"Hyvin suuri, omituisen muotoinen mikroaaltoenergiapulssi osui maapallolle. Pulssi näytti keskittyvän alueelle Uuden Seelannin lähellä. Se voi olla jotain ihmisen tekemää (keinotekoista maanjäristyksen kehitysteknologiaa) tai peräisin ulkoavaruudesta. On aiemmin osoitettu että ennen maanjäristyksiä havaitaan korkeita tasoja mikroaaltoesiintymissä." (tekstilähde sitsshow.blogspot.de)

mikro.jpg

http://www.youtube.com/watch?t=124&v=8nzBvi-J3L4

Mikroaallot ovat siis sähkömagneettisia radioaaltoja, NASA käyttää niitä mm. maanjäristyksissä hautautuneiden ihmisten sydämenlyöntien havaitsemiseen, työntömoottorina kokeellisessa avaruusaluksessa... ja sitten on tietysti HAARP. ("Uusi Seelanti on magneettinen konjugaatiopiste HAARP IRI:n antenniryhmälle joka on Alaskan Gakonassa", luki youtubevideon kommenteissa, hmmm).

Oma artikkelini HAARP:ista viime vuodelta: http://saderatsastaja.vuodatus.net/lue/2014/06/haarp

Täältä voi seurata lisääntyvätkö tulivuortenpurkaukset: http://www.volcanodiscovery.com/erupting_volcanoes.html

 

*

Corey Goode on ollut jälleen salaisissa ryhmien tapaamisissa:

"Järkyttävää ja rohkaisevaa tietoa varjosotien eskaloitumisesta täällä 'alhaalla', salaisten maan hallitusten, allianssin ja maan allianssiryhmien välillä. Usein nämä tapaamiset ovat shokki ja tarvitsen hetkisen selvittääkseni ajatuksia mitä seuraamuksia kaikella on. En voi kuvitella mitä se tulee olemaan täyden paljastuksen aikaan kaikesta tietämättömille ihmisille. On paljon tekeillä ja osa ei ole sitä miltä näyttää. Seuraavat muutamat kuukaudet ovat tärkeitä mutta älkää keskittäkö tietoisuuttanne/energiaanne vain syyskuuhun. Oma arvostelukyky on nyt tärkeämpää kuin koskaan."