Jos luet blogia puhelimella, käännä vaakasuuntaan löytääksesi sivupalkeista artikkelihistorian ja avainsanat.

COBRA (The Portal: Aldebarans (2012portal.blogspot.com) kertoi nyt Aldebaranilaisista: ”Plejadilaiset ovat päättäneet etteivät he enää ole päärotu joka luo ensimmäistä kontaktia ihmiskunnan kanssa. Aldebaranilaiset ovat tähtirotu joka on päättänyt olla päärotu joka esitellään ensimmäisessä kontaktissa." (Cobran suomennos jatkuu vielä kuvan jälkeen, lisää aldebaranilaisita ja tulevaisuudesta, rahatalouden romahtamisen jälkeisestä ajasta.)

 

https://saderatsastaja.vuodatus.net/lue/2022/12/mutkainen-vesitie-linnunrata-triggereiden-parantaminen-itsessa

Olen aiemmin kertonut Akhenatonista ja Neferitistä, ylläolevan linkin tekstistä osa: 

 "Akhenaton ja Nefertiti aloittivat opettamaan valorakkaudesta 1300-luvulla eKr. Valorakkaus unohtui 1300 vuodeksi, kunnes juutalainen mystikkojen ryhmä eli essealaiset palauttivat sen. ATON:ia symboloi auringonkiekko ja sen säteet, mutta ATON ei ollut aurinkovaan valo joka valaisi auringon, universaali henkinen olemus. Akhenatonin opetukset keskittyivät rakkauteen, intimiteettiin, transsendenssiin (=käsityskyvyn ylittävä mysteeri) ja luontoon. Hän esiintyi uudella tavoin lämminhenkisissä perhekuvissa. Hänen piirteitään on liioiteltu, pitkä päähine saattoi kuvata korkeaa tietoisuutta, sillä joissakin kuvauksissa hän esiintyy normaalisti.

Eräässä tunnetussa (auringonsäde) kuvassa Akhenaten ja Nefertiti hengittävät pyhää valaisevaa tulta, ATONia, ja sulauttavat tämän pyhyyden omaan olemukseensa. Tuloksena on valaistuminen ja heidän jumalallistamisensa. Kontakti tähän valoon loi esiin mystisen hurmion eli taivaaseen noston, joka on toinen nimitys sateenkaarivalokehon saavuttamiselle. 

On neljä tapaa kokea rakkaus. Voit syödä sitä, juoda sitä, hengittää ja elää sitä. He jotka syövät rakkautta elävät intohimoissa, eivätkä ole koskaan tyytyväisiä koska pysyvät fyysisellä tasolla. He jotka juovat rakkautta, harrastavat astraalitason nautintoja. Harvat filosofit (kuten Akhenaton), kirjoittajat, taitelijat hengittävät sitä ajatusten kautta/läpi mentaalitasolla."

AKHENATEN = SFINKS  kuvalähde: Brooklyn museum 

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202023-12-07%201058

 

COBRA jatkuu: "Aldebaranilaiset ovat plejadilaisten veljesrotu ja melko samannäköisiä, enemmän keskittyneitä teknologiaan ja maskuliiniseen energiaan. Atlantiksen vajoamisen jälkeen Aldebaranilaiset ovat auttaneet ihmiskuntaa monta kertaa, tuoden teknologiaa ja kehittäen genetiikkaa."

COBRA: "Aldebaranilaiset ovat alkaneet toteuttamaan hyvin tärkeää suunnitelmaa jonka odotetaan toteutuvan vuonna 2024. He rakentavat suuren määrän sotilaallisia tukikohtia merenpohjiin ja syrjäisemmille maapallon alueille. Ne ovat piilotettuja, eivät ihmisten asevoimien teknologian havaittavissa. Nämä tukikohdat ovat alusta, mistä Tapahtuman operaatiot alkavat kun aika on oikea. Operaatioihin kuuluu sekä Aldebaranilaisia että (positiivisen) vastarinnan joukkojen henkilöstöä. Vastarinta tekee jo maanpinnalla valmistelevia operaatioita. Aldebaranilaisilla on jo rakenteilla tukikohta kuussa, missä seuraavat operaatiot maapallon suuntaan alkavat pian. (linkki lisätietoon alkuperäisessä lähdelinkissä)

Aldebaranilaiset ovat yhteistyössä etenkin Andromedalaisten kanssa, mutta myös siriuslaisten, plejadilaisten ja arcturuslaisten kanssa tässä isossa operaatiossa. He auttavat myös entisen Salaisten Avaruusohjelmien jäseniä jotka ovat hyväksyneet valon ja työskentelevät nykyään Galaktisen Konfederaation kanssa. Heidän joukossaan Maria Orsic ja Vril -naiset ovat mainitsemisen arvoisia.

Kun Aldebaranilaisten sotilastukikohta verkosto on täysin toiminnassa he alkavat julkistaa olemassaoloaan, ottamalla yhteyttä avainasemassa oleviin poliitikkoihin ja sitten todellinen hauskuus alkaa.

Tämä kontakti on ensin salaista, ja tukikohdat toimivat pidäkkeenä Cabalia vastaan joka yrittää laukaista kolmannen maailmansodan. Aldebaranilaisten vedenalaiset tähtialukset tekevät itsensä näkyväksi ydinsukellusveneille. Aldebaranilaisten sotilasverkosto toimii uuden Kvanttitalous järjestelmän tukirankana, samaan tapaan kuin US sotavoimat maailmanlaajuisesti nykyään takaavat petrodollaria.

Vanha talousjärjestelmä alkaa romahtaa, se laajenee ja lopulta päästään käännekohtaan josta ei ole enää paluuta.

Plejadilaiset alkavat tästä eteenpäin keskittyä kontaktoimaan ja toimimaan valotyöntekijöiden kanssa joilla on luontainen yhteys plejadilaisiin. He työskentelevät näiden ihmisten kanssa rakentaakseen luottamusta hitaasti, että todellisen kontaktin tapahtuessa kaikki sujuu jouhevasti.”

 

Cobra: "TAPAHTUMA"

"Tapahtuman hetki on kriittisen termisen muutostilan hetki, matrix -yhteiskunta romahtaa ja kontakti tapahtuu, vanhan yhteiskunnan haje-elementit poistetaan pikaisesti. Uuden yhteiskunnan perusta on Bubbles of Heaven -verkostot ("taivas-kuplat), yhteiskunta itsessään on epävakaa mutta tasapainottuu. Valosaarekkeet (Islands of Light) muodostetaan aktiivisella kontaktilla. Valosaarekkeiden kautta ylösnousun prosessi tapahtuu yksilötasolla ja ryhmänä. Ensimmäinen ylösnousun aalto sisältää tuhansia ihmisiä, jotkut heistä palaavat maapallolle ylösnousseina olemuksina ja valmistelevat seuraavaa satojen tuhansien ihmisten ylösnousun aaltoa. Jotkut heistä palaavat maapallolle ja valmistelevat kolmatta ylösnousua. Maapallon ihmiset ottavat käyttöön uudet kehittyneet teknologiat ja he ovat tarpeeksi palautuneet kuntoon, hyväksyäkseen Valon. Sitten galaktinen keskusaurinko laukaisee auringonpurkauksen ja maapallon napojen kääntymisen, miljoonat ihmiset ylösnousevat.

Loput ihmiskunnasta evakuoidaan, galaktinen laivasto kuljettaa heidät sopivalle planeetalle joka on ihmiskunnan uusi koti."

 

Muita suomennoksiani Cobralta:

https://saderatsastaja.vuodatus.net/search/query/tags/?tag=cobra

 

Aiempi artikkelini Vihkimys -kirjasta.

https://saderatsastaja.vuodatus.net/lue/2020/02/elisabeth-haich-vihkimys