https://m.youtube.com/user/DesiignMS

https://m.youtube.com/watch?v=UXxF4ajcz5k  (alkaa kohdasta 31:00)

 

"Ehani (eli Antonio, hän sai meditaation aikana tämän nimen jota voisi käyttää sillä ei halua tulla julkisuuteen omalla nimellään) on 19-vuotias videontekijä, ET kontaktihenkilö. Ehani mieltää itsensä lähettilääksi koska hänen tarkoituksensa on kommunikoida ja välittää tietoa tähtimaailmoista. Hän on toisaalta humanoidi joka kävelee maassa, sekoittuen kulttuuriimme ja toisaalta monitasoinen sieluryhmä joka välittää telepaattista tietoa ihmiskunnalle. Sieluryhmä on korkeamman itsen arkkityyppi, olemassa korkeampien tasojen todellisuudessa.

Ehanin tehtävä maassa on ankkuroida ja maadoittaa tietoa jota vastaanottaa valoperheeltä, perhe näyttäytyy hänelle monin tavoin, yleensä valona, energiana, värähtelynä ja kehittyneeseen tietoisuuteen liittyvänä teknologiana. Hänellä on tuhansia monitasoisia kokemuksia jotka ovat tuottaneet satoja taideteoksia, kirjoituksia ja videoita joiden tarkoitus on herättää maapallo ja tuoda evoluutionaarisia parantavia energioita."

 

Suomensin hieman videolta:

 

"Ehani esiintyi videolla God's among us. ( 'Jumalat keskuudessamme', DVD 16 €).

""GODS AMONG US - The Science of Contact" WINS "BEST DOCUMENTARY FEATURE" at the PKD Sci Fi Film Festival in New York City on May 28th, 2017

Are we all “humans” on Earth or are some of us just visitors wearing a human suit?
How would your perception of life change if faced with a new understanding of your origin and how far you may have traveled to be part of this Earthly reality?

Writer/Director/Producer Caroline Cory was inspired by her personal and direct experiences with non-physical Intelligent Beings throughout her life. Her ability to perceive subtle energy since the age of 5 allowed her to understand more deeply the structure of consciousness and the mechanics of the Universe. In addition, she has gathered leading-edge scientific research, collected hundreds of testimonials and compiled it all into this entertaining and educational documentary film."

 

Juontaja kysyy: Kuuntelevatko ET:t musiikkia?

Ehani vastaa: musiikki on lääke, ravinto, ja suurin osa ET:stä käyttää ääntä kaikessa. He lähettävät minulle toisinaan musiikkia joka muistuttaa elektronista, ambientia, on aina tietynlainen tiettyyn tehtävään. Jos esimerkiksi keho on erittäin väsynyt, kaipaa lepoa, erittäin herkkä henkilö kykenee pääsemään samaan säveleen tähtialusten kanssa. Heidän käyttämänsä taajuus luo kuvion tietoisuuteemme, cymatiikkaa käyttäen. Näin he kommunikoivat myös toistensa kanssa, käyttäen korkeataajuuksisia sähkösignaaleja jotka välittävät kuvioita ja tietoa. Ihmiset kykenevät samaan jos harjoittelee, voi välittää taajuuksia, muuttaa säätä, parantaa kehoaan, tai jonkun toisen kehoa.

Me ihmiset olemme samaa näiden ET:den kanssa, meidät suunniteltiin, meitä muunneltiin monia kertoja. Negatiiviset olennot pitävät musiikista joka luo vääristyneisyyttä, sillä musiikkia voi käyttää myös harmia luodakseen (esimerkiksi hallituksen mielenhallinta taajuudet).

Kaikki on värähtelyä.

Ehanin ryhmä edustaa kaikkia tähtijärjestelmiä, valtava verkosto.

Suurin osa näistä olennoista kykenee materialisoitumaan, vaikka oleilevat korkealla energeettisellä tasolla joka ei ole materiaenergiaa vaan kuin energiameri. Jos he siis tahtovat ilmestyä (materialisoitua) jossakin paikkaa, he kykenevät siihen ja voivat esiintyä millaisena tahansa. Suurin osa heistä on erittäin kehittyneitä eli on aikamatkustusta, telepaattista viestintää, mutta on taas sitten joitakin olentoja jotka käyttävät pukuja, vaatteita, suojautuakseen joko maapallolla tai avaruudessa. Sillä avaruudessa on hyvin monenlaisia aaltoja, säteilyä. He saattavat luoda myös energeettisiä kenttiä. Hän on nähnyt hyvinkin usein aluksen materialisoituneen, muutamia kertoja reptiliaanin ja feline-olentoja. Yleensä he ovat esiintyneet kuitenkin valoenergiana, värähtelyrakenteena jota on hieman vaikea kuvailla.

 

He ovat olemassa valona, valon luonne on hyvin erikoinen. Heidän aluksensa, kotimaailmansa on kuin sähköinen meri jossa sähkö yhdistää asioita toisiinsa yhdenaikaisesti monilla tavoin, geometrisin holografisin liikkuvin muodoin. Dan Winter kuvaa hyvin sellaista taiteessaan. Ehani kykenee itse kaukonäkemään meditaatiossa korkeampia tasoja ja se tuntuu hyvin soljuvalta ja virtaavalta energialta ja informaatiolta, mutta informaatio on energiaa. Kaikesta siitä saa käsityksen vain jos on kehittänyt tietoisuuttaan, sisäistä tietoaan.

 

Aivolisäke on rauhanen joka hallitsee kaikkia kehon pienempiä rauhasia. Tämä aivolisäke on valo reagoiva, eli aivojen perusta on valo.

Käpyrauhanen havaitsee valotaajuuksia, tyhjyys joka on mustaa, pimeää, on paikka jossa asioita tapahtuu. Käpyrauhanen aktivoi pimeyden, kun suljet silmät, käpyrauhanen aktivoituu. Käpyrauhasen voi joutua itse aktivoimaan, eli aloittaa hyvin perustoimilla sillä näihin kokemuksiin ei saa rynnätä suinpäin. Jos avataan tietoisuus liian nopeasti ja kerralla tulee liian monia kokemuksia, se saattaa olla hyvin vaikeaa. Eli kun puhutaan henkisestä kehityksestä, sen kuuluu olla asteittainen prosessi.

Ehani itse aktivoitiin eli hänelle annettiin unessa valmistelevia sähköisiä impulsseja jotka aktivoivat hermojärjestelmää että hän olisi valmis oikealla aikaa kun täytyy värähdellä titetyllä taajuudella. Hänen oli tarpeen herätä nopeasti sillä maailmassa tapahtuu pian jotain ja meidän täytyy sopeuttaa itsemme. Jos valmistaudumme väärin se saattaa vioittaa meitä, eli 'vauvaakaan ei heitetä veteen aiemmin kuin se osaa uida', samoin on henkisyydessä. Jokaisella tulisi olla terve epäilys, oma kokemus, avata mielensä mutta ei liikaa, täytyy olla tasapainossa.

 

On universaali kieli joka on kaikkien kielien alkuperä, sitä käyttävät tähdet, kasvit, solu solulle. On kehon kieli, luonnon kieli.

5000-6000 vuotta sitten Babylonissa ihmiset alkoivat painua pimeään aikaan jolloin heitä manipuloitiin geneettisesti ja siten että tietyt olennot esiintyivät Jumalina. Nämä olennot näyttivät puoliksi käärmeiltä, puoliksi linnuilta, puoliksi ihmiseltä ja he antoivat ihmisille kielen. Tämä kieli esti ihmisiä aktivoimasta sisimpiä osiaan joka olisi sallinut heidän keskustella Jumalan kanssa (Jumalan/universumin).

Se kieli toimii koko kehossa eikä vain puhe-elimissä, aistit muunnetaan kehossa ja kun saadaan tietyntyyppisiä aistituntemuksia se stimuloi tiettyjä hormoneita, aivojen reseptoreita jotka näyttävät puilta. Nämä puut ja kuviot ovat kuin solutason kommunikointia, joka toimii auringonvalosta, planeetan vetovoimasta, toisten aurinkojen yhteydestä. Universumimme jokainen tähti, jokainen aurinko kommunikoi toistensa kanssa, eli energia laajentaa itseään ulos triljoonia mittoja itsensä ulkopuolelle. On siis energiakenttiä energiakenttien yläpuolella, kommunikoiden sähkömagneettisten impulssien lähetyksenä. Auringon kommunikaatio saavuttaa maapallon, saavuttaa kasvit, saavuttaa kehomme ja stimuloi ja kehitttää muutoksia organismeissa.

Kun ihmiskulttuuri on ehdollistettu puhumaan tiettyä kieltä, ja katselemaan universumia hyvin lineaarisesti, se luo ongelman. Valo on siis informaatiota ja valoa on jokapuolella ympärillämme ja jos samaistumme itsessämme, kykenemme vastaanottamaan tätä valoa joka informoi DNA:tamme."

--jne...

 

Dan Winter :

Screen-Shot-2016-01-09-at-10_22_48-AM.jp