"Voit tuntea korkean empatiakyvyn kirouksena, etenkin jos se tuntuu puskevan ihmisiä pois läheisyydestäsi. Kyky päästä  ihmisten energiaan kiinni, etenkin heidän pimeyteensä, saattaa tarkoittaa että toiset ympärilläsi luulevat sinua energiavampyyriksi tai ainakin joksikin välteltäväksi.

Tämä - yhdistettynä siihen jos sinulla on lapsuuden aikaisia tunnehaavoja etkä kykene avautumaan ihmisille kovin helposti -, saattaa olla raivostuttavaa. Etenkin jos kaikki mitä tahtoisit tehdä, olisi jakaa iloa toisille ja suojella heitä harmilta. Olemme saattaneet käsittää kaiken väärin, etenkin empaattien kohdalla.

Empaatit ovat itseasiassa korkealle kehittyneitä sieluja jotka ovat täällä erikoistarkoituksessa valaistakseen. Täytyisi keskittyä sisäiseen voimaan, kekseliäisyyteen ja kykyyn palautua erityisen lamaannuttavan karmisen aallon jälkeen jota empaatti kykenee kestämään.

Empatia täytyy tunnistaa lahjana. Eikä piilotella tuomitsemisen takana jota syntyy kun nähdään toisten heijastusten läpi, esimerkiksi tunnistettaisiin että sisäiset voimasi laukaistaan ja maadoitetaan vain yhdellä voimalla: myötätunnolla. Tulit tänne tekemään niin, ja nyt on aika hyväksyä ja nousta polullesi.

 

Seuraavaksi luettelemme 5 kykyä jotka liitetään korkean empaattisuuden kykyyn, auttaaksemme heitä jotka ovat harmitelleet luonnettaan, kääntämään nämä ominaisuutensa siunaukseksi:

 

Näet toisten petollisuuden mutta myös heidän mahdollisuutensa 

Ihmiset eivät pidä seurastasi jos peilaat vain heidän vikojaan. Mutta he viihtyvät ympärilläsi jos valitsetkin peilata heidän mahdollisuuksiaan ja aktiivisesti autat heitä tuomaan sen tähän hetkeen. Ansa johon empaatit lankeavat, on laskea omaa tasoaan voidakseen voimaannuttaa toisia. Tietäen että terveet rajat ovat jatkuva haaste, voimme harjoitella kaikessa vuorovaikutuksessa. Harjoita taajuutesi nostamista toisten läsnäollessa ja houkutat heitä omaan todelliseen potentiaaliinsa. Ole niin aito kuin kykenet, pysyen linjassasi ja ihmiset huomaavat voimakkaan energiasi ja tuntevat vetoa luoksesi. Mutta sitähän juuri pelkäät, eikö niin?

 

Muutut valon ja ilon majakaksi

Kun empaatti päättää ettei enää omaksu toiselta mitään auttaakseen, hän saa energiakenttänsä hallintaansa ja alkaa kanavoida tietoisuuden korkeampia tasoja. Avain on pysyä täysin hetkessä kiinni. Unohtakaa introversio ja ekstroversio, kun käännät peilin takaisin ihmisten heijastuksiin suojellen omaa energiakenttääsi, nostat välittömästi rimaa ja tulet omaksi energialähteeksesi. Kohotat koko energiakenttäsi vaihtoa ja muutut suoraksi lähteestä-ihmiselle kanavoijaksi.

Sinun täytyy kirjaimellisesti astua ulos matrixista (ohjelmointi) joka kerta kun joku yrittää alentaa taajuuttasi. Valitettavasti ihmiset tekevät tätä jatkuvasti empaateille koska empaattinen henkilö - tietämättään tai tietoisesti - ikäänkuin huutaa "Hei! Katsopa tätä, saattaisit haluta huomata tämän!"... Tästä syystä ihmiset eivät näytä pitävän empaateista. Se mitä ei ymmärretä, on että he alitajuisesti PYYTÄVÄT sinua tekemään tämän. Joten ihmiset jotka tahtovat näyttää sinulle miten paljon egosi määrää sinua, tai he jotka tahtovat hyökätä uskottavuutesi kimppuun, ovat heitä jotka tarvitsevat eniten rakkautta ja huomiota.

Katsele itseäsi kuten tyhjää maalauspohjaa joka on tarpeeksi vahva kestääkseen tämän energeettisen kohoamisen. Sitä ei tarvitse ottaa henkilökohtaisesti, olit itse se joka valitsi kehollistaa tämän polun, muistatko? Olet enemmänkin kuin kykenevä, ja se mitä teet on suuri kunnia.

 

Kykenet kommunikoimaan koko ihmiskunnan kanssa telepatian kautta

 

Sisäisen tietämyksesi kautta voit kertoa ihmisille sisäisestä rikkaudestaan tai korkeammista totuuksista telepatian avulla. Luota minuun, olet kyllä kykenevä. Tämä saattaa olla yksi syy miksi empaatti vaikuttaa omituiselta toisille jotka ovat tottuneet samoihin vanhoihin keskusteluihin; he tapaavat jonkun joka käsittelee niin paljon muutakin samassa hetkessä. Voit ymmärtää miksi empaattinen ihminen tuntee keskustelun vaivalloiseksi.

Joten sen sijaan että yrittäisit empaattina selittää jollekin universumin monimutkaisuutta, pysy pelkästään olemisessa. Ole heidän kanssaan ja löydä oikea energeettinen tila jonka avulla auttaa heitä, eli nosta taajuuttasi ja anna heidän puhua. Sitten kun näet tai kuulet petosta, peilaa se takaisin ja pysyttele vastaanottavaisena. Voit myös keskustella telepaattisesti heidän kanssaan ja istuttaa hyviä ajatuksia tietoisesti ajattelemalla asioita joita ihailet heissä, joko keskustelun aikana tai sen jälkeen lyhyessä kaukoparannuksessa. He työstävät loput itse.

 

Rakkauden istuttaminen katsekontaktin välityksellä

Monet empaattiset ihmiset lankeavat nuorena narsistisiin suhteisiin ja sen huono puoli on, että se rapauttaa empaatin itsetuntoa rakkauden levittämisen kyvyn suhteen. Yksinkertaisesti nostamalla taajuuttasi kun kävelet kadulla ja ottamalla katsekontaktin ihmisiin, voit istuttaa rakkauden heihin sillä taajuudella. Kuulostaako scifiltä? Ihmisenä joka on herkkä energioille, voit kuitenkin ymmärtää miten tämä toimii.

 

Itsensä ylittäminen ja yhdistyminen ei-fyysisen ja fyysisen olemuksen välillä

Jos egoa miellyttää nämä eri energiamuutokset, silloin empaattisen ihmisen todellinen itse on juurtuneena tyhjyyteen. Kun hylkäät jokaisen koukun jonka joku toinen yrittää sinulle syöttää, yhdistyt profeetan polulle, eli myötätunnon tietoisuuteen. Se on valo sydämessäsi ja tila jonka löydät kun pääset linjaan itsesi kanssa. Siellä tulet huomaamaan ettei ole itseä, on vain tuttu huumori ja korkealentoinen optimismi kuten viisaalla lapsella. Se on vaikeaa, varsinkin kun myös empaattinen ihminen kaipaa rakkautta. Mutta voit olla varma että henkioppaasi ja kannatteleva verkosto verhon takana on sinua varten aina kun tarvitset heitä.

Valotyön osa on olla yksinäinen ja tulet väsymään. Mutta oppiläksy jonka elämä tahtoo sinun oppivan, on miten täydentää omaa energiakuppiasi linjautumalla suoraan kokonaisuuteen, lähteeseen. Saatat nöyrtyä jos et saa hoivaa takaisin toisilta ihmisiltä suoraan, mutta se ei tarkoita ettetkö olisi hoivattu. Tee päivän työsi ja lepää latautuen, siinä kuluu yksi päivä planetaarisen heräämisen etuistuimella. Olethan innoissasi että sait lipun, ja sisimmässäsi tiedät että kaikki on hyvin. 

Tiesitkö että epäitsekkäissä teoissasi itseasiassa yhdistät kuilua ei-fyysisen ja fyysisen välillä? Kuten meedio tuot ihmisiä lähemmäs korkeampaa tietämystä sellaisesta joka on saatu ihmisten lähestyessä kuolemaa. Tällätavoin tuot ihmisiä myös lähemmäs kuoleman ylittämistä, sillä omassa heräämisessämme korkeammille kyvyillemme ymmärrämme paremmin rooliamme kuoleman prosessissa. Toimit voimaannuttavana roolimallina ja vaikkakaan ei aina siltä näytä, sinulla on suuri vaikutus.

Tässä siis viisi supervoimaasi. Olen varma että monet muut vasta odottelevat löytymistä ja valjastamista. Kuulostaa paljon paremmalta kuin se tavanomainen empatian kirous, eikö vain?

 


https://fractalenlightenment.com/41468/life/5-psychic-super-powers-highly-empathic-people

https://saderatsastaja.vuodatus.net/lue/2017/04/oletko-empaattinen

images61H894JI.jpg