What is the ‘Event’ ?

The ‘Event’ is when the rising of the planetary frequencies will be accompanied by the planned mass arrests of the worldwide criminal cabal, politicians, big bankers and others who have committed numerous crimes against humanity. This will happen in a legal manner, and the accused will be given fair trials. As a result of this legal action there will be a worldwide reset of our financial system, of our energy and food production, our media, and the whole structure of society in general. Clean technologies which had been previously suppressed by big corporations will be released, the natural abundance of this planet will be distributed for everybody, our eco-systems cleaned and this planet, along with all its inhabitants, finally healed and liberated.

*

 

Miten valmistautua?  http://sielunhalaus.blogspot.fi/p/blog-page.html

*

COBRA HAASTATTELU

Suomensin,  Lähde 

Video "Maailmanlaajuinen nollaus vääjäämätön" kesto 5:33:

 

Kukaan meistä ei väitä että resetointi, Paljastus, Tapahtuma varmasti tapahtuvat muutaman päivän kuluttua, edes viikon tai kuukauden kuluttua. Se saattaa tapahtua tai sitten ei. Videon päätarkoitus on saada ydintieto helposti saataville Tapahtuman hetkellä tietämättömille/nukkuville ihmisille. Kun tämä julkaistaan nyt, se voi kiertää ja voimme varmistaa että jokainen on valmis kun aika tulee. Olemme tietenkin kaikki tympääntyneitä viivästyksiin, mukaanlukien Valojoukot jotka kohtaavat hyvin pahoja asioita säännöllisesti. Monien tuhansien orjuuden vuosien jälkeen, jopa aikamääre ”muutama vuosi” muutokseen on yhä ”pian tapahtuva”.

Luulen olevan kaikille hyvin selvää että emme voi ennustaa Tapahtuman päivämäärää. Kaikki mitä voimme tehdä on olla avuksi, luodaksemme muutoksen joka on kaunis, nopea ja mahdollisimman pehmeä, kaiken luodun vapauttamiseksi koska ei ole yksinkertaisesti toista mahdollisuutta.

Tulkoon vapautemme! Tässä haastattelu, paljon kiitoksia ”Cobralle” ajastaan, energiasta ja suurenmoisista vastauksista!

*
Untwine : Onko meillä määrätty määrä sielukumppaneita?

Cobra : Määrää ei ole itseasiassa määrätty, mutta se ei vaihtele paljoakaan. Periaatteessa määrä perustuu olentoihin jotka olivat yhdessä sieluperheenä galaktisessa keskusauringossa miljoonia vuosia sitten, mutta on tiettyjä tekijöitä jotka saattavat muuttaa sielukumppaneiden määrää.

U : Ok eli jos on vahvoja uusia yhteensopivuuksia ja epäsopivuuksia, joku saattaa olla uusi sielukumppani tai ei enää ole sellainen?

C : On mahdollista tapahtua niin joissakin harvoissa tapauksissa että joku sielunkumppanisi ei ole enää sellainen ja toisinpäin.

U : Voitko määritellä miten monia suunnilleen?

C : Sanoisin 1-2 tusinaa, 12 tai 24 on hyvä symbolinen numero.

U : Mikä on todellinen ylösnoussut arkkityyppi Jumalatar Bastetista?

C : Hänen todellinen ylösnoussut arkkityyppinsä on olemista täynnä voimaa ja tasapainoa.

U : Muinaiset jumalat jotka usein esitetään eläinten päillä kuten Ganesha tai Sekhmet, onko se kirjaimellinen vai symbolinen kuva?

C : Se on sekä symbolinen että muinainen muistikuva Atlantiksen ajoista kun monia sellaisia olentoja eli maan pinnalla. Joten niillä ei ole enää eläinten päätä mutta Atlantiksen aikoina sellaisia olentoja oli.

U : Mikä on ylösnoussut arkkityyppi Planeetta X:stä ja mitä roolia se esittää astrologiassamme?

C : Planet X on vapauttamisen symboli, se on meidän oviaukkomme, poistumistiemme vankilaplaneetta maasta.

U : Onko sitä mahdollista nähdä astrologisessa kartassamme?

C : Ei tällä hetkellä koska sen sijaintia ei ole vielä paljastettu maanpinnan väestölle.

U : Mikä on Pluton todellinen ylösnoussut arkkityyppi?

C : Pluto on muutosenergiaa, se laukaisee kaikkea joka on salattu, selvittää solmuja, rajoja, eristystä, petosta, joten se on hyvin voimakas evoluution voima.

U : Joten se esittää tärkeää osaa tämän planeettamme vapauttamisessa?

C : Kyllä, se myös.

U : Mikä on Neptunuksen ylösnoussut arkkityyppi?

C : Neptunuksen energia on mystistä yhteyttä Lähteeseen, mystinen yhteys omaan korkeampaan itseemme, omaan sieluumme.

U : Onko Mohammed ylösnoussut?

C : Olento joka tunnettiin sillä nimellä on ylösnoussut mestari, kyllä.

U : Mikä on hänen todellinen arkkityyppinsä?

C : Hän on yksi viisaista miehistä ja nyt hänen tehtävänsä on korjata epätasapainoa muslimien islamistisessa uskonnossa.

U : Sanoit aiemmin että Buddhan tarina oli erilainen kuin toisten ylösnousseiden mestareiden maapallolla, voitko selittää miten?

C : Hän oli oikeastaan ensimmäinen joka saavutti ylösnousemisen Atlantiksen vajoamisen jälkeen ja on aukaissut ihmiskunnalle oviaukon ylösnousua kohti.

U : Ja mikä on hänen arkkityyppinsä?

C : Henkinen viisaus.

U : Inkarnoituvatko ihmiset yhteen tiettyyn arkkityyppiin ennen ylösnousua vai korjataanko se myöhemmin?

C : Se sisäinen arkkityyppi on itseasiassa kaikkien kokemusten summa, kaikki viisaus ja kaikki energia tietyn olennon sisällä.

U : Ok, eli se on olemassa ennenkuin olento ylösnousee.

C : Kyllä, se kasvaa ja kehittyy.

U : Ovatko nämä arkkityypit olemassa korkeammalla henkisellä tasolla?

C : Kyllä, juuri niin.

U : Ovatko Viviane, Morgaine, Arthur ja Merlin kaikki ylösnousseet?

C : Kyllä.

U : Esittävätkö he jotain roolia planeetan vapauttamisessa nyt?

C : Suurin osa heistä kyllä.

U : Millä tavalla?

C : Heillä on eri rooleja, jotkut auttavat ihmisiä, jotkut työskentelevät kulissien takana, jotkut aurinkokunnan sisäpuolella ja jotkut toisissa tähtijärjestelmissä mutta he ovat kaikki jollakin tavalla mukana planetaarisessa vapauttamisessa koska tämä on kosminen tapahtuma.

U : Joten muissa tähtijärjestelmissä on myös tapahtumia jotka liittyvät siihen mitä täällä tapahtuu?

C : Kyllä koska planeetta maa on, sanoisin kosmisen muutoksen keskuskohta ja mitä tapahtuu täällä, vaikuttaa koko galaksiin ja koko universumiin, kaikki on osa samaa prosessia.

U : Voitko antaa esimerkin tapahtumista toisissa tähtijärjestelmissä jotka liittyvät tapahtumiin täällä?

C : Kun pääsemme lähemmäs lopullista vapauttamista, galaksin keskustasta tulee voimakkaita energia-aaltoja jotka vaikuttavat planeettaamme ja muihin tähtijärjestelmiin. Joka kerta kun meillä on jokin läpimurto täällä, se sallii yhä voimakkaampien ja voimakkaampien energioiden virrata galaktisen keskustan kautta, läpi galaksin ja tämä vaikuttaa vähintääkin kaikkiin tähtijärjestelmiin galaksissamme.

U : Ja ne aallot galaksin keskustasta liikkuvat nopeammin kuin valo?

C : Kyllä osa niistä liikkuu nopeammin kuin valo, riippuen mihin näkökulmaan vertaa.

U : Ok joten kun ne lähetetään galaksin keskustasta ne saapuvat tänne lähes välittömästi?

C : Kyllä ne jotka ovat, sanoisin Tachyon aaltoja ja toisia jotka eivät ole sidottuina fyysiseen olemukseen, ne saapuvat tänne välittömästi.

U : Ok. Ja joiltakin niistä saattaa kestää kauemmin saapua?

C : Fyysinen taso jonka me koemme on itseasiassa tulosta menneestä galaktisesta super aallosta koska etäisyys tämän planeettamme ja galaksin keskustan välillä on noin 25 000 valovuotta ja tämä on keskimäärin sama aika kuin yksi galaktinen kierros, joten se mitä koemme fyysisellä tasolla on edeltävä galaktinen super aalto ja mitä koemme korkeammilla tasoilla on nykyinen galaktinen super aalto.

U : Ahaa, siksi siis olemme 25000 valovuoden päässä keskus auringosta.

C : Kyllä, se ei ole sattumaa.

U : Ok. Ja ne fysikaaliset partikkelit keskus auringosta, mitä ne ovat ja mitä ne tekevät?

C : Ne ovat protoneja, elektroneja ja niitä partikkeleita joista fyysikot tietävät ja se mitä nämä partikkelit tekevät kun galaktinen super aalto saapuu, on että ne lisäävät kaikkien aurinkojen, tähtien aktiviteettia jotka osuvat galaktisen superaallon shokkiaallon etuosaan ja kun nämä auringot tulevat aktiivisemmiksi, ne tietenkin vaikuttavat aurinkokuntien planeettojen ilmastoon joihin ne ovat yhteydessä. Joten joka 25 000 vuosi meillä on melko voimakas muutos, planetaarisia muutoksia ja muita häiriöitä planeetalla.

U : Milloin Vastustusliikkeen (Resistance Movement) agentit alkoivat soluttautua?

C : Oli tietty pieni määrä soluttautuneita agentteja 70-luvun lopulla, se ei ollut Vastustusliike vaan se oli sen edeltäjä niin kutsuttu Organisaatio mutta virallinen soluttautuminen alkoi 1998.

U : He soluttautuivat poliittisiin ja yritysverkostoihin?

C : Heitä on soluttautuneena kaikkialle, politiikkaan, pankkimaailmaan, teknologiaan, kehitykseen, salaiseen palveluun, armeijaan, joka puolelle.

U : Onko heidän määränsä lisääntymässä?

C : Määrä vaihtelee, ei nouse jatkuvasti vaan vaihtelee riippuen planetaarisesta tilanteesta, päivän tarpeesta, eli se ei ole pysyvä luku.

U : Ovatko keijut kaikki naispuolisia vai onko niissä myös miehiä?

C : On kumpiakin.

U : Mikä oli oikeastaan ”Big Bang” (alkuräjähdys)?

C : Alkuräjähdys oli tämän kosmisen syklin alku jolloin universum muodostui singulariteetista (erikoisuudesta) osana uloshengitystä, Lähteen ja kontingenssin dynaamisen kanssakäymisen tuloksena.

U : Ok, eli se oli tämän laajentumis syklin alku, tämän universumin alku?

C : Se on sama asia.

U : Luotiinko maapallo todella niin kuin valtatiede sen selittää?

C : Melkolailla juuri niin.

U : Arkkienkelit jotka erottautuivat Lähteestä 8 miljoonaa vuotta sitten, missä se tapahtui?

C : Tämä tapahtui Orionin tähdistössä.

U : Missä nimenomaisessa tähdessä, Rigelissä?

C : Koko Orionin tähdistö sisältyi siihen prosessiin.

U : Sanoit että on kaksi virtaa evoluutiossa, yksi tapahtuen materiassa ja toinen hengessä. Materialistisesti, kehittyivätkö ihmiset todella apinoista?

C : Eivät oikeastaan. Oli paljon monien ET rotujen suorittamaa DNA:n ja genetiikan muuntelua, joten nykyinen evoluutioteoria ei ole täysin oikea.

U : Joten onko olemassa lainkaan linkkiä apinoihin?

C : On linkki mutta ei niin kuin tiede sen esittää.

U : Joten humanoidi arkkityyppi saattaa tapahtua monilla tavoin, joskus hengessä, joskus toisin mutta se on yleinen lopputulos monista suunnista, niinkö?

C : Kyllä, aivan niin, ihmis arkkityyppi on vain keho arkkityyppi ja sielu joka elää sen kehon sisällä voi olla erilainen, se voi olla peräisin monista eri evoluution lähteistä.

U : ET panttivangit jotka vapautettiin Syyriasta, ovatko he lähteneet jo planeetalta?

C : Suurelta osin kyllä.

U : Ok, ja he jotka eivät ole lähteneet, ovatko Spetnaz:issa vai mitä heille tapahtuu?

C : Ei tietenkään, heidät kuljetettiin Vastustuksen (Resistance) suojiin ja jotkut heistä avustavat vapautusprosessissa.

U : Miten kauan aikaa sitten Cabal implantit olivat yhteydessä valotyöntekijöiden implantteihin?

C : Ne olivat aina yhteydessä mutta tätä yhteyttä vahvistettiin 1996.

U : Ja tämä on kaikki tähtisiemenille vai vain joillekin heistä?

C : Kaikille heistä.

U : Ok. Mutta ei-tähtisiemen ihmisillä ei ole tätä?

C : Se ei ole tarpeen koska heitä voidaan helposti muutenkin kontrolloida joten pimeiden voimien ei ollut tarpeen implantoida heitä siinä määrin.

U : Onko maapallolla rajattu määrä vettä vai syntyykö luonnossa uutta?

C : Uutta vettä luodaan jatkuvasti ja olemassa oleva vesimassa kiertää.

U : Onko eläimillä yksi sielu kullakin vai onko useilla eläimillä jaettu yksi sielu?

C : Tavallisesti on ryhmäsielu, monilla eläimillä on sellainen joka inkarnoituu moniin kehoihin.

U : Ja sama kasveilla?

C : Kyllä, aivan niin.

U : Voitko kertoa Betelgeuse tähtijärjestelmän historiasta ja roolista?

C : Se tähtijärjestelmä oli aina hyvin tärkeä valojoukkojen tukialue ja se oli yksi suurimmista voimista yrityksessä parantaa Orionin pimeyttä, joten sillä on hyvin tärkeä rooli tämän universumin pimeyden ongelman ratkaisussa.

U : Eli siellä on vastakohta, Rigel tähtijärjestelmä joka oli pimeyden voimien tukialue ja AN tähtiportti keskellä, niinkö?

C : Juuri niin.

U : AN tekee niiden kahden muutoksen?

C : Juuri niin.

U : Voitko puhua Pohjantähden roolista?

C : Tarkoitat Polaris North Star. Se on yksi tähtiporteista jolla on rooli transformaatiossa, eli Draco arkkityypin parantamisessa.

U : Olivatko ne peräisin tältä alueelta?

C : Jostain sen läheltä mutta nimenomainen Pohjantähti oli aina yhteydessä Valon voimiin ja sen tähden olennot yrittivät aina parantaa Draco tilannetta.

U : Joten ovatko Dracot peräisin Draco-järjestelmästä?

C : Kyllä.

U : Voitko puhua Antares tähtijärjestelmän roolista?

C : Tämän tähtijärjestelmän tarkoitus on muuttaa todellisuus Ykseydeksi (Oneness).

U : Milloin ”Order of the Star” ensin saapui tälle planeetalle?

C : Se koostui olennoista jotka saapuivat miljoonia vuosia sitten, viimeinen aalto heitä saapui 25 000 vuotta sitten mutta nimenomainen Order of the Star muodostettiin Atlantiksella, sanoisin noin 15 000 vuotta sitten.

U : Eli karanteenin aikana.

C : Kyllä.

U : Siihen aikaan he rakensivat Sfinksin?

C : Kyllä.

U : Voitko puhua Tartarian maan roolista ja historiasta?

C : Mitä haluaisit kysyä tarkalleen Tartariasta?

U : Näyttää siltä että heidät pyyhittiin historian kirjoista, oliko heillä rooli valon osana, oliko Atlantikselta pelastautuneita siellä tai sellaista?

C : Ei ollut Atlantikselta pelastautuneita mutta oli hyvin positiivisia okkultistisia ryhmiä jotka työskentelivät Khazarianeita vastaan.

U : Voitko kommentoida tarinaa jossa Cabal yritti ampua Sphere valoaluksen joulukuussa 2014, juuri ennen kuin Spheret muodostivat suojakentän aurinkokunnan ympärille?

C : Sanoisin että suurin osa tarinasta on totta, Cabalilla on aina tapana ampua ET aluksia ja objekteja, tietenkin tämä teko tuli heille itselleen takaisin, ehkä olet kuullut tarinan jota Corey Goode on kuvaillut yksityiskohtineen, ne ovat oikein.

U : Milloin Antarktika jäätyi?

C : Oli jaksoja jolloin se oli jäätynyt ja toisinaan se oli sula, se on ollut jään alla monia satojatuhansia vuosia.

U : Ja on yhä joitakin osia jotka ovat asumiskelpoisia, vai onko se kokonaan jäätynyt?

C : Suurin osa on jäässä.

U : Cabalilla on siellä voimakas tukikohta?

C : Sanoisin että tietyt Cabalin osastot sijaitsevat siellä, mutta vähemmässä määrin kuin aiemmin.

U : Onko Valovoimilla myös tukikohta siellä?

C : Kyllä

U : Agartha, ET tukikohta, molemmat?

C : Molemmat ja muitakin asioita. Siellä on Valon voimakas tukikohta jota ei ole vielä paljastettu.

U : Häiritseekö Yaldabaoth suoraan maan ihmisiä?

C : Tavallaan kyllä koska kaikki plasmataso täällä on osa sen kehoa ja se muuttaa kehoaan, sanoisin, harhauttaakseen ihmisiä.

U : Kohdistuuko se tiettyihin ihmisiin joskus vai hyökkääkö se vain yleisesti koko populaatioon?

C : Yleensä koko populaatioon ja se käyttää kätyrejään keskittyäkseen tiettyihin henkilöihin.

U : Kuka teki Arecibo viljapeltokuvio viestin?

C : En tiedä sitä.

U : Tiedät mikä Arecibo viesti on, eikö?

C : Kyllä tiedän mutta minun täytyy nähdä se tietty kuvio tietääkseni vastauksen.

U : Mikä on sinun mukaasi paras todiste ET elämästä joka on julkisesti saatavilla tähän mennessä?

C : Julkisesti ei ole todisteita saatavilla koska se on salattu mutta paras väite on että meillä on noin 100 biljoonaa galaksia joista jokaisella on 100 biljoonaa tähteä ja tietenkin monilla niistä on asuttavia planeettoja ja olisi lähes mahdotonta että älykästä elämää ei löytyisi sieltä, tai kehittyisi siellä. Joten sanoisin että on erittäin epätodennäköistä tieteelliseltä kannalta että elämää ei olisi kehittynyt toisaalla universumissa. Todisteita meidän täytyy odottaa hieman kauemman kunnes Cabalilla ei enää ole niin paljon valtaa kuin sillä on nyt.

U : Läpi maailman on olemassa monia muinaisia kivirakennelmia joiden kivipaadet ovat liian isoja ihmisten kannettavaksi tai leikattavaksi niin täydellisesti mihin meidän nykyiset työkalumme eivät kykene, miten ne rakennettiin ja kenen puolesta?

C : Atlantiksen ja sitä seuranneiden jaksojen aikaan oli monia rotuja jotka niitä rakensivat, osa niistä oli osa pinnan tai pinnan alaisia populaatioita, ja osa heistä oli osa ET voimia jotka sekaantuivat planeetan pinnan elämään.

U : Vatikaani omistaa lukuisia avaruus observatorioita ympäri maailman, mitä sen takana on, mitä he tekevät niillä?

C : Jesuiitat tahtovat auttaa pitämään karanteenin maapallolla ja he käyttävät näitä observatorioita vain pitääkseen itsensä ajan tasalla.

U : Kiina on ilmoittanut viime aikoina että he ovat rakentamassa isoa radioteleskooppia ja että se on ET elämän etsintää varten, miksi?


C : He tahtoisivat puskea eteenpäin Paljastusta, Kiinan sisällä on lohikäärmevoimia jotka tahtoisivat täyden paljastuksen mahdollisimman nopeasti.

U : Voitko puhua Aleksanteri Suuren roolista historiassamme?

C : Hän oli Valovoimien agentti, ja tahtoi laajentaa sivilisaatiota ja itseasiassa hänen olemassaolonsa vuoksi, sanoisin, Euroopan ja Länsi-Aasian (valloitettuaan senkin) evoluutio kehittyi melko paljon.

U : Kun sanot hänen olleen Valojoukkojen agentti, oliko hän tähtisiemen vai oliko siinä suorempaa yhteyttä?

C : Hän oli tähtisiemen, kyllä.

U : Kuulin tarinoita että hänellä oli yhteyksiä maanalaisiin sivilisaatioihin myös, onko se totta?

C : On se totta, ja hän oli myös Valojoukkojen lukuisissa salaisissa yhteisöissä.

U : Joten hänellä oli suora yhteys Agarthalaisiin ?

C :Sanoisin että hänellä oli epäsuora kontakti heihin.

U : Miten pitkälle talousjärjestelmä voi romahtaa ennenkuin plasmapommit (strangelet) poistetaan?

C : Olemme nyt tasolla missä tämä romahdus kiihtyy hitaasti ja jatkaa kiihtymistään kunnes tapahtuu lopullinen romahdus ja resetointi. 

U : Hidastetaanko talouden romahdusta tai siirretäänkö sitä sen vuoksi että pommeja ei ole vielä poistettu, se saattaisi laukaista kostoiskun Cabalin suunnasta jos kaikki romahtaa liikaa?

C : Sanoisin että romahduksen vauhti määräytyy optimaalisesti siitä miten ihmiset läpimenevät muutoksesta mahdollisimman harmonisesti, niin tuskattomasti kuin mahdollista, joten siihen liittyy monia asioita ja Valojoukot ohjaavat tätä romahdusta tavalla joka sallii ihmisten läpikäydä prosessi harmonisesti ja pommit ovat yksi osa yhtälöä mutta se ei ole ainoa osa.

U : Tulevatko ylösnousseet mestarit olemaan kykeneviä näyttäytymään maan pinnalla välittömästi Tapahtuman jälkeen vai kuluuko siihen hiukan aikaa?

C : Siihen menee hiukan aikaa.

U : Alkaako yhdeksi olennoksi yhteensulautuminen sieluperheen kanssa ennen ylösnousua vai sen jälkeen?

C : Se alkaa ennen ylösnousua ja tietty taso saavutetaan ylösnousun hetkellä.

U :Ja sitten asiat menevät pidemmälle sen jälkeen.

C : Kyllä.

------------------------

End of transcript

Much Love and Courage to Everyone
Victory of the Light