‎8. päivä (Grigori Grabovoi)

1. Tänään opit ilmentämään samalla kun keskityt tapahtumien sarjaan. Kuvittele istuvasi meren rannalla katsellen kalastajaveneen kulkevan nopeasti ohi. Veneen edessä vesi on tyyntä, takana seuraa aaltoja seurauksena veneen liikkeestä.

Katsotaan puun lehteä, se myös nähdään puun olemassaolon tuloksena. Pilvet ilmestyvät ja ensimmäiset sadepisarat putoavat maahan, pisarat voidaan nähdä pilvien olemassaolon tuloksena.

Samanlaisia tuloksia on nähtävissä ympärilläsi lukemattomia määriä. Ota jokin tapahtuma ja keskity liikkeisiin ja tapahtumiin joita se aiheuttaa. Samalla pidä haluamasi tavoite/haave mielessäsi - ja se tapahtuu! Tämä metodi on hyvin tehokas, sen avulla voit muuttaa myös menneitä tapahtumia.

On this day you will learn to manifest while you are concentrating upon a sequence of events. Imagine that you are sitting at the ocean looking at a fishing cutter quickly passing by. In front of the boat the water is quiet: behind it there are waves. The waves are a result of the action of the cutter. Let us look at a growing leaf of a tree. This leaf can also be considered to be a result of the existence of the tree. Clouds appear and the first raindrops fell to the earth. The raindrops can be seen as a result of the existence of the clouds. There are similar examples around you in great number. Take any phenomenon and concentrate upon the consequences it produces. While doing this. keep your desired event in your awareness - and it will happen! This method is very effective. With its help you can also change past events.

2. Focus intently on the sequence of seven numbers:

1543218    1543218

Focus intently on the sequence of nine numbers:

984301267    984301267

3. Huomaat että numeron kahdeksan ääretön -merkin ikuinen liike on yhteydessä niihin maailmoihin jotka olet kohdannut menneiden 7 päivän aikana. Kun yhdistät oman maailmasi yhteen kaikkien muiden kanssa, huomaat että niin paljon eroavaisetkin kuin maailmat ovat, sinulla on yhtä paljon iloa sielussasi. Jos otat vastaan jokaisen partikkelin/osasen maailmasta yleisenä ilon muodostumana, huomaat että ilo on ikuinen kuten armo ja voit kohottaa kätesi saadaksesi Jumalan siunauksen kun hän kutsuu sinua ikuisuuteen. Näe ikuisuus siellä missä se on ja missä se ei ole, missä se on aina ollut ja tulet ikuisuuden Luojaksi sinne missä se on ollut käsittämätön. Kun olet nähnyt ikuisuuden ja luonut sitä, tulet itsekin ikuiseksi kaikessa, missä tahansa ikuisuudessa ja missä tahansa maailmassa. Sinä olet Luoja, sen muodossa ja hahmossa ja olet luotu ikuisuudesta. Luodessasi ikuisuutta luot itseäsi, kun luot itseäsi luot ikuisuutta, kuten yksi ikuisuus voi luoda toisen ja kuten Luoja loi kaiken samaan aikaan.

You notice that the infinite movement within the lemniscate of the number 8 connects with those worlds, which you have encountered during the past 7 days. And when you connect your world with all worlds, you will notice that you have as much joy in your soul as the world is diverse. If you take in each particle of the world as a general form of joy, you will see that joy is eternal just as grace is eternal and you can raise your hands up to receive God’s blessing as he calls you into eternity. See eternity where it is. See eternity where it is not. See eternity where it has always been and you will become a Creator of eternity there where it eludes the sight of another. When you have seen eternity and have created it, you will he forever eternal in everything, in any eternity and any world. You are the Creator, in the form and image of God, and so are you created by eternity. In creating eternity you will create yourself. While creating yourself you create eternity, just as the one eternity can create the other and as the Creator created everything at the same time.

----------------------------

Nämä mielikuvaharjoitukset tosiaan helpottuu ajan kanssa, näen luvutkin nyt enimmäkseen puun osasina, ykkönen on itse puu, kakkonen on oksa, jne. Mulla on tällähetkellä vene-aiheinen taulukin seinällä joten oli helppo kuvitella miten sen perämoottori saa aikaan aallot ja miten se etenee, mä kerään samalla verkoilla kaikki ne rahat jotka olen elämässäni "hävittänyt". Mun on aika saada ne takaisin sillä tarvitsen niitä. Ekan kerran tosin haaveilen nimenomaan rahasta mutta jos kerran saa pyytää, vain pyytävälle annetaan? Ehkä se tulee työn muodossa, kunhan tulee. Mä olen ne ansainnut jo kerran joten korjaan vain hiukan menneitä tapahtumia :)

Kiitän jo etukäteen, oi kummallinen kvantti-universumi. Siitä kvanttisopastako muuten johtuu ne kummalliset väläyksen omaiset näyt silmien ulkonurkissa, sillä rajalla jonne juuri ja juuri havainnoi tuntuu joskus liikkuvan jotain... entäs sitten kun keskitymme katsomaan sisimpäämme, silloinko vasta tosiaan se sielu järjestyy sellaiseksi mikä se on... hmm. Missä kissa matkaa kun se nukkuu niin paljon? Onko sillä toinen elämä samaan aikaan?