Joni Mayhan on paranormaali tutkija joka on kirjoittanut 13 kirjaa aiheesta.  http://jonimayhan.com

"Useita päiviä sen jälkeen kun mummoni kuoli nukkuessaan, näin hänestä unen. Siinä minä ja äitini menimme hänen taloonsa siivoamaan. Kun saavuimme, mummoni istui sohvalla. Olin äimistynyt koska kukaan muu ei kyennyt näkemään häntä. Ryntäsin hänen luokseen ja sanoin "Mummo! Luulin että kuolit!" Hän kietoi minut syliinsä ja sanoi "Niin kuolinkin mutta en voinut lähteä hyvästelemättä sinua". Olin silloin vain 6-vuotias mutta uni on yhä kirkkaana mielessäni."

Unet

Nukkuessamme värähtelymme kohoaa lähelle sitä korkeaa värähtelyä jossa edesmenneet rakkaat ovat henkimaailmassa. Alitajuntamme kanssa hengillä on helpompi toimia. Monille tämänkaltaiset unet tuntuvat todellisilta, eivät normaaleilta unilta. Ne muistetaan myös paremmin, kiinnitä niihin huomiota.

Tuoksut

Rakkaat lähettävät meille usein tuoksuja joihin heidät voidaan liittää. Tämä siksi että tuoksuaisti on vahvin yhteys muistaa jotain kuin mikään muu aisti. Se voi olla parfyymi, piipputupakka, pullantuoksu mutta se on niin heikko että saatat ajatella kuvittelevasi. Älä jätä arvostamatta tätä lahjaa, sillä edesmennyt tarvitsi paljon energiaa lähettääkseen sen sinulle.

Uudelleensijoitetut tavarat

Edesmenneen valokuva ei pysy pystyssä, tietty koru siirtyy omituisiin paikkoihin. Kun laitat lukulasisi yöpöydälle ja löydät ne keittiöstä voit ajatella ensin dementian ensimmäisiä merkkejä, mutta kyseessä saattaa olla henki joka piti pilailemisesta..

Musiikki

Kappaleet joiden sanoma sopii tilanteeseesi esim. varoitusmerkkinä.

Ajatukset jotka eivät ole omiasi

Me usein vähättelemme monia viestejä edesmenneiltä koska pidämme niitä sisäisenä monologina. Mummoni oli monella tapaa se vastuullisuuden ääni joka tuntui takovan mielessäni silloin kun en tehnyt sitä mitä pitäisi. Minulta kului vuosia ymmärtää että se oli hän enkä minä joka kehotti "hiljennä", "pois tietokoneelta tai muuten myöhästyt". Tutkimalla ajatusta saa selville onko se ajatus vai avulias neuvo tuonpuoleisesta. Jos ajattelet itse, käytät ensimmäistä persoonaa "minun pitäisi...", sensijaan että sanoisit mielessäsi "sinun pitäisi". Kun saat tällaisia viestejä, tarkista näkyykö niissä kaavaa, sanankäyttöjä tai sanontatapaa joka ei ole sinun normaalissa sanavarastossasi.

Odottamattomat lahjat

Onnekas sattuma, arvostettu hetki. Jos olet allapäin ja saat ystävällisen puhelun ystävältä. Melankoliset ajatuksesi keskeytyvät valtavan kauniiseen auringonlaskuun. Kukka kukkimassa kauden ulkopuolella, täydellinen valkoinen höyhen ovellasi. Orpo eläin joka ilmestyy yksinäisyyteesi.

Tapaat oikeita ihmisiä oikeaan aikaan

Älä hetkeäkään luule että oli sattuma joka johti sinut ottamaan askeleen tavata joku henkilö. Aika jolloin tarvitsit ohjausta ja täysin oikea henkilö ilmestyi tarjoamaan sinulle sitä.

Merkit hautajaisissa

Legendaarisen meedion James Van Praagh :in mukaan jokainen ottaa osaa omiin hautajaisiinsa. Kulkien ympäriinsä tarjoten lohtua, he yrittävät antaa omaisilleen merkkejä että ovat rauhaisia. Usein ihmiset kääntyvät hautajaisissa sisäänpäin tunteiden vallassa. Jos he katsoisivat ulkopuolelleen he huomaisivat merkit; kosketus olkapäällä, kasvoissa, rakastava muisto joka pyörii mielessä.

Tarkkaile eläintesi reaktioita

Jos edesmennyt piti lemmikistäsi, ne saattavat reagoida häneen. Heiluttaa häntää tuijottaen huoneen poikki, kehräten ilman syytä. Kissoilla ja koirilla on äärimmäisen tarkka kuulo, ne poimivat ääniä jotka eivät ulotu meidän korvaamme saakka. Ne myös näkevät edemmäs punaiselle spektrille. Lemmikit tulevat myös usein itse käymään kuolemansa jälkeen, nukkuen lempipaikallaan, hypäten sohvalle, pudottaen tavaroita.

Vanhat tavat

Valittiko isäsi aina että valoja ei sammutettu huoneesta poistuttaessa? Yksi tapa hänelle ilmaista olevansa paikalla voi olla valojen sammuttelu jopa silloin kun olet huoneessa. Hätäilikö mummosi tavaroiden perään? Jos järjestit hänen tavaransa uudelleen, saatat huomata että ne palaavat niiden entisille paikoille.

Pidä aina mielessä että hengiltä vaatii valtavasti energiaa manipuloida fyysistä maailmaa. Jos pyydät merkkiä, katsele myös niitä pienenpieniä. Jos edesmennyt soitti sinulle aina torstaisin, saatat huomata puhelimessa häiriöitä vaikka et saakaan aavepuhelua. Sielu on ikuinen ja edesmenneet tuovat sen sinulle ilmi niin kuin parhaiten kykenevät. Elämä jatkuu heidän osaltaan, eri tavalla. Katsele merkkejä koska niitä on, sinun vain täytyy osata etsiä.

Suomennokseni lähde

http://www.vanpraagh.com/about/

Esittelyteksti Joni  Mayhanin uusimmasta kirjasta Ruin of Souls:

"Pahuus on hyvin todellista, se lurkkii todellisuutemme nurkissa kuin huijaava peto odottaen oikeaa hetkeä esitellä itsensä. Sillä ei ole tietoisuutta. Se hyökkää pienten lasten äitien kimppuun, tai heidän jotka ovat alamaissa tai vakavasti sairaita. Itseasiassa nämä ovat sen valittua riistaa jonka se nujertaa luita murskaavalla riemulla, ahmaisten heidän sielunsa.

Vuosisatoja on yksi henkilö taistellut pimeyttä vastaan. Varustautuen arkkienkelien legioonalla, henkioppailla vastaan tätä kuolettavaa armeijaa, tuoden rauhaa ja pelastautumista sadoille sieluille. Tähän saakka hänen tarinansa on pysynyt salaisuutena. Tämä on shamaani Michael Robishawn tarina, joka vie meidät 13:een todelliseen paranormaaliin terroriin. Jos tämä kirja ei pelota sinua, mikään ei."