Lunar operations command eli LOC, kuussa sijaitseva tukikohta. Rahajärjestelmä, vapaaenergia.

  • DW - Milloin LOC rakennettiin?
  • CG - LOC rakennettiin olemassaolevaan natsirakennelmaan, joka on rakennettu 30-luvun loppuaikoina ja 40-luvulla. Kun teollisuusjätti yhdysvallat tuli mukaan, alkoi hullu rakentaminen. He todellakin aloittivat hartaan rakentamisen 50-luvun lopulla.
  • CG - Solar Warden ryhmä on 'juuriryhmä' joka muodosti allianssin. Nyt ne koostuvat loikkareista jotka ovat loikanneet toisista salaisista avaruusohjelmista. Jotkut ovat monista black ops -avaruussota ohjelmista. On ICC, Interplanetary Corporate Conglomerate (planeettojenvälinen järjestäytynyt yhtymä) joka on suurin ryhmä, omistaen suurimman osan aurinkokunnan infrastruktuurista. Nämä järjestöt sisältävät lähes jokaisen lentoyhtiön jonka voit kuvitella. Se on valtava määrä. 
  • DW - Lockheed, Bowing, Hughes Air Craft...?
  • CG - Kyllä. Kaikki nämä, eivätkä vain amerikkalaiset yhtiöt.
  • DW - Jos Solar Warden yrittää kehittää paljastusta kun toiset ohjelmat eivät sitä halua, eikö se johtaisi sotaan ryhmittymien kesken?
  • CG - Niin oli lähes käydä kun Sphere Being Allianssi (hyväntahtoinen ET ryhmä) aktivoitui, ottaen yhteyttä SSP allianssiin (salaisiin avaruusohjelmaryhmiin), joka juuri alkoi hyväksyä loikkarit. SSP allianssi on loikkarien sekamelska, jonka päämäärä on lopettaa maapallon tyrannia. Lopettaakseen salaiset maan hallitukset jotka hallitsevat babylonialaista rahasysteemiä, ja tuodakseen maahan vapaan energian teknologian, lääketieteellistä kehitystä, ympäristön puhdistamista. Yhdessä yössä tämä teknologia romahduttaisi nykyisen talousjärjestelmän ja poistaisi sen tarpeellisuuden. 
  • SSP Allianssi tahtoo tuoda tämän maapallolle ja tehdä täyden paljastuksen kaikista rikoksista joita nämä eliitit ovat tehneet. Tämä on heidän päämääränsä. 

coreyf.jpg

*

"David Wilcock – Onko olemassa jonkinlainen meditaatiomenetelmä jota ihmiset voisivat käyttää saadakseen yhteyden ekstraterrestiaaleihin?

CoreyG – Jokainen kykenee siihen mielensä avulla. On monia tapoja meditoida kuten olemme puhuneet, jopa tavallinen unelmointi, rukous, meditaation kaikki muodot auttavat mieltäsi pääsemään siihen tilaan. Kun lähetät tietoisuuttasi ulospäin, jokainen pystyy siihen mutta "kannattaako sitä tehdä?" on kysymys joka kannattaa kysyä itseltään.

---

Uskotko että meillä on korkein itse? – Kyllä. – Entä kontaktin saaminen korkeampaan itseemme? Mikä olisi sopiva tapa alkaa etsimään henkistä tietoa? – Ensin täytyy katsoa sisäänpäin itseensä. Alat työskentelemään korkeammalla ja korkeammalla tasolla, meditoit enemmän, katselet enemmän itsesi sisään huonoja puoliasi, alat yrittää antaa itsellesi anteeksi ne huonot asiat, muuttaa niitä sekä antaa anteeksi myös muille. Silloin vapautuu energiaa ja alat laajentua, työskentelet korkeammalla ja korkeammalla, yhä korkeammalla kunnes "itse" putoaa pois yhtälöstä ja pääset yhä ylemmäs. Näin lopulta uskoakseni pääsemme takaisin siihen mitä ihmiset kutsuvat Lähteeksi.

---

...Ne lapset jotka olivat enemmän intuitiivisia empaatteja, olivat hieman vaikeampia tapauksia muistinpyyhinnän ja näyttömuistin osalta, heitä täytyi tarkkailla paremmin. Oli myös lapsia jotka eivät selviytyneet koko ohjelman läpi, heidän muistinsa pyyhittiin ja jätettiin pois ohjelmasta. Monilla heistä oli hylkäämisen tunteita joita eivät ymmärtäneet, tunsivat itsensä tietoisessa elämässään hylätyiksi ilman syytä jonka ymmärtäisivät. Ryhmät pitivät heitä silmällä varmistaakseen ettei heidän muistonsa palautuneet...

Epäilen että lapset jotka olivat ohjelmassa, kokivat sen hyvin stimuloivaksi, ehkä ohjaajat käyttivät positiivisen mielleyhtymän tekniikoita jotka saivat lapset tuntemaan itsensä erikoiseksi, uniikiksi. Ja nämä kokemukset olivat niin perustavanlaatuisia lapsille että vaikka heidän mielensä pyyhittiin, tietoisuus niistä säilyi. Vaikka tietoinen mielemme ei rekisteröi jotain, alitajunta rekisteröi.  Kun laitetaan tämä kaikki yhteen, kokemusten intensiivisyys on täytynyt rekisteröityä näiden lasten tietoisuuteen niin syvälle että se kirjaimellisesti muutti heidän indentiteettiään, kuten kaikki kokemus tekee. Kun tämä hyvin stimuloiva ja palkitseva kokemus puuttui, he tunsivat itsensä hylätyiksi, vääränlaisiksi koska heidän normaali arkipäivän kokemuksensa tuntui niin tarkoituksettomalta siihen verrattuna. "