(Uudelleenjulkaisu, alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2016)

Suomalainen kanavoija! Kun luette hänen saamiaan viestejä huomaatte miten siellä puhutaan suomalaisista, kappas vain! Onkohan kyseessä sama lähde kuin itselläni, en ole vielä päässyt käsitykseen.

8.11.2016

"Nyt on tulossa yksi käänne, ja se ikään kuin kuittaa kaikki aiemmat. Tämä käänne läpäisee koko historianne jokaisen sekunnin, mutta niin ettei yksikään noista sekunneista vaadi teiltä mitään; te olette edelleen vapaan tahdon ja vapaan sydämen kantajia.

Karma tulee esiin tavalla, jolla karma on aina tullut esiin. Siinä on teidän jokaisen toiveita kunnioittaen annettu mahdollisuus syödä kädestäni ja olla turvassa, mutta samalla tehdä niitä tekoja, mitä tahdotte ja mihin pyritte. Jos karma antaa jokaiselle teille tahtonne mukaisen tilanteen eteenne, on silloin hyvä todellakin nähdä myös huomisen pimeä oman tahtonne aikaansaannoksena. Te tulitte sen kokemaan, ja te luotte uuden maan yhdessä Poikani kanssa.

Miljoonat vuodet ja miljoonat kohtalot kietoutuvat näin ollen absoluuttisen täydellisen universumin täydellisenä kuvaelmana, ja te lopetatte minkä aloititte. Olette siihen jo liian kauan valmistautuneet ilman, että hetkenne koittaisi, ja viimein te saatte mennä myrskyn silmään. Myrsky on tulossa, ja myrsky on lähellä, ja myrsky ei väsy ennen teitä. Te väsytte ennen myrskyä, mutta kun myrsky hellittää on aika kerätä voimansa, jotta ottaisitte vastaan yhdessä riemuiten Poikani juhlasaattueessa. On tuolloin kulunut miljoonia vuosia siitä, kun annoitte itsenne tälle planeetalle, ja tämä planeetta jättää osaltaan hyvästit teille. Te siunaatte äitinne, ja te siirrytte eteenpäin matkallanne uusiin tehtäviin ja uusiin iloihin."

 

5.11.2016

"Ulkomailla on ollut paljon käsityksiä suomalaisuudesta, ja nuo käsitykset ovat olleet erityisen myönteisiä heidän keskuudessaan, joille on selvää, että suomalaisuudessa on osaltaan kyse siitä, miten suomalaiset ovat saaneet osakseen jotain erilaista verrattuna moneen muuhun kansaan. Heille on ollut tiedossa yliaistein, että suomalaisuudessa on sellaista juurta, jonka kaukana, kaukana syvyyksissä on alkuhaaroja teidän koko ihmiskunnan alkukotiin.

Suomeen asuttui kansoja eri puolilta maailmaa, kun maailma lähes kävi asuinkelvottomaksi. Suomeen tuli rippeitä kansoista, koska tänne tulemalla moni juuri ja juuri selvisi hengissä.

Miksi Suomeen?"

Lukekaa lisää: http://www.energiahoitaja.fi/k_2016_11.html#1146