(Uudelleenjulkaistu artikkeli, alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2015)

  • DW - Milloin LOC rakennettiin?
  • CG - LOC rakennettiin olemassaolevaan natsirakennelmaan, joka on rakennettu 30-luvun loppuaikoina ja 40-luvulla. Kun teollisuusjätti yhdysvallat tuli mukaan, alkoi hullu rakentaminen. He todellakin aloittivat hartaan rakentamisen 50-luvun lopulla.
  • CG - Solar Warden ryhmä on 'juuriryhmä' joka muodosti allianssin. Nyt ne koostuvat loikkareista jotka ovat loikanneet toisista salaisista avaruusohjelmista. Jotkut ovat monista black ops -avaruussota ohjelmista. On ICC, Interplanetary Corporate Conglomerate (planeettojenvälinen järjestäytynyt yhtymä) joka on suurin ryhmä, omistaen suurimman osan aurinkokunnan infrastruktuurista. Nämä järjestöt sisältävät lähes jokaisen lentoyhtiön jonka voit kuvitella. Se on valtava määrä. 
  • DW - Lockheed, Bowing, Hughes Air Craft...?
  • CG - Kyllä. Kaikki nämä, eivätkä vain amerikkalaiset yhtiöt.
  • DW - Jos Solar Warden yrittää kehittää paljastusta kun toiset ohjelmat eivät sitä halua, eikö se johtaisi sotaan ryhmittymien kesken?
  • CG - Niin oli lähes käydä kun Sphere Being Allianssi (hyväntahtoinen ET ryhmä) aktivoitui, ottaen yhteyttä SSP allianssiin (salaisiin avaruusohjelmaryhmiin), joka juuri alkoi hyväksyä loikkarit. SSP allianssi on loikkarien sekamelska, jonka päämäärä on lopettaa maapallon tyrannia. Lopettaakseen salaiset maan hallitukset jotka hallitsevat babylonialaista rahasysteemiä, ja tuodakseen maahan vapaan energian teknologian, lääketieteellistä kehitystä, ympäristön puhdistamista. Yhdessä yössä tämä teknologia romahduttaisi nykyisen talousjärjestelmän ja poistaisi sen tarpeellisuuden.  SSP Allianssi tahtoo tuoda tämän maapallolle ja tehdä täyden paljastuksen kaikista rikoksista joita nämä eliitit ovat tehneet. Tämä on heidän päämääränsä. 

coreyf.jpg

Koko suomennokseni:

http://finnmedium.blogspot.fi/2015/09/lunar-operations-command-suomennos.html