http://www.ahonalku.fi/Kukkaniityn.Maisemapellon.perustaminen.htm

Sitäpaitsi:

Plants Exhibit The Same Senses As Humans - They See, Touch, Smell, Hear and Even Taste

"Plants have scientifically been show to draw alternative sources of energy from other plants. Plants influence each other in many ways and they communicate through "nanomechanical oscillations" vibrations on the tiniest atomic or molecular scale or as close as you can get to telepathic communication".

http://humansarefree.com/2014/03/scientific-studies-reveal-plants-are.html

~~~~

Pari kanavointia omaan ydinolemukseen pääsemisestä.

 

"Sinun on tärkeä muistaa nyt, että olet tässä elämässä muun muassa käsittelemässä itsepintaisuuttasi tehdä asiat omalla tavallasi. Asioiden tekeminen omalla tavalla oikea-aikaisen ja kunnon harkinnan jälkeen ja tiedostaen terveesti sielunsa opastuksen ja intuition, on hyvä asia. Mutta jääräpäinen joustamattomuus oman pääsi pitämisessä on pelkästään egosi puhetta. Se ei ole viisautta. Se on typeryyttä, mikä satuttaa sinua.

 Et voi odottaa jotain putoavan taivaalta ehdotuksena, minkä joku tekee sinulle.

Sinun on voitettava joitain uskomuksia, joita sinulla on itsestäsi. Yksi niistä on, että se mitä toisilla on sanottavana, on tärkeämpää kuin se, mitä sinä tiedät. Tämä uskomus tulee luottamuksen puutteesta itseesi ja se saa sinut pitämään jääräpäisesti ja joskus järjettömästi kiinni omasta tahdostasi. Yrität suojella itseäsi uudelta häpeän, nöyryytyksen tai riittämättömyyden tunteelta sen sijaan, että katsot objektiivisesti, minkä tekeminen saattaisi olla oikein – riippumatta asian ehdottajasta. Tämä jääräpäisyys estää sinua tutkimasta todellisia ajatuksiasi, tunteitasi ja tietojasi. Lopputulos on, että vieraannut toisista ja kadotat näkyvistä unelmasi ja visiosi maailmasta.

Sinun täytyy kääntyä sisäänpäin ja päästää irti sen murehtimisesta, mitä toiset ajattelevat tai sanovat sinusta. Ainoa huolenaiheesi pitäisi olla, mikä liikuttaa sinua syvällä sisällä. Silloin kun tutkit, mitä tapahtuu ytimessäsi, tunnet, että olet voimaantunut ja kontrollissa ja luot vakautta elämääsi.

Kaikilla ei ole sinun lahjojasi.

Sinun ei tarvitse luopua kaikesta, mitä teet, eikä sinun tarvitse muuttaa kaikkea työssäsi ja työelämässä. On tärkeämpää, että löydät sen ytimen, ydinolemuksen, mitä olet jo tehnyt monta vuotta elämässäsi. Anna itsesi yhdistyä tähän ydinolemukseen. Sitten ilmestyy tapoja tuoda tätä esiin ja kaikki muu mikä ei resonoi tämän ydinenergiasi kanssa, putoaa pois.


Kokeile sitä, koe sitä, anna itsesi uppoutua siihen täysin ja katso sitten, mihin se vie sinut ilman tarvetta suunnitella kaikkea. Tee tästä tutkimus- ja seikkailumatka ja päästä irti tuosta vainoavasta tunteesta, että sinulta on mennyt jotain tärkeää ohi. Silloin kun pystyt tutkimaan sisäistä maailmaasi näin syvältä, se sallii sinun kokea vapautta ja luottamusta, mikä paljastaa unelmasi ja visiosi. Sitten tunnet valtavaa iloa, mikä tuo kaiken pintaan – aivan kuin vauva työnnetään kohdusta, kun sen on aika olla täällä ja ilmaista täysin elämäänsä maailmassa.
 
Luota, että sinua opastetaan prosessissa, ja kutsu apua, kun tunnet, että sinun tarvitsee liikkua eteenpäin. Vaikka tuntisitkin olevasi jumissa toisinaan, anna sen olla vain se kokemus, mikä se on, ja siirry eteenpäin sitten löytäen tapoja yhdistyä iloosi, inspiraatioosi ja haluun olla oma itsesi."  Lähde

~~~~

"Todellisuus on taajuuskerroksia, jotka on upotettu 3D- ja 4D-maapallon hologrammiprojektioihin.

Elääksenne alempien todellisuustaajuuksien yläpuolella, teidän tarvitsee päästää irti kolmannen ulottuvuuden käsityksistä, mikä on tärkeää. Erittäin usein teidän täytyy päästää irti kiinnittymisestänne rahaan, koska rahasta on tullut negatiivinen voima fyysisellä maapallolla. Raha on ollut syynä murhiin, sotiin, hallintaan ja itsekkääseen valtaan toisista.
 
Raha ei ole ehdottomasti ylimmän neljännen ulottuvuuden tai viidennen ulottuvuuden todellisuuskerroksen komponentti. Itse asiassa raha on hädin tuskin edes neljännen ulottuvuuden komponentti, paitsi alemmassa astraalissa. Kun laajennatte tietoisuutenne korkeammalle ja korkeammalle, päästätte irti kolmannen ulottuvuuden käsityksestä "kovaa työtä rahan saamiseksi", jotta voitte saada riittävästi tai enemmän.
 
Jotain mielenkiintoista tapahtuu siinä, että usein ne jotka haluavat eniten rahaa, ovat alemmissa taajuuksissa, joita salaseura hallitsee. Salaseura ei halua toisten saada rahaa, koska se on uhka heille. Toisaalta kun tietoisuustaajuutenne nousee, voitte ymmärtää valheellisen rahanvallan, koska elätte aina vain enemmän ykseyden nyt-hetken virrassa. Näin ollen päästätte lisääntyvässä määrin irti tarpeestanne ja halustanne rahaan.
 
Tässä maapallon korkeampien taajuuskerrosten virrassa löydätte omat sisäiset luomisvoimanne. Kun muistatte, miten eletään tuossa virrassa, siirrytte pois kolmannen ulottuvuuden ajasta ja alatte elää nyt-hetkessä. Kun jatkatte tietoisuutenne laajentamista luonnostaan niihin todellisuuksiin, jotka värähtelevät rahan, hankkimisen tai vallan yläpuolella, luovuutenne laajenee ja kuten myös vapautenne.

Kun useammat ja useammat teistä tekevät tämän muutoksen, ne jotka edelleen kamppailevat ja tekevät kovasti töitä, alkavat miettiä, voisivatko hekin saada selville, miten virrataan elämän läpi rauhan ja yltäkylläisyyden tunteen kera. Tässä yltäkylläisyydessä ei ole kyse rahasta tai asioista, joita rahalla voi ostaa. Tämä yltäkylläisyys on mielentila, mikä muistuttaa teille omasta kyvystänne resonoida rauhaan, rakkauteen ja onnellisuuteen.
 
Kun useammat ihmiset jättävät yritystyöpaikkansa, muuttavat maalle, kasvattavat oman ruokansa ja tekevät vaihtokauppaa tarvikkeista, he huomaavat olevansa täysin onnellisia vähemmän tavaran kera. Tämäntyyppiset valinnat hajottavat salaseuraa yhtä nopeasti kuin se ehdoton rakkaus, mitä lähetetään heille korkeammista ulottuvuuksista.
 
Ja mitä tapahtuu, kun vaaka on kallistuu? Mitä tapahtuu, kun ihmisenemmistö ajattelee maapalloa, toisia ihmisiä ja luovuutta ja vähemmistö kartuttamista, menestystä ja valtaa? Silloin kun ihmiset eivät ole eksyneet kamppailuun ja unelmaan "saada jotain", he voivat helpommin siirtyä korkeampiin todellisuustaajuuksiin, jotka resonoivat "tarvitaan lisää" –harhan yläpuolella.
 
"Tarvitaan lisää" on vastakohta kiitollisuudelle. Silloin kun tarvitsette lisää, vahvistatte sitä, ettei ole riittävästi. Silloin moniulotteinen luova itsenne joka resonoi puuteharhan yläpuolella, kuulee: "Ajattelen, ettei ole riittävästi ja täytän tuon ajatuksen tunteella. Siksi tuokaa minulle lisää "ei riittävästi"."
 
Sitä vastoin kun ajattelette "kiitos käytössä olevasta materiaalista" ja täytätte tuon ajatuksen tunteella, luova itsenne kuulee: "Ajattelen, miten kiitollinen olen käytössä olevasta materiaalista", ja se tuo lisää sitä, mistä olette kiitollinen.

Vanha kolmas ulottuvuus on omaksunut niin paljon korkeampaa valoa, että kovan työntekemisen sijasta ihmiset työskentelevät fiksusti löytääkseen (mikä merkitsee paljastamista) uutta (mikä merkitsee vanhaa ja kauan piilossa ollutta) teknologiaa, mikä tekee elämästä niin yksinkertaista, ettei teidän tarvitse tehdä työtä lainkaan.
 
Toisin sanoen, siirrytte uuden maapallon nyt-hetkeen! Välittömästi uuden 5D-maapallon kynnyksen takana odottaa jälleentapaamistanne Galaktinen liitto, mikä edustaa esi-isiänne ITSENNE korkeampia ilmaisuja. Tässä todellisuuskerroksessa rahaa ei enää ole, kun sitä ei tarvita.
 
Teillä kaikilla on replikaattoreita, jotka voivat välittömästi luoda kaikkea, mitä tarvitsette, ruuasta huonekaluihin, henkilökohtaisia bioskannereita, äänitunnistinkielenkääntäjiä, antigravitaatioautoja jne. Itse asiassa monia näistä laitteista löydetään tällä hetkellä nykyisessä siirtymätodellisuudessanne.
 
Kun jatkatte siirtymistä uuden maan korkeammille ja korkeammille taajuustasoille, näette enemmän ja enemmän tätä teknologiaa jokapäiväisessä elämässänne. Näin tapahtuu, koska salaseura ja pimeät sielut jotka ovat piilotelleet tätä teknologiaa, eivät enää pysty resonoimaan tuohon todellisuuskerrokseen. Siksi tuota teknologiaa välitetään vapaasti kaikille.
 
Kun siirrytte pidemmälle uudelle maapallolle, mitä teette enemmän ja enemmän joka päivä, galaktinen perheenne tulee alas taivaalta ja lemurialaiset ja atlantislaiset esi-isänne tulevat ylös uudelta maapallolta. He kulkevat väestönne joukossa auttaen, rakastaen ja tukien kaikkia niitä vasta heränneitä, jotka ovat päästäneet irti pelostaan ja kääntyneet rakkauden ja luovuuden uutta elintapaa kohti.

Opetellessanne kävelemään kaaduitte usein. Opetellessanne puhumaan sanoitte vääriä asioita. Teidän oli vain harjoiteltava, harjoiteltava, harjoiteltava ja kasvettava. Kasvatte kaikki nyt ja palaatte moniulotteiseen ITSEENNE. Olkaa yhtä kärsivällinen ja rakastava itsenne kanssa, kuin olisitte rakkaan lapsenne kanssa. Itse asiassa, te olette universumin rakas lapsi.
 
Kun korkeampaa valoa tihkuu aina vain enemmän todellisuuteenne, siirrytte helposti korkeampiin ja korkeampiin todellisuustaajuuksiin muistaaksenne todellisen ITSENNE ja sen mestarin, joka jo olette!
 
Tietäkää, että se on totta, mitä sanomme. Tuntekaa se korkeassa sydämessänne ja hyväksykää se moniulotteisella mielellänne. Tietäkää, että puhumme kaikille, jotka kuuntelevat!
 
Samalla kun ylivalaisemme paluutanne, pidämme takan lämpimänä ja valonne päällä.
 
Arcturuslaiset

Lähde