviä uusia kykyjä vähän kuten supersankarit elokuvissa. Tämä vaikuttaa olevan elämäntarkoituksesi täydellistymä, mutta jos et koe sitä tässä elämässä, tulee uusia mahdollisuuksia ymmärtämiseen. David kertoo muinaisista ja uusista henkisistä opetuksista paljastaakseen syvän, sisäisen työskentelyn joka täytyy tehdä valmistautuakseen Ylösnousuun. On monia kompastuskiviä jotka saattavat pidätellä sinua tähtäimestäsi eivätkä ne ole aina ilmiselviä. Kun otamme nämä opetukset käytäntöön elämässämme, valmistaudumme ja saamme monia muita välittömiä hyötyvaikutuksia."

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4181&v=FGj_8Q3V2RU

 

*

 

Niin, tietenkin tarkka mitta haastavissa maasto-olosuhteissa saadaan ilmasta käsin? Suomessakin on näitä 33.3 km kirkonmitta -etäisyyksiä...

"Monet tutkijat uskovat että Ley-linjat ovat magneettisia ja ne hahmottavat maapallon näkymättömiä energiakenttiä. Niiden ja muiden historiallisesti merkittävien paikkojen välillä on alettu nähdä yhteyksiä. Rakennelmien täydellinen linjaus tähtiin ja toisiin rakennelmiin ympäri maailmaa on jotain mitä ei tehty vain sattumalta. 

Preben Hansson havaitsi suoran lentolinjan Trelleborgista toisiin kolmeen viikinkilinnoitukseen jotka sattuvat olemaan hyvin samanlaisia rakenteeltaan. Viikingeillä oli siis linnoituksia myös sisämaassa, kaikki samassa linjassa. Trelleborgin kylä on myös jaettu tarkalleen neljään pääilmansuuntaan, joka on vaatinut suurta tietämystä. 

Rakennelmia/maisemamerkkejä (kuten pystyssä olevia kiviä, lähteitä, linnoja, kirkkoja, ym)  on suorassa Ley -linjassa, "muinaisia lentokaavoja" navigoinnin avuksi. Ley -linjoja löytyy varsinkin Englannista ja Ranskasta. Michael -linja Englannissa on suora ja mitattavissa, magneettikenttä -linja joka on korkeammalla alueella maantieteellisesti katsottuna."

https://stillnessinthestorm.com/2018/05/ley-lines-ancient-flight-plans-and-their-mind-bending-connection-to-ancient-monuments/

 

*

 

Tulevaisuudessa ei kasvateta eläimiä ruoaksi, onneksi. Ymmärretään myös enemmän kasveista:

"Kasvi ei puhu, mutta niillä on tietoinen henki joka on sen sielu. Kun henkilö joka huolehtii ja kastelee kasveja, astuu huoneeseen, kasvit tuntevat vähemmän stressiä, verrattuna jos huoneeseen astuu joku joka tökkii niiden lehtiä. Tällöin niiden stressitasojen on havaittu nousevan. Kasvit kirkuvat kun niitä leikataan, jotkut jopa itkevät tuskasta, ja tämä on vain pieni osa niiden tietoisesta elämästä."

https://fractalenlightenment.com/14964/enlightening-video/spirit-of-the-plants