Kirjaan tähän artikkeliin edistymistä niin en unohda pieniäkään tapahtumia... kirjaan lisää kun ehdin.

- 16.6 Luin lisää William Henryn kuvauksia muinaisen taiteen osalta, ja kaikki sopii omiin piirroksiini. Madonreikä, lintuemo, Orion-Egypti, käsieleeni valtaistuin asento pidellen kummassakin kädessä jotain. Tässä on todella jotain kummallista, paikkansapitävää. Sen olen jo viesteissäni kuullutkin että Jumala ei ole sellainen henkilö/ihmisolento kuten se ihmisten puolesta usein käsitetään, parrakkaaksi mieheksi.

- 14.6 tilanne: en ole ehtinyt rauhoittumaan tarpeeksi, hälinää ehkä vielä viikko...

- "He's got the cross right there at the breastplate, which indicates the open heart chakra, right?" Äitilintu kuvassani on myös tämä rinnassa oleva ruksi kuin Jeesuksella Fra Angelicon maalauksessa josta kuva Mitä taide paljastaa artikkelissa. Se kuvaa siis kenties avointa sydänchakraa heidän mukaansa.

- Samaisen taide-artikkelin kuvissa on ylösnousemus istuin, omassa viestissäni kerrottiin meidän siirtymämme näin: "Siirrytte tuolilta toiselle tavallaan ettekä ole siinä välissä edes pudonneet tuolilta."

- Ostin vuonna 2012 kirjan Pyydä niin saat, miten opit käyttämään vetovoiman lakia (Abrahamin opetuksia): Esther ja Jerry Hicks. Nyt se oli jäänyt esille kirjoja siirtäessäni ja aloin vähän selailemaan sitä miettien mikäs tämä olikaan. Muistin heti että pidin alkua höpsönä, sillä siinä Esther alkaa saada ajatusryhmiä ja suoraa puhetta ääneen olentoryhmältä, olin lukenut silloin vain loppua mutta en osannut sitäkään sisäistää vielä silloin. Nyt sitten kun neljä vuotta jälkeenpäin avasin sen alun: "Mooses, Jeesus, Muhammed, Jeanne D'Arc ja Joseph Smith toimivat kaikki suoraan Aineettoman älyn viestien vastaanottajina. Ja vaikkakin jokainen meistä kykenee saamaan Aineettoman opastusta jossakin muodossa, ainoastaan harvat vastaanottavat sellaisia Aineettoman ajatuskokonaisuuksia jotka ovat kyllin selkeitä käännettäviksi fyysisen maailman käsitteistölle. Noistakin harvoista vain jokunen on valmis paljastamaan kokemuksensa toisille. Vaimoni Esther on yksi noista harvoista henkilöistä jotka halutessaan voivat rentouttaa tietoisen mielensä riittävästi voidakseen ottaa vastaan Aineettoman vastauksen mihin hyvänsä esitettyyn kysymykseen. Jollain selittämättömällä tavalla Esther vastaanottaa ajatuskokonaisuuksia (ei siis sanoja) ja samoin kuin espanjasta englantiin kääntävä henkilö kuulee espanjaksi välitetyn ajatuksen ja tulkkaa sitten ajatuksen (ei varsinaisia sanoja) englannin kielelle, Esther tulkkaa välittömästi Aineettoman ajatuksen sitä parhaiten kuvaaviksi sanoiksi. Koska aina ei ole olemassa sellaisia sanoja jotka kuvaisivat täydellisesti Estherin vastaanottamaa Aineetonta ajatusta, hän muodostaa toisinaan uusia, omia sanayhdistelmiä."

.... Niin, eikö älytön sattuma!? Vai tätä taianomaista synkronismia? Toki suosittelen kirjaa luettavaksi sillä siinä on kyllä tärkeää opetusta miten saa mitä haluaa sekä jotain samaa mitä omissakin viesteissäni, kuolemaa ei ole, yksikään ajatuksemme ei ole suinkaan salainen vaan meitä "kuunnellaan", jne. "Jokainen ajatus värähtelee, joka ikinen ajatus lähettää signaalin ja kaikki ajatukset vetävät puoleensa samankaltaisen signaalin. Tätä kutsutaan Vetovoiman laiksi: samankaltainen vetää puoleensa samankaltaista." Kaikki toisiinsa sopivat ajatukset järjestäytyvät yhteen kuten radiokanavan taajuuden virittämisessä, siten saa sellaista mitä ajattelee, minkä kanssa on sopusoinnussa. Tämä pariskunta on kiertänyt pitäen tilaisuuksia vuodesta 1986 lähtien, vastaten ihmisten kysymyksiin jotka on osoitettu tälle Aineettomalle älylle. Ehkä jos mullakin ois ollut kannustava henkinen kumppani, olisin jo tehnyt saman, eikä näin että en kerro kyvystäni kenellekään reaalimaailmassa.

- Kun viimeksi hiljennyin hetkeksi (en ole oikein päässyt elämän stressistä eroon että kykenisin tarpeeksi rauhoittumaan, mutta tätä hullunmyllyä kestää enää pari viikkoa) toisessa korvassani soi tuttu kimeä sointi ja lisäksi koko korva tuli jännällä tavalla hetkeksi kuin täyteen valkoista äänetöntä melua. En osaa kuvailla sitä mutta ihan uutta, kesti taas vain sen verran että havaitsin sen.

- Yleisesti kaikki asiat ratkeavat nätisti, on jonkinlainen uusi sopusointu ja osaan kuunnella vaistoani. Vaikka helppoa mikään ei ole mutta ajan mittaan huomaa tarkoituksen kaikelle ja että on myös stressannut turhaan. Olen myös hyväksynyt tämän uuden "perheeni" vähän vakavemmin otettavana mahdollisuutena, läheisenä asiana.

-----

Kappas vain!

Suzanne Lie 31.5 (plejadilaiset) --- Pyydämme, että palvelette kirjurina ja dokumentoitte kokemuksianne, että jaatte nämä kokemukset toisten kanssa, myös meidän kanssamme. Aloitamme laskeutumisemme Maahan Gaian viidennen ulottuvuuden taajuuskaistalla. Tällä tavalla vain ne voivat havaita meidät, joilla on viidennen ulottuvuuden tietoisuustila. Koska maailmassanne on tässä nyt hetkessä paljon selkkausta, aiheuttaisi liikaa pelkoa ja lisää aggressiivisuutta (koska pelko aiheuttaa aggressiivisuutta, ei urheus), jos laskeutuisimme kolmanteen todellisuusulottuvuuteen. Toisaalta, jos voitte laajentaa tietoisuutenne ylempään neljänteen ja viidenteen ulottuvuuteen, voitte havaita meidät. Teidän täytyy kuitenkin muistaa, että korkeammissa tietoisuustiloissanne on eri havaintotaajuuksia. Siksi ette näe meitä niin, kuin näkisitte fyysisen lentokoneen. Ensin havaitsette meidät luultavasti sisäisenä tietämisenä, että olemme paikalla. Sitten jos ette ole asutulla alueella, voimme siirtyä ilman pelkoa tai aggressiivisuutta taajuuksiin, jotka ovat lähempänä fyysisiä havaintojanne. Jos käytätte korkeampia tietoisuustilojanne kutsuaksenne meidät kotiinne tai pihallenne, ilmestymme siinä viidennessä tietoisuustaajuudessa, jossa kutsuitte meidät. Toisin sanoen, jos pyydätte viidennen ulottuvuuden tietoisuutenne kautta, tulemme tuossa taajuudessa. Sitten kuin tiedämme, että valtaosa ihmisistä on valmis kohtaamaan täysin eri aikakauden alkamisen todellisuudessaan, voimme paljastaa itsemme useammin.  http://www.luxonia.com/viestit/54-suzan-caroll/5751-3152016-valmistautuminen-ensikontaktiin-osa-5

 

-----

Joka leikkiin ryhtyy, se uffon kestäköön. (Päivän uffo, Luxonia)